Xiaomi Dikey Süpürge Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Xiaomi G10 Plus Kablosuz Şarjlı Beyaz Dikey Süpürge
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Xiaomi G10 Plus Kablosuz Şarjlı Beyaz Dikey Süpürge

    11.799 TL
  • Çok Satanlar
    Xiaomi Vacuum Cleaner Light Beyaz Şarjlı Süpürge

    Xiaomi Vacuum Cleaner Light Beyaz Şarjlı Süpürge

    10.999 TL

Modern tasarıma ve gelişmiş özelliklere sahip olan Xiaomi dikey süpürge modelleri, en çok tercih edilen ev temizlik aletlerinden biridir. Hafif ve yer kaplamayan tasarıma sahip olan dikey süpürge çeşitleri, yüksek emiş gücü sayesinde her eve uygun olarak tasarlanmıştır. Her halı ve yüzeyden kiri anında çeken Xiaomi dikey süpürge çeşitleri temizlik yaparken size pek çok kolaylık sağlar. Kablosuz özelliğe sahip olan modeller, şarj edilerek kullanıma hazır hale gelir. Bu sayede temizlik sırasında priz değiştirme ya da kablo kalabalığı ile uğraşma derdiniz de kalmaz. Dolayısıyla da kısa sürede temizliği bitirmeniz için sizlere fayda sağlar. Aynı zamanda markanın dayanıklı malzemeden yapılan dikey süpürgeler, uzun ömürlü bir kullanım için de uygundur. Ayrıca düzenli olarak temizlendiği takdirde uzun yıllar aynı çekiş performansını göstermeye devam eder. Yaşam alanınızı kolay bir şekilde temizlemek ve markanın avantajlı özelliklerinden yararlanmak için Xiaomi dikey süpürge modelleri arasından sizin için en uygun olanlarını inceleyebilirsiniz.

Xiaomi Dikey Süpürge Modelleri

Xiaomi, kullanıcılarına birbirinden farklı dikey süpürge modelleri sunar. Böylelikle her bütçeye ve zevke hitap eder. Markanın en çok tercih edilen modellerinden biri Xiaomi Vacuum Cleaner G11 Eu Dikey Şarjlı Süpürge'dir. 185 AW emiş gücüne sahip olan model, temizliklerinizde sizlere kolaylık sağlar. Ayrıca kızılötesi parçacık sensörü sayesinde cihaz, zeminin toz durumunu belirleyerek çekiş gücünü otomatik olarak ayarlar. Aynı zamanda çok yüzeyli fırça başlığı sayesinde, her zemini kolay bir şekilde temizler. Bunun yanı sıra dolaşmayı önleyici başlığı ile halıda bulunan tüyü ve saçı anında çeker. Tam şarj ile 60 dakikalık bir kullanım sağlayan model, büyük evlerin temizlenmesi için birebirdir. %99,5 filtre verimliliğine sahip olan Vacuum Cleaner G11 Eu, sadece zemindeki değil; aynı zamanda havadaki tozu da temizler. Bunun yanı sıra cihaz üzerinde yer alan LCD ekran üzerinden emiş modu, pil seviyesi ve uyarıları takip etmek de mümkündür. Bu özelliği açısından modelin kullanımı da gayet kolaydır. Model, beyaz ve hafif bir tasarıma sahiptir. Bu sayede evinizin her köşesinde muhafaza edilebilir. Markanın diğer tercih edilen modellerinden birisi de Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Şarjlı Dikey Süpürge'dir. Basit tasarımı ve bütçe dostu fiyatı ile dikkat çeken modelin 50 AW çekim gücü ile mermer, fayans gibi farklı zeminlerde kullanılabilir. 5 saatte şarj olabilen süpürge, 45 dakika kesintisiz bir kullanım sunar. Birden fazla aparata sahip olan model, derinlemesine bir temizlik olanağı da sağlar. Birden fazla model arasından evinize en uygun olanını satın alarak temizliklerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Xiaomi Dikey Süpürge Özellikleri

