Tablet Klavyeleri Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Tablet bilgisayarlar günümüz çağında pratik ve hızlı kullanımları nedeniyle çok tercih edilen ürünlerdir. Bilgisayar ile yapılabilen pek çok işin daha kısa sürelerde yapılabilmesi, ürünün kullanım sıklığını her geçen gün daha fazla artırır. Ürün aynı zamanda küçük yapıda ve hafif olması nedeniyle istenen her yere kolaylıkla taşınabilir. Bu ürünlerin kullanımı sonrasında kimi zaman bazı parça ve aksesuarlara ihtiyaç duyulabilir. Bu aksesuarlar arasında en sık görülen ürün ise tablet klavyesi olur. Tabletin ekranının bilgisayara oranla çok daha küçük olması yazı yazma aktivitesini kısıtlar. Tablet klavyesi kullanarak bu dezavantajlı durumu avantaja dönüştürmek mümkündür. Bu klavyelerin normal bilgisayar klavyeleri ile oldukça benzer olması, uyum sürecini hızlandırır.

Tablet Klavyesi

Tablet çeşitlerinde yazı yazmak için dokunmatik ekran kullanılır. Bu ekran küçük olmasına rağmen az yazı yazılan genel kullanımlar için oldukça uygundur. Ancak yazılan yazılar her zaman kısa ve genel yazılar olmayabilir. Bu durumda tablet klavyeleri yardımıyla istenilen yazı yazılabilir. Dokunmatik ekran ile yazı yazarken yaşanan sorunlardan en önemlisi ekran ile klavyenin aynı yerde yer alması sonucu klavyeyi etkin kullanamamaktır. Bu durum kullanıcının vücut yapısında sıkıntılar yaşanmasına ve yazı yazma süresinin uzamasına neden olur. Dolayısıyla tablet bilgisayarlar ile uzun yazı işlemi gerektiğinde tablet klavyesi kullanmak gerekir. Bu durumda klavye tabletten bağımsız olduğu için ekran tamamen görüntüye ayrılabilir. Tablet klavyesi 10.1 inç boyuta sahip ürünler, bu tarz işlemler için en uygun klavye çeşitleridir. Klavyenin büyük ya da küçük değil, ortalama bir boyuta sahip olması farklı özelliklere sahip olan cihazlar ile kullanılabilmesini sağlar. Ancak bu ürünün dışında spesifik olarak, mevcut cihaz ile uyumlu olan ürünler de tercih edilebilir.

Tablet Klavyesi Markaları

Tablet bilgisayarlarda kullanılan klavye çeşitleri normal bilgisayar klavyeleri ile temel olarak aynı özelliklere sahiptir. Ancak bazı ufak tefek farkları bulunur. Bu da ürünün daha küçük yapıda olması neticesinde tasarımının farklılaştırılması gerekliliğinden kaynaklanır. Tablet klavyesi ve mouse set şekilde de ürünler bulmak mümkündür. Tablet klavyesi markaları, ürünlerinin fonksiyonel ve ergonomik olması için çalışmalarını düzenli olarak sürdürür. Tablet klavyesi mouse ile uyumlu olmayan durumlarda kullanım performansı düşebilir. Bu nedenle tablet klavyesi 7 inç olan bir ürün ile birlikte uyumlu olan bir mouse kullanılması gerekir. Ürünün inç yani büyüklüğü de optimum değerde ayarlanmalıdır. Bazı tuşların olmaması nedeniyle klavyenin alanı genişlese de normal klavyeye oranla küçük olması tuşların daha yakın olmasına neden olur. Klavyenin verimli şekilde kullanılabilmesi için de klavye büyüklüğünün en uygun değerde olması gerekir.

Tablet Klavyesi Fiyatları

Her elektronik eşyada olduğu gibi tablet klavyesi fiyatları da bazı noktalara bağlı olarak değişiklik gösterir. Ürünün yapımında kullanılan malzeme, bu malzemelerin kalitesi, ürünün bağlantı durumu, boyutu, tasarımı ve bunun dışında kalan özellikleri klavyenin fiyatında etkili olan durumlardır. Aynı zamanda bu özellikler çeşitliliği artıran detaylardır. Bu noktaların herhangi birinde meydana gelen sadece bir değişiklik, öncelikle çeşitliliğin ardından da fiyatın değişmesine neden olur. Tablet klavyesi 10.1 inç ile tablet klavyesi 8 inç çeşitleri arasında fiyat farkı bulunması oldukça beklenen bir durumdur. Bu durum sadece büyüklük değil, klavyelerin sahip olduğu tüm özellikler için geçerlidir. Fiyatların ve çeşitliliğin fazla olması ile seçim yapmanın zorlaşmaması için ihtiyaçların alışverişten önce belirlenmesi gerekir. İhtiyaçlar belirlenirken; klavyenin büyüklüğü, tablet ile kurulan bağlantı, markası, rengi gibi konular netleştirilmelidir. Bu konuların netleştirilmesinin ardından istenen özelliklere sahip tablet kolaylıkla tespit edilebilir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.