Tefal Blender Fiyatları ve Modelleri

13 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Tefal Powelix Activflow Baby Food El Blender
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

Tefal Powelix Activflow Baby Food El Blender

2.649 TL
Tefal Powelix Activflow OntheGo Blender Seti
Kredi Fırsatı
1.0 (1 Değerlendirme)

Tefal Powelix Activflow OntheGo Blender Seti

4.679 TL
Tefal Powelix Activflow Pro 1000 W Siyah Blender Seti
3.0 (1 Değerlendirme)

Tefal Powelix Activflow Pro 1000 W Siyah Blender Seti

3.849 TL
Tefal Powelix Activflow Expert Blender Seti Gümüş
Kredi Fırsatı

Tefal Powelix Activflow Expert Blender Seti Gümüş

4.439 TL
Tefal Optiblend Soup 1000W Gri El Blender
5.0 (1 Değerlendirme)

Tefal Optiblend Soup 1000W Gri El Blender

2.699 TL
Tefal HB1811 Easyblend 1000 W  0.7 L Beyaz Blender Seti

Tefal HB1811 Easyblend 1000 W 0.7 L Beyaz Blender Seti

2.999 TL
Tefal Blendforce 2in1 Blendnjuice Siyah Blender Seti

Tefal Blendforce 2in1 Blendnjuice Siyah Blender Seti

4.990 TL
Tefal Powelix Activflow Baby Food Pro El Blender

Tefal Powelix Activflow Baby Food Pro El Blender

%11
5.499 TL
4.888 TL
Tefal HB234FTR Powelix Activflow 1000 W 4 Bıçaklı Blender

Tefal HB234FTR Powelix Activflow 1000 W 4 Bıçaklı Blender

4.199 TL
Tefal HB234D Powelix Activflow Pro 1000 W Gri Blender

Tefal HB234D Powelix Activflow Pro 1000 W Gri Blender

4.899 TL
Tefal Powelix Activflow Expert  Blender Seti Siyah

Tefal Powelix Activflow Expert Blender Seti Siyah

4.049 TL
Tefal HB1748TR Optiblend 1000 Watt 1,5 L Siyah El Blender Seti
4.8 (48 Değerlendirme)

Tefal HB1748TR Optiblend 1000 Watt 1,5 L Siyah El Blender Seti

%10
2.999 TL
2.698 TL
Tefal BL811D38 PerfectMix Plus 1200 Watt Yüksek Hızlı Blender Karıştırıcı
4.8 (4 Değerlendirme)

Tefal BL811D38 PerfectMix Plus 1200 Watt Yüksek Hızlı Blender Karıştırıcı

5.999 TL

Mutfakta pratiklik sağlayan ve işleri kolaylaştıran kullanışlı bir mutfak aleti olan blender pek çok yemeğin ve içeceğin kolayca hazırlanmasına yardımcı olur. Blender sayesinde çorba, sos, püre, smoothie, meyve suyu, kek hamuru gibi pek çok yiyecek ve içeceğin hazırlık aşamasını kolaylaştırabilirsiniz. Kaliteli ve güvenilir bir blender, uzun yıllar mutfakta işlerinizi kolaylaştırmaya devam edebilir. Tefal blender modelleri güçlü, dayanıklı ve ergonomik tasarımları sayesinde mutfakta en büyük yardımcılarınızdan biri olur. Mutfakta işlerinizi hızlandırmak ve pratik hâle getirmek için Teknosa'da bulunan Tefal blender modellerini inceleyebilirsiniz.

En Uygun Fiyatlarla Tefal Blender Modelleri Teknosa'da!

Mutfaktaki lezzetli yemeklerin hazırlık aşamasına yardımcı olan Tefal, bu kategorisinin öncü markalardan biri olarak öne çıkar. Güçlü motorlara ve keskin bıçaklara sahip, kaliteli malzemelerden üretilmiş Tefal blender modelleri, ergonomik tasarımları ve kolay temizlenebilirlikleri ile tercih sebebidir. Tefal blender, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun çok sayıda modeliyle kullanıcı karşısına çıkar. Teknosa, Tefal blender modellerini uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunar. Teknosa mağazalarında veya web sitesinde satışa sunulan modelleri inceleyebilir, ihtiyaçlarınıza cevap veren modellere kolayca ulaşabilirsiniz.

Tefal Blender Modelleri

Tefal, farklı ihtiyaçlara ve zevklere hitap eden çeşitli blender modellerine sahiptir. En çok tercih edilen modellerin başında yüksek motor gücü ve özel powelix bıçak teknolojisiyle üretilmiş Tefal Powelix Activflow OntheGo blender seti gelir. Powelix teknolojisi, hızlı bir şekilde pürüzsüz kıvam elde edilmesini sağlar. Sıçrama önleyici el blenderı sayesinde kullanım kolaylığı sunarken paslanmaz çelik malzemeleriyle bulaşık makinesinde temizlenmeye de uygunluk gösterir. 1500 ml'lik cam doğrayıcı ve seti tamamlayan çeşitli aksesuarlar ile mutfakta pratikliği artırır. Bu seti öne çıkaran bir diğer özellik her yerde smoothie lezzetini tatmanızı sağlayan 700 ml'lik Blend'n Go şişesinin set aksesuarları içinde yer almasıdır. Tefal Powelix Activflow Expert blender seti ise OntheGo setinden farklı olarak Blend'n Go şişesi yerine 1250 ml hacimli karıştırma kabı bulunur.

