Dambıl & Ağırlık Plakası Fiyatları ve Modelleri

103 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Çok Satanlar
Dynamic Vinly 15 KG Dambıl Set

Dynamic Vinly 15 KG Dambıl Set

%30
999 TL
699 TL
Voit VDB-04 2 KG Altıgen Neo Dambıl

Voit VDB-04 2 KG Altıgen Neo Dambıl

346,75 TL
Voit DB107 1VTASDB107/4K-069 Dippıng 4 KG Dambıl

Voit DB107 1VTASDB107/4K-069 Dippıng 4 KG Dambıl

603,25 TL
Çok Satanlar
Avessa 4 KG 2'li Dambıl Set

Avessa 4 KG 2'li Dambıl Set

400 TL
Çok Satanlar
Avessa 2 KG 2'li Dambıl Set

Avessa 2 KG 2'li Dambıl Set

350 TL
Diesel Fitness PSD-5 1DİASPSD/12,5K 12,5 KG Kauçuk Dambıl

Diesel Fitness PSD-5 1DİASPSD/12,5K 12,5 KG Kauçuk Dambıl

6.114,40 TL
Çok Satanlar
Avessa 6 KG 2'li Dambıl Set

Avessa 6 KG 2'li Dambıl Set

630 TL
Diesel Fitness PSD-5 1DİASPSD/5K 5 KG Kauçuk Dambıl

Diesel Fitness PSD-5 1DİASPSD/5K 5 KG Kauçuk Dambıl

3.202,78 TL
Avessa MB-11312 27.5 Kg Kauçuk Kaplı Salon Tipi Olimpik Dambıl

Avessa MB-11312 27.5 Kg Kauçuk Kaplı Salon Tipi Olimpik Dambıl

4.000 TL
Avessa 5 Kg Vinly Kaplama PVC Kiremit Dambıl

Avessa 5 Kg Vinly Kaplama PVC Kiremit Dambıl

720 TL
Voit 1VTSTRK2067 Dumbbel Standı

Voit 1VTSTRK2067 Dumbbel Standı

8.455 TL
Avessa MB-11312 25 Kg Kauçuk Kaplı Salon Tipi Olimpik Dambıl

Avessa MB-11312 25 Kg Kauçuk Kaplı Salon Tipi Olimpik Dambıl

3.800 TL
Diesel Fitness Rop 4 Kauçuk 20 KG Mavi Flanş

Diesel Fitness Rop 4 Kauçuk 20 KG Mavi Flanş

7.764,31 TL
Avessa 20 Kg Döküm Dambıl Seti

Avessa 20 Kg Döküm Dambıl Seti

2.300 TL
Diesel Fitness Plus 1DIAS2007P 20 KG Dambıl

Diesel Fitness Plus 1DIAS2007P 20 KG Dambıl

4.820,34 TL
Dynamic 1DYASVİNYL/4K Vinly 4 KG Dambıl 2 Adet

Dynamic 1DYASVİNYL/4K Vinly 4 KG Dambıl 2 Adet

507,30 TL
Voit DB107 1VTASDB107/1K-042 Dippıng 1 KG Dambıl

Voit DB107 1VTASDB107/1K-042 Dippıng 1 KG Dambıl

284,05 TL
Avessa Hex 2.5 Kg Olimpik Dambıl 2 Adet

Avessa Hex 2.5 Kg Olimpik Dambıl 2 Adet

800 TL
Diesel Fitness 1DİASPSD5/30K PSD-5 Kauçuk 30 KG Dambıl

Diesel Fitness 1DİASPSD5/30K PSD-5 Kauçuk 30 KG Dambıl

10.967,09 TL
Diesel Fitness Rop 4 Kauçuk 5 KG Kırmızı Flanş

Diesel Fitness Rop 4 Kauçuk 5 KG Kırmızı Flanş

1.552,86 TL
103 üründen  ürün görüntülediniz

Dambıl seti, spor antrenmanlarında yaygın olarak kullanılan fitness ekipmanlarından biridir. Çok yönlü bir egzersiz aracı olan dambıllarla farklı egzersizler yapılabilir. Göğüs, sırt, omuzlar, kollar, bacaklar ve karın bölgesini çalıştırmak için dambıllardan yararlanılabilir. Dambil seti ile yapılan antrenmanlar kas kütlesi oluşturmak ayrıca güç, dayanıklılık ve esnekliği artırmak için faydalıdır. Hazır ve pratik bir egzersiz aracı olup taşınması ve depolanması son derece kolaydır. Evde veya spor salonunda kolayca kullanılabilirler. Farklı malzemelerden üretilen çeşitleri vardır. Demir, çelik, kauçuk gibi malzemelerden üretilenleri olduğu gibi plastik malzemeden üretilen çeşitleri de mevcuttur. Ayrıca kullanıcının tercihlerine göre farklı ağırlıklarda bulunurlar. Böylelikle egzersiz seviyesi ve hedeflere uygun ağırlıklarla çalışılmasına olanak tanırlar. Dambıl seti fitness yapan, vücut geliştiren ve egzersiz yapmak isteyen herkesin kullanabileceği spor ekipmanları arasındadır. Siz de vücudunuzu forma sokmak ve kaslarınızı güçlendirmek istiyorsanız Teknosa'da yer alan ağırlık seti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Dambıl Setinin İçeriği Nasıl Olmalıdır?

