Tablet Kalemleri Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Tüm teknolojik aletler gibi tabletlerin ekranları da korunmaya ihtiyaç duyuyor. Gün boyu, güneş ışını, toz, kir, nem, sıcaklık etkenlerine maruz kalabilen tabletler, çizilme, parmak izi teması, düşme, kırılma, sıvı teması gibi onlarca farklı olumsuz etkenle baş başa kalıyor. Tüm bu etkenler, uzun vadede cihazınızın arızalanmasına ya da küçük hasarlar alarak ileride çalışamaz duruma gelmesine neden olabiliyor. Bunun için çok sayıda kullanıcı tablet koruyucu aksesuarlar edinerek cihazların bu tür etkenlere maruz kalmasını önlüyor. Teknosa'da satışa sunulan tablet ekran koruyucu çeşitleriyle cihazınızın korunmasını sağlayabilir, kullanım ömrü konusunda daha iyi performans alabilirsiniz.

Tablet Ekran Koruyucu

Günümüzde yüzlerce farklı marka tarafından başarıyla üretilen ve onlarca farklı koruyucu özelliği bulunan çok sayıda tablet ekran koruyucu Teknosa ayrıcalıklarıyla teknoloji tutkunlarını bekliyor. Tabletlerin ses, görüntü, şarj yuvası, kamera gibi bölgelerine özel olarak şekillendirilen ve ürünlerle aynı formda hazırlanan koruyucular, tablet markalarının tasarladığı her model için özel bir katman sunuyor. Günümüzde çok sayıda akıllı cihaz, Corning Gorilla Glass teknolojisiyle test edilmiş ve güçlendirilmiş olsa da ekran koruyucular sayesinde yeni bir güvenlik katmanı oluşmuş oluyor. Bu sayede tabletlerin ekranları güçlü bir koruma altına alınıyor. Yeni nesil tablet ekran koruyucu cam, jelatin gibi çeşitli materyallerden elde ediliyor ve kullanım sırasında ultra ince bir koruyucu tabaka oluşturarak kalem gibi ek aksesuarları destekliyor. Tablet ekran koruyucular aynı zamanda en küçük dokunuşları bile algılayarak kullanım sırasında olumsuz bir etki yaratmıyor. Ekran yüzeyinde herhangi bir renk değişimi ve görüntü bulanıklığı yaratmayan tablet ekran koruyucu jelatin materyallerden elde edilen bir yapıya sahip olan modellerde de güçlü koruma performansını koruyor.

Tablet Koruyucu

Tablet ekran koruyucu nasıl takılır ve tablet ekran koruyucu nasıl çıkarılır merak ediyorsanız, öncelikle ürünlerin ambalajları üzerinde yer alan kullanım talimatlarını inceleyebilirsiniz. Bazı ürünlerin takma ve yerleştirme talimatları standart ürün formatlarıyla karşılaştırıldığında değişiklik gösterebiliyor. Örneğin, Preo iPad 6.Nesil tablet ekran koruma modeli gibi bir koruyucu tercih ettiyseniz, ürün talimatlarına uyarak kolayca koruma takabilirsiniz. Bu konuda yardım almak için ise mobil cihazlar için hizmet veren satış noktalarına ulaşabilir, bir teknik uzman yardımıyla uygulama işlemini tamamlayabilirsiniz.

9H, askeri seviyede koruma, Oleophobic Coating, privacy layer, matte display gibi özellikler, ekran koruyucu ürünlerde rastlayabileceğiniz seçkin özellikler arasında yer alıyor. 9H özelliği, en kalın kalemlerin yani 9H seviyesindeki kalemlerin bile cam koruyucuyu çizemeyeceğini iddia ediyor. Oleophobic Coating özelliği, koruyucunun yağ ve parmak izi tutmayan bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Privacy layer, gizliliğinizi korumak adına yanınızda bulunan kişiler için cihaz ekranının görüş açısını azaltmaya yardımcı oluyor. ‘'Matte display'' ibaresi ise ekran üzerinde mat bir görüntü oluşturmak isteyen kullanıcılar için mat ekran sunuyor. Bunun aksine parlak görüntü isteyen kullanıcılar da ‘'gloosy display'' ibareli ürünlere yöneliyor.

Tablet Ekran Koruyucu Cam Fiyatları

Preo tablet ekran koruma Samsung cihazları için tasarlanan modellerde olduğu gibi dayanıklı tablet koruma özellikleri sunuyor. Çizilmeye karşı dirençli bir yapı sergileyen modeller arasında Preo tablet ekran koruma Apple iPad 7.Nesil gibi çok sayıda cihaz için özel olarak tasarlanmış ürün serileri yer alıyor. Ekonomik fiyatlı ekran koruyucu seçenekleri için daha çok plastik ya da jelatin gibi materyallerden elde edilmiş olan ürünleri tercih edebilir, daha dayanıklı ve güçlü bir koruma tabakası elde etmek istiyorsanız cam ürünleri tercih edebilirsiniz. Tablet ekran koruyucu cam fiyatları, ürünlerde temperli cam özelliği bulunup bulunmadığına göre ve diğer özelliklere göre değişebiliyor. Preo tablet ekran koruyucu Casper Via tablet serisi için özel olarak tasarlanmış modellere yer veriyor. Modeller arasında Huawei T3 serisi için hazırlanan Preo tablet ekran koruyucu Huawei versiyonları da bulunuyor. Siz de dilediğiniz özelliğe sahip ürünü Teknosa ayrıcalıklarıyla hemen satın alabilir, tabletinizin ekranını büyük ölçüde koruyabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.