Ücretsiz Kargo

0.0 (0 Değerlendirme)

Anker Anker Soundcore Liberty 3 Pro Tws BT5.2 Kulaklık Gri

Ürün Kodu: 145078324
  • En geç 27 Nisan Cumartesi günü kargoda
3.599 TL
3.599 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
Satıcı
TEKNOSA
3.689 TL

Ürün Açıklaması

Anker markasının gerçek kablosuz kulaklık serisinin amiral gemileri arasında olan Soundcore Liberty 3 Pro TWS, etkileyici özellikleriyle kullanıcılarına birçok avantaj sağlar. Birden fazla Bluetooth kodeği sayesinde çoğu cihazla hızlı bir şekilde bağlantı kuran model, geliştirilmiş ses profilleriyle farklı müzik türlerini rahatlıkla dinlemenizi mümkün hale getirir. Yüksek çözünürlüklü dinleme deneyimi sunmasıyla kullanıcılarının beğenisini kazanır. Ayrıca tasarımıyla da dikkatleri üzerinde toplar. Kulaklık uçlarında basınç tahliyesi yapan özel delikler olduğu için uzun saatler boyunca kullansanız bile kulaklık kaynaklı yaşanabilecek problemleri ortadan kaldırır. Kutu içerisinden birden fazla kulaklık ucu çıktığı için sizin için ideal olan parçayı rahatlıkla seçebilir, ürünün sunduğu bütün avantajlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Anker Soundcore Liberty 3 Pro TWS Modelini Neden Almalıyım?

Anker Soundcore Liberty 3 Pro, ergonomik tasarımıyla rahat bir kulaklık kullanmak isteyenlere seslenir. Ergonomik kriterleri dikkate alarak üç noktalı bir tasarım ortaya koyan model, gün boyu konfor sunar. Fusion Comfort Fit ismi verilen tasarımı, kulaklığın kulaklarınıza iyi bir şekilde oturmasını mümkün kılar. Ayrıca kutu içerisinde farklı boyutlarda hem kanatlı hem de kanatsız kulaklık uçları olduğu için sizin için ideal olanı kolaylıkla bulabilir, günlük yaşantınıza işlevsellik kazandırabilirsiniz. IPX4 sertifikasına sahip olan model, su sıçramalarına karşı dayanıklı bir yapıdadır. Ek olarak tere karşı da dayanıklılığa sahip olan ürün, spor yaparken kulaklık üzerinden müzik dinlemeyi seven kişiler için ideal hale gelir. Anker Soundcore Liberty 3 Pro modeliyle güvenle egzersiz yapabilir, antrenmanınıza yoğunlaşarak herhangi bir problem yaşamadan müzik dinlemenin keyfine varabilirsiniz.

Anker Soundcore Liberty 3 Pro TWS Nasıl Kullanılır?

Anker Soundcore Liberty 3 Pro, Bluetooth üzerinden diğer cihazlarla bağlantı kurabildiği için oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Şarj kutusunu açtığınız anda otomatik olarak eşleştirme moduna geçiş yapar. Bağlanmak istediğiniz cihazın Bluetooth ayarlarını açtıktan ve Soundcore Liberty3 Pro ismine tıkladıktan sonra ürünü anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Dokunmaya duyarlı paneller içeren Anker Soundcore Liberty 3 Pro, bazı işlemleri cihazınıza dokunmadan yerine getirmenize imkan tanır. Sağ kulaklığa iki kere tıklayarak şarkıyı durdurup başlatabilirsiniz. Sol kulaklığa iki kere dokunduğunuzda ise sonraki şarkıya geçiş yapabilirsiniz. Hem sol hem de sağ kulaklık uçlarına iki saniye boyunca basılı tuttuğunuzda HearID ANC ve Transparency modları arasında geçiş yapabilirsiiniz. Ayrıca kulaklık kulağınızdayken telefonunuz çalarsa her iki uca da iki kere dokunarak çağrıyı cevaplayabilir, bir saniye boyunca basılı tutarak da görüşmeyi sonlandırabilirsiniz. Ayrıca hem AppleStore hem de Google Play Store’da bulunan Soundcore uygulaması sayesinde ürünün bazı özelliklerini düzenleyebilirsiniz. Uygulama üzerinden HearID ANC ya da şeffaflık modları arasında geçiş yapabilirsiniz. HearID ANC, kulaklarınıza tam olarak uyarlanmış, kişiselleştirilmiş bir ses profili oluşturmanıza yardımcı olur. Uygulama üzerinden HearID ANC’yi ayarlayarak dış ortamın seslerini daha iyi bir şekilde yalıtabilir, gürültüyle olan bağınızı tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca HearID, işitme şeklinizi test ederek size uygun bir profil ortaya çıkararak dinlediğiniz müziklerden daha fazla keyif almanıza yardımcı olur. Şeffaflı modu ise dışarıdaki ortamdan tamamen kopmamanız gereken durumlarda devreye sokabileceğiniz bir özelliktir. Çok modlu şeffaflık ise dışarıdan gelen gürültüyü hangi oranda duyacağınızı belirlemenize yardımcı olur. Şeffaflığı sadece dışarıdaki insan gürültüsün algılayacak şekilde ayarlayabilir, arka plan gürültüsünü azaltarak kulaklığın yalıtım özelliğini bir seviyeye kadar kullanabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden bas ve tizleri de ayarlayarak kulaklığı daha işlevsel bir şekilde de kullanabilirsiniz.

