Reklam

Viomi Viomi A9 Şarjlı Süpürge

Ürün Kodu: 115041280
  • En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: FırsatKurdu
10.799 TL
10.799 TL
Diğer Satıcılar (2)
Satıcı
10.999 TL
Satıcı
11.999 TL

Ürün Açıklaması

Yenilikçi ve teknolojiye yön veren markalardan Viomi, sizler için tasarladığı süpürge ile konforu ayaklarınıza taşıyor. A9 süpürge, şarjlı olmasıyla kablosuz çalışma avantajını sunuyor. Böylelikle priz arama derdine son vererek istediğiniz alanı dilediğiniz şekilde süpürmenize imkan tanıyor. Üst segment kalitesi ve ayarlanabilen işlevsel fonksiyonlarıyla uzun süreli kullanım fırsatını yakalamanızı sağlıyor. Kullanışlı ebatları ve pratik mekanizmasıyla en yüksek verimi almanıza olanak tanıyor. Güçlü çekim gücü ile derinlemesine temizlik yapabilmenizi kolay bir hale getiriyor.

Viomi A9 Şarjlı Süpürgeyi Neden Almalıyım?

Viomi dikey süpürge, üstün kalitesi ve çoklu parçalarıyla uzun süreli konforlu temizliği mümkün kılıyor. Sıcak ve soğuk hava değişimlerinden etkilenmeyen ana gövdesi, süpürge ucu ve aparatları; uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesini ve görünümünü muhafaza ediyor. Kolay çizilmeyen ve darbelerden etkilenmeyen sağlam plastik malzemesi kırılma, çatlama gibi olası riskleri ortadan kaldırıyor. Çoklu aparatları dilediğiniz alanı tek bir ürün yardımıyla rahatlıkla süpürebilmenize imkan tanıyor. Koltuktan halıya, sert zeminden süpürgeliklere kadar her alana kolaylıkla ulaşarak 120 AW çekim gücüyle kir ve tozdan eser bırakmıyor. 5 ayrı filtresi tozlu havayı kusursuz bir şekilde muhafaza ederek bulunduğu ortamın tozlanmasını önlüyor. Böylelikle derinlemesine süpürme fırsatının yanı sıra evlerinizin havasının da ferah olmasını sağlıyor. Ön kısmında yer alan LED ışıkları süpürdüğünüz yüzeyi net bir şekilde takip edebilmenizi kolaylaştırıyor. Ayrıca profesyonel bir süpürme tecrübesi edinmenize yardımcı oluyor.

Viomi Şarjlı Süpürgenin Bu Modelini Nasıl Kullanırım?

Viomi A9 şarjlı süpürge, şarjlı çalışma sistemine sahip dikey bir süpürge olarak karşınıza çıkıyor. Şarj yuvasına kolayca yerleştimenizle birlikte yalnızca 55 dakikada şarj oluyor. 3 farklı temizleme moduyla alışkanlıklarınıza ve kişisel tercihlerinize uygun bir temizlik deneyimine kavuşmanız mümkün hale geliyor. Düşük ayarda 60 dakika, orta düzeyde 33 dakika, en yüksek seviyede ise 9 dakika aralıksız bir şekilde çalışıyor. Uzun süreli çalışma durumunda titreme, ısınma gibi performansını olumsuz etkileyecek sorunlar yaşamıyor. Aynı zamanda maksimum 83 dB seviyesine çıkan sesi ile süpürme esnasında rahatsız etmiyor. Halı, kilim gibi yumuşak zeminler ve sert yüzeyler için geliştirilen geniş ağızlı süpürge başlığı en derindeki kir ve tozlara bile ulaşarak saç ve tüyleri profesyonel bir şekilde topluyor. Koltuk döşemelerini temizlemeniz daha dar ağızlı süpürge aparatıyla mümkün oluyor. İnce ve uzun süpürge ucu ise süpürgelik, pencere ve koltuk kenarları gibi bölümleri temizlemenize olanak veriyor. Aynı zamanda 2’si 1 arada başlık ile klavye, masa gibi hassas yüzeyleri çizmeden süpürebilmek zor olmaktan çıkıyor. Yumuşak fırça kıllarıyla kusursuz bir temizlik hisse sağlıyor. Kolay çıkarıp takabileceğiniz aparatları pratik ve hızlı bi süpürme deneyimi yaşatıyor. Şeffaf toz haznesinde biriken tozları, ön kısımda yer alan düğmeye dokunarak saniyeler içinde yok olmasına imkan vererek temizlik keyfinin yarıda kesilmesine fırsat tanımıyor. Aynı zamanda yıkanabilen aparatları derinlemesine temizlik sağlayarak işinizi büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Geriye ise detaylı ve pratik süpürge rahatlığının tadını çıkarmak kalıyor.

