VDSL Modem Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Çok Satanlar
    Tenda V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port VDSL/ADSL Modem Router

    Tenda V12 AC1200 Mbps Dual Band Kablosuz 4 x Gigabit Port VDSL/ADSL Modem Router

    1.699 TL
  • Zyxel VMG1312-T20B VDSL-2 4 Port Kablosuz Modem

    Zyxel VMG1312-T20B VDSL-2 4 Port Kablosuz Modem

    579 TL
  • Çok Satanlar
    Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5G Modem

    Huawei Superbox B535-232 300 Mbps 4.5G Modem

    1.749 TL
  • Keenetic Hopper KN-3610-01EN DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem 4-Port Gigabit Smart Switch ve USB 3.0 Port Modem

    Keenetic Hopper KN-3610-01EN DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem 4-Port Gigabit Smart Switch ve USB 3.0 Port Modem

    3.449 TL
  • Keenetic KN-2112-01TR Gigabit Extra DSL AC1200 Mesh Wi-Fi 5 Dualband Mu-Mimo VDSL2/ADSL2+ Modem
    4.0 (1 Değerlendirme)

    Keenetic KN-2112-01TR Gigabit Extra DSL AC1200 Mesh Wi-Fi 5 Dualband Mu-Mimo VDSL2/ADSL2+ Modem

    2.549 TL
  • Keenetic Carrier KN-2111-01EN DSL AC1200 4x5DBI Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4XFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh Wi-Fi Modem Router
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Keenetic Carrier KN-2111-01EN DSL AC1200 4x5DBI Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4XFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh Wi-Fi Modem Router

    1.849 TL
  • Keenetic KN-2012-01TR Omni DSL N300 Wi-Fi Mesh Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router

    Keenetic KN-2012-01TR Omni DSL N300 Wi-Fi Mesh Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router

    1.439 TL
  • TP-Link Deco X73-DSL 2-Pack AX5400 Dual-Band Tüm Ev Mesh Sistemi ve Wi-Fi 6 Fiber Destekli ADSL/VDSL Modem Raouter

    TP-Link Deco X73-DSL 2-Pack AX5400 Dual-Band Tüm Ev Mesh Sistemi ve Wi-Fi 6 Fiber Destekli ADSL/VDSL Modem Raouter

    9.499 TL

VDSL modem DSL bağlantısını en hızlı şekilde gerçekleştiren modem türüdür. VDSL modemler sayesinde internet hızınız yaklaşık üç kat daha hızlı şekilde iletilir. Yüksek verim sağlamak amacıyla fiber bileşenlerle donatılan VDSL modemler, kısa mesafelerde bile yüksek hızda performans gösterir. Apartmanlar ve genellikle diğer konutlara internet bağlantısı ulaştırmak için VDSL modem çeşitleri kullanılır. Ayrıca VDSL modemler, hızlı ve istikrarlı bir internet bağlantısına ihtiyaç duyan işletmeler tarafından da tercih edilir. Siz de VDSL modem tavsiye ve önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız, Teknosa'da satışa sunulan cihazlarla ilgili yapılan müşteri geri bildirimlerini inceleyebilirsiniz. Yaşam alanlarınızda, ofislerinizde ve işletmelerinizde üst düzey performanslarıyla kullanım kolaylığı sunan modem VDSL seçenekleri arasından tercih yapabilirsiniz.

VDSL Modem Nedir?

“VDSL modem nedir?” diye merak ediyorsanız telefon hatlarından iletilen analog sinyallerin internetten gelen dijital sinyallere dönüştürülmesini sağlayan cihaz olduğunu bilmeniz gerekir. Telefon hatlarını kullanarak internet erişimi sağlamak amacıyla VDSL modem kullanılır. VDSL modemler sayesinde yüksek bant genişliğine sahip olan Skype, Youtube gibi uygulamaları sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Çeşitli medyaların indirilmesi ve oynatılması gibi işlevlerin yerine getirilmesinde VDSL modem seçenekleri üst düzey performans sergiler. VDSL modemlerin sunduğu hız ve performans, çevrimiçi oyun, yüksek çözünürlüklü video akışı, telekomünikasyon hizmetleri ve diğer internet tabanlı uygulamalar için ideal bir çözüm sunar. VDSL modemlerin bir diğer avantajı da, fiber optik altyapıya geçiş sürecinde bir geçiş teknolojisi olarak hizmet etmeleridir. Fiber altyapıya tam geçiş yapılmadan önce VDSL modemlerle yüksek hızlı bağlantı özellikleri elde edilebilir.

