Dikey Buğu Fonksiyonu Evet Güç 2400
Otomatik Kapanma Evet Su Tankı Kapasitesi 0,3

Philips Philips GC4552/00 Azur Buharlı Ütü

Ürün Kodu: 120170790
  • En geç 17 Nisan Çarşamba günü kargoda
Satıcı: Veraavm
2.749 TL
2.749 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
3.599 TL

Ürün Açıklaması

Philips, kaliteli yapıya sahip ve üstün performans sağlayan ütü modelleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanan bir markadır. Beğenilen ürünlerden biri olan Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü, etkili taban yapısı ve güçlü buhar desteği ile zorlu kırışıklıklarda bile size kolaylık sağlar. Siz de Philips kalitesine sahip GC4552/00 Azur buharlı ütü ile ütü yapmayı kolay ve pratik bir hale getirebilir, çeşitli kumaş yapısına sahip eşyalarınızı anında pürüzsüzleştirebilirsiniz.

Philips GC4552/00 Azur Buharlı Ütü Modelini Neden Almalıyım?

Philips GC4552/00, 1569 kg ağırlığı ile size rahat bir ütü deneyimi sunar. Hafif yapısının yanında etkili bir tabana sahip olan cihaz, kolay bir şekilde istediğiniz ütülemeyi yapmanızı sağlar. 2400W motor gücü ile de etkili ürünler arasında yer alan Philips ütü, güçlü yapısı sayesinde teknik özelliklerini destekler bir duruş sunar. Dakikada 45 g sürekli buhar gücüne sahip olan cihaz, rahat bir şekilde ütüleme yapmanızı sağlarken şok buhar desteği zorlu kırışıklıklarda yanınızda olur. Dakikada 210 g şok buhar gücüne sahip olan ütü, bu konuda güçlü bir yapıya sahip cihazlar arasında yer alır. Zorlu kırışıklıkları açmada etkili bir performans sunan şok buhar yapısı ile size rahatlık sağlayan cihazlar arasına yer alan Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü ile siz de ütü yapmayı keyifli bir hale getirebilirsiniz. Güvenli ütü yapma şansını size sunan cihazın otomatik güç kapama teknolojisine sahip tasarımı, kullanılmadığı zaman cihazı kapatarak rahatlık sağlar. Ayrıca 300 ml su kapasitesine sahip olan cihaz uzun süre su takviyesi yapmadan ütü yapmanızı sağlar. Bu sayede kesintisiz bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Güçlü performans sağlayan teknik özellikleri ile beğeni kazanan Philips ütü, uzun süre kullanım sağlayan kireç temizleme yapısıyla da ilgi görür. Siz de uygun fiyatlı ve kaliteli bir ütü arayışındaysanız bu ütü modelini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Philips GC4552/00 Azur Buharlı Ütüyü Nasıl Kullanırım?

Philips GC4552/00 Azur buharlı ütünün su haznesi belli bir seviyeye kadar su doldurulduktan sonra kolay bir şekilde prize takılarak çalışmaya hazır hale getirilebilir. Kablolu ürünler arasında yer alan cihaz, 2 metre uzunluğa sahip kablosu sayesinde rahatça hareket ettirilebilir ve istenilen yere kolay bir şekilde ulaşır. Ayrıca 360 derece döner şekilde tasarlanan kablo tasarımı da kullanım esnasında ayrı bir rahatlık sağlar. Bunun dışında cihaz, tutma kulbu sayesinde hareket ettirilebilirken bu kulbun altında yer alan buhar ayar düğmesi sayesinde kolay şekilde kumaşa göre ayarlama yapılarak da kullanılabilir. Ütünün üst kısmında yer alan tuşları sayesinde buharlı ya da buharsız ütü yapma seçeneğini ayarlayabileceğiniz cihazın şok buhar özelliğini de buradaki tuşu ile etkileşimli hale getirebilirsiniz. Tutma kulbunun altında yer alan şok buhar tuşu, ütü esnasında size pratiklik sağlar. Ayrıca su püskürtme özelliğine de sahip olan cihaz, üst kısmında yer alan tuşu ile kolayca su püskürtür. Hızlı bir şekilde ısınma özelliğine sahip olan Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü, hızlı ve pratik şekilde ütü yapmanızı destekler. Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü kullananlar tarafından uygun fiyatlı ve etkili ürünler arasında gösterilirken Philips kalitesini yansıtan cihazlardan biri olarak da çoklukla tercih edilir.

Philips GC4552/00 Azur Buharlı Ütü Kimler için Uygun?

Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü modeli, uygun fiyatlı ve kaliteli bir ütü arayışında olan kullanıcılar tarafından tercih edilebilecek ürünler arasında yer alır. Güçlü motor desteği ile üstün performans sağlayan cihazın beğeni kazanan özellikleri sizi kullanım esnasında rahat ettirir. Hafif yapısı ile rahat bir ütü deneyimi sunan cihaz, özel olarak tasarlanan tabanı sayesinde kumaşların üstünde kolayca kayar. Zorlu kırışıklıkları açma konusunda etkili bir ürün arayanların da tercih edebileceği Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü modeli, güçlü şok buhar desteği ile en zorlu kırışıklıkları bile anında açar. Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü yorumları üzerinden de bu kaliteli yapısını gösterir ve kullanıcılarının beğenisini kazanır. Siz de evinizde ütü için çok fazla zaman harcamak istemiyorsanız ve bunu uygun fiyatlı bir ütü modeli ile yapmak istiyorsanız Philips ütü modelini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Philips GC4552/00 Azur Buharlı Ütü Modelinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü modeli, çeşitli özellikleri ile öne çıkan bir üründür. SteamGlide Plus taban yapısına sahip olan cihaz, her türlü kumaş yapısı üzerinde rahatlıkla kayar ve size etkili bir performans sunar. Ayrıca cihazın alt kısmında kolay bir şekilde temizleme sağlayacak kireç haznesi yer alır. Hızlı kireç çözme teknolojisine sahip olan Philips ütü, cihazınızın uzun süre sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayan bir sistemdir. Su altında kolay bir şekilde temizlemesi yapılan bu bölüm, pratik bir kullanım sağlar. Güçlü şok buhar desteği ile de öne çıkan cihazın beğeni kazanan özellikleri, daha etkili bir ürün deneyimini size sunar. Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü fiyatı ile de ilgi çeken bir üründür. Güçlü performans sağlayan teknik özellikleri ile öne çıkan cihaz uygun fiyatlı yapısıyla isteyen herkesin rahatlıkla Philips kalitesini yaşamasını sağlar. Siz de evinizde uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz ve cihazı temizleme ve ütüleme konusunda size kolaylık sağlayacak bir ürüne sahip olmak istiyorsanız Philips GC4552/00 Azur buharlı ütü modeline göz atabilirsiniz.


45 g/dk'ya kadar sürekli buhar


210 g'a kadar şok buhar


Hızlı ısınma için 2400 W


Hızlı Kireç Çözme


SteamGlide Plus taban


Yenilikçi tasarımımız sayesinde kireç parçacıkları kolaylıkla kırılır ve otomatik olarak çıkarılabilen kireç haznesinde toplanır. Kireç, 15 saniyeden kısa bir sürede kolaylıkla yıkanır ve böylece mükemmel sonuçlar elde edilir.


Ağırlık Güç Otomatik Kapanma Su Tankı Kapasitesi
1569 2400 Evet 0, 3
Dikey Buğu Fonksiyonu Kablosuz
Evet Hayir

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Philips GC4552/00 Azur Buharlı Ütü
4.0
  • 5
    6
  • 4
    2
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.