Viomi Led Işıklı Süpürge Kimler İçin Uygun?

Viomi şarjlı süpürge, çok yönlü tasarımı ve geniş süpürme kapasitesiyle hem evlerinizde hem de işletmelerinizde kullanabilmenize olanak tanıyor. 0,4 litre toz haznesiyle tüm evi tek seferde ilk zamanki çekim performansı ile temizlemek mümkün hale geliyor. Güçlü ve özel 5 seviyeli siklonik filtresi tozlu havayı dışarıya vermeyerek olası alerjen durumlara karşı güvenle kullanabilmenize olanak veriyor. Yüksek çekim gücü, evcil dostlarınızın tüylerini kolaylıkla çekmenize yardımcı oluyor. Bebeklerinizi emekleme dönemlerinde gereken hijyeni kısa sürede sağlayabilmenize olanak tanıyor. Üstün kaliteli malzeme içeriği ve çoklu set halindeki aparatlarına karşın hafifliği sayesinde istediğiniz yere taşımanıza fırsat veriyor. Çıkarılabilen parçaları dolaplarınıza rahatlıkla muhafaza edebilmenizi sağlıyor. Aynı zamanda duvar askı aparatıyla güvenli ve şık bir konumlandırma fırsatı mümkün oluyor. Portatif boyutları sayesinde fazla yer kaplamayarak en dar alanlarda bile ürünü kolayca muhafaza edebilirsiniz.

Ürünün En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Viomi markası, geliştirdiği son teknolojik süpürge ile konforlu ve detaylı temizlik imkanını sağlamasıyla ön plana çıkıyor. Güçlü enerjisiyle dikkatleri üzerine çekerek tercih sebebi haline geliyor. 400 W motor seviyesi, yüksek çekim gücü sunarak en zorlu kir ve tozları bile süpürebilmenize olanak tanıyor. Bununla birlikte tek bir bataryayla tüm evi temizleyebilmenize fırsat vererek enerjiyi tasarruflu bir şekilde kullanıyor. Bu sayede hem bütçenizi hem de çevreyi koruyor. Cebinizi yormadığı gibi kısa sürede yüksek temizlik gücüyle vaktinizden de tasarruf etmenize imkan sunuyor. Hızı ve profesyonelliğini kaliteli görünümü ile de ortaya çıkaran A9 şarjlı süpürge, modern tasarımıyla bulunduğu ortamın havasını değiştiriyor. Sade ve şık dizaynı dilediğiniz yerde konumlandırabilmenize olanak tanıyor. Bulunduğu odanın konseptiyle kolaylıkla uyum sağlayarak dağınık bir görüntüye sebep olmuyor. Viomi A9 şarjlı süpürge cazip fiyatları ile de ilgileri üzerine topluyor. Her bütçeye hitap eden avantajlı fiyat seçenekleri ile konforlu ve kaliteli süpürme deneyimi elde etmeniz kolay hale geliyor. Viomi A9 şarjlı süpürge yorumları ve kullanıcı analizleri olumlu içerikleri sayesinde güvenli bir şekilde sipariş verebilmenizi sağlıyor. Siz de evlerinizdeki her köşeyi tek bir süpürge ile süpürebilmek ve derinlemesine temizlik hissi elde etmek istiyorsanız Viomi A9 fırsatları ile hemen tanışabilirsiniz.


Renk : Siyah


Pil : 2500mAh (Şarj 3.5h)


Voltaj : 25.2V


Güç : 400W


Çalışma Süresi : 60dk (Düşük) 33dk (Orta) 9dk (Yüksek)


Motor : 100000rpm (DC Fırçasız)


Emiş Gücü : 120AW


Rüzgar Basıncı : 23Kpa


Filtrasyon Sistemi : 5 seviyeli filtrelemeli çoklu siklonik (% 99.9)


Gürültü : 71 (Düşük) / 75 (Orta) / 83 (Yüksek) dB (A)


Toz Haznesi : 0.4L


Viomi A9 23000 Pa LED Işıklı Kablosuz Dikey Süpürge


Toz Kapasitesi Yıkanabilir Filtre
0, 5 Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Viomi A9 Şarjlı Süpürge
4.4
  • 5
    16
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    1
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.