Xiaomi dikey süpürge modellerinin her biri farklı özelliklere sahiptir. Fakat her modelin temel özellikleri bulunur. Bunlar:

  • Xiaomi dikey süpürge çeşitleri her zeminde kullanıma uygundur.
  • Güçlü çekim gücü sayesinde derinlemesine bir temizlik sağlar.
  • Kısa sürede şarj olarak, uzun süreli kullanım sağlar.
  • Modellerin her birinin toz haznesi geniştir.
  • Küçük ve hafif tasarımlara sahiplerdir.

Xiaomi Dikey Süpürge Fiyatları

Xiaomi dikey süpürge fiyatları, uygun seçenekleri ile kullanıcılara sunulur. Fiyat seçenekleri her modele ve süpürgenin sahip olduğu özelliğe göre değişse de her cebe uygun çeşitler mevcuttur. Aynı zamanda markanın avantajlı fırsatları sayesinde uygun fiyat seçeneklerini yakalamak da mümkündür. Markanın ürünlerini daha önce kullanmış olan kişiler, yorumları ile sizlere fikir sunar. Böylelikle bütçenize ve evinize en uygun modeli bularak alabilirsiniz. Aynı zamanda birden fazla başlık seçeneği ile satışa sunulan modeller arasından seçim yapabilirsiniz, böylece ekstra başlık almanıza da gerek kalmaz. Pratik ve derinlemesine bir temizlik yapmak için avantajlı özelliklere sahip Xiaomi süpürge modellerini inceleyebilirsiniz.

Xiaomi Dikey Süpürge Kullanımı

Xiaomi dikey süpürge çeşitleri tüm alanlarda kullanılabilir. Portatif bir tasarıma sahip olduğundan dolayı kolay bir kullanıma sahip olan süpürgeler, minimal tasarımı sayesinde; evlerde ve ofislerde kullanılabilir. Modeller kullanılmadan önce, ürünün şarj aparatı uygun bir yere monte edilmelidir. Sonrasında ise ürün tamamen şarj edilmelidir. Süpürge şarj sırasında kullanılmaz. Bundan dolayı kullanmayacağınız zaman diliminde şarj edilmelidir. Şarj olduktan sonra üzerindeki düğmeler ya da LCD ekran ile makine çalıştırılır. Çalışma esnasında da yine tuşlar ile ya da ekran üzerinden çekiş gücü ayarlanabilir. Makinenin diğer uçlarını takmak içinde sopa kısmını çıkararak, kolaylıkla değişim yapabilirsiniz. İşiniz bittiğinde ise makineyi kapatarak, şarj aparatına geri takmanız gereklidir.

Xiaomi Dikey Süpürge Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Pratik kullanımı, zarif tasarımı ve avantajlı özellikleri ile dikkat çeken Xiaomi dikey süpürge modelleri arasından seçim yaparken bazı kriterlere dikkat etmek gereklidir. Örneğin; eviniz büyükse şarj kapasitesi yüksek olan modeller arasından tercih yapmanız uygundur. Böylelikle tek şarj ile tüm evi temizleyebilirsiniz. Aynı zamanda daha detaylı temizlik için birden fazla başlığı olan modelleri de tercih edebilirsiniz. Bu sayede ekstra başlık almanıza gerek kalmaz. Bunun yanı sıra daha detaylı moda ayarı yapmak için LCD ekrana, yüzeyi aydınlatmak için de LED aydınlatma özelliğine sahip modelleri inceleyebilirsiniz. Ayrıca cihaz ile sadece süpürme değil, aynı zamanda ıslak temizlik yapmayı amaçlıyorsanız su haznesi bulunan seçenekler arasında da tercihte bulunabilirsiniz. Kullanım alanınızı, evinizin durumunu ve tarzınızı göz önünde bulundurarak en uygun modellere Teknosa imkanlarıyla ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.