Dambıl seti etkili ve verimli bir antrenman yapmak ayrıca kas kütlesini artırmak için en çok tercih edilen spor ekipmanlarından biridir. Evde veya spor salonunda yapılan çalışmalarda mutlaka olmalıdır. Bu nedenle hedeflerinize ulaşmak için doğru bir seçim yapmanız gerekir. İdeal bir ağırlık seti farklı egzersiz seviyeleri için farklı ağırlık ve boyutları içeren birden fazla dambıl seçeneğine sahip olmalıdır. Dambıllardan oluşan bir set içerisinde halter seti çeşitleriyle de kullanılabilen ve ağırlık plakalarının üzerine takılmasını sağlayan bir çift çubuk bulunur. Bu çubuklar dayanıklı ve terleme yüzünden kaymayı önleyen malzemelerden üretilirler. Ayrıca ergonomik bir tasarıma sahip olmaları egzersiz sırasında daha rahat bir kavrama için önemlidir. Ağırlıklar çubuk üzerine takılır ve kilitleme mekanizması yardımıyla çubuk üzerine sabitlenir. Kullanıcılar yapacakları antrenmanın türüne göre ağırlık miktarlarını ayarlayabilirler. Böylelikle hem başlangıç seviyesi hem de ileri seviyede olan sporcular farklı ağırlıklarla çalışmalarını sürdürebilirler. Dambıl seti içerisinde bulunan kilitler ağırlık plakalarının dambıl çubuğuna sıkıca tutturulmasını sağlar. Kilitlerin sağlam ve kaliteli malzemelerden üretilmesi hareket esnasında yerlerinden oynamaması açısından önemlidir. Böyle güvenli bir antrenman yapılabilir. Siz de Teknosa'da bulunan farklı dambıl modellerini inceleyerek, dilerseniz kendi dambıl seti içeriğinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca setinize halter seti gibi ilave ekipmanları da dahil edebilirsiniz.

Evde Spor için Hangi Ekipmanlar Gerekli?

Evde spor yapmak hem sağlıklı olmanızı hem de formda kalmanızı sağlar. Performansınıza, antrenman düzeyinize ve hedeflerinize ulaşmak için ise kullanacağınız spor ekipmanlarını uygun bir şekilde seçmeniz önemlidir. Evde spor yaparken kullanabileceğiniz bazı ekipmanlar şunlardır:

  • Yoga matları: Esneme hareketleri, yoga veya vücut ağırlığı ile yapılan egzersizlerde rahat bir zemin sağlaması ve kaymayı önlemesi için yoga matı kullanabilirsiniz.
  • Egzersiz bandı: Egzersiz bantları özellikle direnç antrenmanları için iyi bir seçenektir. Farklı direnç seviyeleri bulunan egzersiz bantlarını kas gücünüzü artırmak için kullanabilirsiniz.
  • Dambıl ve Halterler: Dambıl veya halter seti kuvvet antrenmanlarının vazgeçilmez ekipmanları arasındadır. Farklı ağırlıklarda bulunan halter ve dambil seti ile vücudun farklı bölgeleri çalıştırılarak kas gelişimi desteklenir.
  • Egzersiz topu: Egzersiz topları denge gücünü geliştirmek için kullanılabilir. Birçok farklı egzersizde kullanılabilen egzersiz topları hem güç hem de esneklik kazanılabilir.
  • Atlama ipi: Kardiyovasküler kondisyonu artırmak için ideal ekipmanlardan biridir. Atlama ipi ile evde hızlı ve etkili bir şekilde kalori yakılabilir.
  • Egzersiz bisikletleri ve koşu bantları: Evde kardiyo antrenmanı yapmak istiyorsanız egzersiz bisikleti veya koşu bantlarından faydalanabilirsiniz. Bu ekipmanlar yağ yakımını artırarak kardiyovasküler sağlığı desteklerler.