Anker Soundcore Liberty 3 Pro TWS Kimler için Uygun?

Anker Soundcore Liberty 3 Pro, günlük hayatta sıklıkla müzik dinleyen herkes için uygundur. Ayrıca spor yaparken gerçek kablosuz kulaklık kullanmak isteyen kişiler için de eşsiz bir seçenek haline gelir. Sıklıkla telefon görüşmeleri yapıyorsanız da Anker Soundcore Liberty 3 Pro modelinden yararlanabilirsiniz. 6 mikrofonlu özel sistemi ve yapay gürültü azaltma algoritması, dış ortamdan gelen sesleri uzaklaştırarak sesinizin karşı tarafa daha iyi bir şekilde aktarılmasını sağlar. Böylece nerede olursanız olun istediğiniz netlikte görüşmeler yapabilirsiniz. 3D çevresel ses özelliğine sahip olan model, film izlerken ya da oyun oynarken her ayrıntıyı daha iyi bir biçimde duymanızı sağlar. 3 boyutlu ses teknolojisi, ses verilerini gerçek zamanlı olarak işleyerek en küçük ayrıntıyı bile rahatlıkla algılamanızı mümkün kılar. Ayrıca her iki kulaklık da güçlü ses sunabilen iki adet sürücü içerir. Hibrit sürücüler, farklı frekansları yeniden üreterek daha net ve detaylı sesler elde edilmesini sağlar. Bu sayede farklı müzik tarzları ya da aksiyon dolu oyunlar oynarken detayları kolaylıkla algılamanıza imkan tanır. Farklı kullanım amaçlarına uyum sağlayacak biçimde özel olarak tasarlanan Anker Soundcore Liberty 3 Pro, herkesin ihtiyaçlarına yanıt vermeyi başarır. Kaliteli bir Bluetooth kulaklık arayışı içindeyseniz işlevselliğiyle öne çıkan Anker Soundcore Liberty 3 Pro modelinde aradığınız çoğu özelliği bulabilir, ihtiyaçlarınızı karşılamaya başlayabilirsiniz.

Anker Soundcore Liberty 3 Pro TWS En Çok Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Anker Soundcore Liberty 3 Pro, pratikliğiyle öne çıkar. Kulaklık uçlarında bulunan hareket sensörleri çıkarttığınızda bunu fark ederek oynatılan içeriği durdurur. Aynı şekilde kulaklıkları geri taktığınızda içeriği kaldığı yerden oynatmaya devam eder. Ayrıca kulaklıklar aynı anda iki farklı Bluetooth aygıtına bağlanabilir. Ürün bir cihaza bağlandıktan sonra kulaklıklar kulağınızdayken her iki uca da beş saniye basılı tutarak tekrardan eşleştirme moduna geçebilirsiniz. İkinci cihazın Bluetooth ayarlarından kulaklığı bularak senkronizasyonu tamamlayabilir ve iki cihaz üzerinden kulaklığı yönetmeye başlayabilirsiniz. Anker Soundcore Liberty 3 Pro, başarılı pil ömrüyle de öne çıkar. 15 dakika şarj edildiğinde 3 saatlik bir kullanım süresi sunar. 120 dakika şarj edildiğinde ise şeffaflık modunda 8 saatlik bir kullanım sağlar. Şarj kutusuyla beraber dinleme süresini 32 saate çıkararak uzun süre dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Anker Soundcore Liberty 3 Pro TWS BT5.2 kulaklık gri rengi ve şık tasarımıyla da görsel olarak beklentileri karşılamayı başarır. Anker markasının Soundcore Liberty 3 Pro modelini inceleyerek aradığınız gerçek kablosuz kulaklığı kısa süre içinde bulabilirsiniz.


ACAA 2.0: Our exclusive coaxial dual driver technology delivers high and low frequency sound directly to your ear without interference. Its wide soundstage is detailed and spacious, bass has a deep punch, mids are luscious, and treble sparkles


Personalized Noise Cancelling: Standard noise cancelling only adjusts noise based on data. HearID ANC analyzes your ears and level of in-ear pressure to create a tailored profile that optimizes noise reduction and reduces external sound to suit your ears


Fusion Comfort Fit: Liberty 3 Pro’s earbuds have a triple-point ergonomic shape and built-in ear pressure relief for all-day comfort. 4 sizes of liquid silicone ear tips and flexible ear wings ensure you get a strong seal and secure grip


Up to 32 Hours of Playtime: Enjoy up to 8 hours of music from a single charge, plus get 3 full charges from the compact charging case to extend the playtime even further. Recharge the case via USB-C cable or wireless charger


Bağlantı Teknolojisi Bluetooth Ürün Rengi Su Geçirmez
Kablosuz Evet Gri  Evet
Dahili Mikrofon Gürültü Yok Etme Etkisi Kulaklık Türü Şarj Girişi
Evet Evet Kulakiçi Type-C
Şarj Kutusu Wireless Dokunmatik Ses Çıkışı
Kutulu Evet Hayır Stereo

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu [email protected] adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Anker Soundcore Liberty 3 Pro Tws BT5.2 Kulaklık Gri
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.