0.0 (0 Değerlendirme)

Sony Sony FE 12-24MM F/2.8 GM Lens (Sony Eurasia Garantili)

Ürün Kodu: 783690280
  • En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoda
Satıcı: tripodfoto
120.625 TL
120.625 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Sony FE 12-24mm f2.8 GM Lens
Sony FE 12-24mm f2.8 GM, ultra geniş F2.8 12-24 mm zum lensi ultra geniş bir görüş açısı sunar. Yenilikçi optik tasarım, Sony’nin gelişmiş XD Doğrusal Motorlarıyla birlikte çalışarak hızlı, hassas otomatik netleme, akıcı kontrol ve sağlam güvenilirlik de sağlayan hafif bir lenste olağanüstü G Master görüntü kalitesi sunar.

Özellikler:
Birinci Sınıf G Master Series ultra geniş açılı zum lens
XD Doğrusal Motor hızlı, hassas ve sessiz AF için mükemmel yanıt ve düşük titreşim sağlar
Tüm zum aralığında yüksek çözünürlük için üç XA parça, bir asferik lens, iki Super ED cam ve üç ED cam
Parlama ve gölgelenmeyi ortadan kaldırmak için Sony Nano AR Kaplama II
Netleme tutma düğmesi ve diğer özellikler profesyonel çekim gereksinimlerini destekler

12 mm’den 24 mm’ye parlak F2.8 maksimum diyafram açıklığı
Bu çok yönlü lensin ultra geniş 12 mm görüş açısı, mesafenin vurgulanmasını ve insan gözü kapsamının dışında kalan dinamik perspektifler oluşturulmasını mümkün kılar. Derin, ilgi çekici görsellerle sanatsal paletinizi genişletin.

Tüm α lensler içindeki en büyük XA parçayla yenilikçi optik
Şimdiye kadar üretilmiş en büyük parça da dahil üç XA (ekstrem asferik) parça, yenilikçi optik tasarımda bir asferik parçayla birlikte, görüntü alanının tamamında etkileyici G Master çözünürlüğü sunar. İki Super ED (Ekstra Düşük Dağıtma) ve üç ED cam parça renk bulanıklığını bastırır, yeni Nano AR Kaplama II ise son derece net görüntüler için parlamayı ve gölgelenmeyi en aza indirir.

Sabit F2.8 parlaklık
F2.8 maksimum diyafram açıklığıyla 12-24 mm zum, gece sahnelerinin, yıldızlı gökyüzünün ve diğer düşük ışıklı nesnelerin düşük hassasiyetlerde aşırı düşük deklanşör hızları kullanmak zorunda kalmadan çekilmesi için idealdir.

Küçük, hafif zumda ultra geniş açılar ve geniş diyafram açıklığı
Etkileyici görüntü kalitesi sunan, kompakt, hafif, 12-24 mm sabit F2.8 zum lensinde üç XA tipi dahil olmak üzere dört asferik parçadan oluşan gelişmiş optik tasarım ve Sony’nin orijinal XD doğrusal motorlarını içeren mekanik tasarım. Manzaralar, gece sahneleri ve mimari için ideal nitelikteki bu lens, geniş açılarla çekim yapan aktif spor fotoğrafçılarına da ekstra mobilite sunar.

Hızlı, doğru AF ve güvenilir takip için XD Doğrusal Motorlar
Lensin her netleme grubu için iki tane olmak üzere dört XD Doğrusal Motor, yüksek performanslı α gövdelerin sağladığı hız potansiyelinden tam olarak faydalanan, hızlı, hassas otomatik netleme ve takip sağlar. Yeni kontrol algoritmaları, netleme grupları arasında sorunsuz senkronizasyon sağlar ve XD Doğrusal Motorların tepkisini en üst düzeye çıkarır. Minimum titreşimle kullanım sessizdir.

