Electrolux Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Electrolux EW7WO349ST 9KG Yıkamalı 5KG Kurutma Makinesi
5.0 (3 Değerlendirme)

Electrolux EW7WO349ST 9KG Yıkamalı 5KG Kurutma Makinesi

22.779 TL
Electrolux Ew7wp361st 10kg/6kg 1600d Yıkamalı Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı

Electrolux Ew7wp361st 10kg/6kg 1600d Yıkamalı Kurutma Makinesi

25.499 TL
Electrolux Ew8wp261pbt Yıkamalı Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı

Electrolux Ew8wp261pbt Yıkamalı Kurutma Makinesi

36.999 TL
Electrolux EW7WN361ST 1600 Devir 10 KG / 6 KG Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Electrolux EW7WN361ST 1600 Devir 10 KG / 6 KG Kurutmalı Çamaşır Makinesi

39.999 TL
Electrolux Ew8wp2168lw 10kg/6kg 1600d Yıkamalı Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı

Electrolux Ew8wp2168lw 10kg/6kg 1600d Yıkamalı Kurutma Makinesi

35.999 TL

Çamaşır makineleri, yaşam alanlarının vazgeçilmez yardımcılarından biri. Günlük yaşamın yoğunluğundan ve stresinden uzaklaşmanızı sağlayan çamaşır makineleri sayesinde temizlik işleri daha kolay hale geliyor. Zamandan tasarruf etmenize olanak tanıyan çamaşır makinesi modellerinin kurutma özelliğine sahip olanları son dönemlerin en kurtarıcı teknolojik aletleri arasında yer alıyor. Bu alanda lider markalardan olan Electrolux, kurutmalı çamaşır makineleri sayesinde kullanıcılarına maksimum konfor ve verimlilik sunuyor. Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi, çamaşırlarınızı hijyenik bir şekilde yıkadıktan sonra kurumalarını sağlıyor. Bu sayede çamaşır kurutmanın tüm zorluklarını ortadan kaldırıyor.

Electrolux Kurutmalı Çamaşır Makinesi Modelleri

Electrolux'un kurutmalı çamaşır makinesi serisi, çeşitli özellikler ve kapasiteler ile dikkatleri üzerine topluyor. Her bir modelinde yeni nesil teknolojiler sunan Electrolux, kurutma esnasında üst düzey hassasiyeti de beraberinde getiriyor. Bu sayede giysilerinizin zarar görme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, çift filtreleme sistemleri ve enerji verimliliği sağlayan motorları ile beğeni kazanıyor. Her bir Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi modeli, birbirinden yenilikçi özellikleri tanıtarak kullanıcılarının işlerini kolaylaştırıyor.

Electrolux kurutmalı çamaşır makineleri, çeşitli kumaş türlerini aynı anda yıkayabilme ve kurutabilme imkanı sağlayarak zamanınızın daima size kalmasına olanak tanıyor. Enerjinizi korumanıza yardımcı olan ürün modelleri, giysilerinizi kırıştırmadan kuruttuğu için ütüleme için de ekstra uğraş göstermenizin önüne geçiyor. Birbirinden farklı model seçenekleriyle Electrolux Perfect Care kurumalı çamaşır makinesi serisi, beklentilerinizi karşılamayı başarıyor.

Electrolux Kurutmalı Çamaşır Makinesi Özellikleri

Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi, sahip olduğu özellikler sayesinde günlük yaşamı daha pratik hale dönüştürüyor. Üstün teknolojilerle donatılan bu ürünler, çamaşır işlerinin neredeyse tüm yükünü omuzlarınızdan alıyor. Bu ürünler, DualCare System teknolojileriyle giysilerinizi tek bir program kullanarak hem yıkıyor hem de kurutuyor. Özel sistem, kumaş cinsini ve giysilerin ağırlığını tespit ederek giysilerinize bakım uyguluyor. Suyun sıcaklığını ve tambur hareketlerini giysilerinize göre şekillendiren Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi, kıyafetlerinizin yıkama sonrasında aşınmasını engelleyerek ilk günkü görünümlerini koruyor. Electrolux'ün kurutmalı çamaşır makineleri, çoğunlukla elde yıkanması tavsiye edilen giysilerde bile performansını ortaya koyuyor. Yünlüler ve outdoor kıyafetler gibi hassas kumaşlı giysiler için bu çamaşır makinelerinde özel program ayarları yer alıyor.

