Tablet Kılıfları Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

İş, eğitim ve eğlence amaçlı kullanılabilen tabletler, koruma filmleri ve kılıflar ile çok daha konforlu hâle geliyor. Farklı marka ve modellere uygun tablet kılıfı üretilmesi sayesinde kullanıcılar tam olarak aradıkları ürünü satın alabiliyor. Kaliteli ve şık tablet kılıfı Lenovo, Samsung, Apple, Huawei gibi markaların ürünlerini koruma altına almanızı sağlıyor. Tabletleri darbelere karşı koruyan kılıflar, hareket özgürlüğünüzü artırmaya yardımcı oluyor. Hem aktif kullanım süresince hem de taşıma sırasında rahat hissetmenizi sağlaması bir yana, cihazın çevresel etki direncini artıran kılıflar, tabletinizi daha uzun süre kullanma olanağını da sizlere sunuyor. Kılıfların farklı tasarım ve işlevsellik seçenekleri ile imal edilmesi de kullanıcıları memnun ediyor. Tablet kılıfı fiyatları ürünlerin özelliklerine, dayanıklılıklarına, kampanyalara, özel indirim fırsatlarına göre değişkenlik gösterebiliyor. Fonksiyonel tablet kılıfları, sade dizaynlar, ultra korumalı kılıflar, stilistik modeller ve daha nicesi arasından seçiminizi yapabilir, kılıfların avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Tablet Kılıfı

Gelişen teknoloji ile birlikte tablet kılıflarının nitelikleri de artıyor. Evde ya da açık alanlarda geniş ekrandan rahat biçimde çalışabilmek isteyenler için işlevsel kreasyonlar üretiliyor. Tablet kılıfı klavyeli, stant destekli, döner mekanizmalı olabiliyor. Yalnızca stantlı tablet kılıfları üretilebildiği gibi döner stantlı kılıflar da dizayn ediliyor. Cihazı masa gibi düz bir zemin üzerine görüş açınız yönünde konumlandırmanıza imkân veren stantlı tablet kılıfları sizlere daha özgür bir çalışma alanı sağlıyor. Böylece meslektaşlarınızla ya da yakın arkadaşlarınızla uzun süreli görüntülü konuşmalar yaparken tableti elinizde tutmanıza gerek kalmıyor. Ayaklı tablet tutucu görevi gören kılıflar çocuk, genç ve yetişkinlerin kullanımına uygun olması ile fark yaratıyor. Huawei çocuk tablet kılıfları miniklerin ilgisini çekiyor. Tableti bakış açınıza göre yerleştirdikten sonra farklı bir işle ilgilenmeniz verimliliğinizi de artırıyor. 360 derece dönebilen stantlar yatay ya da dikey şekilde konumlandırılabiliyor.

Dikkat çeken bir diğer teknolojik eklenti de klavye tasarımlı ürünler oluyor. Klavyeli tablet kılıfları stant üzerindeki tableti daha etkili kullanmanızı sağlıyor. Ayrıca, dokunmatik klavye yerine fiziksel klavye tercih edenleri de cezbediyor. Fonksiyonel koruma aksesuarları da marka ve model çeşitliliğine sahip. Stantlı tablet kılıfı Samsung Tab A serisi için özel üretilebildiği gibi Apple iPad Pro ve iPad Mini serileri için de imal ediliyor. Klavye donanımı önerilen şekilde cihaza bağlandığında ya da eşleştirildiğinde sorunsuzca çalışıyor. Minimal klavye üzerindeki tüm tuşlar rahatlıkla kullanılıyor. Oyun oynarken, yazı yazarken, görsel düzenlemeler yaparken işinizi oldukça kolaylaştırıyor. Ek olarak, cihaz ile uyumlu kılıflara şarj kablosuz, kulaklık ve mini araç kiti gibi ekipmanlar da sorunsuzca bağlanıyor. Örneğin, Tab 3 serisi tablet kılıfı Samsung Tab 3 cihaza yerleştirildiğinde, cihazı şarj etmek istediğinizde tableti koruma kılıfından çıkarmanız gerekmiyor. Benzer durum diğer marka ve modelleri de kapsıyor.

