Temizleme Ürünleri Fiyatları ve Modelleri

7 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Preo MCLN01 250 ML Ekran Temizleme Seti
5.0 (1 Değerlendirme)

Preo MCLN01 250 ML Ekran Temizleme Seti

129,99 TL
Pusat Ekran Temizleme Seti

Pusat Ekran Temizleme Seti

199 TL
Zolx 250 ML Ekran Temizleme Solüsyonu ve Mikrofiber Bez

Zolx 250 ML Ekran Temizleme Solüsyonu ve Mikrofiber Bez

199 TL
Zolx 250 ML 10 Adet Ekran Temizleme Solüsyonu - Mikrofiber Bez

Zolx 250 ML 10 Adet Ekran Temizleme Solüsyonu - Mikrofiber Bez

1.499 TL
Zolx 250 ML Solüsyon ve 4 Adet Mikrofiber Bez Ekran Temizleme Seti

Zolx 250 ML Solüsyon ve 4 Adet Mikrofiber Bez Ekran Temizleme Seti

799 TL
Glorious GLO-ACC-CK PC Gaming Temizleme Kiti

Glorious GLO-ACC-CK PC Gaming Temizleme Kiti

199 TL
Zolx 250 ML 2 Adet Ekran Temizleme Solüsyonu -  Mikrofiber Bez

Zolx 250 ML 2 Adet Ekran Temizleme Solüsyonu - Mikrofiber Bez

429 TL

Ekran temizleme ürünleri, elektronik ekranları temizlemek için kullanılan özel olarak tasarlanmış solüsyonlar ve araçlardır. Bu ürünler, zaman içinde ekran yüzeyinde biriken kir, toz, leke ve parmak izlerini gidermeye yardımcı olur. Kirli bir ekran ne kadar yüksek çözünürlüklü, ışık değeri yüksek veya kaliteli renklere sahip olursa olsun, görselleri ve metinleri ayırt etmenizi zorlaştırabilir, hatta göz yorgunluğuna neden olabilir. Bu nedenle televizyon, bilgisayar veya telefon gibi ekranı aracılığıyla çalışan tüm elektronik cihazları düzenli aralıklarla temizlemeniz gerekir. Akla gelen ilk ürün ekran temizleme spreyi gibi sıvılar olurken, ekrana özel bez ve mendillerin kullanımıyla etkili temizlik sağlamanın yanı sıra ekranı korumak önemlidir. Dilerseniz ürünleri ayrı ayrı temin edebileceğiniz gibi ekran temizleme seti ile ihtiyacınız olan tüm ekran temizleyicilere bir arada sahip olabilirsiniz. Bu sayede fiyat avantajından yararlanabilir ve tüm ekran temizlik ihtiyacınızı aynı anda karşılayabilirsiniz. Cihaza özgü etkin temizlik için doğru ekran temizleyicileri keşfetmenin tam zamanı! Siz de Teknosa'daki ekran temizleme ürünlerine göz atarak sık kullandığınız teknolojik aletleri koruyabilirsiniz.

Ekran Temizleme Ürünleri Nelerdir?

Cihazlarınızın en hijyenik şekilde ve en iyi verimle kullanmaya devam etmeniz için sunulan temizleyiciler arasında ekran temizleme mendili, spreyi veya bunların bir arada olduğu ekran temizleme kiti bulunur. Bir sprey şişesi içerisinde satın alınan ekran temizleme solüsyonu kullanılacak ürüne veya kullanıcının temizlik alışkanlıklarına göre köpük formda da olabilir. İster sıvı ister köpük formu tercih edin, her durumda bu ürünlerin kullanımı oldukça kolay ve güvenlidir. Ekranı silmeden önce sıvıyı ekran temizleme bezi üzerine püskürtebilir, basit bir silme işlemiyle durulama ya da kurulama basamağına gerek kalmadan yeni gibi görünen bir cihaz ekranına sahip olabilirsiniz.

Bilgisayar veya televizyon gibi nispeten büyük ekranlara sahip cihazlar mikrofiber bezle silinirken telefon ekranı temizleme işleminde kullanılan mendiller daha küçük ve hazır ıslatılmış olarak sunulur. Önceden solüsyonla nemlendirilen bu ıslak mendiller paketinden çıkarıldıktan sonra doğrudan telefon ekranına uygulanır ve yine kitin içinden çıkan bir diğer küçük boy mendille üzerinden geçilir. Bu kullanışlı ürünler sayesinde küçük ekranlarda dahi detaylı ve etkili temizlik sağlayabilirsiniz.

Ekran Temizleme Spreyi Nasıl Kullanılır?