Electrolux kurutmalı çamaşır makinelerinde bulunan buharla tazeleme sistemi, 40 litreye kadar sudan tasarruf etmeye yardımcı oluyor. Yoğun buhar parfümü uygulaması, yalnızca 15 dakikalık bir süre zarfında giysilerinizin yeni yıkanmış gibi tertemiz kokmasına olanak tanıyor. Bu ürünler, SensiCare System özellikleriyle de öne çıkıyor. SensiCare System teknolojisi, kıyafetlerinizin türüne ve ağırlığına göre enerji tüketimini ve su miktarını otomatik bir şekilde ayarlıyor. Bu özellik sayesinde giysilerinizi yıkamak için makinenin tam olarak dolmasını beklemenize gerek kalmıyor. Electrolux kurutmalı çamaşır makinesiyle giysilerinizin tertemiz olması için yalnızca 60 dakika yeterli. Panelde yer alan yıka ve kurut programı, günlük yaşamınızın yoğunluğuna uyum sağlayacak şekilde çalışıyor ve 60 dakika içerisinde giysilerinizi hem tertemiz yıkıyor hem de kurutuyor. Diğer tüm özellikleriyle Electrolux kurutmalı çamaşır makineleri, kullananlardan tam not alıyor.

Electrolux Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fiyatları

Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları, ürünlerin modellerine ve özelliklerine göre değişkenlik gösteren bir durum. Özellikle ürünlerin kapasiteleri ve maksimum ağırlıklarına göre fiyatlarda farklılıklar meydana gelebiliyor. 9 kilogram yıkama ve 5 kilogram kurutma kapasitesine sahip modeller, 10 kilogram yıkama ve 6 kilogram kurutma kapasitesine sahip modellere göre daha uygun fiyatlarda olabiliyor. Bu aşamada yıkama ve kurutma ihtiyaçlarınıza göre dilediğiniz kapasiteye sahip ürünü tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda ürün modellerinin devir gücü de fiyatları etkiliyor. 1000 devir, 1200 devir ve 1400 devir gibi farklı seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi modellerinin fiyatlarını etkileyen bir diğer unsur ise yeni nesil teknolojiler. DualCare ve SensiCare System gibi teknolojilere sahip olan modellerde fiyatlar farklılık gösterebiliyor. Ürünlerde bulunan program sayıları, akıllı teknolojiler, Wi-Fi bağlantısı veya uygulama üzerinden kontrol gibi kullanım kolaylığı sağlayan özellikler de fiyatlar üzerinde etkiye sahip. Dolayısıyla seçim yaparken ihtiyaç ve beklentilerinizi doğru bir biçimde belirlemeniz gerekiyor. Buna göre bütçenize en uygun Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi modelini tercih edebilirsiniz.

Electrolux Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanımı

Electrolux kurutmalı çamaşır makinelerinin kullanımları son derece pratik ve basit. Bu ürünler hem yıkama hem de kurutma işlevi sunduklarından yaşam alanlarınızda ekstra alan kaplamıyor. Özellikle küçük alanlarda ikisi bir arada makineler büyük bir avantaj sağlıyor. Standart çamaşır makinelerinde olduğu gibi giysilerinizi tambura dikkatli bir şekilde yerleştirdikten sonra süresine ve yıkama şekline göre en uygun programı seçebilirsiniz. Panel üzerinden doğru seçimleri yaptıktan sonra makineniz giysileriniz kontrollü bir şekilde yıkamaya başlıyor.

Electrolux kurutmalı çamaşır makinelerinin panellerinde bulunan fonksiyon tuşları, tüm süreçleri çok daha kolay hale dönüştürüyor. Yıkama ve kurutma işlemleri için fonksiyon tuşları üzerinden seçiminizi yaptıktan sonra program ayarlamanıza göre makineniz tüm kontrolleri kendisi sürdürüyor. Dilerseniz makinenizin otomatik özelliklerinden de faydalanabilir ve uygun ayarları belirlemesini sağlayabilirsiniz. Kurutma işlemi bittikten hemen sonra giysilerinizi makineden çıkarmanız önemli. Bu sayede giysilerin kırışmasının önüne geçebilirsiniz. Düzenli aralıklarla makinenizin kazan temizleme özelliği kullanarak ilk günkü yıkama ve kurutma performansının korunmasını sağlayabilirsiniz.

Siz de Teknosa üzerinden Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi modellerini hemen inceleyebilir, çamaşır işlerinin tüm yükünden kolayca kurtulmanızı sağlayan ürüne ayrıcalıklardan yararlanarak sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.