Çaydanlık Modelleri ve Fiyatları

165 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Yeni
    Aryıldız Elite Orta Boy Çaydanlık Takımı 1.5 L

    Aryıldız Elite Orta Boy Çaydanlık Takımı 1.5 L

    %15
    1.429 TL
    1.214,65 TL
  • Yeni
    Nehir Lotus Midi Çelik Çaydanlık Takımı

    Nehir Lotus Midi Çelik Çaydanlık Takımı

    999 TL
  • Yeni
    Ultraform Bold Demlik 850 ML

    Ultraform Bold Demlik 850 ML

    289 TL
  • Yeni
    Ultraform Porselen Süzgeçli Kapaklı Demlik Pembe

    Ultraform Porselen Süzgeçli Kapaklı Demlik Pembe

    319 TL
  • Yeni
    Ultraform Porselen Süzgeçli Kapaklı Demlik Kırmızı

    Ultraform Porselen Süzgeçli Kapaklı Demlik Kırmızı

    319 TL
  • Yeni
    Ultraform Porselen Süzgeçli Demlik Mavi

    Ultraform Porselen Süzgeçli Demlik Mavi

    319 TL
  • Yeni
    Ultraform Porselen Süzgeçli Kapaklı Demlik Yeşil

    Ultraform Porselen Süzgeçli Kapaklı Demlik Yeşil

    319 TL
  • Yeni
    Peugeot Kronos Kahve Değirmeni 19 CM

    Peugeot Kronos Kahve Değirmeni 19 CM

    %15
    4.590 TL
    3.901,50 TL
  • Yeni
    Peugeot L'Arbre A Cafe Coffee Mill

    Peugeot L'Arbre A Cafe Coffee Mill

    %15
    9.690 TL
    8.236,50 TL
  • Yeni
    Acar Cam Filtre Kahve 600 ML – AC-1132

    Acar Cam Filtre Kahve 600 ML – AC-1132

    479,90 TL
  • Sofram Mars 160 CM Orta Boy Çaydanlık

    Sofram Mars 160 CM Orta Boy Çaydanlık

    1.785 TL
  • Çok Satanlar
    Nehir 29006 Maxi Modern Çelik Çaydanlık Takımı

    Nehir 29006 Maxi Modern Çelik Çaydanlık Takımı

    1.499 TL
  • Çok Satanlar
    Serenk Modernist Çelik Çaydanlık

    Serenk Modernist Çelik Çaydanlık

    %30
    1.149,90 TL
    804,93 TL
  • Amboss Diamond Paslanmaz Çelik Gold Kulp Orta Boy Çaydanlık DIA-4660

    Amboss Diamond Paslanmaz Çelik Gold Kulp Orta Boy Çaydanlık DIA-4660

    %14
    1.799 TL
    1.548 TL
  • Aryıldız Viole Rose Büyük Çaydanlık Takımı

    Aryıldız Viole Rose Büyük Çaydanlık Takımı

    2.159 TL
  • Çok Satanlar
    Korkmaz A056 Droppa Midi Çaydanlık Takımı

    Korkmaz A056 Droppa Midi Çaydanlık Takımı

    %13
    1.499 TL
    1.299 TL
  • Korkmaz A091 Mega 3 L Çelik  Çaydanlık Takımı

    Korkmaz A091 Mega 3 L Çelik Çaydanlık Takımı

    1.509 TL
  • Çok Satanlar
    Jumbo Doha Çelik Çaydanlık

    Jumbo Doha Çelik Çaydanlık

    2.699 TL
  • Taç Grosso Çelik Kapaklı Mini Boy Çaydanlık

    Taç Grosso Çelik Kapaklı Mini Boy Çaydanlık

    999 TL
  • Çok Satanlar
    Korkmaz A199 Largo Çaydanlık Takımı

    Korkmaz A199 Largo Çaydanlık Takımı

    1.699 TL
165 üründen  ürün görüntülediniz

En İyi Çaydanlık Modelleri

Demlediğiniz birbirinden lezzetli çaylarla ister güne güzel bir başlangıç yapmak isteyin ister sevdiklerinizle gün içerisinde yapacağınız sohbetlerin keyfini katlamak, Teknosa.com’da beğenileriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapabileceğiniz en iyi çaydanlık modelleri ile arzu ettiğiniz deneyimi doyasıya yaşayabilirsiniz. En kaliteli markalar tarafından farklı özelliklerle sunulan çaydanlık modelleri arasından kolayca tercih yapmak ve çaydanlıkların yanı sıra kahve makinesi gibi diğer ihtiyaçlarınıza da pratik bir şekilde ulaşmak için Teknosa online alışveriş mağazasındaki filtreleme seçeneklerini kullanabilir, beğendiğiniz ve ihtiyaçlarınıza en çok hitap eden ürünü Teknosa’nın avantajlı fiyatlarından yararlanarak hemen satın alabilirsiniz.