Profesyonel uygulamalar için kontrol ve güvenilirlik
Netleme tutma düğmesi, netleme modu anahtarı, zum halkası, netleme halkası ve diğer kontroller; kolay kullanım ve sorunsuz iş akışı için tasarlanıp yerleştirilmiştir. Kullanıcının bireysel çekim gereksinimlerini karşılayacak alternatif işlevler, makine gövdesi menü ayarlarından netleme tutma düğmesine atanabilir. Flor ön parça kaplaması ile toza ve neme dayanıklı tasarım, zorlu ortamlarda yüksek güvenilirlik sağlar.

Ultra geniş F2.8 12-24 mm zum
Bu çok yönlü lensle kullanılabilen ultra geniş 12 mm görüş açısı, mesafenin vurgulanmasını ve insan gözünün kapsamının dışında kalan dinamik perspektiflerin oluşturulmasını mümkün kılar. Sabit F2.8 maksimum diyafram açıklığıyla 12-24 mm zum; gece sahnelerinin, yıldızlı gökyüzünün ve diğer düşük ışıklı nesnelerin düşük hassasiyetlerde aşırı düşük deklanşör hızları kullanmak zorunda kalmadan çekilmesi için idealdir.

En büyük XA parçayla yeni optikler
Tüm α lenslere yönelik üretilmiş en büyük parça da dahil olmak üzere üç XA (ekstrem asferik) parça, görüntü alanının tamamında etkileyici G Master çözünürlüğü elde eden, yenilikçi bir optik tasarımda bir asferik parçayla bir araya gelir.

Minimum bozulma, netliği artırır
İki Super ED (Ekstra Düşük Dağıtma) ve üç ED cam parça, bu tip geniş diyafram açıklıklı lenslerde çözünürlüğü azaltabilecek renk bulanıklığını bastırır ve maksimum netliğin tüm görüntü alanında korunması için görüntü alanının hiçbir yerinde renk bulanıklığı oluşmamasını sağlar.

Muhteşem G Master bokeh’i
Lensin XA parçalarının son derece yüksek yüzey hassasiyeti, soğan halkası tipi bokeh’i etkili şekilde bastırırken, hem tasarım hem de üretim aşamasında sferik bozulma özelliklerinin incelikle ayarlanması ve 9 kanatlı dairesel diyafram açıklığı da son derece akıcı, yumuşak G Master bokeh’i sunar.

Zor ışıklarda net görüntüler
Büyük lens parçalarına veya son derece kavisli yüzeylere eşit şekilde uygulanabilen yeni Nano AR Kaplama II, net görüntüler elde etmek için parlama ve gölgelenmeye neden olabilecek dahili yansımaları bastırmak amacıyla geliştirilmiştir. Nano AR Kaplama II, bu lensin geniş görüş açısına rağmen zor ışıklarda dahi tüm görüntüde yüksek netliği ve kontrastı korur.([A] Geleneksel kaplama [B] Nano AR Kaplama II [1] Geleneksel kaplama [2] Nano AR Kaplama II [3] Cam [4] Son derece kavisli cam yüzey [5] Yansıyan ışık)

İnanılmayacak kadar küçük ve hafif
Sadece 847 gram ağırlığında, kompakt 12-24 mm sabit F2.8 zum lensinde, üç XA tipi de dahil olmak üzere dört asferik parçadan oluşan yenilikçi optik tasarım ve yüksek performanslı XD Doğrusal Motorlar içeren mekanik tasarım. Manzaralar, gece sahneleri ve mimari için ideal nitelikteki bu lens, ultra geniş açılar kullanmak isteyen aktif spor çekimi yapanlara ekstra mobilite sunar.

Toz ve neme dayanıklı tasarım
Toza ve neme dayanıklı tasarım zorlu koşullarda dış mekanda kullanım için gereken güvenilirliği sağlar.

