Çok Satanlar
0.0 (0 Değerlendirme)

TP-Link TP-Link Archer C80 AC1900 Kablosuz MUMIMO WiFi Router

Ürün Kodu: 125430926
  • En geç 24 Nisan Çarşamba günü kargoda
%6
1.299 TL
1.218 TL
%6
1.299 TL
1.218 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
Satıcı
TEKNOSA
1.309 TL

Ürün Açıklaması

Evinizde, küçük ölçekli iş yerinizde ve yüksek hızlı internet bağlantısını kablosuz olarak en verimli şekilde paylaştırmayı isteyeceğiniz alanlarda kullanmak üzere bir router arayışındaysanız, TP-Link Archer C80 AC1900 Kablosuz MUMIMO WiFi Router beklentilerinizi rahatlıkla karşılayabilir. Geliştirdiği ağ ekipmanlarıyla dünya çapında tanınan TP-Link imzalı ürün, sade tasarımı, güçlü donanım ve yazılım altyapısı ile dikkat çeker. Dört antenli olması sayesinde yüksek verimlilikle çalışan ve çevresine güçlü sinyaller dağıtan TP-Link Archer C80 AC1900, genel hatlarıyla erişilebilir fiyat aralıklarındadır.

TP-Link Archer C80 Router Modelini Neden Almalıyım?

Wi-Fi 5 bağlantı standartlarını destekleyen, 5 GHz ve 2,4 GHz bandında yüksek performans verebilen, erişim noktası özellikli güçlü bir router edinmeyi planlıyorsanız, Archer C80 AC1900 modeline yönelebilirsiniz. 5 GHz üzerinden 1300 Mbps, 2,4 GHz üzerindense 600 Mbps veri aktarımı yapabilen ürün, 3 x 3 MIMO desteğine sahip olduğundan çoklu akış gerçekleştirerek en yoğun veri akış gereksinimi bulunan aygıtlara bile rahatça yanıt verir. Yerinden çıkarılamaz ancak açısı değiştirilebilir formda dört adet antenle yapılandırılan model, bu sayede oldukça geniş bir kapsama alanı sunar. Üzerinde Beamforming adlı teknoloji bulunan ve evin ya da iş yerinin uzak köşesinde kalan aygıtlara bile nokta atışlı sinyal ulaştırabilen TP-Link Archer C80 AC1900 dual band wireless, aynı zamanda TP-Link OneMesh teknolojisiyle gelir. Tüm ev ve küçük iş yerlerinin güçlü bir kablosuz ağ bağlantısıyla donatılabilmesini mümkün kılan teknoloji, kablosuz ağa dâhil olan ve hareket hâlinde bulunan kullanıcıların, konumlarına uygun düzeyde sinyal ileterek anlık veri kayıpları ve sinyal düşüşleri yaşamalarının önüne geçmektedir. Aynı anda çok sayıda cihaza kablosuz ağ yayını yapabilen ve 1,2 GHz’lik işlemcisiyle bu süreci sorunsuz şekilde yöneten C80 AC1900, güvenlik tarafında da günceli yakalar. WPA3 güvenlik protokolünü destekleyerek Wi-Fi parola güvenliğini zirveye taşıyan ve dışarıdan yapılabilecek ağ saldırılarına karşı koyabilen router, ev ağınızı yazılımsal olarak kişiselleştirebilmenize de imkân tanır.

TP-Link Archer C80 Router Modelini Nasıl Kullanırım?

