Tarayıcı Fiyatları ve Modelleri

55 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Yeni
    Fujitsu SP-1120N Sayfa Beslemeli A4 Doküman Tarayıcı

    Fujitsu SP-1120N Sayfa Beslemeli A4 Doküman Tarayıcı

    %9
    12.082,46 TL
    10.984,05 TL
  • Yeni
    Brother ADS-2200 50 SF ADF USB 2.0 Sayfa Beslemeli A4 Doküman Tarayıcı

    Brother ADS-2200 50 SF ADF USB 2.0 Sayfa Beslemeli A4 Doküman Tarayıcı

    %5
    13.999 TL
    13.250 TL
  • Yeni
    Plustek OpticFilm 8200i Ai 35 MM Film ve Slayt Tarayıcı

    Plustek OpticFilm 8200i Ai 35 MM Film ve Slayt Tarayıcı

    49.331,58 TL
  • Yeni
    Irıscan Desk 6 Belge Tarayıcı Otomatik Düzleştirme 12 MP Kamera

    Irıscan Desk 6 Belge Tarayıcı Otomatik Düzleştirme 12 MP Kamera

    24.057,89 TL
  • Çok Satanlar
    İxtech IX-TR01 Dil Çeviri Cihazı

    İxtech IX-TR01 Dil Çeviri Cihazı

    3.999 TL
  • Digitnow Videodan Dijitale Dönüştürücü VHS'den Dijitale

    Digitnow Videodan Dijitale Dönüştürücü VHS'den Dijitale

    13.815,79 TL
  • CZUR Lens 800 Pro Taşınabilir Belge Tarayıcı 8 MP Belge Kamerası

    CZUR Lens 800 Pro Taşınabilir Belge Tarayıcı 8 MP Belge Kamerası

    12.821,05 TL
  • Çok Satanlar
    Canon DR-C230 A4 Döküman Tarayıcı

    Canon DR-C230 A4 Döküman Tarayıcı

    18.029 TL
  • Çok Satanlar
    Canon CanoScan Lide 400 Tarayıcı

    Canon CanoScan Lide 400 Tarayıcı

    3.529 TL
  • Plustek Opticfilm 8200i SE 35 MM Film ve Slayt Tarayıcı

    Plustek Opticfilm 8200i SE 35 MM Film ve Slayt Tarayıcı

    39.236,84 TL
  • Revopoint Pop 3 3D Tarayıcı 18 FPS Tarama Hızı Elde Taşınabilir

    Revopoint Pop 3 3D Tarayıcı 18 FPS Tarama Hızı Elde Taşınabilir

    58.321,05 TL
  • Zonoz FS-5 Dijital Film ve Slayt Tarayıcı - 35 MM'yi Dönüştürür

    Zonoz FS-5 Dijital Film ve Slayt Tarayıcı - 35 MM'yi Dönüştürür

    13.594,74 TL
  • ScanSnap SV600 Baş Üstü Kitap ve Belge Tarayıcı

    ScanSnap SV600 Baş Üstü Kitap ve Belge Tarayıcı

    58.468,42 TL
  • Viisan S21 Geniş Format Kitap Ve Belge Tarayıcı 27 MP Çözünürlük

    Viisan S21 Geniş Format Kitap Ve Belge Tarayıcı 27 MP Çözünürlük

    37.873,68 TL
  • Digitnow USB Video Yakalama Kartı 4K/60Hz HDR10 Sıfır Gecikmeli Kırmızı

    Digitnow USB Video Yakalama Kartı 4K/60Hz HDR10 Sıfır Gecikmeli Kırmızı

    11.163,16 TL
  • Digitnow USB Video Yakalama Kartı 4K/60Hz HDR10 Sıfır Gecikmeli Siyah

    Digitnow USB Video Yakalama Kartı 4K/60Hz HDR10 Sıfır Gecikmeli Siyah

    11.163,16 TL
  • Plustek Opticfilm 8100-35 MM Negatif Film ve Slayt Tarayıcı

    Plustek Opticfilm 8100-35 MM Negatif Film ve Slayt Tarayıcı

    34.557,89 TL
  • Digitnow 22 MP Hepsi Bir Arada Film ve Slayt Tarayıcı 35 MM'yi Dönüştürür

