Laptop Çantası Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Laptop çantası, günümüzde tüm profesyonellerin, öğrencilerin günlük aksesuarları arasında yer alıyor. Bilgisayarların, evrakların ve kişisel eşyaların taşındığı çantalar, koruyucu özellikleri, ek bölmeleri, konforlu taşıma sağlayan detaylarıyla kullanıcıların tercihi oluyor. Bilgisayar çantası, çevresinde bulunan yumuşak desteklerle diğer çantalardan ayrılıyor. Bu destekler sayesinde bilgisayarlar olası darbelerden, sert hamlelerden korunarak güvenle taşınabiliyor. Bilgisayarların sahip olduğu mouse, hoparlör, şarj aleti gibi aksesuarlarla beraber, kişisel eşyaların da rahatlıkla çantaya konulabilmesi için genellikle modellerde birden çok bölme yer alıyor. Bölmelerin içlerinde bilgisayarın yerleştirileceği özel bir cep, kalem alanı, kulaklık çıkışı sağlayan bir açıklık ve telefonun hareket halindeyken şarj edilebilmesine yardımcı olan bir port yer alıyor. Çanta içinde şarj için güç kaynağı oluşturacak powerbank'in yerleştirileceği özel bir cep de bulunabiliyor.

Laptop Çantası Markaları

Notebook çantası, hem ünlü bilgisayar markaları tarafından hem de aksesuar ve çanta firmalarınca üretiliyor. Standart boyutları bulunan çantaların, farklı bilgisayarlara, kullanıcı ihtiyaçlarına ve tarza uygun onlarca çeşidi alternatifler içinde yer alıyor. Aynı markanın farklı özelliklerdeki onlarca modeli, kullanıcılara opsiyon sunuyor.

Tucano laptop sırt çantası ile sportif bir tarz edinenlere konfor vadederken, sade tasarımlardan hoşlananları Tucano bölmeli laptop sırt çantası ile karşılıyor. Tucano, yalnızca sırt çantası üretmiyor, markanın evrak çantası gibi taşıma sapı ile taşınan, çekçekli valizlere geçirilerek seyahatlerde kolaylık sunan Tucano laptop el çantası da bulunuyor. Seyahate uygun bir diğer model ise çekçekli sapa kolaylıkla geçirilebilen özelliği ile dikkat çeken Tucano Loop laptop sırt çantası oluyor.

Thule laptop çantası, Trust, Port Design bilgisayar çantası ve Preo notebook çantası ürünleri de bilgisayar sahiplerinin ürünleri taşımalarına yardımcı oluyor. Thule sırt çantası, hafifliği, sırta ve askılara sağladığı destek ve kullanışlılığı ile sahada çalışanların gözdesi haline geliyor. Mack marka laptop çantaları, keçeli bölmeleri, ceplere kolay erişim ağlayan tasarımı ve 17.3'' boyutuna kadar uyumlu genişliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Samsonite ise çantadaki tecrübesi ve seçkin imzasını Samsonite bilgisayar çantası tasarımlarına taşıyor. Özellikle iş insanları tarafından tercih edilen üstün kalitedeki çantalar, alıcılarında yüksek memnuniyet hedefiyle tasarlanıyor. Siz de dilediğiniz ürünü inceleyerek en iyi markaların ürünlerini kıyaslayabilir, seçiminizi yapabilirsiniz.

Bilgisayar Çantası Türleri

Laptop sırt çantası ve el çantası çeşitleri ürünlerin temel türlerini oluşturuyor. Elde taşınan çantalar, genellikle omuz askısı bulundurarak kola asılabiliyor. Bilgisayarlar ağır olduğu için kol ve omuz askılarında basıncı yayacak sünger destekler yer alıyor. Bu sayede uzun süre taşınsa da kullanıcılar, ağırlık konusunda rahatsızlık hissetmiyor. Laptop çantası sırt kısmında da ortopedik destekler bulundurarak konfora imkan tanıyor. Çantaların çoklu bölme sayısı, su geçirmez kumaş bulundurması, modeller arasında seçim kriteri oluşturuyor. Genellikle uniseks olan tasarımlarda laptop çantası bayan ve laptop çantası erkek gibi bir ayrım bulunmuyor. Çoğunlukla lacivert, siyah ve gri gibi koyu renklerde tasarlanan bilgisayar çantaları, sade tasarımlarıyla hem sportif hem de klasik tarzlara uyum gösteriyor. Her yaştan ve cinsiyetten kullanıcı, sade tasarımdaki modeller arasından seçimini kolaylıkla yapabiliyor.

