SEG Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • SEG CM 710 7 KG 1000 Devir Çamaşır Makinesi

    SEG CM 710 7 KG 1000 Devir Çamaşır Makinesi

    10.996 TL
    10.885 TL

Kurutma makineleri ev işlerinin çok daha pratik hale gelmesini sağlayan beyaz eşyalardır. Geçmiş yıllarda çamaşır kurutmak için balkon gibi açık alanlar tercih ediliyordu. Günümüzde ise binalarda balkonlara çok fazla yer verilmemesi gibi farklı nedenlerle kurutma makinesine duyulan ihtiyaç artmıştır. Yıkanan çamaşırların kısa sürede tamamen kurumasını sağlayan kurutma makinelerinin kullanımları zaman ve enerji tasarrufu gibi pek çok avantaj sağlar.

SEG diğer birçok marka gibi günlük ihtiyaçlara uygun beyaz eşya modelleri sunan tanınmış markalardan biridir. SEG çamaşır makinesi ve kurutma makinesi seçenekleri ile çamaşır temizliği konusunda tüm ihtiyaçlarınıza hem fonksiyonel hem de ekonomik çözümler üretiyor. SEG markasının üretimi olan çamaşır ve kurutma makineleri standartların üstünde, beklenen tüm özellikleri karşılayacak niteliklere sahip modellere sahiptir.

Kurutma makineleri sunduğu özelliklerle beklentileri karşılayarak yüksek bir performans sunar. SEG kurutma makinelerinin özellikleri modellere göre değişiklik gösterir. Tüm kurutma modellerinde pratik kullanım imkanı sunan özel programlara ver verilir. Çamaşırlarınıza en uygun programı seçerek yüksek verimde bir çalışma elde edebilirsiniz.

SEG Kurutma Makinesi Modelleri

SEG çamaşır makinesi ile sunduğu çamaşır temizlik adımını kurutma makinesi ile tamamlıyor. Kurutma makinesi tasarımlarında fonksiyonelliğe ve performansa büyük önem veren marka, ürünlerin kapasitelerini kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına göre planlanıyor.

SEG CM10 910 çamaşır makinesi modeli, 9 kg kurutma kapasitesine sahip olan ürünlerden biridir. Isı pompası ile çalışan model, dahili ekrana ve ayarlı çalıştırma zamanlayıcısı ile pratik bir kullanım sunar. Enerji verimlilik sınıfı A+ olan bu ürünle enerji tasarrufu da sağlayabilirsiniz

SEG Kurutma Makinesi Özellikleri

Çamaşır makinesinden çıkan ıslak çamaşırları kurutmak için oldukça pratik bir çözüm sunan kurutma makineleri, birbirinden farklı özellikleri ile kullanıcı beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor. Günümüzde hemen hemen tüm beyaz eşya üreticileri çamaşır kurutma makineleri üretiyor. SEG markası da kurutma makinesi seçeneği ile çamaşır kurutma işlerinizde kolaylık sunuyor.

SEG çamaşır makinesi ile yıkadığınız çamaşırlarınızı 9 kg kapasiteli kurutma makinesi ile kısa sürede kurutabilirsiniz. Bu sayede kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Özellikle havlu ve nevresim gibi büyük çamaşırların kurutulmasında oldukça etkili olan kurutma makinelerinin programları uygun şekilde ayarlandığında kusursuz bir performans sunar.

SEG kurutma makinesi ile kuruttuğunuz çamaşırlarınızın rengi solmaz ve çamaşırlarınız yıpranmaz. Kurutma makinelerinin en önemli özelliklerinden biri de sessiz şekilde çalışmalarıdır. Sesi önleyen yeni teknolojiler sayesinde dilediğiniz saatte kurutma makinenizi çalıştırabilirsiniz. SEG, kurutma makinelerinde kullandığı kırışmayı önleyen program ile ütü yapma ihtiyacınızı da mümkün olduğunca azaltıyor.

Hangi SEG Ürünlerini Seçmelisiniz?

Kurutma makinesi almadan önce, ihtiyaçların doğru belirlenmesi gerekir. Çamaşır makinesi satın aldıktan sonra kullanım aşamasında da dikkat edilmesi gereken hususlar olduğu unutulmamalı ve çamaşır makinesinin kullanım kılavuzu dikkatle incelenmeli ve okunmalıdır. Kurutma makinesi seçiminde ürünün kapasitesi enerji tasarrufu sağlaması, program seçenekleri gibi dikkat edilmesi gereken birçok detay vardır.

Kurutma makinesi çeşitleri; konderserli olma özelliği ile içerisinde bulunan ısıtıcı ile havayı ısıtıp çamaşırların üzerine üfler ve çamaşırların kurumasını sağlar. Isı pompalı ve hibrit teknoloji gibi birçok kurutma makinesi çeşidi de vardır. Kurutma makinesi çeşitlerini inceleyerek hangi tipte modelin sizin için en uygun seçenek olduğuna karar verebilirsiniz.

Kurutma makinesinin programları; pamuklu, sentetik, dolap kuruluğu, ütü kuruluğu gibi seçeceğiniz kurutma makinesi programlarının ihtiyacınızı karşılama konusunda yeterli olup olmadığını dikkatle incelemeniz gerekir.

Kurutma makinesinin kapasitesi; farklı kapasitelere sahip kurutma makinesi seçenekleri vardır. Çamaşır yıkama yoğunluğunuza göre 8 kg, 9 kg gibi hangi kapasiteye ihtiyacınız olduğunu daha doğru belirleyebilirsiniz.

Enerji Tüketimi: A+ gibi verimli enerji sınıfına sahip olan ürünleri tercih ettiğinizde, enerji tüketimini azaltabilir, doğayı koruyabilirsiniz.

Kurutma makinesinin sahip olduğu ek özellikler; kurutma makinelerinin kumaş tiplerine uygun çözümler üreten ek özellikleri sayesinde daha pratik bir kullanım elde edebilir, makinenizi ihtiyaçlarınıza göre dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

SEG Çamaşır Makinesi Fiyatları

Piyasadaki diğer ürünlerle karşılaştırıldığında fiyat performans açısından çok karlı bir marka olan SEG, kurutma makinesi ve çamaşır makinesi çeşitleri ile bütçeleri zorlamıyor. Çamaşır makinesi satın alırken tüm hususlara göz gezdirdiğinizde, SEG çamaşır makinelerinde bir makineden aradığınız tüm özellikleri bir arada bulabilirsiniz.

SEG çamaşır makinesi fiyatları ürünlerin sahip olduğu özelliklere göre değişiklik gösterir. Kurutma makinelerinin fiyatlarının belirlenmesinde ürünün kapasitesi, kullanılan teknolojiler ve enerji sınıfı gibi kriterler büyük rol oynar. Her bütçeye uygun seçenekler sunan SEG, kurutma makinesi modelleri ile çamaşır temizlik ihtiyaçlarınıza çözümler üretiyor.

SEG çamaşır makinesi modelleri ile aileniz ve ihtiyaçlarınıza uygun modellerle tanışın. SEG makinenin tüm özelliklerini sizin yaşamınızı kolaylaştırmak için düşülmüştür. Uzmanların değerlendirmeleri ve titizlikle hazırlanan program ayarları ile kıyafetlerinizin uzun ömürlü olması da sağlanıyor. Yıkama sonrası kurutma aşamasında solma, yıpranma gibi sorunlar tarihe karışıyor. Gelişen teknolojiyi makinelerinde buluşturan SEG markasının çamaşır makinesi ve kurutma makinesi seçeneklerine Teknosa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.