    Digitnow 22 MP Hepsi Bir Arada Film ve Slayt Tarayıcı 35 MM'yi Dönüştürür

    8.436,84 TL
  • ClearClick Quickconvert 2.0 Fotoğraf Slayt ve Negatif Tarayıcı

    ClearClick Quickconvert 2.0 Fotoğraf Slayt ve Negatif Tarayıcı

    22.842,11 TL
  • Kodak Reels 8 MM ve Süper 8 Film Sayısallaştırıcı Dönüştürücü 5"

    Kodak Reels 8 MM ve Süper 8 Film Sayısallaştırıcı Dönüştürücü 5"

    40.673,68 TL
55 üründen  ürün görüntülediniz

Kağıt yığınlarından kurtularak hayatınızı kolaylaştırmak için Teknosa'da bulunan tarayıcı seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Tarayıcı, günümüzün dijitalleşen dünyasında kâğıt belge kullanımını azaltmaya yönelik tasarlanan cihazlardan biridir. Kağıt belgeleri dijital ortama aktarmak için kullanılırlar. Bu cihazlar sayesinde kağıt belgeler kolayca taranarak elektronik ortamda saklanabilir. Ayrıca belgeler üzerinde düzenleme yapılabilir, farklı formatlarda kaydedilebilir ve başka cihazlarla paylaşılabilir. Tarama makinesi kâğıt kullanımını azalttığından aynı zamanda çevre dostu bir üründür. Arşivlemeyi çok daha kolay bir hale getirdiğinden depolama alanından tasarruf edilmesini sağlar. Böylece işlerin çok daha hızlı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olur.

Tarayıcı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tarama makineleri birçok farklı özelliğin bir arada bulunduğu cihazlardır. Bu nedenle seçim yaparken dikkatli olmak gerekir. Örneğin masaüstü bilgisayar kullanıcıları için hız önemli bir faktördür. Dolayısıyla tarayıcı hızı satın almadan önce göz önünde bulundurulması gereken özellikler arasındadır. Hız, iş akışını doğrudan etkileyen bir unsurdur. Bazı durumlarda birkaç dakikalık bir gecikme bile zaman kayıplarına sebep olur. Bu yüzden seçiminizi yaparken iş akışınıza uygun hızda bir model seçilmelidir.

Bir başka önemli kriter ise çözünürlüktür. Her cihaz marka ve modeline göre farklı çözünürlüklerde üretilir. Çözünürlük, ne kadar yüksek olursa dokümanlarınız çok daha kaliteli ve okunaklı bir biçimde elektronik ortama aktarılır. Dolayısıyla yüksek çözünürlüklü bir modeli tercih etmek büyük ölçüde işinizi kolaylaştırır.

Seçimlerinizi yaparken cihazın kâğıt boyutu kapasitesi de önemli bir husustur. Tarama makinesi, farklı boyutlardaki kâğıt dokümanları tarayabilir. İhtiyacınız olan A4 kâğıt boyutundan daha büyük boyutlardaki belgeleri taramaksa bu durumda kâğıt boyutu kapasitesi daha geniş olan bir modeli tercih etmeniz gerekir.

Bilgisayar tarayıcı olarak da adlandırılan bu cihazların farklı bağlantı özellikleri vardır. Bazıları USB üzerinden bağlanırken bazıları ağ üzerinden bağlantı sağlarlar. Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız ağ üzerinden bağlanan modeller sizin için daha uygundur. İhtiyaçlarınıza uygun olarak USB veya ağ üzerinden bağlanan modellerden birini tercih edebilirsiniz.

İşleriniz çok yoğunsa ve bir hızlı tarayıcı almayı düşünüyorsanız otomatik besleme özelliğine sahip olanlar sizin için uygun olabilir. Otomatik beslemeli hızlı tarayıcı çok sayıda belgeyi hızlı bir şekilde tarar. Bu sayede kısa süreler içinde birçok belge elektronik ortama aktarılabilir.

Fotoğraf Tarayıcı Özellikleri

Fotoğraf tarayıcı, fotoğrafları dijital ortama aktarmak için kullanılan cihazlardır. Bu cihazların birçok özelliği vardır. En başta gelen özelliklerinden biri çözünürlük kapasiteleridir. Çözünürlük fotoğrafların aslına uygun, kaliteli bir biçimde dijital formata dönüştürülmesini sağlar. Fotoğraf tarayıcı çözünürlüğü ne kadar yüksek olursa görüntü o kadar net ve ayrıntılı olur. Çözünürlük dpi (dots per inch) veya ppi (pixels per inch) şeklinde ifade edilmekte olup fotoğraf tarama özelliğine sahip olanların çözünürlüğü genellikle 300 dpi ile 9600 dpi arasında değişir.

