0.0 (0 Değerlendirme)

Frisby Frisby Fk-G575QU Işıklı Gaming Klavye

Ürün Kodu: 125085154
  • En geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: Nepal Bilişim
479 TL
479 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
Satıcı
781,20 TL

Ürün Açıklaması

Hem oyun seanslarınızda hem de genel bilgisayar kullanım süreçlerinde değerlendirebileceğiniz; dayanıklı, kompakt boyutlu, RGB LED arka aydınlatmalı bir klavye almayı düşünüyorsanız, Frisby FK-G575QU ışıklı gaming klavye size hitap ediyor. Geliştirdiği bilgisayar ekipmanları ve çevre birimleri ile Türkiye’de en çok tercih edilen markalardan biri hâline gelen Frisby’nin başta oyunculara seslenen ancak genel kullanım için de uygunluk gösteren modeli, tasarımından sunduğu teknik detaylara kadar her yönüyle beğeni kazanıyor. USB konnektörlü olması sayesinde Windows XP ve üzeri işletim sistemleri yüklü olan PC’lerin yanı sıra macOS işletim sistemli bilgisayarlarla da çalışabilen ürün, taşıdığı olanaklarla markanın alanındaki uzmanlığını gözler önüne seriyor.

Frisby FK-G575QU Klavyeyi Neden Almalıyım?

Gününüzün önemli bir kısmını bilgisayar oyunlarına ayırıyor, oyunlardaki karakterlerinizi ya da araçlarınızı kontrol etmek için hamlelerinize anında tepki verebilen, hassas tuşlara sahip bir oyuncu klavyesi almayı hedefliyorsanız, Frisby FK-G575QU modelini tercih edebilirsiniz. Oyuncuların beğeneceği şekilde tasarlanan ve sadeliği şıklıkla buluşturan 87 tuşlu klavyenin 19 tuşu, anti ghosting özelliği taşıyor. Bu sayede aynı anda birden fazla tuşa basılı tutarak gerçekleştireceğiniz hareket kombinasyonlarını, herhangi bir kesintiye uğramadan yapabilir, Frisby oyuncu klavyesinin size sağladığı imkânları, rakiplerinize karşı avantaja dönüştürebilirsiniz.

Uzun süreler boyunca sorunsuz kullanabileceğiniz, dayanıklı ve sıvı gibi dış etkenlere karşı dirençli bir gaming klavye arıyorsanız, Frisby FK-G575QU ışıklı gaming klavye modelini satın alabilirsiniz. Suç geçirmez formuyla içecek dökülmesi gibi durumlarda endişe etmenize gerek bırakmayan klavyenin tuşları da dayanıklılık noktasında son derece iddialı olduğunu gösteriyor. Zira Frisby tarafından sağlanan bilgilerde, her bir tuşun 10 milyondan fazla tıklanma ömrü olduğu belirtiliyor.

Oyun süreçlerinde motivasyonunuzu zirveye taşıyacak aydınlatmalardan destek alıyor, bilgisayarınızın ve çevre birimlerinizin RGB LED aydınlatmalı olmasından hoşlanıyorsanız, modeli alışveriş listenize ekleyebilirsiniz. Bölgesel LED aydınlatma ile gelen ve bu aydınlatmaları, üzerindeki fonksiyon tuşlarıyla değiştirebilmenize olanak veren klavyeyi edinerek günün ilerleyen saatlerinde ve loş ışıklı ortamlarda oyun seanslarınızın adrenalin seviyenizi artırabilir, oyunlardaki başarınızı yükseltebilirsiniz.

Mekanik hisli klavyeler ilginizi çekiyor, aynı zamanda klavye tuş temizliğine azami özen gösteriyorsanız, kullanım esnasında âdeta bir mekanik klavye gibi ses çıkaran tuşlara sahip ürüne yönelebilirsiniz. Kolayca yerlerinden çıkarabileceğiniz tuşlarını ve tuş altındaki bölgeleri temizleyebileceğiniz klavyeyi, dakikalar içerisinde temizleyip oyun ve çalışmalarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Kullandığınız klavyenin kablosunun kısa sürede aşınmasından yakınıyor, dayanıklı örgü kablolu klavyelere yatırım yapmayı istiyorsanız, Frisby FK-G575QU compact gaming mekanik hisli oyuncu klavyesi modelini seçebilirsiniz. 1,6 metrelik tamamen örgülü kablosuyla hem kullanım kolaylığı sağlayan hem de üst düzey dayanıklılık gösteren ürünü keyifle kullanabilir, kablo yıpranmalarını geride bırakabilirsiniz.

Frisby FK-G575QU Klavyeyi Nasıl Kullanırım?

Frisby FK-G575QU compact mekanik hisli klavye, kablolu oluşuyla bilgisayar ve akıllı cep telefonlarına fiziksel olarak kolayca takılabiliyor. Kablosunun ucunda yer alan USB-A yapısındaki konnektörü ile pratik şekilde takabileceğiniz ve herhangi bir yazılım kurmadan yönetebileceğiniz klavyenin aydınlatma olanaklarından ise FN tuşundan destek alarak yararlanmanız mümkün oluyor. Klavyenin sağ alt kısmındaki yön tuşlarının aşağı ve yukarı yönlü olanları, FN ile birlikte değerlendirildiğinde aydınlatma seviyesi ayarlanabiliyor. Print Screen gibi tuşlar ise mod değişimi, renk ayarı ve nefes alma efekti gibi özelliklerin etkinleşmesini sağlıyor. F tuşlarının çift işlevli oluşu ise yine FN tuşlarıyla birlikte multimedya araçlarını klavye üzerinden yönetmenize zemin hazırlıyor.

