0.0 (0 Değerlendirme)

Traxxas Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate Short Course RTR 1/10 TQI & TSM Elektrikli RC Model Araba Yeşil

Ürün Kodu: 789820953

Ürün Açıklaması

Traxxas Slash 4x4 Ultimate
Short Course Yarış Aracı
1/10 ebat elektirkli 4 çeker Fırçasız Short Course Yarış Aracı.Traxxas Slash 4X4 Ultimate RC Araba
Slash 4X4 Ultimate ile kısa yol kamyon performansının zirvesini yaşayın. Slash Ultimate, yüksek hızlı metal dişli servo ile acımasız Velineon® fırçasız güç ve Traxxas Stability Management® (TSM) özelliklerine sahiptir. Düşük CG'li şasi, takılı sallanma çubukları ve ultra pürüzsüz mavi PTFE kaplı alüminyum GTR şokları sayesinde virajları bir profesyonel gibi dönün! Slash 4X4 Ultimate, daha fazla güç ve çarpıcı görünümler için tam bir alüminyum hop-up parçaları ve performans aksesuarları içerir. Slash 4X4 Ultimate, fabrikada takılan telemetri sensörleri ve Wireless Link donanımlı TQi ™ 2,4 GHz radyo sistemi ile tam olarak monte edilmiş olarak gelir. Seçtiğiniz pili (ayrı satılır) takmanız yeterlidir ve lastik eriten performansa hazır olursunuz!
Slash 4X4 Ultimate, yüksek performans ve ekstra dayanıklılık sağlamak için eksiksiz bir birinci sınıf donanım sunar. C-göbekleri, direksiyon blokları ve arka göbek taşıyıcıları sağlam alüminyumdan yapılmıştır ve şık olması için mavi anodize edilmiştir. Traxxas yumuşak S1 bileşik kauçuk lastikler, tutuşu artırır ve yüksek çekişli yol tutuşu, ön ve arka salınım çubukları ile hassas bir şekilde ayarlanabilir. Başka hiçbir elektrikli kısa kurslu kamyon, Ultimate'ın rahatlığı, rekabet sınıfı özellikleri ve profesyonel düzeydeki performansıyla eşleşemez.
TSM Yol Tutuş Asistanı
Traxxas Stabilite Yönetimi (TSM®), gevşek kir, pürüzsüz beton gibi yaygın kaygan yüzeylerde aracı kontrol etmeyi çok daha kolay hale getirerek Traxxas modellerinde tasarlanmış tüm aşırı güç, hız ve ivmeyi kontrol kaybı yaşamadan deneyimlemeyi sağlar. TSM, patinaj ve kontrol kaybı olmadan aracın tam gaz ileri hızlanması sağlamak için aracın yönünü ve açılarını algılayarak gerekli direksiyon düzeltmeleri yapar. TSM ayrıca viraj alma sırasında da çalışır, aracın hattını korumak için sezgisel düzeltmeler yapar. Traxxas mühendisleri, gazı sınırlamadan arka planda görünmez bir şekilde çalışan bir sistem oluşturmak için yüksek hızlı, hassas elektronik bileşenler üzerinde çalışan üstün ayar algoritmaları geliştirdi. TSM, TQi vericisindeki çok işlevli düğmeyi ayarlayarak veya Traxxas Link uygulamasındaki kaydırıcıyı ayarlayarak farklı yüzeyler için ince ayarlanabilir (veya kapatılabilir). Sonuç, daha hızlı, daha kolay ve daha eğlenceli sürüş.
Yüksek Performanslı Fırçasız Güç
