Büro Tipi Buzdolabı Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Mini Buzdolabı

Yiyecek ve içeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan ve bozulmasını engelleyen buzdolapları, ihtiyaca göre birçok farklı boyut ve modelde tasarlanıyor. Çoğunlukla ofislerde kullanıldığı için büro tipi buzdolabı olarak da bilinen mini buzdolapları, ergonomik tasarıma sahip bir buzdolabı arayan herkese hitap etmeyi başarıyor. Mini buzdolabı modelleri arasında da tıpkı diğer tam boy buzdolaplarında olduğu gibi solo ve ankastre seçenekleri bulunuyor. Ayrıca farklı renk alternatifleri ile beğenilere sunulan mini buzdolapları arasından mutfağa uygun bir model bulmak hiç de zor olmuyor. Eğer evinize ikinci bir buzdolabı almak istiyor, içecekler için ayrı bir saklama alanına ihtiyaç duyuyor ya da ofisiniz için buzdolabı arıyorsanız birbirinden şık ve kullanışlı mini buzdolabı modellerini inceleyebilirsiniz. İhtiyacınıza ve beklentinize uygun mini buzdolabını bulmak için ürünleri keşfetmeye hemen başlayın.

Her İhtiyaca Uygun Büro Tipi Buzdolabı Modelleri

Ofis tipi buzdolabı modelleri arasında her ihtiyaca ve her beklentiye uygun seçenekler bulunuyor. Küçük boyutları sayesinde alan sıkıntısı çekilen her noktada kullanılabilecek olan mini buzdolapları şık tasarımlarıyla da beğeni kazanıyor. Beyaz rengin yanı sıra siyah, kırmızı, gri, turuncu gibi renk alternatifleri bulunan mini buzdolapları arasından zevkinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Farklı boyutlarda tasarlanan büro tipi mini buzdolabı modelleri aynı zamanda farklı iç hacimlerle beğenilere sunuluyor. Buzdolabını kullanacak kişi sayısı ve kullanım amacına uygun olarak farklı hacimlerdeki buzdolapları arasından bir seçim yapabilirsiniz. Mini buzdolapları 40 litreden 140 litre hacme uzanan geniş bir kapasite seçeneği sunuyor. Mini buzdolabı 140 lt hacme sahip modelleriyle, ofislerde en çok tercih edilen seçenekler olarak öne çıkıyor. Ayrıca bazı mini buzdolabı modellerinde dondurucu alan bulunurken bazıları yalnızca soğutma alanına sahip bulunuyor. Eğer alacağınız buzdolabının donduruculu olmasını istiyorsanız, ürün özelliklerini incelerken bu detaya dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

Mini Buzdolapları Nerelerde Kullanılabilir?

Pratik bir kullanım olanağı sunan mini büro tipi buzdolabı modelleri birçok farklı amaç için çeşitli alanlarda kullanılabiliyor. Üniversite öğrencilerinin kaldığı yurt odalarında, ofislerde, yalnız yaşayanların evlerinde, yazlık gibi ikinci bir ev olarak kullanılan konutlarda kendine yer bulan mini buzdolapları uygun fiyatlı bir buzdolabı arayanların da tercihi oluyor. Dar yaşam alanları için en ideal buzdolabı seçeneği olarak gösterilebilecek büro tipi buzdolabı modelleri, işlevsel özellikleri sayesinde tam boy bir buzdolabı kadar da faydalı olabiliyor. Yiyecek ve içeceklerinizi çok fazla yer harcamadan saklayıp, koruyabilmenize olanak sunan mini buzdolaplarını seçerken ister yerleşik dondurucuları olanları isterseniz de yalnızca soğutucu bölmesi olanları tercih edebilirsiniz. Mini buzdolabı ölçüleri modeller arasında farklılık gösteriyor. Buzdolabını konumlandıracağınız alanın yükseklik ve derinlik ölçülerini alarak, bu alana uygun ölçüde bir mini buzdolabı seçebilirsiniz. Kompakt boyutları sayesinde küçük mutfağınızda ya da ofis odanızda fazla yer kaplamayacak olan mini buzdolapları alan tasarrufu için ideal.

Mini Buzdolabı Fiyatları ve Markaları

Mini buzdolabı A+++, A++, A+ enerji sınıfı verimliliğiyle fatura dostu bir buzdolabı kullanımı vadediyor. Buzdolabının sahip olduğu enerji sınıfı verimliliği, iç hacim kapasitesi, dondurucusunun bulunup bulunmaması ve markası fiyatları etkileyen temel unsurlar olarak öne çıkıyor. Mini buzdolabı fiyatları tüm bu faktörlere göre şekilleniyor. Mini buzdolabı Vestel, Dijitsu, Regal, Beko, Altus, Bosch, Electrolux gibi birçok alanında öncü beyaz eşya üreticisi tarafından beğenilere sunuluyor. Regal mini buzdolabı ve Dijitsu mini buzdolabı modelleri uygun fiyatlı bir büro tipi buzdolabı arayanların tercihi oluyor. Daha esnek bir bütçeye sahip kimseler ise Smeg, Liebherr, Bosch markalarının şık ve işlevsel mini buzdolabı modellerini tercih ediyor. Smeg mini buzdolabı modelleri markanın kendine özgü retro tasarımıyla sunuluyor. Kırmızı, siyah, turuncu gibi renk seçenekleriyle dizayn edilen bu modeller; şıklığı elden bırakmayanlara hitap ediyor. İster tezgâh altına isterseniz de yaşam alanlarınızdaki uygun herhangi bir köşeye konumlandırarak kullanabileceğiniz mini buzdolabı modelleri, şaşırtıcı avantajlarıyla vazgeçilmeziniz olacak. Gelişmiş soğutma teknolojileriyle beğenilere sunulan büro tipi mini buzdolabı modellerini kategorimiz üzerinden detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Daha fazla buzdolabı modeli ve fiyatını incelemek içinse Buzdolabı kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayın!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.