Ankastre Fırın Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Ankastre fırın, gelişen teknolojiyle birlikte yenilenen ürünler arasında. Gelişmiş özellikleriyle yemeklerinizi, pastalarınızı ve hamur işlerinizi en lezzetli şekilde pişirebilen ürünler, farklı program seçenekleriyle de öne çıkıyor. Ankastre fırın modülü içerisine yerleştirilerek kullanılan bu ürünler, geniş kapasiteleri sayesinde ise boyutu büyük fırın kaplarıyla yaptığınız yemekleri de pişirebilmenize imkan tanıyor. Mutfakta harikalar yaratabilmenize yardımcı olan ankastre fırın modelleri, farklı markaların ürün seçenekleriyle de öne çıkıyor. Her bir marka, ürünlerini yeni nesil teknolojilerle donatarak kullanıcılara sunuyor. Bu sayede ihtiyacınıza en uygun ankastre fırın modelini seçebilir; mutfağınıza yeniliği taşıyabilirsiniz.

Ankastre Fırın Modelleri

Ankastre fırın modelleri, birçok markada farklı seçeneklerle sizlere sunuluyor. Bu sayede farklı program seçenekleri ve farklı ankastre fırın ölçüsü seçenekleri arasından dilediğiniz ürünü tercih edebilmenize olanak tanınıyor.

Ankastre fırın Bosch markasında çeşitli özellikler ve yeniliklerle yer alıyor. Bosch ankastre fırın modelleri, yenilikçi tasarımlarıyla mutfağınıza en iyi şekilde uyum sağlıyor. Eş zamanlı olarak 3 seviyeye kadar mükemmel pişirme imkanı sunan ürünler, yiyeceklerinizin lezzetini de daima koruyor. Bosch ürünlerinde yer alan kendi kendini temizleme fonksiyonu ise temizlik için çok uzun süreler harcamanıza engel oluyor. LED ekran ve göstergeler üzerinden fırının pişirme durumunu kontrol edebilmenize yardımcı olan Bosch ankastre fırın modelleriyle güvenli, kontrollü pişirmeler yapabilir; mutfakta yapılacak işlerinizi azaltabilirsiniz.

Ankastre fırın Arçelik markasında da üst düzey teknolojik özelliklerle yer alıyor. 8 farklı fonksiyona sahip olan Arçelik ankastre fırınlar, farklı yemek ve hamur işi çeşitlerine göre farklı pişirme uygulamaları ayarlayabilmenize olanak tanıyor. Buhar destekli pişirme özellikleri sayesinde benzersiz lezzette yiyecekler pişirebilen ürünler, modern tasarımları, kendi kendini temizleme özellikleri ve çok daha fazlasıyla da dikkatleri üzerine topluyor.

Ankastre fırın Kumtel markasında modern tasarım ve üstün performanslarla yerini alıyor. Ankastre fırınlar arasında ilk sıralarda yerini alan Kumtel ankastre fırınlar, farklı pişirme özellikleri, yenilikçi görünümleri ve çok daha fazlasıyla hayatınızı kolaylaştırıyor.

Bu markaların yanı sıra ankastre fırın Siemens, Luxell, Bosch, Electrolux, Hoover ve Altus da dahil olmak üzere onlarca markada benzersiz teknolojilerle yerini alıyor.

Çok Fonksiyonlu Ankastre Fırınlar

Klasik pişirmelerin aksine ankastre fırınlar birden fazla fonksiyonu kullanıcılarına sunuyor. Bu fonksiyonlar sayesinde mükemmel kabaran kekler, poğaçalar ve ekmekler hazırlayabilir; yiyeceklerinizi özel pişirme teknikleriyle en iyi şekilde pişirebilirsiniz.

Et yemekleri için ayrı, sebze yemekleri için ayrı ve hamur işleri için ayrı pişirmeler uygulayan ankastre fırın modelleri ile son derece lezzetli yiyecekler hazırlayabilir; kendi mutfağınızın şefi olabilirsiniz.

Ankastre fırın ocak ile birlikte de güvenle kullanılabiliyor. Fırın modülünün üzerine ankastre ocak yerleştirebilir; mutfağınızda modern ve daha bütün bir görünüm oluşuturabilirsiniz. Tüm fonksiyonları, tüm program seçenekleri, tasarımları ve kullanım şekilleriyle ankastre fırın modelleri, bir fırından çok daha fazlasını sizlere sunuyor.

Ankastre Fırın Fiyatları

Yenilikçi özellikleriyle öne çıkan ankastre fırınların fiyatları çeşitli nedenlerle değişim gösterebiliyor. Ürünlerin modeli, sahip oldukları özellikler, markaları, tasarımları ve renkleri ankastre fırın fiyatları arasındaki farkların sebepleri arasında.

Marka, model ve tasarımlara göre değişimlerin yanı sıra ürünlerin fiyatları belli dönemlerde de farklılık gösterebiliyor. İndirim ve kampanya dönemlerinde ankastre fırınları normal fiyatlarından daha uygun olarak bulabilirsiniz.

Tüm özellikleri ve daha fazlasıyla ankastre fırın modelleri sayesinde mutfağınızda ihtiyaç duyacağınız fırına en yenilikçi şekilde sahip olabilirsiniz.

Aradığınız ankastre fırın için Teknosa'da yer alan ankastre fırınları inceleyebilir; farklı marka ve model seçenekleri arasından dilediğiniz ürünü kolayca satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.