VDSL Modem Çeşitleri ve Modelleri

VDSL modem çeşitleri asenkron ve senkron modemler olmak üzere ikiye ayrılır. Yaygın şekilde tercih edilen asenkron modem seçenekleridir. Asenkron modemler kullanıcıya internetten gelen aşağı akış trafiğine, yukarı akış trafiğinden daha fazla bant genişliği verir. Bu özellik genellikle yüksek indirme hızına ihtiyaç duyduğunuz durumlarda oldukça avantajlıdır. Asenkron modellerle karşılaştırıldığında senkron modemler yüksek hızlı veri akışı ve iletim imkanı sunar. Bu nedenle güvenilir şekilde iletişim kurmak için idealdir. VDSL modemler 70 Mbps'ye kadar indirme hızı ve 10 Mbps'ye kadar yükleme hızı sağlar. VDSL fiber modem cihazlar yüksek hız ve düşük gecikme süresi gibi avantajlar sunarken çevrimiçi platformdaki deneyimlerinizi de büyük ölçüde iyileştirir. VDSL modem seçenekleri internete erişim koşullarını kolaylaştırarak, kesintisiz dolaşım yapma imkanı tanır. VDSL uyumlu modem çeşitleri, modern internet kullanıcılarının gereksinimlerini karşılamak için etkili ve güvenilir özelliklerle donatılan cihazlardır. Ancak VDSL modem çeşitleri ADSL modemlere kıyasla daha yüksek meblağlardan satışa sunulur.

VDSL Modem Fiyatları Nelerdir?

VDSL modem fiyatları cihazın markasına, modeline, türüne, malzeme kalitesine ve teknik özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterir. Birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen bilindik markalara ait cihazlar genellikle yüksek fiyat aralıklarından satışa sunulur. Bu markaların sağladığı üstün kalite, güvenilirlik ve müşteri desteği, genellikle tüketiciler tarafından tam not alır. Kanıtlanmış bir performans geçmişine sahip saygın bir markaya yatırım yapmak, sizi olası bağlantı sorunlarından veya sık sık cihaz değiştirmekten kurtarabilir. Birden fazla işlevi gerçekleştiren VDSL modem seçenekleri ile giriş seviyesinde temel özelliklerle donatılan ürünler arasında fiyat farklılıkları görülmesi normaldir. Hız düzeyi, bağlantı noktaları, Wi-Fi standardı, anten sayısı gibi ek özellikler modem fiyatları VDSL seçenekleri arasında değişiklik gösterir. Yüksek hızları destekleyen, birden çok bağlantı noktasına sahip olan ve gelişmiş Wifi özellikleriyle donatılan VDSL modem çeşitlerinin fiyatlarında artış olabilir. Modemlerin üretimi esnasında kullanılan malzeme kalitesi de fiyatları etkileyebilir. Dayanıklı ve uzun ömürlü malzemelerden üretilen modemler genellikle daha yüksek fiyatlarla satılır. Farklı satış kanalları, satıcılar ve tedarikçiler tarafından belirlenen fiyat düzeyleri arasında da dalgalanmalar görülmesi mümkündür. En ucuz VDSL modem satın almak için kampanya ve indirim dönemlerini takip edebilir, beğendiğiniz ürünleri bütçenize uygun fiyat aralıklarından temin edebilirsiniz.

VDSL Modem Neye Göre Seçilir?

“VDSL modem nasıl anlaşılır?” sorusunun cevabı oldukça basittir. Bir modemin VDSL bağlantısını destekleyip desteklemediği etiket kısmında açıkça ifade edilir. Bu etiketi kontrol etmek, VDSL uyumlu bir modem seçmek için ilk adımdır. Modem alışverişi yaparken dikkat edilmesi gereken diğer noktalardan biri internet bağlantısına uygun olan ürün çeşidini seçmektir. Sonraki adımda İSS'nize uyumlu olup olmadığını araştırmak gerekir. İnternet hızınızın VDSL modem tarafından desteklenmesi de karar verme aşamanızda belirleyici rol oynar. Mevcut internet hızınızı ve VDSL modem tarafından sunulan hızları karşılaştırmanız önemlidir. VoIP'iniz bulunuyorsa ses desteği sunan modem seçeneklerine yönelebilirsiniz. Sesli iletişimi kaliteli ve sorunsuz bir şekilde sağlamaya önem veriyorsanız, sizin için voice destekli modemler uygundur. VDSL modem seçeneklerini satın almadan önce kaç adet ethernet bağlantısına ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz oldukça önemlidir. Bilgisayarlar, yazıcılar, oyun konsolları ve diğer cihazlar için yeterli sayıda ethernet portuna sahip bir modem seçmek, ev veya ofis ağınızı kolayca yönetmenize olanak sağlar.

Ağınızı kötü amaçlı yazılımlardan korumak amacıyla güvenlik önlemlerinin yeterli düzeyde sunulması gerekir. Güvenlik duvarı, şifreleme, parola koruması ve ebeveyn denetimlerine sahip olan VDSL modem çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Teknosa aracılığıyla ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize hitap eden VDSL modem seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Cihazı kullanan kişiler tarafından yapılan yorumları ve değerlendirmeleri okuyarak ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.