Slash 4X4 Ultimate'ın Velineon Fırçasız Güç sistemi, sınırlama veya kesinti olmaksızın aşırı elektrik gücü sağlar. . Dört köşeden tutuşla birleştirilmiş saf, acımasız güç, lastiğin erimesinde hızlanma ve yıldırım hızıyla sonuçlanır. Velineon 3s Fırçasız Güç Sisteminin bileşenleri, patentli Traxxas Yüksek Akım konektöründen özel sargılı motora kadar optimize edilmiş bir paket olarak birlikte çalışır. Performans için tasarlanmış olan Velineon sistemi, hassas gaz kelebeği tepkisi ve hassas kontrol ile en üst düzeyde verimlilik, hız ve çalışma süresi sunar. Traxxas tarzı fırçasız performans: harika, hızlı ve kullanımı kolay. Sadece takın ve çalışır, özel bir bilgi veya programlama becerisi gerekmez.
VXL-3s Su Geçirmez ESC
Velineon VXL-3s hız kontrolü, motora tam olarak maksimum güç sağlamak için yüksek kaliteli teknoloji ile yüklenmiştir. Günümüzün pil teknolojisi ve ötesi için tasarlanmıştır. İki aşamalı düşük voltaj algılama, güçlü 11,1 volt 3S paketleri dahil olmak üzere tam LiPo uyumluluğuna izin verir!
Yenilikçi su geçirmez tasarım
Üç Programlanabilir Sürücü Profili:
Spor Modu - İleri / Fren / Geri
Yarış Modu - İleri / Fren
Eğitim Modu ™ -% 50 İleri / Fren /% 50 Geri (patentli)
Entegre açma / kapama anahtarı
Traxxas EZ-Set® tek tuşla kurulum
Büyük ısı emici
Yüksek verimli MOSFET transistörleri
LiPo piller için dahili iki aşamalı düşük voltaj algılama
NiMH pil paketleri: 4-9 hücre (4,8 ila 10,8 volt)
LiPo pil paketleri: 2-3 hücre (7,4 ila 11,1 volt)
Velineon 3500 Fırçasız Motor Sensörsüz Velineon motor aşırı güçlü bir performans sağlar. Ultra yüksek sıcaklık Neodimyum mıknatıslar, yüksek hızlı bilyalı rulmanlar ve hassas dengeli bir rotor, sıfıra yakın bakımla güç ve uzun ömür sağlar. Aşınacak fırça veya komütatör olmadığından, her çalıştırmada her zaman aynı kabarma ivmesini ve balistik en yüksek hızı elde edersiniz.
• Ultra yüksek sıcaklıkta sinterlenmiş Neodim mıknatıslar
• 1/10 ölçekli araçlarda güç ve verimlilik için optimize edilmiştir
• Tutarlı, yüksek güçlü çıkış, her çalıştırmada
• Az bakım gerektiren, benzersiz Traxxas tasarımı
• Verimli, yüksek hızlı bilyalı rulmanlar
• Hassas dengeli rotor
• Koruyucu uç kapağı
• 10 Dönüşlü, 3500kV
• Yeniden oluşturulabilir
• Hex donanımı
• Parlak mavi eloksal kaplama
• Silikon çelik laminasyonlar
• Karşılaştırılabilir fırçalanmış motorlardan daha fazla güç sağlar
• traxxas slash rc araba
Düşük CG Şasi
Slash 4X4 Ultimate'ın performans iyileştirmeleri, koyu kömür grisi düşük CG (düşük ağırlık merkezi) şasi ile sağlanır. Bataryave elektronik aksam, ağırlığı şasinin altına yerleştirmek için şasinin mümkün olduğunca derinde tutulur. Gerekli sertliği sunmak için şasi, süspansiyon ve güç aktarım sistemi tarafından uygulanan yükler için optimize edilmiş üçgenleştirilmiş bir yapı oluşturan entegre nervürlerle güçlendirilmiştir. Alt kısımda, şasi, arka bahçenizdeki patikalarda veya zorlu arazi koşullarında sürüklenmeyi azaltmak ve takılmaları önlemek için son derece pürüzsüzdür. Düşük CG tasarımı, nereye giderseniz gidin, viraj hızını ve dengeyi önemli ölçüde artırır. Yarış pistinde, Slash 4X4 Ultimate'in düşük ağırlık merkezi, yüksek çıkışlı Velineon fırçasız gücünün, üstün çekişle piste yönlendirilmesine olanak tanıyarak, daha sert kalkışlar ve daha hızlı tur süreleri sağlar.
