Ücretsiz Kargo

TP-Link TP-Link Deco M5(3-pack) Deco Whole-Home Wi-Fi

Ürün Kodu: 125430745
  • En geç 19 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: İntros
6.799 TL
6.799 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
Satıcı
8.294,23 TL
7.540,21 TL

Ürün Açıklaması

Profesyonel ve üstün bir ağ bağlantı çözümü için Deco M5 WiFi sistemi ile tüm beklentilerinize yanıt alabilirsiniz. Evinizin, hatta ofisinizin her köşesinde kesintisiz kablosuz bağlantıya erişmenizi kolaylaştıran TP Link Deco M5 3 Pack, gelişmiş sistemi sayesinde internet kullanımında ezberleri bozuyor. Yüzlerce metreye uzanan kapsama alanı sayesinde Deco M5 3 Pack büyük metrekarelere sahip evinizde dahi yavaşlamadan internetin hızını deneyimlemenizi sağlıyor. 100’ü aşkın cihaz için gecikmesiz bağlantı vadeden bu cihaza siz de sayfamızdan sahip olabilir, Teknosa farkıyla sepetinizi doldurmaya başlayabilirsiniz.

Deco M5 3 Pack WiFi Sistemini Neden Almalıyım?

TP-Link Deco M5 3 Pack WiFi sistemi, bugüne kadar kullandığınız bağlantı çözümlerini size unutturacak. Evinizin her köşesinde, modeme en yakın noktadaymış gibi performans gösterebilecek cihaz, düşük sinyalin olduğu alanlarda dahi mükemmelen çalışıyor. Bu açıdan, kendinize üstün bir bağlantı ve kapsama alanı sunan WiFi sistemi arıyorsanız Deco M5 3 Pack çok doğru bir tercih. Yaklaşık 510 metreye kadar uzanan kablosuz bağlantı sistemi sunan TP Link Deco M5 3 Pack, 100’den fazla cihaz için gecikmesiz bağlantı standardı oluşturuyor. Çağın hızını yakalamak için siz de bağlantı ve sinyal sorunu yaşayan mevcut modeminiz yerine bu eşsiz WiFi sisteminden yararlanabilirsiniz. Gelişmiş Deco Mesh teknolojisine de sahip olan Deco M5 3 Pack, bu sayede aynı ağ altındaki tüm evi kapsayan birleşik bir ağ oluşturabiliyor. Cihazlar da böylece kapasitelerindeki en yüksek hızı sunmak amacıyla siz evinizde hareket hâlindeyken dahi Deco birimleri arasında geçiş yapıyor. Bu sayede evinizde, yaşam alanınızda yer değiştirirken hangi Deco birimine yaklaşmaya başladıysanız onun sunduğu bağlantı hizmetinden yararlanabiliyorsunuz. 100’ü aşkın cihazın gecikmesiz bağlantılardan yararlanmasını sağlayan Deco M5 3 Pack, en yoğun ağlardan gelen trafiği de kolayca yönetebiliyor. Geriye kesintisiz ve yavaşlama nedir bilmeyen bu bağlantı kalitesini deneyimlemek kalıyor.

Deco M5 Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Deco M5 kablosuz ağ bağlantı hizmeti sunması dolayısıyla kabloların engellerine takılmanızı da önlüyor. Bluetooth bağlantı sistemine sahip olan Deco M5 3 Pack cihazının çalışma ısısı aralığı da belirleniyor. Buna göre cihaz 0 ila 40 dereceleri arasındaki ısılarda çalışabiliyor. Cihazı kullanırken bu aralığa dikkat etmeniz avantajınıza olabilir. Cihazın mobilde kullanılabilmesi için desteklediği mobil çalışma sistemleri ise şu şekilde: Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0, Android 7.0, Android 7.1, Android 7.1.2, Android 8.0, Android 9.0, iOS 10.0, iOS 11.0, iOS 11.4, iOS 12, iOS 13, iOS 9.0, iOS 9.1, iOS 9.2 ve iOS 9.3. Bu mobil çalışma sistemlerinden biri, birkaçı ya da çoğunu kullanarak mobil internetin de keyfini çıkarabilirsiniz. Deco M5 32 MB Flash bellek kapasitesi ile hafıza performansında da aferin alıyor. 4 çekirdekli işlemci sayısına sahip olan TP Link Deco M5 3 Pack, 50 – 60 Hz AC adaptör frekansı aralığına sahip. 510 metreye kadar kapsama alanı sunan Deco M5 3 Pack sisteminin yeterli gelmediği durumlarda ise tek yapmanız gereken sisteminize bir yeni Deco birimi daha eklemek. Ayrıca cihazın sunduğu özelliklerden biri de güçlü ebeveyn kontrolüne imkân tanıması. Çocuklu bir evde yaşıyorsanız, henüz erişkin hayata geçmemiş bireylerin internet aktivitelerini filtreleyebilir, böylece çocuğunuzu internetteki zararlı içeriklerden koruyabilirsiniz.

