Ücretsiz Kargo

Arzum Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesi

Ürün Kodu: 120070481
  • En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
9.999 TL
9.999 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Küçük ev aletleri üreten markalar arasında liderliğini sürdüren Arzum, AR2017 Panetti ekmek yapma makinesi ile mutfakta geçirdiğiniz zamanı daha keyifli hale getirebilir. Ürün, standart, Fransız, tam buğday, düşük karbonhidrat gibi ekmek çeşitlerinin yanı sıra üst panelinde yer alan Avrupa tipi seçeneğini aktifleştirerek kuru üzümlü, focaccia, çavdar gibi lezzetleri de elde etmenize yardımcı olur. Ayrıca, reçel ve pizza hamuru yapmak için kullanabileceğiniz program seçenekleri de mevcuttur. Arzum AR2017 Panetti ekmek yapma makinesi modelini kullanarak, tüm öğünlerinize lezzet katan keyifli yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Lezzetli yiyecekleri hazırlamak için zaman ya da efor harcamanıza gerek kalmaz. Ürünün haznesine ekmeğinizi lezzetlendirmek için gereken malzemeleri eklemeniz yeterli olur. Arzum, sizin için tüm malzemeleri karıştırır, mayalar, yoğurur ve ekmeğinizi hazır hale getirir. Sesli uyarı sistemi sayesinde ekmeğiniz hazır olunca size bilgi verir. Arzum AR2017 Panetti ekmek yapma makinesi yorum içeriklerine göz atarak ürünü daha önce kullananların deneyimlerini inceleyebilir, aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesini Neden Almalıyım?

Evinizde damak tadınıza uygun ekmekler hazırlayabilmeniz için özel olarak tasarlanan Arzum AR2017, tarifinizi kolaylıkla uygulayabilmeniz için LCD ekran üzerinden seçenekler sunar. Bu seçenekler arasında en keyifli olanı zamanlayıcı fonksiyonudur. Ertesi gün, sabah kahvaltısında ekmeğinizin sıcak şekilde hazır olmasını istiyorsanız bu fonksiyonu çalıştırabilirsiniz. Bu sayede güne sıcak ekmeğin kokusuyla başlayabilirsiniz. Ayrıca ön ısıtma fonksiyonunu kullanarak, daha önceden pişirdiğiniz ekmekleri sıcak şekilde servis edebilirsiniz. Arzum AR2017 panetti yorum ve kullanıcı geri bildirimlerinde, ürünü kullananların hamur miktarı fonksiyonundan da memnun oldukları görülebilir. Makineyi kullanırken hiçbir seçim yapmazsanız 1000 gr ağırlığında bir ekmek elde edersiniz. Bu miktar kalabalık aileler için uygun bir seçenek olur. Ancak, sadece kendiniz için küçük bir ekmek hazırlamak isterseniz kontrol paneliyle hazırlayacağınız ekmeğin gramajını rahatlıkla belirleyebilirsiniz. Bu özelliklerin yanı sıra ekmeğini daha çıtır tercih edenler için kabuk rengi seçimi özelliği de avantaj sunar. Arzum AR2017 panetti, kabuk rengi seçimi fonksiyonunda açık, orta, koyu ve hızlı olmak üzere dört farklı seçeneği sizlere sunar.

Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesini Nasıl Kullanırım?

Hem zaman kaybetmek istemeyen hem de farklı tatlarda ekmek çeşitlerini hazırlamak isteyenler için özel olarak tasarlanan AR2017 modelinin kullanımı son derece kolaydır. Ürünü kuru ve düz bir yüzeye koyduktan sonra ekmek haznesini yerinden çıkararak hazırlık işlemine başlayabilirsiniz. Ardından hamur karıştırma kolunu hazneye yerleştirmeniz tarifi uygulama aşamasına geçmeniz için yeterli olur. Tarifinizde yer alan su ve süt gibi sıvı gıdaları öncelikli olarak eklemeniz istediğiniz kıvamı elde etmenize katkı sunar. Ardından tuz, şeker, un ve mayayı ekleyebilirsiniz. Karışımınız hazır olduktan sonra ekmek haznesini pişirme bölümüne yerleştirmelisiniz. Cihazın kapağını kapalı konuma getirmenizin ardından ekranda 13 seçenek belirir. Bu seçenekler arasından tarifinize uygun seçimi yaparak ekmeğinizi pişmeye bırakabilirsiniz. Ekmeğiniz pişerken ekranda geri sayım başlar. Pişirme işlemi tamamlandığında Arzum AR2017 ekmek yapma makinesi 10 adet bip sesi ile sizi haberdar eder. Ürünün üzerinde yer alan şeffaf bölmeden yiyeceğiniz pişince kıvamını gözleyebilir, pişme işlemi bittikten sonra dikkatli bir şekilde hazneyi çıkararak ekmeğinizi servise hazır hale getirebilirsiniz.

