Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Teknoloji her geçen gün yenileniyor ve gelişiyor. Teknolojinin son yeniliklerinden biri de kurutmalı çamaşır makineleri. Çamaşır makinesi ve kurutma makinesinin güçlerini bir araya getiren kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, çamaşırlarınızı en iyi şekilde derinlemesine temizliyor ve ardından kurutuyor. Böylece çamaşırlarınız makineden kupkuru, giymeye hazır şekilde çıkıyor. Çamaşır kurutmanın zorluklarını ortadan kaldıran kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, sahip oldukları teknolojiler ve farklı programlamalarıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Markalara göre çeşitli teknolojilerle üretilen ürünler, modern tasarımları, güçlü özellikleri ve çok daha fazlasıyla çamaşır işlerinin zorluğunu ortadan kaldırıyor.

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Markaları

Teknolojinin en yeni ürün modellerinden biri olan kurutmalı çamaşır makinesi, farklı markalarda farklı teknolojilerle yer alıyor. LG, Samsung, Arçelik gibi birçok markada bulunan ve ait olduğu markanın üstün teknolojilerini yansıtan ürünler, kullanıcılara her anlamda büyük kolaylık sağlıyor.

Kurutmalı çamaşır makinesi Samsung markasında benzersiz özelliklerle yer alıyor. Samsung'un kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, dilediğiniz zaman çamaşır ekleyebilme teknolojisi AddWash ile donatılıyor. Bu sayede yıkamaya eklemeyi unuttuğunuz kıyafetleri Samsung kurutmalı çamaşır makinesinin AddWash Akıllı Kapak aracılığı ile makineye koyabilirsiniz. Samsung'un ürünlerinde yer alan AddWash teknolojisi yalnızca çamaşırları değil; deterjan ve yumuşatıcıyı da sonradan ekleyebilmenize olanak tanıyor. Geniş kapasiteleri ve benzersiz devir güçleriyle de öne çıkan Samsung kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, çamaşırlarınızı en iyi şekilde temizliyor ve güvenle kurutuyor.

Kurutmalı çamaşır makinesi Arçelik markasında da üstün teknolojilerle yerini alıyor. Arçelik kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, geniş yıkama ve kurutma kapasiteleriyle beğeni kazanıyor. Hava yoğuşturmalı ve su yoğuşturmalı olmak üzere iki farklı kurutma teknolojisine sahip olabilen ürünler, modern tasarımları ve farklı renk seçenekleriyle de göz dolduruyor. Çamaşırlarınıza derinlemesine temizlik uygulayan ve en zorlu lekelerin bile en iyi şekilde çıkarılabilmesine katkı sunan ürünler, diğer tüm teknolojileriyle ise evinizdeki en iyi yardımcılarınızdan biri hâline geliyor.



Kurutmalı çamaşır makinesi Bosch markasında 10 kilograma varan yıkama ve 6 kilograma kadar kurutma kapasitesi seçenekleriyle yerini alıyor. Bosch'un ürünleri, yüksek enerji verimlilikleriyle hem faturalarınıza hem de doğaya katkı sunuyor. Bunun yanı sıra ürünler farklı çamaşır yıkama programları ve farklı kurutma programları sayesinde giysilerinizin türüne ve kumaşına en uygun ayarlamaları yapabilmenize imkan tanıyor. Böylece Bosch kurutmalı çamaşır makinesi modelleriyle giysilerinizin küçülmesi gibi problemler yaşamadan kolaylığın keyfini çıkarabilirsiniz.

Samsung, Arçelik ve Bosch markalarının yanı sıra LG, Electrolux ve onlarca markanın birçok farklı modelde kurutmalı çamaşır makinesi bulunuyor. Her bir ürün, kendine özgü yenilikler ve tasarımlarla dikkatleri üzerine topluyor.