Kimler için Uygun?

Deco M5 3 Pack özellikleri ve kapsama alanı itibarıyla dubleks, villa gibi ev tiplerinde yaşayan aileler, büyük metrekareli ofisler, küçük ve orta ölçekli işletmeler için uygun olabiliyor. Bunun en önemli nedenlerinden biri ise tabii ki bu WiFi sisteminin sunduğu kapsama alanı. Cihaz, ortalama olarak 510 metrelik bir alana kadar uzanabiliyor. Ayrıca 100’den fazla cihaz için gecikmesiz bağlantı sunması da Deco M5 3 Pack sisteminin kalabalık yaşam alanları için uygun olduğunu gösteriyor. 1267 Mb/s’ye varan hızlar ile yüksek hızda ve sağlam bağlantılar sunan cihaz, evinizde hareket hâlindeyken dahi ağ bağlantı performansını kayba uğratmıyor. Bunun en temel nedeni de sistemi oluşturan bu 3 Deco birimi arasında geçiş yapma imkânı. Aynı ağ adı altında tüm evi kapsayan bir ağ oluşturabilen TP Link Deco M5 3 Pack WiFi sistemi, siz evinizin bir ucundan diğerine giderken otomatik geçiş yapıyor. Böylece o an içerisinde hangi Deco birimine yakınsanız o sizin için devreye girebiliyor. Bu açıdan Deco M5 3 Pack hareket hâlindeki kalabalık bir ev için de ne kadar uygun olduğunu gösteriyor. Aynı özellikleri gereği bu WiFi sistemi ofisler, 100’ü aşkın cihazın bağlanacağı işletmeler için de tercih edilebiliyor.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Deco M5 3 Pack WiFi sistemi, aynı anda 100’ü aşkın cihaza bağlantı imkânı tanıması, 500 metrenin üzerinde bir menzile sahip olması gibi özellikleri ile oldukça dikkat çekiyor. Yüksek bağlantı hızına büyük evinizin her köşesinden ulaşmanızı sağlayabilecek cihazın öne çıkan farklı pek çok özelliği de bulunuyor. Ortak bir kablosuz bağlantı ağı oluşturması cihazın popüler özelliklerinden biri. Telefonunuz, tabletiniz ile evinizde dolaşırken, yürür vaziyetteyken internetin daha az çekmesi gibi bir probleme elveda diyebilirsiniz. Evinizde bulunduğunuz noktaya en yakın Deco birimi sizin için devreye giriyor ve derhal çalışmaya başlıyor. Telefonunuza indirebileceğiniz Deco uygulaması sayesinde de kurulum adeta çocuk oyuncağı. Siz de Deco M5 fiyat bilgisi, ürün ayrıntıları ve kullanıcı değerlendirmelerini bulabileceğiniz sayfamızda güvenle alışverişe başlayabilirsiniz.


Deco, evin her köşesinde kesintisiz kablosuz bağlantı kapsaması elde etmeyi ve düşük sinyal olan alanlarda bu sorunu sonsuza dek ortadan kaldırmayı sağlayan birimler sistemi kullanır!


