GPS Takip Cihazı Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
  • Yeni
    Onvec Smart Tag Apple Uyumlu Akıllı Takip Cihazı

    Onvec Smart Tag Apple Uyumlu Akıllı Takip Cihazı

    425 TL
  • Çok Satanlar
    Apple AirTag 4'lü Paket MX542TU/A

    Apple AirTag 4'lü Paket MX542TU/A

    3.799 TL
  • Çok Satanlar
    Samsung Galaxy SmartTag 2  EI-T5600 Beyaz Bluetooth Takip Cihazı

    Samsung Galaxy SmartTag 2 EI-T5600 Beyaz Bluetooth Takip Cihazı

    690 TL
  • Samsung Galaxy SmartTag 2 EI-T5600 Siyah Bluetooth Takip Cihazı

    Samsung Galaxy SmartTag 2 EI-T5600 Siyah Bluetooth Takip Cihazı

    815 TL
  • Apple AirTag Akıllı Takip Cihazı İkili Paket

    Apple AirTag Akıllı Takip Cihazı İkili Paket

    2.399 TL
  • Gigaset Keeper 3'lü Bluetooth Akıllı Takip Cihazı (2 Siyah 1 Beyaz)
    1.0 (1 Değerlendirme)

    Gigaset Keeper 3'lü Bluetooth Akıllı Takip Cihazı (2 Siyah 1 Beyaz)

    499,90 TL
  • Neutron SmartTag Akıllı Takip Cihazı

    Neutron SmartTag Akıllı Takip Cihazı

    599 TL
  • Gnp Beyaz G-Tag Takip Cihazı

    Gnp Beyaz G-Tag Takip Cihazı

    599 TL

Gelişen teknoloji ile birlikte hareket eden nesneleri kontrol etmeniz de kolaylaştı. GPS takip cihazı çeşitleri uydu aracılığı ile tespit ettiği anlık konum bilgilerini ana cihaza anlamlı hale gelmesi için gönderir. Bu cihazlar ham konum bilgileri bir haritaya koyarak nesnenin yeri ve mesafesini hesaplayabilir. Benzer şekilde iki konum verisi arasındaki farka bakarak nesnenin hızını ve gittiği yönünü tespit edebilir.

GPS cihazlarını başta güvenlik olmak üzere yakıt tüketimi takibi, verimlilik, araç takibi, nakliye süreçlerinin takibi gibi çok farklı amaçlarla hayatın her aşamasında kullanabilirsiniz. Örneğin bir motosiklet takip cihazı ile aracınızın güvenliğini sağlayabilir iken engelli bir yakınınızın kaybolmasını da engelleyebilirsiniz. Mini GPS takip cihazlarını çantanıza koyduğunuzda kolay kullanım avantajı ile birlikte değerli eşyalarınızı kolayca takip edebilirsiniz.

GPS Takip Cihazı Nedir?

GPS takip cihazı bir araç, insan, hayvan veya farklı nesnelerin hareketini belirlemek ve konumunu izlemek için kullanılan cihazlardır. Konum bilgileri, takip cihazında belirli bir süre kayıt altına alınır veya cihaza entegre GSM, kablosuz uydu modem veya Wi-Fi gibi bir ağ yardımıyla internete bağlı olan ana cihaza iletilir.

Bu tür takip cihazları çalışırken GPS uydularından faydalanmaktadır. GPS uydularından alınan konum bilgileri merkeze ve oradan da internet aracılığıyla size ulaşır. Cihazlar sayısal verileri anlık olarak gönderir. Bazı modellerde ihtiyaç duymanız halinde geriye dönük bilgileri de kontrol edebilirsiniz.

GPS takip cihazlarını, nakliye işlemlerinin takibini yapmak, araçların güvenliğini sağlamak, yakıt tasarrufu yapmak, verimliliği artırmak ve böylece işletme maliyetlerini düşürmek gibi amaçlar için kullanabilirsiniz. Ayrıca gündelik kullanımlar için de çocukların, yaşlıların, evcil hayvanların veya değerli eşyaların takibi için oldukça faydalıdır.

GPS Takip Cihazı Ne İşe Yarar?

Takip cihazı modellerinin işlevi temelde konum bilgisini sağlamasıdır. Bu sayede takip edilen canlı, araç veya nesnenin o anda nerede olduğu, hangi yöne gittiği, ne kadar hızla hareket ettiği gibi veriler elde edilir. Bu veriler, farklı amaçlar için kullanılabilir. Örneğin; filo yöneticileri kiraladıkları araçlar konumunu izlemek için SIM kartlı araç takip cihazı modellerini kullanır. Böylece araçların güvenliği sağlanırken, hırsızlık riski de azalır. Ayrıca yakıt tüketimi optimize edilir ve buna göre bakım planlamaları daha doğru yapılabilir.