Televizyon veya bilgisayar ekranı temizleme ekranı temizleme spreyi kullanmak basit ve kolaydır.

  • Cihazı kapatın ve güç kaynağından çıkarın. Bu ilk adım hem kullanıcının hem cihazın güvenliği açısından önemlidir.
  • Ekran temizleme köpüğü veya solüsyonundan bir miktar mikrofiber özellikli ekran temizleme bezi üzerine püskürtün. Hasara neden olmamak ve miktarı ayarlayabilmek adına doğrudan ekrana püskürtmemek önemlidir.
  • Ekranı çok sert bastırmaktan kaçınarak, dairesel hareketlerle, nazikçe silin.
  • Notebook veya LCD ekran temizleme sırasında, bu tipteki cihazların hassasiyeti nedeniyle, cihazı tekrar açmadan önce ekranın kurumuş olduğundan emin olmanız gerekir. Böylece cihazınızı nemin neden olabileceği herhangi bir hasardan koruyabilirsiniz.

Ekran Temizleme Kiti Ne İşe Yarar?

Henüz yeni alınan bir cihazı olan, bu cihazın ekranına özgü tüm temizleyici ürünlere aynı anda sahip olmak isteyen veya daha önce temizleyici herhangi bir ürün almamış olanlar ekran temizleme seti oldukça idealdir. Bu kitler genellikle bir temizleme solüsyonu, uygun ebatta bezler ve ürünün üzerindeki girinti çıkıntılara bağlı olarak mini bir temizleme fırçası içerir. Kit içerisinde bulunan fırçaları ekran kartı temizleme gibi ekranla alakalı donanımlarda ya da boyutuna göre kulaklık gibi aksesuarlarda da kullanabilirsiniz. Kapsamlı ve detaylı bir temizlik için laptop ve bilgisayar aksesuarları arasında yer alan mouse, klavye gibi yardımcı donanımlar da kit içerisinde bulunan fırçalarla temizlenebilir, cihazlar tek setle kolayca temizlenebilir.

Bilgisayar Ekranı Nasıl Temizlenir?

Bilgisayarınızın ekranının her zaman temiz görünmesi hem tam verimle çalışmasını sağlamak hem de şık bir kullanım deneyimi için oldukça önemlidir. Laptop ekran temizleme işlemi için masaüstü bilgisayar ekranı veya TV ekran temizleme için geçerli olan adımları takip edebilirsiniz. Cihazı güç kaynağından ayırdıktan sonra ayrı ayrı veya set olarak temin ettiğiniz solüsyonu sprey ambalajı yardımıyla beze püskürterek ekranı nazikçe silebilirsiniz.

Dizüstü bilgisayar ekranının temizlenmesi, masaüstü bilgisayar ekranının temizlenmesiyle benzerdir. Bu nedenle Macbook ekran temizleme gibi ihtiyaçlarda alınan temizleyici ürünleri çok yönlü şekilde kullanılabilir, hatta benzer boyuttaki televizyon ekranlarında da aynı içerikleri değerlendirebilirsiniz.

Laptop Temizleme Nasıl Yapılır?

Bir dizüstü bilgisayarı veya bilgisayar ekranını temizlerken, ekrana zarar verebileceğinden sert kimyasallar veya aşındırıcı malzemeler kullanmaktan kaçınmak önemlidir. İçerideki elektronik bileşenlere zarar verebileceğinden, ekran üzerinde doğrudan su veya bir başka sıvı kullanmaktan kaçınmalısınız. Ancak görüntüleri en iyi şekilde ayırt edebilmek adına düzenli temizliği de aksatmamalısınız.

Ekran temizleme spreyleri, mendilleri ve kitleri, ekranları temizlemek için etkili seçeneklerdir ve bilgisayar ekranlarını, dizüstü bilgisayar ekranlarını ve diğer elektronik ekranları temizlemek için kullanılabilir. Kullanıcılar bu ürünleri kullanmak için uygun teknikleri izleyerek ekranlarının temiz ve net görünmesini sağlayabilir, göz yorgunluğu ve diğer sağlık sorunları riskini azaltabilir. İster ayrı ayrı ister set şeklinde aldığınız ürünlerin üzerinde yazan talimatları takip ederek hangi cihazların ekranına uygun olduğunu öğrenebilir, örneğin telefonlar için tek kullanımlık özel ıslak ve kuru mendillerin sunulduğu setlerin yanı sıra mikrofiber bez ve solüsyon içerikli setlerle hem tv hem laptop ekranında en iyi sonucu alabilirsiniz. Aradığınız tüm ekran temizleme ürünlerini güvenilir içeriği uygun fiyat avantajıyla birleştiren Teknosa'da kolayca bulabilirsiniz!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.