Boylarına Göre Çaydanlık Çeşitleri

Çaydanlık çeşitleri, mini çaydanlık ve büyük boy çaydanlık modelleri dâhil olmak üzere pek çok boyut seçeneğiyle sunuluyor. Çay servisi yapılacak kişi sayısı göz önünde bulundurularak yapılacak seçimlerle çay keyfinizi nokta atışı bir çaydanlık modeliyle taçlandırmanız kolaylaşıyor.

Çaydanlık modellerinin demlik kapasiteleri değişiklik gösterebiliyor. Küçük çaydanlık modellerinin demlik kapasitesi 0,7 litre civarına kadar inebilirken büyük boy çaydanlık çeşitlerinde 2,5 litrelik demlik kapasitesiyle karşılaşılabiliyor. Tercihini orta boy çaydanlık kullanımından yana yapmak isteyenlerse 1,5 ile 2 litre arasında değişen demlik kapasiteleriyle sunulan çaydanlık modelleri arasından seçim yapabiliyor. Elbette çaydanlık modelleri yalnızca demlik kapasitesi konusunda farklı alternatifleri bir araya getirmiyor. Büyük, orta ya da mini çaydanlık modeli olmasına bağlı olarak çaydanlıkların su ısıtma haznelerinin kapasitesi de değişiklik gösteriyor. Bu nedenle tercih sırasında ürünlerin su ısıtma haznesi kapasitelerinin incelenmesi önem kazanıyor.

Kullanım Yerine Göre Çaydanlık Seçimi

Çayın günün her anı mükemmel bir eşlikçi olması, çaydanlık çeşitleri ile pek çok yerde karşılaşmamızı sağlıyor. Kalabalık aileler ve çok sayıda kişinin bulunduğu ofisler için büyük boy çaydanlık, az kişinin yaşadığı evler için küçük ya da mini çaydanlık ve misafirlerine pratik şekilde çay demlemek isteyenler için orta boy çaydanlık modelleri öne çıkabiliyor. Bununla birlikte, kullanım alanı doğrultusunda çeşitli özelliklerin önceliklendirilmesi gerekebiliyor. Örneğin taşınabilirliğin önem kazandığı yerlerde kablosuz çaydanlıklar öne çıkarken yoğunluğun yüksek olduğu anlarda tam otomatik çaydanlıklar kurtarıcı hâline gelebiliyor.

Çaydanlık Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Geniş bir yelpazede sunulan çaydanlık modelleri, her ihtiyaca uygun bir çaydanlığın bulunabilmesini mümkün kılarken bazen seçim sürecini karmaşık hâle getirebiliyor. Beklentilerin tam olarak karşılanabilmesiyse ancak doğru seçimler yapmakla mümkün. Sizin için en iyi çaydanlık modelini seçebilmenize yardımcı olacak bazı noktalara dikkat ederek daha doğru bir karar verebilirsiniz.

Çaydanlıkların hangi materyallerden üretildikleri son derece önemli. Yüksek sıcaklıklara maruz kalan çaydanlıkların sağlıklı ve lezzetli çaylar demleyebilmesi için, paslanmaz çelik gibi, gıdayla temasa uygun, insan sağlığını tehlikeye atmayacak materyallerden üretilen çaydanlık çeşitlerinin tercih edilmesi gerekiyor. Kullanım sırasında kazaların önlenmesi için çaydanlıkların sap kısmında yanmaz ve el yakmayan materyaller kullanılmalı, çaydanlıklar sızdırma yapmayacak kalitede üretilmeli. Cam, bakır, paslanmaz çelik gibi materyaller arasında yapacağınız tercihlerdeyse damak zevki önceliklendirilmelidir.