Telefon aksesuarları arasında da satışı sunulan kişisel takip cihazları ile çocukların, yaşlıların veya engellilerin konumunu izleyebilir, güvende olduklarından emin olabilirsiniz. Böylece kaybolma veya tehlike durumlarında daha hızlı müdahale şansınız olacaktır.

Hayvan takip cihazları adıyla satılan GPS araçları, evcil hayvanların ya da çiftlik hayvanlarının konumunu takip etmek için kullanılabilir. Örneğin kedi takip cihazı ile konumu olağan dışı sabit kalan bir kedinizin şüpheli sağlık durumu için daha hızlı önlem alabilirsiniz. Ayrıca bu cihazlar hayvanlarınızın kaçması veya kaybolması durumlarında da çözüm olur.

Nesne takip cihazlarını ise sizin için değerli olan eşyalar, yerine gitmesi gereken özel kargo paketleri gibi nesneler için tercih edebilirsiniz. Örneğin gelişmiş GPS takip cihazı SIM kartsız modeller sayesinde konumundan anlık olarak haber alabildiğiniz eşyaların kaybolma veya zarar görme riskini azaltmış olursunuz.

GPS Takip Cihazı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

GPS takip cihazları alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır:

  • Cihazın boyutu ve ağırlığı oldukça önemlidir. Takip edilecek araç, kişi veya nesnenin büyüklüğüne ve taşıma kapasitesine uygun bir cihaz seçmelisiniz. Ayrıca unutmamalısınız ki küçük ve hafif bir cihaz daha kolay gizlenebilirken aynı zamanda daha az enerji tüketir.
  • GPS cihazının pil kapasitesi ve şarj olma süresi de dikkate değer bir detaydır. Örneğin cihaz seçimi yaparken yapacağınız kesintisiz takip işlemi süresine göre yeterli bir pil kapasitesi hesaplamalısınız. Çünkü pil deşarj ömrü uzun olan bir cihazı daha uzun süre kullanabilirsiniz.
  • Takip cihazını kullanacağınız yere ve amaca göre çalışma mesafesi ve sinyal gücünü de dikkate almalısınız. Örneğin takip edilecek alana göre yeterli bir çalışma mesafesi seçilmezse amacınıza ulaşamazsınız. Aynı şekilde alanın açık arazi mi şehir içi mi olduğu da sinyal gücünü etkileyen bir unsurdur. Çalışma mesafesi ve sinyal gücü yüksek olan bir GPS cihazı daha geniş alanlarda daha kesintisiz bir kullanım sunar.
  • Cihazın montaj seçeneklerini kontrol etmelisiniz. Alacağınız GPS cihazının takip edeceğiniz vasıta, canlı veya nesneye uygun ve kolay bir şekilde monte edilebilen bir tür olmalıdır. Ayrıca kolay kurulum tercih sebebiniz olmalıdır. Bu şekilde montaj uyumluluk durumu ve cihazın çalışır hale gelme kolaylığı pratik kullanımın kaynağı olur.
  • Bazı modellerde sesli arama yapabilme, su geçirmezlik, alarm sistemi, gerçek zamanlı izleme gibi farklı ek özellikler bulunabilir. Seçeceğiniz cihazın ekstra özellikleri ve fonksiyonları beklenti ve ihtiyaçlarınıza uygun olmalıdır. Gereksiz ek özellikler size ek maliyetler getirirken eksik kalan detaylar da kullanımınızı zorlaştırır.

GPS Takip Cihazı Fiyatları Nelerdir?

GPS takip cihazı fiyatları, cihazın markası, modeli, özellikleri, çıkış yılı ve kalitesine göre değişiklik gösterir. Piyasa genelinde akıllı telefonlarınız ile uyumlu cihaz modelleri olduğu gibi bilgisayarınız ile birlikte çalışan türler de mevcuttur. Cihazın kullanım şekli fiyata direkt olarak etki eder.

Ayrıca ek fonksiyonlar da oldukça etkilidir. Örneğin hiçbir ek özelliği olmayan bir cihaz düşük fiyata sahip iken su geçirmezlik fonksiyonu olan ekranlı bir arazi takip cihazı daha yüksek maliyete sahip olabilir. GPS takip cihazı fiyatları için hemen Teknosa'yı ziyaret edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.