Eğer edindiğiniz klavyeyi Android işletim sistemli ve OTG destekli akıllı cep telefonlarıyla kullanmayı arzu ediyorsanız, ilgili dönüştürücüye klavyenin USB-A konnektörünü takmanız gerekiyor. Cihazların otomatik olarak algılayacağı klavyenin tüm temel işlevlerinden yararlanmanız, Android cihazınızda yazı yazmanız hatta OTG birimi destekli oyunları oynayabilmeniz mümkün hâle geliyor.

Frisby FK-G575QU Klavye Kimler İçin Uygun?

Bilgisayar masasında tam boyutlu bir klavye için ayırabileceği sınırlı alanı bulunan, uygun fiyatlı ve mekanik hisli bir oyun klavyesi edinmeyi planlayan, RGB LED aydınlatmalı çevre birimlerine ilgi duyan herkes için uygun yapıdaki Frisby FK-G575QU, oyunlardaki başarılarını artırmayı hedefleyenlere de sesleniyor. Mekanik hisli oluşuyla oldukça konforlu bir tuş hissi sağlayan, bu sayede oyunlarda gerçekleştireceğiniz refleksif hareketlere anında yanıt verebilen model, numerik tuş bölümünün olmamasıyla masanızda fazla yer kaplamıyor.

Frisby FK-G575QU Klavye Modelinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Yazışmalarınızda ve metin tabanlı içerik hazırlama süreçlerinde de değerlendirebileceğiniz Frisby FK-G575QU TR Q kablolu gaming (oyuncu) klavye, birçok özelliği ile öne çıkıyor. Ürünün 10 milyondan fazla tıklanmaya izin veren dayanıklı ve mekanik hisli tuşları, öne çıkan özelliklerinin başında geliyor. Özellikle bilgisayar karşısında uzun zaman geçiren ve klavyesinin azami düzeyde konfor sunmasını bekleyen teknoloji ve oyun meraklılarının gereksinimlerine yanıt veren model, numerik tuş bölümü içermemesiyle de tercih edilebiliyor. Özellikle kompakt bir klavye arayışında olanlar, ürünü alışveriş listelerine ekleyebiliyor.

Oyuncu klavyesinin RGB LED arka aydınlatmasının olması ise öne çıkan bir diğer önemli özelliği olarak değerlendiriliyor. Kullanıcıların kendi beğenileri doğrultusunda şekillendirebilecekleri aydınlatmalar, özellikle oyun süreçlerinde kullanıcılara ekstra motivasyon sağlayabiliyor. Ayrıca bu aydınlatma, loş ışıklı ortamda klavye kullanmak durumundaki teknoloji tutkunlarının da doğru tuşlara basabilmelerine yardım ediyor.

Eğer hâlihazırda kullandığınız klavyenin yapısından ve teknik özelliklerinden memnun değilseniz, zaman kaybetmeden Frisby FK-G575QU modelini satın alabilirsiniz.


Ürün Grubu: Ev Kullanıcısı, Office Kullanıcısı, Oyuncu, Prof. Oyuncu Klavyesi


Klavye Tipi: Multimedya


Klavye Bağlantısı: Kablolu


Klavye Düzeni (Dili): Q Türkçe


Bağlantı Arabirimi: USB


Kablo Uzunluğu: 1.60 cm


Sistem Uyumu: Windows® XP, Windows Vista™, Windows® 7, Windows® 8, Windows® 8.1, Windows® 10, Mac OS® X 10.4 veya üstü


Macro: Yok


Boyutlar: 363 x 135 x 36 (mm)


Garanti Süresi: 24 Ay


Şık ve konforlu tasarım, su geçirmez
87 tuşlu, kablolu oyun klavyesi
19 tuş anti ghosting
10 milyondan fazla tuş tıklama ömrü
Multimedya Fonksiyonu (FN tuşu ile)
Farklı renklerle arkadan aydınlatmalı ve solunum modu
Örgülü kablo
USB bağlantı

Teknik Özellikler
Çalışma voltajı : DC5V ± 0.25
Çalışma amperi : 100mA
Klavye boyutu : 363 x 135 x 36 (mm)
Kablo uzunluğu : 1.6m
Ağırlık : 655g

Sistem Uyumu
Windows® XP, Windows® 7, Windows® 8 / 10 ve Mac OS® X

Kutu İçeriği
Kablolu Klavye
Kullanım Kılavuzu&Garanti Belgesi


Bilek İstirahati Klavye Düzeni Multimedya Tuşları Sayısal Tuş Takımı
Hayir QWERTY Evet Hayir
Kablo Uzunluğu Ürün Rengi
1, 6 Siyah

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Frisby Fk-G575QU Işıklı Gaming Klavye
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.