Güçlü GTR Süspansiyon
Traxxas GTR şokları, süspansiyon teknolojisinin zirvesini temsil eder. Mavi PTFE kaplı alüminyum şok gövdeleri, standart Slash Ultra Şoklara göre% 70'in üzerinde yağ tutmak için 13 mm deliklere sahiptir ve kaygan titanyum-nitrür kaplı şaftları sürtünmeye karşı dayanıklıdır, dayanıklılığı artırır ve "sıkışmayı" ortadan kaldırır. Şoklar, pürüzsüz, tutarlı sönümleme için yağı içeride ve kiri dışarıda tutmak için X-halkaları ile sızdırmaz hale getirilmiştir ve her turda yumuşak süspansiyon hareketi. Çalışmalar arasında, yay ön yükü ve sürüş yüksekliği değişiklikleri, dişli yaylı bilezikleri döndürmek kadar basittir - klips veya ara parça gerekmez.
Su Geçirmez Elektronik ile Her Yerde Yarış!
Yalnızca Traxxas, doğanın sunacağı şey ne olursa olsun, yıl boyunca fırçasız çalışan 4WD kısa kurs heyecanını deneyimlemenizi sağlar. Su, çamur ve kar, tam boyutlu tam yarışçıları veya Traxxas Slash 4X4 Ultimate'ı yavaşlatmaz. VXL-3s hız kontrolü ve yüksek torklu dijital direksiyon servosu su geçirmezdir ve 5 kanallı Traxxas Link alıcısı, herhangi bir kısa parkur yarışına heyecan katan ıslak koşullarda endişesiz eğlence için O-ring sızdırmaz bir muhafaza içine yerleştirilmiştir. ölçek. Slash 4X4 Ultimate'ı istediğiniz yere, istediğiniz zaman sürün - tek sınır hayal gücünüzdür
Yüksek Mukavemetli İşlenmiş Alüminyum C-Hub'lar
Slash 4X4'ün benzersiz C-Hub tasarımı zaten Traxxas Tough'dur; Bu ustaca işlenmiş alüminyum versiyon daha da güçlüdür ve piste hazır performans için dikkatle tasarlanmış direksiyon ve süspansiyon geometrisini korur. Parlak mavi anodize kaplama, yüksek teknoloji tarzı ekler ve lazerle kazınmış logolar, kamyonunuzun orijinal Traxxas performans parçalarıyla donatıldığını gösterir.
Alüminyum Direksiyon Blokları
Tam direksiyon hassasiyeti ve kurşun geçirmez güç için hassas şekilde işlenmiş Traxxas Alüminyum Direksiyon Blokları, Slash 4X4 Ultimate'in keskin yol tutuşunu daha da iyileştirir. Sağlam 6061 alüminyum yapı, yarışa hazır güç ve sağlamlığı garanti eder.
İşlenmiş Alüminyum Arka Göbek Taşıyıcıları
Traxxas alüminyum saplama aks taşıyıcıları, Slash 4X4'te yerleşik olarak bulunan paletli süspansiyon geometrisinden ödün vermeden Ultimate'a hem güç hem de güzellik katıyor.
Ön ve Arka Sallanma Çubukları
Sallanma çubukları, yüksek çekiş gücüne sahip yüzeylerde şasi yalpalamasını azaltır ve köşe hızını artırır - sert paletli yollar ve kaldırım çalışması için mükemmeldir.
Ağır Hizmet Tipi Kompozit Kollar
Tamamen yeni ağır hizmet süspansiyon kolları, her zamankinden daha güçlü. Dayanıklı yeni bir kompozit malzemeden kalıplanmış kollar, en zorlu sürücülere bile dayanır ve direksiyon başında kesintisiz eğlence için kırılmaya direnir.
Ağır Hizmet Tipi Tahrik Milleri