Farklı trendlerin etkisi kılıflarda da kendini belli ediyor. Ürünler renk, desen, doku seçenekleri ile sizlere ulaşıyor. Gri ve siyah kılıflar, açık renkli olanlar, beyaz renkli seçkiler, şeffaf tablet kılıfları seçenekleriniz arasında yer alıyor. Tablet kılıfı 10.1 inç, 7.0 inç, 9.7 inç vb. seriler için tematik, sade, dikkat çekici stillerde kılıflar bulabilmek, kullanıcılara tarzını yansıtma fırsatı sunuyor. Tasarımların önemli bir özelliği de ele uygun ergonomiye sahip olması. Kolay tutuş ve kavrama sağlayan modeller kolay kolay elden ya da yerleştirilen zeminden kaymıyor. Elleri terletmeyen materyallerden üretilen kılıflar hem uzun süre keyifli kullanım vadediyor hem de daha emniyetli bir kullanım sağlıyor. Tablet kılıfı Samsung, Apple vb. markaların yeni nesil modelleri için de orta segment serileri için de üretiliyor.

Tablet Kılıfı Fiyatları

Tablet kılıfı yapımı sürecinde tercih edilen teknolojik üretim yöntemleri ve materyaller, ürünlerin nitelikleri ve fiyatları üzerinde etkili oluyor. Sağlamlık, tarz ve işlevsellik gibi belirleyenler çerçevesinde üretilen tablet kılıfları arasından seçim yaparken marka ve model uyumluluğunu göz önünde bulundurmanız tavsiye ediliyor. Ürün açıklamalarında belirtilen genişlik, yükseklik, derinlik ve ekran boyutu önemli olmakla birlikte, kullanıcıların tablet ile birebir uyumlu modeli tercih etmeleri öneriliyor. Örneğin, marka ve ekran boyutu benzer olan 10.3 inç tablet kılıfı seçkilerinin fiziksel tasarımı farklı olabiliyor. Soketlerin, ses kontrol tuşlarının ve hoparlörlerin konumu ya da kamera sensörlerinin yeri ve boyutu değişkenlik gösterebiliyor. Tablet ile uyumsuz kılıflarda bu donanım birimlerini etkili kullanmanız engellenebiliyor. Ayrıca, yalnızca ekran boyutu üzerinden yapılan seçim sonucunda kılıfın cihaza büyük ya da küçük gelmesi gibi problemler de yaşanabiliyor. Tablet ile tam uyumlu kılıfları satın almanız, cihaz güvenliğini ve kullanım konforunu riske atmama noktasında yeterli oluyor. Huawei T5, Lenovo Tab, Samsung tablet kılıfı serileri ve daha nicesi arasından doğru seçimi yaparak içiniz rahat bir biçimde cihazını kullanabilirsiniz.

Her ne kadar belli bir koruma seviyesinde üretilse de tabletleri düşme, çarpma, darbe alma gibi durumlara karşı ekstra korumak gerekebiliyor. Ürünlerin koruma standardında tabletin düşme açısı, düşüş hızı ve zemin türü dikkate alınıyor. Kılıflar temel olarak tabletinizi çizilme, aşınma, çatlama, kirlenmeye karşı koruma altına alıyor. Koruyuculuk derecesinin yanı sıra koruma bölgesi, kalınlık ve toplam ağırlık da dikkate alınıyor. Ekstra koruyucu özellikli ve ultra konforlu Samsung tablet kılıfları, Targus tablet çantaları ve diğer markaların üst segment modelleri kaliteli materyallerden imal ediliyor; ince, hafif fakat son derece sağlam bir yapı sergiliyor. Bu modeller tableti ağırlaştırmadan iyi bir koruma sunmayı başarıyor. Ultra dayanıklı tablet kılıfı Huawei, Apple, Lenovo gibi markaların modelleri için oldukça fazla tercih ediliyor.

Silikon, deri, plastik vb. malzemelerden üretilen koruma aksesuarlarının iç ve dış yüzeylerinin kaliteli olması, kılıfların kullanım ömrünün uzun olmasına da etki ediyor. Çok yönlü koruma talebi olanlar için kapak, kenar ve gövde bölgelerini kapsayan tam korumalı tablet kılıfları iyi bir tercih oluyor. Ekran kapaklı kılıflar sayesinde ekranda kullanıma bağlı kılcal çizilmeler oluşmuyor, dokunmatik sensörler zarar görmediğinden ekranın algı hassasiyetinde düşüş meydana gelmiyor. Ekrana anlık ulaşmak sizin için önemliyse gövde bölümünü kaplayan arka kapaklı tablet kılıflarını inceleyebilirsiniz. Çeşitlilik sayesinde bütçenize ve beklentilerinize uygun ürünü bulmanız kolaylaşıyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.