Tripod Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Gelişen teknolojiyle birlikte insanlar için hemen her gün yeni bir ihtiyaç doğuyor. Bunlardan biri de yakın zamanda insan hayatına dahil olan ve vazgeçilmez ürünlerden biri hâline gelen tripodlar. Güvenli ve sabit bir görüntü kaydı sağlayan tripodlar, kayıt cihazını yükseltip alçaltıyor. Kamera ya da telefonla kayıt yapanların en çok ihtiyaç duyduğu aksesuarlardan biri olan tripod, özellikle uzun pozlama gerektiren çekimlerde, panaromik çekimlerde ve makro çekimlerde işinizi bir hayli kolaylaştırıyor. Açılır kapanır şekilde tasarlanan tripodların taşınması da oldukça pratik. Teknosa tüm teknoloji ürünlerinde olduğu gibi tripod modellerinde de en geniş ürün yelpazesini kullanıcıların beğenisine sunuyor. En iyi kalitede görüntü kaydı alabilmeniz için kamera özelliklerinin yanı sıra tripodun da amacınıza, yani çekim modunuza uygun kafa türüne sahip olması gerekiyor. Teknosa'da kullanım amacınıza hitap eden ve çekim deneyiminizi daha işlevsel hâle getirmeye yarayan farklı kafa türlerine sahip tripod modelleri sizleri bekliyor.

Tripod Ne Demek?

Tripod nedir sorusunun cevabı aslında kelimenin kendisinin içinde yer alıyor. Kayıt almak üzere kullanılan cihazları güvenli ve sabit tutmak için tasarlanan üç ayaklı cihazlar tripod olarak adlandırılıyor. Yüksekliği ayarlanabilir merkezi bir direğe bağlı üç ayaktan oluşan tripodlarda bir de kameranın sabitlendiği kafa kısmı bulunuyor. Çoğunlukla titreşimden kaçınılan çekimlerde kullanılan tripodlar, uzun süreli çekimlerde de kullanıcı için bir kurtarıcı hâline geliyor. Gece çekimi, atlamalı çekim, mimari çekim gibi netliğin önemli olduğu uygulamalarda kullanılan ürünler, istediğiniz görüntüyü elde etmenize katkı sağlıyor. Kimi zaman telefon tutucu olarak da adlandırılan telefon tripodu seyahat anılarınızı kalıcı hâle getirmenizi sağlıyor. Tripod selfie çubuğu, tripod telefon ile birlikte bir yolculuk için en gerekli aksesuarlardan kabul ediliyor. Bu ürünler, telefonun zaman ayarlama özelliğiyle birlikte kullanıldıklarında yalnız çıktığınız yolculuklardan birçok hatırayı yanınıza alarak dönmenize yardımcı oluyor.

Tripod Seçimi

Tripod seçerken önem verilmesi gereken birçok etken bulunuyor. Seçim yapılırken taşıma kapasitesi, ağırlık, su terazisi, bacaklar arası bağlantı, minimum ve maksimum yükseklik boyutu ve kafa türü gibi özelliklere dikkat etmek gerekiyor. Tripod fotoğraf çekmek için kullanıldığında stabil durması çok önemli. Bu nedenle tripodun yapımında kaliteli ve sağlam malzemelerin kullanılması büyük önem taşıyor. Ayrıca tripodun hafif olması ve mevcut taşıma ağırlığının kullanacağınız kayıt cihazı ve lenslerin toplam ağırlığından fazla olması da son derece gerekli. Yerden maksimum yüksekliğinin yanı sıra yere en çok inme yüksekliği ve odağa stabil olarak yaklaşma özelliği de fotoğrafçıların tripod tercih sebepleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Tripod ışıklı modelleri özellikle karanlıkta yaptığınız çekimlerde yardımcı oluyor. Sıklıkla gece çekimi yapanların bu özelliğe de dikkat etmesi tavsiye ediliyor.

Tripod Modelleri

En kaliteli tripod modelleri Teknosa fotoğraf makinesi aksesuarları kategorisi altında, tripod başlığında yer alıyor. Kullanıcılar Sony, Huawei ve Celly gibi tüm dünyada beğeni kazanan tripod modellerine Teknosa'da rahatlıkla ulaşabiliyor. Celly Clickpropodwh, Bood LK-202 Masa Üstü Vlog Influencer Set gibi modeller hem profesyonel hem de amatör kullanıcılara hitap ediyor.

Tripod Fiyatları

Tripod fiyatları üretici firma tarafından belirleniyor. Fiyat skalasında marka, modelin teknik özellikleri, materyal kalitesi gibi özellikler göz önünde bulunduruluyor. Teknosa kullanıcı ve bütçe dostu yaklaşımıyla uluslararası standartlara uygun tüm tripod modellerini kullanıcılar için ulaşılabilir kılmayı hedefliyor. Teknosa'da uygun ödeme koşulları ve fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunulan ürünler sayesinde en kaliteli tripod modeline sahip olmak hayal olmaktan çıkıyor, gerçeğe dönüşüyor. Siz de sağlam ve güvenilir bir tripod sahibi olmak isterseniz Teknosa'yı ziyaret edebilir, ürünler arasında karşılaştırma yapıp dilediğinizi alabilirsiniz.

tripod foto

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.