Kurulumu yalnızca birkaç dakika süren ve ardından dilediğiniz gibi kullanmaya başlayabileceğiniz TP-Link Archer C80 AC1900 wireless MUMIMO WiFi router, paket içeriğinden çıkan adaptörü cihazla buluşturup arka kısmındaki güç tuşundan etkinleştirmenizle çalışır. Bu aşamada, daha sonra değiştirebileceğiniz bir tercih yapmanız gerekir. Aygıtın arka kısmındaki WAN portuna, ev veya iş yerinizdeki modemden kablolu bağlantı gerçekleştirerek ürünü router şeklinde değil de erişim noktası olarak kullanabilirsiniz ya da kablosuz ağ yayını yapan modeminizi cihazla buluşturup router şeklinde görevlendirebilirsiniz. Her iki senaryoda da TP-Link’in önerdiği yerel ağ adresini, internet tarayıcınızın adres satırına yazıp cihazın, yönetim konsoluna girmeniz gerekir. Bununla birlikte aynı işlemi, markanın geliştirdiği Tether App adlı akıllı cihaz uygulamasıyla da yapabilirsiniz. Sonrasında TP-Link Archer C80 AC1900 MUMIMO size, ürünü hangi modda kullanacağınızı sorarak yapılandırma aşamasına başlar. Adımları dikkatlice takip edip yönergelere uyduğunuz takdirde kurulum ve konfigürasyonu birkaç dakika içinde tamamlayabilir, router modelini tüm performansıyla kullanmaya başlayabilirsiniz. Cihazın başarımını artırmak adına antenlerinin açılarını, yayın yapılacak alana doğru ayarlamanız ve sinyal kalitesini gerek gözlemleyerek gerekse test ederek anten açılarını dinamik biçimde değiştirebilirsiniz. Evdeki küçükler için ebeveyn denetim ayarları, adres ve IP engelleme, MAC adresi engelleme veya filtreleme, misafir ağı oluşturma ve daha pek çok işlemi, router’ın arayüzü aracılığıyla tamamlayabilirsiniz.

TP-Link Archer C80 Router Kimler İçin Uygun?

Evindeki ve küçük ölçekli ofisindeki interneti hem performans kaybı yaşamadan hem de güvenli biçimde tüm alana yaymayı planlayanların yanı sıra erişim noktası işlevi de sunan bir router’a gereksinim duyan herkes için uygun yapıdaki TP-Link Archer C80 AC1900 wireless, teknik özellikleriyle kullanıcı kitlesini artırır. Optimum kullanım performansı için ağa katılan aygıtların ayrı ayrı frekans aralıklarında çalıştırılabilmesine imkân tanıyan model, MU-MIMO özellikli ağ katılımcılarıyla eş zamanlı olarak iletişim kurabilmektedir. TP-Link’in “Airtime Fairness” şeklinde isimlendirdiği teknolojiye de sahip olan model, aynı frekans aralığındaki aşırı meşguliyeti ortadan kaldırarak ağ verimliliğini artırmaya yönelik adım atar. Yazılım güncelleme aşamasında kullanıcıları asla yormayan Archer C80 AC1900 wireless MUMIMO WiFi Router, “OTA Firmware Upgrade” mekanizmasıyla yazılım güncelleme işlemlerinin pratik şekilde tamamlanabilmesini mümkün kılar. Yazılım güncelleme adımları, ürünün kullanıcı arayüzü üzerinden takip edilerek tamamlanabilmektedir.

TP-Link Archer C80 Router Modelinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Kullanıcıların evlerinde ve küçük ölçekli işyerlerinde rahatça yer verebilecekleri TP-Link Archer C80 AC1900 wireless MUMIMO modelinin en çok öne çıkan özelliği, dört antenli yapısıyla Dual Band üzerinden toplam 1900 Mbps’lik veri aktarımı gerçekleştirebilmesidir. Geniş yayın menzili sayesinde konumlandırıldığı alanın her bir köşesine aynı sinyal gücünü ulaştırabilen ve dörtlü anteninin doğru ayarlanmasıyla optimum performans sergileyen ürün, 5 GHz frekansı üzerinden 1300 Mbps, 2,4 GHz frekansından 600 Mbps veri aktarım hızına izin vererek gerek VDSL2 gerekse fiber internet yayınının sağlıklı şekilde tüm aygıtlar tarafından kullanılabilmesini mümkün kılar. Bunun yanında ürünün; gelişmiş güvenlik çözümleri, kullanıcı dostu arayüzü, 3 x 3 MIMO desteği gibi pek çok özelliği de öne çıkmaktadır. Eğer yeni nesil olanaklarla donatılan güçlü bir router cihazına gereksiniminiz varsa, alışveriş listenize TP-Link Archer C80 AC1900 MU-MIMO WiFi router modelini ekleyebilirsiniz.