Slash 4X4 Ultimate'ın aşırı ağır hizmet tipi tahrik milleri, daha da aşırı güç kullanımı için kritik alanlarda güçlendirilmiştir. Daha büyük çaplı yarım şaftlar aynı mafsal ve süspansiyon hareketini sunar, ancak daha da fazla lastik parçalama torku için derecelendirilmiştir.
Traxxas Link Uygulaması ile eşleştirilmiş Traxxas TQi, mevcut en gelişmiş, Yarışa Hazır® radyo sistemidir. Artık TQi, kullanım kolaylığı ve kontrolde son nokta için en yeni Traxxas Link Uygulamasına kablosuz olarak bağlanıyor. TQi radyo sistemi, anında Bluetooth® bağlantısı gibi heyecan verici özelliklerin kilidini açmak için Traxxas Link Kablosuz Modülü ile donatılmıştır; sezgisel bir yüksek çözünürlüklü grafik arabirim aracılığıyla tüm güçlü TQi ayarlama ve telemetri araçlarına erişim; ve siz gazı ezmeye odaklanırken bir arkadaşınızın gerçek zamanlı telemetriyi uzaktan izlemesine sahip olma yeteneği. Yardımcı sürücünüz, siz araç kullanırken uzaktan sizin için ayarlamalar bile yapabilir. Başka hiçbir radyo sistemi bunu yapamaz. Tıpkı hız ve performans Traxxas mühendislerinin araçlara girmesi gibi, TQi ve Traxxas Link'in gücü ve kapasitesi eğlencenizi yepyeni bir bölgeye taşıyor. Yeni Traxxas TQi Radyo Sistemi hakkında buradan daha fazla bilgi edinin.
Fabrikada Donatılmış Gerçek Zamanlı Telemetri
Slash 4X4 Ultimate, Traxxas Link'in siz sürerken gerçek zamanlı telemetri verilerini toplamasını ve kaydetmesini sağlayan fabrikada takılmış telemetri sensörleri içerir. Traxxas Link kontrol paneli size hızı, akü voltajını, RPM'yi ve sıcaklığı göstererek hayat buluyor. Uygulama, kolay kurulum ve konfigürasyon için Traxxas Link sensörlerini otomatik olarak algılar ve tanır. Gösterge paneli, kadranlı veya dijital okuma göstergeleri ile tamamen özelleştirilebilir. Aynı anda en fazla dokuz gösterge görüntülenebilir. Eşik uyarılarını ayarlayın ve maksimumları, minimumları veya ortalamaları günlüğe kaydedin. Kontrol paneli görünümünüzü sesli olarak belgelemek için kayıt işlevini kullanın, böylece gözlerinizi sürüşünüzde tutabilir ve tek bir zirveyi kaçırmayabilirsiniz. Kaydetmeyi unutursanız, önceki eğlenceli dakikaları ve beklenmedik zaferleri yakalamak için istediğiniz zaman Anında Tekrar Oynat'a dokunun. Kayıtlar adlandırılabilir, kaydedilebilir ve başkalarıyla paylaşılabilir. Güçlü Traxxas Link Uygulaması, Google Play ve App Store'da mevcuttur.Slash 4X4 Ultimate Standart Özellikleri: Traxxas Stability Management® Sistemi (TSM)
Velineon® Fırçasız Güç Sisteminden güç alır
Slash 4X4 Ultimate, saatte 60 milin üzerindeki hızlara ulaşır! *
Traxxas Yüksek Akım Konektörü (patentli), yüksek kapasiteli pil paketlerinin Velineon Fırçasız Güç Sistemine maksimum voltaj sağlamasına izin verir
Maxx® Cable 12-gauge tel
Özel su geçirmez elektronik devreler fırçasız gücü ve performansı suya, çamura ve kara taşır
Velineon VXL-3s Elektronik Hız Kontrolü
İki aşamalı düşük voltaj algılama ile uyumlu LiPo ve NiMH
Spor Modu - İleri / Fren / Geri
Yarış Modu - İleri / Fren
Eğitim Modu ™ -% 50 İleri / Fren /% 50 Geri (patentli)