Tefal'in blender setleri içinde daha kompakt bir tasarıma sahip olan Tefal HB1748TR Optiblend 1000 Watt 1,5 L blender seti, az sayıda başlık ve parça ile maksimum oranda verimlilik sağlamayı amaçlar. Geniş haznesi. 1000 Watt gücündeki motoru ve smoothie tarifleri için kullanışlı olan buz kırma özelliğiyle günlük hayatınızı kolaylaştıran ürünler arasında yer almayı başarır.

Tefal Blender Fiyatları

Tefal blender fiyatları, teknik özellikler ve tasarımdaki birtakım farklılıklara göre değişiklik gösterir. Kompakt tasarımlı el blenderları genellikle daha uygun fiyatlı olurken çok amaçlı kullanılabilen büyük blender setlerinde fiyatlar artış gösterebilir. Elektrikli ev aleti kategorisinde çokça tercih edilen markalardan biri olan Tefal'in blender modellerinden bütçeniz için en uygun seçeneğe karar verebilirsiniz.

Tefal Teknolojisiyle Ev Yaşamınızı Konforlu Kılın!

Tefal, mutfak eşyalarından elektrikli süpürgeye; kahve makinesinden ütüye kadar pek çok alanda kaliteli ve fonksiyonel ürünler üreterek ev yaşamını pratik bir hâle getirir. Sürekli kendini güncelleyerek teknolojinin imkanlarından yararlanan marka, her ihtiyacı gözeterek işlevsel çözümler sunar. Mutfakta zaman kazanmak ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenler için vazgeçilmez bir yardımcı olan blender, ev yaşamını daha konforlu bir hâle getirmek için sürekli yenilikçi ürünler geliştiren Tefal'in elektrikli ev aleti kategorisinde sunduğu ürünler arasında yer alır. Tefal'in blender modellerinde kullandığı ActivFlow ve Powelix teknolojisi, dört adet keskin paslanmaz çelik bıçak sayesinde malzemelerin mükemmel bir şekilde karıştırılmasını ve pürüzsüz bir kıvam elde edilmesini sağlar.

Tefal Blender Özellikleri

Yemek yapmak için ayrılan süreyi kısaltan ve pratiklik sağlayan bir mutfak aleti olan Tefal blender, 350 watt ile 1000 watt arasında değişen güç seçeneklerine sahiptir. 2 bıçaklı veya 4 bıçaklı paslanmaz çelik karıştırıcılar sayesinde kısa sürede tüm işlemleri tamamlayabilirsiniz. Bıçakların üretiminde kullanılan paslanmaz çelik hem sağlık hem bıçakların temizliği açısından avantajlı bir deneyim sunar. Tefal blender modelleri, 1 hız ayarı ile 16 hız ayarı arasında değişen kademelere sahiptir. Ayarlanabilir hız, yiyeceklerin istenilen kıvamda hazırlanmasına imkân verir. Turbo fonksiyonuna sahip Tefal blender modelleri blenderın, en yüksek hızda çalışmasını sağlar. Bu özellik sayesinde daha sert ve daha zor karıştırılan yiyecekler kolay bir şekilde parçalanıp karıştırılabilir. Tefal blender modelleri, 500 ml veya 800 ml kapasiteli doğrayıcılara ve ölçü kaplarına sahiptir. Kablo fazlasını saklayan ve blenderın düzenli görünmesini sağlayan kablo bölmesiyle tasarlanmış Tefal blender modelleri mutfakta düzenli bir görüntü elde edilmesine imkân tanır.

Tefal Blender Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Blender alırken ihtiyaçlarınıza cevap verebilen ve bütçenize en uygun olan modeli seçmeniz önemlidir. Alışverişten önce blenderın çalışırken harcadığı güce, tasarımına, set içindeki aksesuarların işlevselliğine de dikkat etmekte fayda var. Tefal blender modelleri; güçlü motorları, paslanmaz çelik bıçakları, ayarlanabilir hızları, turbo fonksiyonları, doğrayıcı, ölçü kabı, çırpıcı gibi farklı aksesuarlarıyla öne çıkar. Ürün seçimi yaparken bu özelliklere bakabilir, beklentinize uygun Tefal ürün modelini seçebilirsiniz. Tefal blender modelleri hem blender hem mikser olarak kullanıldığı için mutfakta oldukça işlevsel bir kullanım alanına sahiptir. Tasarım seçiminde, zevkiniz ve mutfağınızın dekorasyonu kararınızı etkileyecek unsurlardır. Mutfağınıza göre renkli veya metal rengindeki ürünleri tercih ederek diğer eşyalarla arasında uyum yakalanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Tefal blender seçenekleri arasında tercih yapmakta zorlanıyorsanız Teknosa'nın uzman ekibine başvurabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.