Fotoğraf tarayıcı özelliklerinden biri de renk derinliğidir. Renk derinliği taranan görüntünün renk sayısı ile alakalı bir durumdur. 24 bit ile 48 bit arasında değişir. Renk derinliği yükseldikçe görüntünün canlılığı artar. Fotoğraf tarayıcı boyutu da önemlidir. Küçük boyutlu olanlar kolayca taşınabilir ve depolanabilir. Daha büyük boyutlu olanlarla ise daha büyük fotoğraflar taranır. Dolayısıyla taranacak fotoğrafın boyutuna uygun bir model seçilmelidir.

Eğer çok sayıda fotoğrafınız varsa otomatik besleme özelliğine sahip bir fotoğraf tarayıcı işinizi kolaylaştırır. Otomatik besleme özelliği birden fazla fotoğrafın tek seferde taranmasını sağlayarak zamandan tasarruf ettirir. Fotoğraf tarayabilen cihazların farklı yazılım özellikleri de vardır. Örneğin bazı yazılımlar tarama sonrasında fotoğraflarınızı otomatik olarak kesme ve rotasyon özelliği sunarlar. Ayrıca renk ayarlamaları da yapabilirler.

Fotoğrafları tarayabilen cihazların marka ve model seçeneğine göre USB veya Wi-Fi ile bağlanabilme özellikleri de vardır. USB sayesinde hızlı ve güvenilir bir şekilde bağlantı işlemi gerçekleştirilebilir Ancak USB bağlantısı kablo kullanımını gerektirir. Wi-Fi özelliği bulunan cihazlarla ise kablosuz bir şekilde bağlantı sağlanabilir. Teknosa'da bulabileceğiniz fotoğraf tarayıcı modelleri ile tüm fotoğraflarınızı dijitalleştirerek ölümsüzleştirebilirsiniz.

Kalem Tarayıcı Nasıl Kullanılır?

Kalem tarayıcı, belgelerinizi, notlarınızı ve resimlerinizi hızlı ve kolay bir biçimde dijital ortama aktarmanızı sağlayan pratik cihazlardır. Birçok avantajı bulunur. Ancak kullanmadan önce nasıl kullanılacaklarını bilmek gerekir. Kalem tarayıcı kullanmak için öncelikle açma kapama düğmesine basmalısınız. Sonrasında tarayacağınız belgenin üstüne yerleştirip, yavaşça kaydırmalısınız. Eğer tablet bilgisayar kullanıcısı iseniz bilgisayarınız ile uyumlu olduğuna dikkat edin. Kalem şeklinde tasarlanmış olan modellerin aynı zamanda hızlı tarayıcı özellikleri bulunduğundan belgeleri saniyeler içerisinde tarayabilirler. Belgenin tamamen tarandığından emin olduktan sonra cihazı kapatabilirsiniz. Belgelerinizi hızlı ve kolay bir şekilde dijitalleştirmek için Teknosa'daki farklı marka ve model kalem tarayıcı seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Tarayıcı Fiyatları

Tarayıcı fiyatları konusunda birçok faktör etkilidir. Marka, model, özellikler, performans, boyut ve tasarım fiyatları belirleyen unsurlar arasındadır. Bazı modeller daha yüksek performans sunar. Bazıları ise daha uygun fiyatlıdır. Çok sayıda seçenek bulunduğundan fiyat aralığı geniş bir yelpazede yer alır. Tarayıcı fiyatları araştırması yaparken inç başına düşen nokta sayısı anlamına gelen dpi değerine göre bir araştırma yapmak daha bilinçli şekilde fiyatlara yaklaşmanızı sağlar. Dpi değeri tarayıcı çözünürlüğü ve kalitesini gösteren bir değerdir. Yüksek bir dpi değeri daha net ve detaylı görüntüler elde etmenizi sağlar. Dpi değeri yükseldikçe tarayıcı fiyatları da değişkenlik gösterir. Bu nedenle ihtiyacınıza uygun bir dpi değeri seçerek daha ekonomik bir alışveriş yapabilirsiniz. Tarayıcı fiyatları konusunda karar vermekte zorlanıyorsanız Teknosa'nın uzman ekibi size doğru yönde rehberlik etmekten mutluluk duyar.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.