Gelişmiş Deco Mesh Teknolojisiyle birimler, aynı ağ adı altında tüm evi kapsayan birleşik bir ağ oluşturmak için bir arada çalışır. Cihazlar, mümkün olan en yüksek hızları sunmak için siz evinizde hareket halindeyken Deco birimleri arasında otomatik geçiş yapar


Deco M5 üçlü paketi,ortalama olarak 353 metrekareye kadar bir alana uzanan kablosuz bağlantı kapsaması sunar. Bunu yeterli bulmamanız halinde tek yapmanız gereken, kapsama alanını genişletmek için ağa dilediğinizde daha fazla Deco eklemektir


Deco, 100’ü aşkın cihaz için gecikmesiz bağlantılar sunarak en yoğun ağlardan gelen trafiği bile kolayca yönetebilir


Gelişmiş 11AC, 1267Mb/s’ye varan hızlarla yüksek hızlı ve sağlam bağlantılar sunar


TP-Link HomeCareTM Ebeveyn Kontrolleri, yerleşik virüsten koruma yazılımı ve Hizmet Kalitesi (QoS) gibi kişiselleştirilmiş bir dizi güvenlik özelliği sunar


Kurulum, Deco uygulamasının her adımda sunduğu yönlendirmelerle hiç olmadığı kadar kolaydır


Deco, evinizin her köşesinde güçlü bir kablosuz bağlantı sinyalinin garantisini en kolay şekilde verir. Evlerde 510 metrekareye kadar uzanan kapsama alanıyla çok sayıda cihazı barındırabilecek hızlı ve sağlam bağlantıların keyfine varın. Kurulum, Deco uygulamasının her adımda sunduğu yönlendirmelerle hiç olmadığı kadar kolay.

Ölü Bölgelere Son
Evin tümünü kapsayan kablosuz bağlantıyla bağlantının zayıf olduğu bölgeler ortadan kalkar. Artık sağlam bağlantı bulmak için sürekli arama yapmaya son. Daha fazla kapsama alanı mı istiyorsunuz?
Tek yapmanız gereken, bir Deco daha eklemek.

Ara Belleğe Alma Sorunlarına Son
Bitmek bilmeyen yükleme sürelerinden bıktınız mı? Evinizde bant genişliğini durmadan tüketen cihazların sayısı arttıkça, karşılacağınız zorluklara göğüs gerebilecek bir ağınızın da olması gerekir. Deco, 802.11ac kablosuz bağlantı teknolojisi sayesinde önceki nesil yönlendiricilerden üç kat daha fazla ağ hızı sunarak 100’ü aşkın cihaz için gecikmesiz bağlantılar sağlar.

Kesintisiz Dolaşım
Deco’lar, ortak bir kablosuz bağlantı ağı oluşturmak için güçlerini birleştirir. Telefonunuz ya da tabletiniz, siz evinizde dolaşırken en yüksek hızları size sunan Deco’ya otomatik bağlanarak kelimenin tam anlamıyla kusursuz bir internet deneyimi yaratır.

Kurulum Artık Daha da Kolay
Deco’yu kutusundan çıkarıp uygulamayı kurduktan sonra tek yapmanız gereken, ekrandaki yönergeleri takip etmektir. İşin kalanını, ağınızı sadece birkaç dakika içinde kusursuz bir şekilde çalışır hale getirecek Deco’ya bırakın.

TP-Link HomeCareTM
-Link HomeCareTM, Trend MicroTM tarafından canlı olarak güncellenen bir tehdit veritabanı ile ağınızdaki tüm cihazların güvende kalmasını sağlar.
Güçlü ebeveyn kontrolleri, ailedeki her bir üye için oluşturulan benzersiz profillere göre çevrimiçi harcanan süreleri kısıtlayabilir ve uygunsuz içerikleri engelleyebilir.


Anten Sayısı Ethernet Port Sayısı Derinlik Genişlik
4 2 120 120
Yükseklik Bluetooth İşlemci Çekirdek Sayısı
38 Evet 4

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
TP-Link Deco M5(3-pack) Deco Whole-Home Wi-Fi
4.8
  • 5
    7
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.