Ücretsiz Kargo

Braun Braun 3 Serisi 300S Islak ve Kuru Tıraş Makinesi

Ürün Kodu: 120240986
  • En geç 25 Nisan Perşembe günü kargoda
1.999 TL
1.999 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Braun 3 Serisi 300S Islak ve Kuru Tıraş Makinesi

Braun Series 3 300s Islak ve Kuru elektrikli tıraş makinesi, cilde maksimum temas ile pürüzsüz bir tıraş sağlar. Yeni nesil teknolojilerle geliştirilmiş birbirinden bağımsız hareket eden 3 farklı bıçak yeni çıkmaya başlayan sakalları bile kesmeyi kolaylaştırır. Özel olarak tasarlanmış ergonomik tutuş bölgesi, suyla birlikte güvenli kullanım sağlar. Performanstan ödün vermeden pürüzsüz bir tıraş deneyimi sağlamak için duşta köpük veya jel ile kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Braun 300S 20 dakikalık kullanım için 1 saatte tamamen şarj olurken, 1 tıraş için 5 dakikalık hızlı şarj yeterli olacaktır. Düşük şarjı gösteren 3 seviyeli bir LED ekrana sahiptir. Yeşil bir LED, mevcut şarj durumu ve kalan çalışma süresi hakkında sizi bilgilendirir. Özellikle siyah yeşil gövde rengi nedeniyle model şık bir tasarıma sahiptir. Ürünle birlikte verilen koruyucu kapak sayesinde cihazı seyahat ederken de yanınızda taşıyabilirsiniz.

Neden Braun 300 S Traş Makinesi Almalıyım?

Braun series 3 300s tıraş makinesi son derece verimli bir tıraş için üçlü etkili kesme sistemi, orta düzeltici ve 2x senso folyoya sahiptir. Motorlu güç ve yenilikçi kesme mekanizması sunar, bunlar neredeyse hiç hazırlık veya bakım gerektirmeyen verimli seçeneklerdir. Döner stil, verimlilik ve kullanım kolaylığı sunar ve onu popüler bir seçim haline getirir. Tıraşın keyfini çıkarabilmeniz için farklı yönlerde hareket edebilen esnek bir başlığa sahiptir. İlk geçişte bile tüyleri yakalar ve size pürüzsüz bir tıraş sağlar. Braun 300S geniş yüzey alanı ile tek seferde daha fazla tüy keserek kısa sürede tıraş olmanızı sağlar. Tıraş makinesi sonik titreşimler sayesinde kolayca kayarak cildinize zarar vermeden rahatlıkla tıraşlamaya yardımcı olur. Tam şarjla arzu edilen bir tıraş sağlayan cihaz, kompakt tasarımı sayesinde seyahatlerde de yanınızda taşımanızı sağlar. Tıraş makineleri su geçirmez yapıya sahiptir ve yüksek verim ve kullanım rahatlığı sunan kuru ve ıslak elektrikli tıraş arasından seçim yapabilirsiniz. Hafif yapısı ile güvenli ve kullanımı kolay ergonomik bir tasarım sunar.

Braun 300S Tıraş Makinesini Nasıl Kullanırım?

Sakalınıza istediğiniz şekli vermenizi ve kesmenizi sağlayan Braun 3 serisi 300S tıraş makinesi şarj edilebilir bir pile sahiptir. Cihazı kullanmaya başlamadan önce ilk olarak şarjını kontrol edip kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Tıraş makinesi ilk kez şarj edilip kullandıktan sonra acil durumlar için 5 dakikalık hızlı şarj özelliğinden faydalanabilirsiniz. Makineyi kullanırken maksimum hız ve verimlilik için cildinizle tam temas edecek şekilde tutmak gerekir. Traş makinesinin cilde zarar vermemesi için fazla bastırmadan tıraş ettiğinize dikkat etmelisiniz. Braun 3 300S elektrikli tıraş makinesiyle tıraş olmanın en iyi yolu, öncelikle sakalınızın üst kısmını tıraş etmektir. Ama aynı zamanda tam ve yakın bir tıraş için diğer yönde de tıraş edebilirsiniz. Braun 300S ile her zaman daha iyi sonuçlar almak için tıraştan sonra makineye gerekli bakımıda yapmak gerekir. Bıçaklarınızı taze ve optimum verimde tutmak, iyi hijyen ve sanitasyon amacıyla ve elektrikli tıraş makinesinin ömrünü uzatmak için düzenli olarak temizlemelisiniz. Burada elektrikli tıraş makinenizi düzenli olarak, tercihen her üç veya dördüncü tıraştan sonra temizlemeniz önerilir.

