Laptop Soğutucu - Notebook Soğutucular Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Bilgisayar Çevre Bilimleri ve Parçaları


Bilgisayar çevre parçaları, bilgisayarların daha fonksiyonlu çalışmasını sağlayan araçlardır. Ancak bilgisayarların direkt çalışması ile alakası yoktur. Yani bilgisayarların iç sistem çalışmalarının haricinde, daha iyi ve daha düzgün çalışmasını sağlarlar.
Bilgisayar çevre birimleri; giriş çevre birimleri ve çıkış çevre birimleri olmak üzere iki şekilde incelenir. Giriş birimleri, bilgisayar içerisine bilgi girişi yapılmasını sağlayan araçlardır. Klavye, mouse, tarayıcı ve mikrofon gibi araçlar bilgisayarların giriş birimleri araçlarındandır. Çıkış birimleri ise bilgisayardan dışarıya veri çıkışı olmasını sağlayan araçlardır. Monitör, yazıcı ve hoparlör gibi araçlar bilgisayarın çıkış birimleri araçlarındandır.


Laptop Soğutucu


Laptop soğutucu, dizüstü bilgisayarlar için üretilmiştir. Dizüstü bilgisayarlar, üretim şekli dolayısı ile çabuk ısınırlar. İçerisindeki parçalar masaüstü bilgisayardaki kadar geniş alanda tasarlanmadığı için kullanıldıktan bir süre sonra ısınmaya başlarlar. Bunun için de devreye laptop soğutucuları girer. Laptop soğutucusu, dizüstü bilgisayarların alt kısmına konur. Genellikle metalden yapılırlar. Ancak en iyi sonucu almak adına, doğru tercih yapmak çok önemlidir. Bütün dizüstü bilgisayarların tasarımları aynı şekilde değildir. Isınan bölge her bilgisayarda aynı olmayabilir. Bu nedenle ihtiyaç duyulan laptop soğutucusunun tipi değişiklik gösterebilir. Ancak üretilen laptop soğutucularının çoğu pek çok bilgisayara uyacak şekilde tasarlanmaktadır.
Notebook soğutucuları genel olarak diz üzerinde kullanım için uygun değildir. Ancak piyasada diz üzerinde kullanılabilecek soğutucular da mevcuttur. Ayrıca rahatına düşkün kullanıcılar için yastıklı laptop soğutucuları da üretilmektedir. Bu modeller genellikle hafif olur ve taşınabilirlik açısından rahat bir kullanımları vardır.


Laptop soğutucu modelleri


Frisby Fnc-35st 14 cm fan notebook soğutucu modeli sahip olduğu üstün özellikleri ile pek çok tüketici tarafından ilgi gören bir üründür. Ekstra yükseltilen özelliği sayesinde bilgisayar ile gerekli olan mesafeyi sağlamaktadır. Bu sayede, bilgisayarın ısınması önlenecek ve kullanıcılar sıcaklıktan etkilenmeyecektir. Ürünün çok büyük olmaması kullanım avantajını da yükseltmektedir. Mavi renkli ışıklandırma sistemi de dikkat çeken özellikleri arasında yer almaktadır. Ayrıca üründe iki adet usb girişi mevcuttur. Ürün 360×265×33 mm boyutlarındadır. Bu soğutucular, fiyat olarak da en uygun sınıfa girmektedir.
Inca Inc-341Tss laptop soğutucu modeli de uygun fiyatlı grupta yer almaktadır. Ürünün ekstra olarak mouse ile birlikte kullanılması tercih sebepleri arasında yer almaktadır. 807 gr ağırlığında olan bu soğutucu hafifliği ile de pek çok kişi tarafından beğeni toplamaktadır. İki adet usb girişinin olması da büyük avantaj sağlamaktadır ve bütün bilgisayarlara uyumlu olacak şekilde üretilmiştir.
Classone M25 yükseklik ayarlı bilgisayar soğutucu, çok satan ürünler arasında yer almaktadır. Bütün bilgisayarlara uyumlu olacak şekilde üretilmiştir. Ürünün ayarlanabilir yüksekliği istenilen şekilde kullanım imkanı oluşturmaktadır. Kaliteli yapısı ile bilgisayarı kolayca taşıyabilir. Siyah renge sahip olan bu üründe iki adet usb girişi mevcuttur.
Targus Ave55 model notebook soğutucusu 305×308×50 mm boyutlarına sahip bir üründür. Üründe iki adet usb girişi mevcuttur. Açma kapama tuşu ile çalışmaktadır. Rengi siyahtır ve metal parçalar ile üretilmiştir. Yüksek üfleme gücüne sahip bu laptop soğutucusu 1050 gr ağırlığındadır. En yeni soğutucu modeller arasında yer almaktadır.
Inca Inc-321 Ergonomik çift Fanlı laptop soğutucu modeli son zamanlarda en çok tercih edilen soğutucular arasında yer almaktadır. Ayarlanabilir kademe özelliği ile yüksekliği isteğe bağlı olarak ayarlanabilmektedir. Bütün notebook modelleri ile uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Mavi led ışıkları ile de oldukça dikkat çeken bir üründür. Ayrıca ürünün oldukça sessiz çalışması da en büyük tercih nedenlerinin başında yer almaktadır.
Frisby Fnc-522st 2×14 cm fan laptop soğutucu modeli satış oranı yüksek olan soğutucu modelleri arasında yer almaktadır. Kademeli yükseklik ayarı ve iki adet usb girişi mevcuttur. Üstelik notebook kaymasına engel olmak adına ekstra tabanları bulunmaktadır. Görüntüsü ile de beğeni toplamaktadır. İki adet 14 cm boyutlarındaki fanları ile ekstra soğutma sağlamaktadır.
Frisby Fnc-5215st laptop soğutucu modeli mavi led ışıkları ile dikkat çeken bir üründür. Sessiz fan sistemi ve ısıyı engelleme özelliği ile pek çok tüketici tarafından tercih edilmektedir. Usb bağlantısı ile çalışmaktadır. Ayrıca düşük enerji tüketimine de sahiptir. Rengi siyahtır ve kaliteli metaller ile üretilmiştir. Metal parçaları bilgisayara hiç bir şekilde zarar vermez ve çizme yapmaz. Pek çok bilgisayara uyacak şekilde üretilmektedir. 14 cm fana sahiptir ve rotary sistemli kontrol ayarı bulunmaktadır.
Inca Inc-313Mxb He-speed notebook soğutucu modeli en çok satan ürünler arasında yer almaktadır. 14 cm fanı ekstra sessiz çalışması ile oldukça dikkat çekmektedir. Usb ile çalışmaktadır. Beyaz rengi ve şık duruşu ile göze hitap eder. İki adet usb girişi ve ekstra destek süngerleri mevcuttur. Pek çok notebook modeli ile uyumlu olmaktadır.
Preo my cooler Mgf01 gaming notebook soğutucu modeli oyun soğutucuları arasından en çok dikkat çeken ürünlerden biridir. Özel Tasarım duruşu ve mavi led ışıkları ile büyük beğeni toplamaktadır. Üründe iki adet usb girişi mevcuttur. Alt kısmında sahip olduğu ayakları sayesinde bilgisayar ile arasında olması gereken mesafeyi ayarlamaktadır. Ürünün iki yıl garanti süresi vardır.