Çaydanlığın genellikle kaç kişilik çaylar demlemek için kullanılacağı önemli olan bir diğer nokta. Bu doğrultuda mini, küçük, orta ya da büyük boy çaydanlık modelleri arasından tercih yapılabilir. Elbette farklı tasarımlara sahip olabilen çaydanlıklar arasından seçim yaparken kişisel beğeniler de göz ardı edilmemeli.

Çelik Çaydanlık İyi midir?

Paslanmaz çelik, çaydanlık üretiminde sıklıkla tercih edilen bir materyaldir. Paslanmaz çeliğin demliklerde kullanılan en sağlıklı materyallerden biri olduğu da söylenebilir. Darbelere ve yüksek ateşe dayanıklı, suyla temas ettiğinde paslanmayan çelik çaydanlık çeşitleri ile lezzetli çayların demlenmesi de mümkündür. Elbette seçilen çelik çaydanlığın kaliteli ve güvenilir markalar tarafından üretilmiş olmasının önemli olduğu da unutulmamalıdır.

Hangi Çaydanlıkta Çay Daha Güzel Olur?

Çayın hangi çaydanlıkta daha güzel demleneceği ve lezzetli çaylar için hangi çaydanlık modellerinin tercih edilmesi gerektiği damak zevkiyle doğrudan ilişkilidir. Paslanmaz çelik, seramik ve cam gibi gıdayla temasa uygun ve çayın lezzetini koruyan materyallerden üretilmiş çaydanlıklar arasından kişisel beğeniler doğrultusunda seçim yapılabilir.

En Çok Tercih Edilen Çaydanlık Modelleri

Çaydanlıklar farklı kullanım alanlarına hitap eden seçeneklerle de sunulabiliyor.Kullanım alanının ihtiyacına göre ocak üstü kullanıma uygun çaydanlık çeşitleri ile klasik bir çay demleme keyfi de yaşanabiliyor. Geleneksel lezzetleri geleneksel yöntemlerle deneyimlemek isteyenlerin favorisi olan bu çaydanlık modelleri gerek ekonomik fiyatları gerek kamp ve piknik gibi aktivitelerde kullanılabilmeleri gerekse farklılaşan beklentilere yanıt vermeleri sayesinde popülerliğini koruyor.

Teknosa.com’da paslanmaz çelik çaydanlıklardan cam çaydanlıklara, emaye çaydanlıklardan seramik çaydanlık modellerine kadar, farklı ihtiyaçlara ve beğenilere hitap eden çaydanlık modellerini hemen keşfedebilirsiniz. Değişen kapasitelerde sunulan klasik çaydanlıklar arasında karşılaştırma yaparak ihtiyaçlarınıza en doğru yanıtı veren modeli sepetinize ekleyebilirsiniz. Dahası da var. Teknosa’nın elektrikli ev aletleri kategorisinde yeni nesil çaydanlık modelleri de sizleri bekliyor.

Elektrikli modeller arasında akıllı çaydanlık modelleri öne çıkıyor. Çayın haşlanmasını ve lezzetini kaybetmesini önleyen otomatik demleme özellikleri bulunan otomatik akıllı çaydanlık modelleri genellikle içerisindeki süzgece demlemek istediğiniz miktarda çay koyduktan ve gösterge panelinden demlenecek çay miktarını girdikten sonra demliğe kendisi su ekleyebiliyor. Sesli uyarı özelliklerine sahip olabilen elektrikli çaydanlıklar filtre, otomatik kapanma ve susuz çalışmayı önleyen emniyeti sistemi gibi özelliklerle sunulabiliyor.

Çaydanlık Fiyatları Nasıldır?

Çaydanlık fiyatları markaların fiyat politikasından etkilenebileceği gibi tercih edilen modelin özelliklerine bağlı olarak da değişebilir. Çaydanlığın tam otomatik akıllı modeller arasında olması, elektrikli ya da elektriksiz olması ve elbette kalitesi fiyatlarının belirlenmesi noktasında belirleyicidir. Uygun çaydanlık fiyatları ile buluşmak, çaydanlık modelleri arasından çeşitli kriterlere göre filtreleme yapmak ve üç modele kadar çaydanlıkları karşılaştırmak için siz de Teknosa online alışveriş mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.