Velineon 3500 Fırçasız Motor
Tutarlı, yüksek güçlü çıkış, her çalıştırmada
Az bakım gerektiren, benzersiz Traxxas tasarımı
Verimli, yüksek hızlı bilyalı rulmanlar
Hassas dengeli rotor
TQi 2.4GHz verici
Traxxas Link Kablosuz Modülü
30 adede kadar Traxxas Link özellikli model için ayarları otomatik olarak depolar ve yükler - sadece çalıştırın ve sürün, "model seçimi" gerekli değildir
Fabrikada hız / RPM, sıcaklık ve voltaj telemetri sensörleri ile donatılmıştır
Çok Fonksiyonlu düğme
Ayarlanabilir direksiyon ve gaz yüzdesi (çift oranlar)
Ayarlanabilir direksiyon ve gaz kelebeği hassasiyeti (üstel)
Ayarlanabilir direksiyon ve gaz kelebeği uç noktaları
Duyarlı kontrol için yüksek 13 ms kare hızı ve sıfıra yakın gecikme
TQi 2.4GHz 5 kanallı mikro alıcı (# 6533), Traxxas Stabilite Yönetimi ve entegre telemetri bağlantı noktaları
Dayanıklı çelik gerdirmeler ve yakalanan çubuk uçları
Tek vidalı motora erişim, dişli kafes ayarlamalarını hızlı ve kolay hale getirir ve motor sadece saniyeler içinde çıkarılabilir
Performans için optimize edilmiş koyu kömür grisi düşük CG şasi
Hız kontrolü ve alıcı şasiye güvenli bir şekilde bağlanmıştır
Entegre kişisel transponder montajı
Çok yönlü pil bölmesi, çeşitli pil türlerine kolayca uyum sağlar; 6 veya 7 hücreli NiMH pil paketleri ve Lityum Polimer paketlerinin çeşitli konfigürasyonları Slash 4X4 Ultimate için sorun değil
Dijital yüksek hızlı # 2075R su geçirmez metal dişli servo
Su geçirmez, O-ring sızdırmaz alıcı kutusu
Sızdırmaz, silikon dolgulu diferansiyeller
Torque-Control ™ kaydırmalı kavrama sistemi
Ayarlanabilir yakalı mavi PTFE kaplı alüminyum gövdeli ve TiN kaplamalı şaftlı yüksek hacimli GTR şokları
Yükseltilmiş Extreme-Duty tahrik milleri
Ağır hizmet tipi süspansiyon kolları
Beyaz toz kaplı şok yayları, duyarlı bir yay oranına sahiptir
Teleskopik üniversal mafsallı tahrik milleri
Kauçuk contalı bilyalı rulmanlar
Gerçekçi performans ve olağanüstü kavrama için önceden yapıştırılmış yumuşak bileşik S1 kauçuk lastikler
ProGraphix® boyalı gövde
Tam kapsamlı orijinal Traxxas aksesuarları mevcuttur
Paket içeriğinde batarya ve şarj aleti bulunmamaktadır.
• YENİ Yüksek hacimli, mavi PTFE kaplı alüminyum GTR şokları
• YENİ Yüksek hızlı metal dişli servo (# 2075R)
• YENİ Yükseltilmiş aşırı hizmet tipi tahrik milleri
• YENİ Ağır hizmet tipi süspansiyon kolları
• Traxxas Stability Management® (TSM)
• Performans için optimize edilmiş koyu kömür grisi düşük CG şasi
• Traxxas Link Wireless Module ™ ile TQi 2,4 GHz yüksek çıkışlı radyo sistemi
• Fabrikada takılan telemetri sensörleri
• Telemetriye hazır 5 kanallı 2,4 GHz mikro alıcı
• ProGraphix ™ boyalı gövde
• Mavi eloksallı 6061-T6 alüminyum C-göbekleri
• Mavi eloksallı 6061-T6 alüminyum direksiyon blokları
• Mavi anodize 6061-T6 alüminyum arka poyra taşıyıcıları
• Mavi eloksallı 6061-T6 alüminyum aks somunları
• Ayarlanabilir ön ve arka sallanma çubukları