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Avantajları

  • Kurutmalı çamaşır makinesi, iki farklı işi tek seferde kolayca yapabilmenizi sağlıyor. Çamaşır makinesi kurutmalı şekilde tercih edildiğinde farklı kapasite seçenekleriyle giysiler hem yıkanabiliyor hem de kurutulabiliyor.
  • Özellikle çamaşır makinesi ve kurutma makinesi için ayrı ayrı alana sahip olmayan evlerde büyük kolaylık sağlayan kurutmalı çamaşır makineleri, sahip oldukları özelliklerle de kullanımlarını kolaylaştırıyor.
  • Çamaşırlarınızı en iyi şekilde yıkayarak yeterli düzeyde kurutan ürünler, giysilerinizin yıpranmasına ve bozulmasına da engel oluyor. Bu sayede kurutmalı çamaşır makinesi kullanırken giysilerinizin zarar görmesinden endişe duymanıza gerek kalmıyor.
  • Çeşitli yıkama ve kurutma programları sunan ürünler, yıkama ve kurutma süresini ayarlayabilmenize de imkan tanıyor. Böylece zamanınızın kısa ve yetersiz olduğu zamanlarda da giysilerinizi kolayca yıkayabilir ve kurutabilirsiniz.
  • Kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, farklı kapasite seçeneklerinden ihtiyacınıza en uygun kapasiteyi seçebilmenize olanak tanıyor. Uzun ömürlü kullanım imkanı da sağlayan kurutmalı çamaşır makineleri, uzun zamanlar boyunca yanınızda oluyor ve giysilerinizi en iyi şekilde temizleyip kurutuyor.
  • Bazı ürün modellerinde yer alan buhar ve temizleme özellikleri, giysilerinizdeki alerjenlerden ve bakterilerden hızlıca kurtulabilmenize yardımcı oluyor. Düşük ses seviyeleriyle ise ürünler, hem kurutma hem de yıkama sırasında oluşabilecek gürültülerin önüne geçiyor ve sizi ve sevdiklerinizi hiçbir şekilde rahatsız etmiyor.
  • Uygulamalar üzerinden akıllı telefonlarınız ve diğer cihazlarınızla yıkama ve kurutma kontrolü yapabilmenize olanak tanıyan kurutmalı çamaşır makinesi modelleri sayesinde dilediğiniz zaman ürününüzle ilgili verilere ulaşabilirsiniz.

Sunduğu tüm avantajlar sayesinde kurutmalı çamaşır makineleri çamaşır yıkamanın ve kurutmanın tüm zorluklarını ortadan kaldırmayı başarıyor.

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Yorumları

Üstün teknolojik özellikleriyle kurutmalı çamaşır makinesi tavsiye edilen ürünler arasında yerini alıyor. Kurutmalı çamaşır makinesi yorum olarak da kullanıcılarından tam not alıyor. Yorumlarda düşüncelerini belirten kullanıcılar, ürünlerin geniş kapasitelerini, benzersiz kurutma özelliklerini ve kolay kullanım imkanlarını tavsiye ediyor.

Her bir ürün modeli, markasına ve sahip oldukları özelliklere göre kullanıcılardan farklı yorumlar alıyor. Bu yorumlar aracılığıyla ürünler hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fiyatları

Kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, markalara göre farklı özellikler, tasarımlar ve teknolojilerle donatılıyor. Üstün teknolojileriyle beğeni kazanan ürünlerin fiyatları da bu özelliklere göre belirleniyor. Kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları ürünlerin markasına, modeline, sahip olduğu özelliklere ve tasarımlara göre farklılık gösterebiliyor. Aynı zamanda ürünlerin fiyatları, kampanya ve indirim dönemlerinde de değişebiliyor. Bu dönemlerde daha uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünleri takip edebilir; ihtiyacınız olan kurutmalı çamaşır makinesine bu indirimlerle sahip olabilirsiniz.

Tüm özellikleriyle ve tasarımlarıyla son derece beğeni kazanan kurutmalı çamaşır makineleri yaşam alanınızda modern ve yenilikçi bir görünüm ortaya koyuyor. Hemen siz de Teknosa üzerinden kurutmalı çamaşır makinesi modellerini inceleyebilir; aradığınız ürünü Teknosa'nın avantajlarıyla kolayca hayatınıza dahil edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.