Dambıl Kullanım Alanları Nelerdir?

Etkili bir egzersiz aracı olan dambıllar farklı alanlarda kullanılabilirler. Kuvvet antrenmanları dambılların en çok kullanıldığı alanlardan biridir. Dambıllar ile farklı kas grupları çalıştırılarak kas kütlesi artırılabilir. Ayrıca dambıllar denge ve koordinasyonu sağlamak için de kullanılabilirler. Özellikle tek elle veya tek bacakla yapılan dambıl egzersizleri ile vücut stabilizasyonunuzu güçlendirebilirsiniz. Bunun yanında kardiyo egzersizlerinize yine dambıllar ile yapmış olduğunuz çalışmaları ekleyebilirsiniz. Dambıllar ile hızlı tempoda yapılan hareketler kalp atışını hızlandırarak kalori yakımını destekler. Örneğin, dambıl seti içerisinde yer alan farklı ağırlıklarla yapılan squatlar, lunge'lar veya jumping jacks gibi egzersizler kardiyo etkisi yaratır. Dambılların en çok kullanıldığı alanlardan biri de evlerdir. Kompakt bir ağırlık seti olarak evde spor yapmayı mümkün kılan dambıllar spor salonuna gitmeden vücut geliştirme ve güç antrenmanları yapmayı mümkün kılar.

Dambıl Çeşitleri Nelerdir?

Farklı ihtiyaçlara uygun olarak çeşitli dambıl modelleri bulunur. Bazı dambıl çeşitleri şunlardır:

  • Sabit ağırlıklı dambıllar: Tek parça halinde üretilir ve belirli bir ağırlığa sahiptirler. Dolayısıyla ağırlık değişimi yapılmasını gerektirmez. Örneğin, 5 kg, 10 kg veya 15 kg gibi sabit ağırlıklı dambıllar vardır.
  • Ağırlığı ayarlanabilir dambıllar: Bu tür dambıllar kullanıcıların isteğine göre ağırlıkların ayarlanabilmesini sağlarlar. Genellikle dambıl çubuğunun her iki tarafına takılabilen farklı ağırlıktaki plakalardan oluşurlar. Kullanıcı istediği ağırlığı çubuğa geçirip kilitleyerek sabitleme işlemini gerçekleştirir. Bu sayede kullanıcının isteği doğrultusunda dambıl özelleştirilebilir.
  • Kapalı dambıllar: İçerisinde ağırlığın bulunduğu plastik veya kauçuk kapaklı dambıllardır. En önemli özellikleri zeminlere veya diğer eşyalara zarar verme riskini azaltarak sessiz bir antrenman deneyimi sağlamalarıdır.
  • Halter Setleri: Ağırlık kaldırma sporunda kullanılan özel dambıllardır. Halter seti genellikle standartlara uygun bir halter çubuğu ve ağırlık plakalarından oluşur. Çoğunlukla profesyonel sporcuların kullandığı setlerdir.

Dambıl Fiyatları Nelerdir?

Dambıl fiyatları, dambılın ağırlık kapasitesine, malzeme kalitesine ve markasına göre çeşitlilik gösterir. Plastik veya kauçuk kaplamalı sabit ağırlıklı dambıllar daha uygun fiyatlı olabilir. Bu tür dambıllar temel antrenman gereksinimlerini karşılamak için yeterlidir ve genelde ev kullanımı için tercih edilirler. Ayarlanabilir ağırlıklı dambıllar ise dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilen dambıllardır. Kullanıcıların antrenman seviyesini ve hedeflerini daha iyi yönetmesini sağlayan ayarlanabilir dambıllar ile plastik veya kauçuk kaplamalı dambıl fiyatları farklıdır.

Dambıl seti fiyatları konusunda ise yine en önemli faktör üretimde kullanılan malzemedir. Set içerisinde bulunan malzemeler genellikle demirden üretilir. Bunun yanında krom karışımlı demir malzemeden veya dış kaplaması plastik olup içerisinde kum veya beton bulunan modelleri de mevcuttur. Tüm bu farklı özellikler dambıl seti fiyatları konusunda belirleyici etkiye sahiptir. Bütçe ve ihtiyacınıza uygun bir seçenek için Teknosa'nın dambıl seti kategorisinde bulunan birçok farklı ürünü inceleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.