Laptop Çantası Boyutları

Çantaların boyutları, bilgisayar boyutlarına göre standardize ediliyor. Laptop çantası 14 inç, 15 inç ve 17 inç gibi çeşitlerle sunuluyor. 14 inç laptop çantası gördüğünüzde, modelin 14.1 inç büyüklüğündeki ekrana sahip olan notebooklar için uygun olduğunu düşünebilirsiniz. Benzer şekilde, 15 inç olarak anılan çantalar da 15.6 inçlik bilgisayarlara uyumlu tasarlanıyor. 17'' çantaları 17.3'' ekran genişliğindeki cihazlarınız için tercih edebilirsiniz. Laptop çantalarında tablet de taşınabiliyor. Çantaları, tabletlerin ekran boyutunu göz önüne alarak seçebilirsiniz.

Laptop Çantası Seçerken Dikkat

  • Laptop çantası seçerken, çanta ile cihazın aynı marka olması gerekmiyor. Bilgisayarınız HP marka diye laptop çantası HP olmak zorunda değil. Uygun boyutlardaki tüm çantaları cihaz için tercih edebilirsiniz. Örneğin, Dell marka bilgisayarınız için istenirse laptop çantası Lenovo ürünleri içinden seçilebiliyor.
  • Seçim yaparken çantaların askılarının yeterince sağlam olduğundan emin olmalısınız.
  • Çantanın giyim tarzınıza uygun olmasına özen göstermelisiniz.
  • Çantanın iç gözlerinde yer alan bölmelerin genişliğine ve kullanışlılığına dikkat etmelisiniz.
  • Cep telefonu, kalem, cüzdan gibi kişisel eşyaların güvenle taşınabilmesi için gizli fermuar bulunduran çantaları seçebilirsiniz.
  • Çantaların biye kısımlarının sağlamlaştırılmış, silikon veya plastik biyelerle desteklenmiş olması dayanıklılık açısından faydalı görülüyor.
  • Çanta, bilgisayar boyutuna uygun olmadığında cihaz çantanın içinde savrularak zarar görebiliyor. Aynı şekilde, dar olduğunda ise çantanın yırtılması, zorlanması sorun oluşturuyor. Çantanın bilgisayar boyutuna tam olarak uyduğundan emin olmalısınız.
  • Gün boyu sırtınızda taşıyacaksanız, modellerin sırtında hava alan file kumaş kullanılmasına dikkat edebilirsiniz. Böylece terlemeden, gün boyu çantayı sırtınızda bulundurabilirsiniz.

Notebook Çantası Fiyatları

Laptop çantası Teknosa ayrıcalıklarıyla, uygun fiyat avantajıyla sizlere sunuluyor. Farklı markaların farklı özelliklerdeki ürünleri incelendiğinde, teknik ve tasarım detaylarının belirlediği geniş fiyat skalası göze çarpıyor. Teknosa, her ihtiyaca uygun birçok modeli, farklı bütçeler için seçilebilecek çeşitleri kullanıcılarına sunuyor. Ürün fiyatları çantanın genişliğine, materyaline, su geçirmez kaplamasına, destek malzemesine, çantanın türüne ve markasına göre değişiyor. Teknosa, dönemsel kampanyalarla zaman zaman bilgisayar alımlarında laptop çantası da hediye edebiliyor veya indirim sunarak kullanıcıların uygun fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı oluyor.

Siz de bütçenize, beğeninize ve ihtiyacınıza uygun seçimleri Teknosa'dan yapabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.