Laptop Soğutucu Kullanıcı Yorumları


Laptop soğutucuları kullananların bu ürünlerden oldukça memnun oldukları gözlenir. Bilgisayarın ısınmasının engellenmesi, bilgisayarı daha uzun kullanabilme imkânı sunar. Model ve çeşitli özellikleri ile de kullanıcılara pek çok seçenek sunulmaktadır. Modellerin hemen hemen hepsinin hafif olması da tercih sebepleri arasında yer alır. Bir diğer tercih sebebi ise bazı modellerde ekstra yükseltilebilen kademeleri olmasıdır. Bilgisayarları çizmeyecek şekilde tasarlanmış olması müşteri memnuniyetini artırmaktadır.


Laptop Soğutucu Fiyatları


Laptop soğutucuları, piyasa geneline bakıldığında çok pahalı modellerinin de olmasına rağmen uygun fiyatlı modeller ağırlıktadır. Özellik ve modellerine göre laptop soğutucu fiyatları değişiklik göstermektedir. Yıl içerisinde ve kampanya dönemlerinde fiyatlar zaman zaman değişiklik gösterebilir. Tüm Teknosa mağazalarında her bütçeye hitap edecek Teknosa laptop soğutucu modellerine ulaşmak mümkündür.


Laptop Soğutucuları ve Teknosa


Tüm teknolojik ürünlerin satışını gerçekleştiren Teknosa mağazalarında pek çok çeşit laptop soğutucusuna da ulaşmak mümkündür. Teknosa.com üzerinden de ürün bakılıp beğenilebilir. Hatta sipariş de edilebilir. İnternet üzerinden sipariş edilen ürüne kargo bedeli ödenmeden sahip olunabilir. Üstelik Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo imkânı mevcuttur. İsteğe bağlı olarak sipariş edilen ürün, istenilen mağazaya getirtilebilir. Garanti kapsamına dahil olan ürünlerin, garanti süresi boyunca ücretsiz olarak her sorunu giderilir. Yıl içerisinde zaman zaman kampanyalara denk gelinebilir. Kampanyaları Teknosa.com üzerinden takip etmek mümkündür. Kampanyalar, stoklar ile sınırlıdır. Erken haberdar olunması müşteriler için avantajdır. Kredi kartı tek çekim, kredi kartı taksit, nakit ödeme ve tüketici kredisi gibi satış imkanları mevcuttur. Ürünler faturası ve garanti belgesi ile teslim edilir.
Teknosa mağazalarının güler yüzlü personelleri ile müşteriler en iyi hizmeti alır. Test ürünleri ile ürünün kutu dışındaki halini görmek mümkündür. Üstelik ürünü kullanıp test etme imkânı da bulunur. Sadece laptop soğutucusu değil, bilgisayara ait diğer tüm parçalara da Teknosa mağazaları içerisinde ulaşma imkânı mevcuttur. Tüm ürünlerin satışı Tekno garanti kapsamı altında yapılmaktadır. Dilek ve öneriler için Teknosa çağrı merkezlerini aramak mümkündür.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.