Braun 3 Serisi 300S Kimler için Uygun?

Braun 3 300s tıraş makinesi zamandan tasarruf etmek isteyen herkes için ideal kullanım sunar. Elektrikli tıraş makinesi tıraş sabunu ve traş fırçası gibi başka ürünlere ihtiyaç duymaz. Şarj ettikten sonra tek bir düğmeye basarak çalışır halle gelir. Ayrıca kolay kullanımı ile evinizin konforunda istediğiniz stile sahip olmanıza yardımcı olur. Elektrikli tıraş makinelerinin çok yönlülüğü de büyük bir avantaj olabilir. İster tıraş olmayı, ister sakalınızı veya favorilerinizi düzeltmeyi amaçlayın Braun 300S ile istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Elektrikli tıraş makinesi güvenli kullanım isteyenler içinde uygundur. Folyo ile bıçaktan korunduğu için yüzünüzde yaralanmalar olması konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Yüzünüzün her kıvrımına ulaşmak için tasarlanmıştır. Bunlar yeterince esnektir ve vücudunuzun engebeli bölgelerine mümkün olduğunca yakınlaşarak size pürüzsüz bir tıraş sağlar.

Braun 300S Tıraş Makinesinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Braun series 3 300s tıraş makinesi, 3 bıçak ve 2 sensofoil tıraş folyosu yardımı ile maksimum cilt teması sağlar. İnce ve çok kısa tüyleri bile kolayca tıraş edebilirsiniz. Ek olarak, orta kısımdaki düzeltici farklı yönde çıkmış tüyleri kesici uca yönlendirmek için özel bir şekle sahiptir. Böylece yeni çıkmaya başlayan sakalları bile kolayca kesebilirsiniz. Bıçaklara biraz baskı uygularsanız 3 boyutlu olarak sizinle birlikte hareket ederler. Tıraş bıçağı yüz ve boyun bölgesinin hatlarına uyum sağlayarak zorlu bölgelerde bile cilt üzerinde kayar. Braun 300 Series 3 su geçirmezdir ve 5 m derinliğe kadar suya dayanıklılık sağlar. Bu, duşta veya traş köpüğü ile ıslak kullanım için uygun hale getirir. Suya dayanıklılığı sayesinde tıraştan sonra akan suyun altında kolayca temizleyebilirsiniz. Cihaz, bir saat içinde tamamen şarj olan 2 adet güçlü nikel-metal hidrit pile sahiptir. Bu durumda maksimum çalışma süresi 20 dakikadır. 5 dakikada hızlı şarj, yoğun günlük yaşamda da pratiktir. Braun series 3 300s yorum kısmını inceleyerek ürünün ihtiyaçlarınız için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Acil bir durumda kablolu modda da tıraş olabilirsiniz. Sakallarınızı pratik bir şekilde tıraş edebilmek için yüksek performanslı bir tıraş makinesi düşünüyorsanız Braun 3 300s ıslak ve kuru tıraş makinesini inceleyebilirsiniz.


Ürün Rengi Çalışma Süresi (Dk) Güç Kaynağı Islak & Kuru
Siyah, Yeşil 30 Dalgalı akım/pil Hayır
Pil Seviyesi Göstergesi Yıkanabilir
Evet Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Braun 3 Serisi 300S Islak ve Kuru Tıraş Makinesi
4.7
  • 5
    22
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Markaların Seçtikleri
Philips S1223/41 Aquatouch Islak Kuru Tıraş Makinesi
Reklam
Philips S1223/41 Aquatouch Islak Kuru Tıraş Makinesi
1.119,00 TL
Philips Qp2824/10 Oneblade Hibrit Sakal Şekillendirici ve Yüz-Vücut Tıraş Makinesi
Reklam
Philips Qp2824/10 Oneblade Hibrit Sakal Şekillendirici ve Yüz-Vücut Tıraş Makinesi
1.369,00 TL
Philips S3133/51 Aquatouch Islak Kuru Tıraş Makinesi
Reklam
Philips S3133/51 Aquatouch Islak Kuru Tıraş Makinesi
1.599,00 TL
Philips S3144/00 3000 Serisi Islak ve Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi
Reklam
Philips S3144/00 3000 Serisi Islak ve Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi
1.799,00 TL
Grundig Mgk 9030 Proclub Erkek Bakım Seti
Reklam
Grundig Mgk 9030 Proclub Erkek Bakım Seti
1.399,00 TL
Grundig Ms 9130 Proclub Rotary Tıraş Makinesi
Reklam
Grundig Ms 9130 Proclub Rotary Tıraş Makinesi
1.299,00 TL
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.