0.0 (0 Değerlendirme)

Brennenstuhl Brennenstuhl 30W IP44 Lisanslı 3110 Lümen Hareket Sensörlü Ayarlanabilir Işıklı LED Projektör

Ürün Kodu: 780940237
  • En geç 03 Mayıs Cuma günü kargoda
Satıcı: Efemark
%10
4.999,90 TL
4.499,90 TL
%10
4.999,90 TL
4.499,90 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

 

Brennenstuhl 30W IP44 Lisanslı 3110 Lümen Hareket Sensörlü Ayarlanabilir Işıklı Led Projektör

 

  • Hareket dedektörlü süper parlak LED projektör: 12 m'ye kadar algılama aralığı, yaklaşık 180° algılama açısı, 10 saniye ile 4 dakika arasında açılma süresi ve ayarlanabilir alacakaranlık ve hassasiyet sensörlü dış mekan projektörü.
  • Parlak SMD LED'lere ve son derece uzun kullanım ömrüne sahip LED spot lambalar - aynı zamanda darbeye dayanıklı, bakım gerektirmez ve düşük ısı üretimi sağlar.
  • Harici ve su geçirmez bağlantı terminaline sahip LED ışık, kullanıcı dostu kurulum sağlar - hareket dedektörü yatay ve dikey olarak döndürülebilir
  • Hareket dedektörlü LED dış mekan spot ışığı, giriş alanlarını, garaj yollarını veya garajları otomatik olarak aydınlatmanın yanı sıra izinsiz girişleri ve hırsızlığı caydırmak için idealdir.

 

Duvara montaj için PIR'lı LED spot lambası AL 3050, en yüksek aydınlatma gücünü karşılayan, 30 W güce sahip son derece enerji tasarruflu bir LED projektördür. Koruma sınıfı IP44 (yabancı cisim ve su sıçramasına karşı korumalı) ve yüksek kaliteli alüminyumdan yapılmış gövdesi sayesinde projektör hem iç hem de dış mekan kullanımına uygundur. Ayarlanabilir alacakaranlık anahtarına sahip hareket dedektörü yatay ve dikey olarak döndürülebilir ve 12 m'ye kadar algılama aralığı ve 180° algılama açısına sahip ışığı otomatik olarak tetikler. Aydınlatma süresi isteğe göre 10 saniyeden yaklaşık 4 dakikaya kadar ayarlanabilir. Kurulan toplam 50 SMD LED, olağanüstü uzun hizmet ömrü ve geniş alan aydınlatması için özel ışık dağılımıyla etkileyicidir. Kızılötesi hareket dedektörü, örneğin giriş alanlarının, araba yollarının veya garajların ideal, otomatik olarak aydınlatılmasını sağlar ve böylece daha fazla güvenlik sağlar. Lamba ayrıca aşağıdaki özellikleriyle de etkileyicidir:

  • Güç: 30W
  • Işık akısı: 3110 lm
  • Kızılötesi hareket dedektörlü: döndürülebilir, açılma süresi ayarlanabilir
  • Renk sıcaklığı: 3000K