2. Nesil 802.11ac 2 Wi-Fi – 1- 5 GHz bandında 1300 Mbps ve 2,4 GHz bandında 600 Mbps


3×3 MIMO Technolojisi – ile kusursuz bir şekilde eşleştirmek için üç akışta veri aktarma ve alma


Artırılmış Wi-Fi Kapsamı – Beamforming teknolojisi, yüksek verimli bir kablosuz bağlantı sağlar


MU-MIMO – İletişimi daha verimli hale getirerek cihazlarınızın optimum performans elde etmesine yardımcı olmak


Kişiselleştirilmiş Yönetim – Ebeveyn Denetimleri, Misafir Ağı ve Erişim Kontrolü gibi gelişmiş özellikler, ağ yönetimi için kişiselleştirilmiş araçlar sağlar


Akıllı Bağlantı –Smart Connect, istemcileri daha az sıkışık banda yönlendirir ve Airtime Fairness kullanımını optimize eder


Üç Akışla Maksimum WiFi Performansı
3 × 3 MIMO ile Archer C80, üç akışta veri iletebilir ve alabilir. Mac'ler gibi 3 × 3 özellikli bilgisayarlar, 2 × 2 MIMO yönlendiricilerinden çok daha yüksek verimlilikle maksimum performans için C80 ile mükemmel bir şekilde eşleşir.

İnanılmaz 2.Nesil 802.11ac Wi-Fi
Archer C80, 1900 Mbps'ye kadar toplam hızlarla yüksek performanslı ve uygun fiyatlı ev için Wi-Fi sunuyor. 2,4 GHz bandında e-posta gönderme veya web'e göz atma gibi basit görevleri ve 5 GHz bandında çevrimiçi oyun veya 4K / 8K UHD akışı gibi bant genişliği yoğun görevleri yerine getirin - hepsi gecikmesiz.

Evinizde Daha Geniş Kapsam
4 harici yüksek performanslı anten ile eğlencenize evinizin her köşesinden erişin. Beamforming teknolojisi, cihazları algılar ve uzak veya düşük güçlü olsalar bile kablosuz sinyal gücünü bunlara yoğunlaştırır.

Archer C80 ile Aynı Anda Daha Fazla Cihaz Bağlayın
Archer C80, MU-MIMO teknolojisi ile iletişimi daha verimli hale getirerek cihazlarınızın optimum performans elde etmesine yardımcı olur. Birden fazla cihaz, mevcut en iyi bant üzerinden veri gönderip alabilir. Tüm cihazlarınızda kesintisiz eğlencenin tadını çıkarın.

Wi-Fi Sinyallerinde Artan Verimlilik
Smart Connect, yönlendiricinizin her cihazın bağlantısını otomatik olarak mevcut en iyi Wi-Fi bandına geçirmesine yardımcı olurken, Airtime Fairness eski cihazların ağınızı yavaşlatmasını önler. Her ikisiyle de, herkes daha sorunsuz, gecikmesiz bir W-Fi deneyiminin tadını çıkarabilir.

Tam Gigabit Portlar
Gigabit Ethernet bağlantı noktaları (1 WAN + 4 LAN) maksimum kablolu hız sağlar. Hızlı ve güvenilir bağlantılar için PC'lerinizi, akıllı TV'lerinizi ve oyun konsollarınızı takın.

Kolay Kurulum Sadece Parmaklarınızın Ucunda
Sezgisel web arayüzü veya güçlü Tether uygulamasıyla Archer C80'i dakikalar içinde kurun. Tether ayrıca ağ ayarlarını herhangi bir Android veya iOS cihazından yönetmenizi sağlar.


3G Desteği Anten Sayısı Ethernet Port Sayısı Wps Butonu
Hayir 4 5 Evet
Derinlik Ethernet Lan Bağlantısı Genişlik Ürün Rengi
117 Evet 215 Siyah
Yükseklik 4G Desteği
32 Hayir

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
TP-Link Archer C80 AC1900 Kablosuz MUMIMO WiFi Router
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.