Minimum Yaş
14+
Teslimat Bilgileri

Standart Adrese Teslimat

Standart teslimat ile hafta içi saat 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün, hafta içi 14:00'dan sonra , hafta sonu ve resmi tatillerde verilen siparişler bir sonraki iş günü kargoya verilir.

1.500 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsizdir, 1.500 TL altı işlemlerde ise 39,90 TL olmaktadır.

Aynı Gün Teslimat

Aynı gün teslim hizmeti 6 gün boyunca (Pazar hariç) sadece İstanbul için saat 14:00’a kadar oluşturulan siparişlerde geçerlidir. Özel bir hizmet olan aynı gün teslimat hizmeti hafta içi 2.000 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz, 2.000 TL altındaki siparişleriniz için 79,90 TL'dir. Hafta sonu siparişleriniz için 89,90 TL’ dir.

Satın almak istediğiniz ürün/ürünleri sepete ekleyerek, teslimat adımındaki adresinize göre sepetinizde ilgili ürün/ürünler için 'Aynı Gün Teslimat' seçeneği gösterilecektir.

Ertesi Gün Teslimat

Ertesi gün teslimat hizmeti 5 gün boyunca (Cumartesi – Pazar hariç) İstanbul dahil 23 ilimiz'den saat 14:00' a kadar oluşturulan siparişlerde geçerlidir. Özel bir hizmet olan ertesi gün teslimat fırsatı 49,90 TL' dir.

Satın almak istediğiniz ürün/ürünleri sepete ekleyerek, teslimat adımındaki adresinize göre sepetinizde ilgili ürün/ürünler için 'Ertesi Gün Teslimat' seçeneği gösterilecektir.

Ürün İadesi

Yaptığınız alışverişten herhangi bir nedenle memnun kalmadığınız ürünlerinizi (satılabilirliğin kaybetmiş ürünler hariç) kullanılmamış olmak koşuluyla, tüm aksesuarları orijinal ambalajı ve faturası ile birlikte eksiksiz bir şekilde siparişinizi teslim aldığınız andan itibaren 14 gün içerisinde cezai şart ödemeksizin iade edebilirsiniz. Ürününüzü isterseniz anlaşmalı kargo firmaları ile depomuza ücretsiz gönderebilir ya da mağazalarımıza iade edebilirsiniz. İade talebiniz onaylandıktan sonra paranız ödeme yönteminize göre iade edilir.

Mesafeli Sözleşmeler yönetmeliğinde yer alan Cayma Hakkının İstisnaları maddesi uyarınca tüketici aşağıdaki ürünlerde cayma hakkını kullanamaz: a) Satılabilirliğini kaybetmiş ürünler (vakumlu/jelatinli ambalajı açık/yırtık ürünler, sim kart takılmış cep telefonu ve cep bilgisayarları b) kurulumu yapılmış LCD TV, PC, Notebook vb cihazlar c) kartuşu açılmış yazıcı, faks makinesi, ambalajı açılmış tek kullanımlık ürünler, kulaklık, yazılımlar vb, d) satışı Operatör Temlikli/Sözleşmeli yapılan ürünler e) ambalajı açılmış kişisel bakım ve hijyen ürünleri e) tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ürünler f) çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek ürünler g) tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan ürünlerden; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler h) tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan ürünler ı) malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemeleri k) ambalajı açılmış yazılım ve/veya oyun CD'si l) tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VDC, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri (traş makinesi, traş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri,baskül vs.) ile sarf malzemeleri (toner, kartuş...vs) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade alınabilmektedir.

İade başvurusu için ‘Siparişlerim’ bölümüne gidip ilgili siparişinizde iade başvurusunu yapabilirsiniz. İşlem sonrasında size özel oluşturulan iade kargo kodunu kullanarak ürünleri ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. Horoz Lojistik iade alımları için 0850 222 55 99 numaralı Teknosa müşteri hizmetlerimizden yardım alabilirsiniz.

Ürün Değişimi

Değişim işlemlerinizin başlayabilmesi için ürününüzün yetkili servis tarafından incelenmesi gerekmektedir. yetkili servis incelemesi sonucunda 'Değişime Uygundur' ibaresi bulunan raporlar için değişim işlemi yapılır.

Değişim işlemleriniz de size en yakın mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Satın alınan ürünün stoklarda olması halinde birebir değişim yapılmaktadır. Talep edilen ürünün stokta olmaması haline tutar iadesi yapılmaktadır.

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu [email protected] adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Traxxas Slash 4x4 VXL Ultimate Short Course RTR 1/10 TQI & TSM Elektrikli RC Model Araba Yeşil
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.