Xiaomi Akıllı Saat Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Xiaomi Redmi Watch 3 Active Siyah Akıllı Saat
5.0 (1 Değerlendirme)

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Siyah Akıllı Saat

1.469 TL
Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gri Akıllı Saat

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gri Akıllı Saat

1.559 TL
Xiaomi Redmi Watch 3 Siyah Akıllı Saat

Xiaomi Redmi Watch 3 Siyah Akıllı Saat

%7
4.299 TL
3.999 TL
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Mavi Akıllı Saat

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Mavi Akıllı Saat

1.068 TL
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Siyah Akıllı Saat

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Siyah Akıllı Saat

1.289 TL
Xiaomi Smart Band 8 Active Siyah Akıllı Bileklik

Xiaomi Smart Band 8 Active Siyah Akıllı Bileklik

659 TL
Xiaomi Smart Band 8 Active Pembe Akıllı Bileklik

Xiaomi Smart Band 8 Active Pembe Akıllı Bileklik

739 TL
Xiaomi Redmi Watch 4 Sesli Görüşme Özellikli 47.7 MM Silver Akıllı Saat

Xiaomi Redmi Watch 4 Sesli Görüşme Özellikli 47.7 MM Silver Akıllı Saat

4.499 TL

Xiaomi akıllı saatler, modern teknolojinin sunduğu en güçlü özellikleri ve şık tasarımı bir araya getiriyor. Kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran giyilebilir teknolojiler, yaşam kalitesinin artmasında da büyük bir güce sahip oluyor. Xiaomi'nin sunduğu en kullanışlı akıllı saat modelleri, profesyonel kullanım olanakları açısından da beğeni kazanıyor. Yüksek çözünürlüklü ekranları, sensörleri, güçlü işlemcileri ve pil ömürleri ile ön plana çıkan Xiaomi akıllı saat modelleri, günlük yaşamınızın ayrılmaz parçası haline geliyor. Siz de Xiaomi akıllı saat modellerine Teknosa üzerinden kolayca ulaşabilir; hayatınızı kolaylaştıracak akıllı saate sahip olabilirsiniz.

En Kullanışlı Xiaomi Akıllı Saat Modelleri Hangileri?

En popüler ve kullanışlı akıllı saat modellerini tasarlayan Xiaomi, ürünleri ile kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim sunuyor. Mi akıllı saat serileri ile beğeni kazanan Xiaomi, günlük kullanım için sunduğu işlevlerle kullananlardan tam not alıyor. Xiaomi'nin akıllı saat serileri arasında yer alan Xiaomi Mi Watch Lite özellikleri sayesinde adım sayar, uyku takibi ve hava durumu gibi kullanışlı işlevler sunuyor. Markanın her bir ürün modelinde çeşitli sensörler, takip sistemleri ve özellikler yer aldığından aradığınız teknolojile sahip Xiaomi akıllı saat modelini tercih edebilirsiniz.

Yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranı, GPS ve kalp atış hızı sensörü gibi özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan akıllı saat Xiaomi markasının en çok tercih edilen ürün modelleri arasında yer alıyor. Güçlü işlemci ve uzun pil ömrü, bu ürünlerin hem daha uzun süre kullanılmasını sağlıyor hem de en zorlu işlemlerde bile yüksek performans elde etmenize yardımcı oluyor. Diğer tüm ürün modelleri ile kullananların beklentilerini karşılayan Xiaomi kol saati çeşitleri ile siz de rahatlığın keyfini çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz.

Xiaomi Akıllı Saat Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Xiaomi akıllı saat satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli faktörler bulunuyor. Bu faktörler, saatinizden en iyi verimi almanıza olanak tanıyor. Aynı zamanda dayanıklılık, kullanışlılık gibi avantajlardan faydalanmak için de dikkat etmeniz gerekenleri bilmeniz önem kazanıyor. Xiaomi akıllı saat alırken şunlara dikkat edebilirsiniz:

  • Pil Ömrü: Akıllı saatlerin en önemli özelliklerinden biri olan pil ömrü kullanım süresini doğrudan etkiliyor. Genellikle tüm modellerde iyi bir pil ömrü sunan Xiaomi akıllı saat modelleri arasından kullanım alışkanlıklarınıza uygun bir model seçebilirsiniz.
  • Ekran: Akıllı saatlerin ekranı kullanım deneyimi için önemli konular arasında yer alıyor. Xiaomi akıllı saat modellerinde genellikle AMOLED ve LCD ekran seçenekleri bulunuyor. Ekran çözünürlüğü ve parlaklığına dikkat ederek kullanımınız için en uygun ekran türünü seçebilirsiniz.
  • Kadran: Xiaomi akıllı saatlerin kadran genişliği de kullanım rahatlığı açısından dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alıyor. Bileğinizin inceliğine ve cinsiyetinize göre en uygun kadran genişliğine sahip Xiaomi akıllı saati tercih edebilirsiniz.
  • Su Geçirmezlik: Özellikle spor ve fitness amaçlı kullanım düşünüyorsanız akıllı saatin su geçirmezlik özelliğine dikkat edebilirsiniz. Xiaomi akıllı saatlerin çoğu günlük kullanımda suya ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor. Bazı modeller ise yüzme aktivitesi için suya dayanıklılık da sunuyor.
  • Sensörler ve Takip Özellikleri: Xiaomi akıllı saatler, kalp atış hızı sensörü, adımsayar, GPS ve uyku takibi gibi çeşitli sensörler ve takip özellikleri ile beğeni kazanıyor. Kullanım amacınıza göre bu özelliklere sahip bir model seçebilir ve vücudunuza ilişkin takipler gerçekleştirebilirsiniz.

Bunlara ek olarak Xiaomi akıllı saatinizi seçerken tasarım ve konfora da dikkat edebilirsiniz. Akıllı saatler, günlük kullanım için tasarlandığından konforlu ve şık bir tasarıma sahip olmaları önem arz ediyor. Dolayısıyla tarzınıza ve beğenilerinize uyan Xiaomi akıllı saati seçebilirsiniz.

Xiaomi Akıllı Saat Fiyatları Nelerdir?

Xiaomi, farklı bütçelere ve ihtiyaçlara uygun akıllı saatler sunuyor. Xiaomi saatler arasından bütçe ve ihtiyaçlarınıza göre en uygun seçimi yapabilirsiniz. Xiaomi Mi Watch fiyat bakımından özelliklerine ve tasarımına göre değişiklik gösteriyor. Ürünlerin sahip olduğu özellikler, fiyatlar arasındaki değişimlerin en önemli nedenleri arasında yer alıyor.

Birbirinden farklı teknolojilerle donatılan Xiaomi akıllı saat modelleri, günlük yaşamınızı kolaylaştırması ile öne çıkıyor. Sağlık, fitness takibi, bildirim kontrolü gibi birçok özelliği kullanabileceğiniz Xiaomi akıllı saat modelleri arasından kendiniz için en ideal modelleri tercih edebilirsiniz.

Xiaomi Akıllı Saati Ne İçin Kullanabilirsiniz?

Xiaomi akıllı saatler, yaşam kalitenizi arttıracak birçok işlevi sunuyor. Adım sayma, kalp atış hızı ölçümü ve uyku takibi gibi sağlık ve fitness takip özellikleri için Xiaomi akıllı saatinizi kullanabilirsiniz. Bu özellikler sayesinde egzersiz rutininizi düzenleyebilir ve sağlığınıza ilişkin verileri takip edebilirsiniz. Xiaomi akıllı saatler, telefonunuzdaki bildirimleri kolayca takip etmenizi de sağlıyor. Gelen arama, mesaj ve uygulama bildirimlerini akıllı saat ekranında görüntüleyebilir ve her an bağlantıda kalabilirsiniz.

Xiaomi saatler, hava durumu, günlük takvim ve dünya saatleri gibi kullanışlı bilgilere anında ulaşabilmenize olanak tanıyor. Aynı zamanda Xiaomi akıllı saat modelleri, müzik kontrolü gibi özellikler de sunuyor. Müzik kontrolü ile telefonunuz cebinizdeyken kolayca müzik dinleyebilir ve şarkıları değiştirebilirsiniz. Hava durumu, takvim, mesajlaşma, arama, spor takibi gibi sayısız özellik sunan Xiaomi saatler, teknolojinin en yenilikçi halini kullanmanıza olanak tanıyor.

Üstün teknolojileri ve kolay kullanım olanağı ile beğeni kazanan Xiaomi akıllı saat modelleri arasından seçiminizi Teknosa ile siz de hemen yapın; size en uygun akıllı saate Teknosa ayrıcalıkları ile kolayca sahip olun!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.