Arzum AR2017 Panetti Kimler için Uygun?

Lezzetli ekmekleri evinde yapmak isteyenlerin yanı sıra farklı tarifler demek isteyen herkes için uygun olan Arzum AR2017 panetti ekmek yapma deneyiminizi eğlenceli hale getirir. Eğlenceli deneyimiyle birlikte pratik kullanımıyla da zamandan tasarruf etmenize katkıda bulunur. Ürünün hızlı I, hızlı II, çabuk olmak üzere 3 farklı pişirme modu da mevcuttur. Bu modları kullanarak daha küçük gramajlardaki ekmekleri daha az sürede pişirebilirsiniz. Pişirdiğiniz ekmekleri hemen tüketmeyecekseniz sıcak tutma fonksiyonunu aktif ederek 90 dakikaya kadar soğumasını engelleyebilirsiniz. Ürün bu yönüyle sofrasına her daim sıcak ekmek servis etmek isteyenler için de avantajlı bir kullanım sunar. Tüm bu marifetlerinin yanında Arzum AR2017 Panetti Candy ekmek yapma makinesi yorumları, ürünün tasarımıyla ilgili memnuniyetleri de ön plana çıkarır. Mutfakta enerjinizi yükseltecek renkleri seviyorsanız, ürün pembe rengiyle size oldukça keyifli bir deneyim sunar. Arzum AR2017 Candy ekmek yapma makinesi modelinin zarif rengi, mutfak dekorasyonunuza şık bir dokunuş katar.

Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Şıklığı ve kompakt tasarımıyla dikkatleri çeken Arzum AR2017 Panetti ekmek yapma makinesi - candy modelinin en çok öne çıkan özelliği 4 farklı ekmek çeşidini, değişik tariflerle uygulayabileceğiniz seçenekleri sizlere sunmasıdır. Seçtiğiniz ekmeği ayçiçeği veya çeşitli baharatlar gibi ek tatlarla lezzetlendirebilirsiniz. 4 seçeneğin yanı sıra glutensiz ve düşük karbonhidrat seçenekleri de avantaj sunan ürün, 15 farklı pişirme modu ile ekmek yapma makinesi modellerinin arasından ön plana çıkar. Damak tadınıza uygun favori tarifinizi, her seferinde programlamanıza da gerek kalmaz. En sevdiğiniz tarifi yakaladığınızda LCD panel üzerine kaydedebilirsiniz. Arzum AR2017 Panetti ekmek yapma makinesi özellikleri arasında yer alan reçel ve pizza hazırlama seçeneği de dikkatleri çeker. Reçel yapmak için ürünün haznesine küçük parçalar halinde meyveleri eklemek ve üzerine diğer malzemeleri yerleştirmek yeterli olur. Ardından üst panelden JAM programını seçerek reçelinizi pişmeye bırakabilirsiniz. Pizza hamuru programı ise hazırladığınız karışımı yoğurur ve pişmeye hazır hale getirir. Tam kıvamında bir hamur elde etmenize yardımcı olur. Hamurunuz pişmeye hazır hale gelince hazneden çıkararak pizza şekli verebilir ve üzerine gerekli malzemelerle süsleyerek fırında pişirebilirsiniz.


Panetti Ekmek Yapma Makinesi, CANDY


Dahili Ekran Güç
Evet 650

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesi
4.0
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.