Yüzer mekanizma, sonsuzluktan yakın netlemeye kadar mükemmel çözünürlük elde eder
Lensin netleme grubunu bağımsız olarak kontrol edilebilen iki gruba bölen yüzer netleme mekanizması, netleme mesafesiyle değişen bozulmayı en aza indirmekte son derece etkilidir. Sonsuzluktan yakın çekim netlemesine kadar tüm zum aralığında en iyi performans korunur. Yüzer mekanizma sadece olağanüstü yakın çekim performansı sunmakla kalmaz, aynı zamanda hangi mesafede olursa olsun tüm nesnelerde olağanüstü netlik sağlar.

Esnek video yapımı için sabit F2.8 maksimum diyafram açıklığı
Tüm netleme uzaklıklarında sabit F2.8 maksimum diyafram açıklığıyla, diyafram açıklığı zum yaparken değişmez; böylece pozlama, deklanşör hızı ve ISO hassasiyeti video çekerken tutarlı olabilir. APS-C gövdesinde veya Super 35 görüş açısıyla kullanılırken, zum aralığının geniş ucu Full Frame gövdedeki 18 mm ile eşdeğer olur ve video yapımı için oldukça kullanışlı bir zum aralığı sağlanır.

Flor ön parça kaplaması
Ön lens parçasında suyu, yağı ve diğer kirleri iten, aynı zamanda lens yüzeyine bulaşan tüm kirlerin veya parmak izlerinin silinmesini kolaylaştıran flor kaplama bulunur.

Hızlı, hassas otomatik netleme ve takip
Lensin her netleme grubu için ikişer tane olmak üzere toplam dört XD Doğrusal Motor, Sony’nin yerel lenslerinin sağladığı pek çok avantajı iyileştiren, hızlı ve hassas otomatik netleme ve takip sağlar. Bu gelişmiş sistem, yüksek performanslı fotoğraf makinesi gövdelerinin sağladığı hız potansiyelinden tam olarak faydalanarak en dinamik sporlarda veya diğer aksiyon tiplerinde de önemli anların yakalanmasını kolaylaştırır. AF çalışması da minimum titreşimle sessizdir.

Doğal, doğrusal manuel netleme yanıtı
Doğrusal Yanıtlı MF, netleme halkasının manuel netleme sırasında incelikli kontrollere doğrudan ve doğrusal olarak yanıt vermesini sağlar. Netleme halkasının döndürülmesi, doğrudan netlemedeki ilgili değişikliği gerçekleştirir, böylece anında ve hassas kontrol elde edilir.

Arka filtre tutucu
Daha fazla ifade özelliği için standart sayfa tipi ND, renk düzeltme ve diğer filtreler lensin arka filtre tutucusuna takılabilir. Sayfa filtreler için bir kesim şablonu birlikte verilir.

Kolay manuel/otomatik netleme geçişi
Otomatik ve manuel netleme modları arasında anında geçiş sağlayan netleme modu düğmesi, ince manuel netleme ayarı gereken nesne veya durum çekimlerinde büyük avantaj olabilir.

Özelleştirilebilir netleme tutma düğmesi
Elverişli bir konumdaki netleme tutma düğmesi, sadece kolay netleme tutma kontrolü sağlamakla kalmaz, fotoğraf makinesi gövdesinden erişilebilen bir menüden çeşitli diğer işlevlere de atanabilir.

Özel lens kapaklı entegre parasoley
Entegre parasoley, parlamaya ve gölgelenmeye neden olabilecek eksen dışı ışıkları etkili şekilde engeller. Birlikte verilen lens kapağı, her açıdan kolayca takılarak ve güvenle kilitlenerek parasoleyi kapatır.


Sony FE 12-24mm f/2.8 GM İnceleme:
Bir dizi ultra geniş görüş alanını içeren Sony FE 12-24mm f / 2.8 GM, geniş aralığı ve parlak tasarımı ile karakterize edilen parlak ve çok yönlü bir zumdur. Sabit f / 2,8 maksimum diyafram açıklığına sahip bu lens, mevcut aydınlatma koşullarında çalışmak ve konuyu izole etmek için alan derinliğini kontrol etmek için idealdir. Gelişmiş optik tasarımı, yüksek derecede keskinlik, doğru işleme ve dikkate değer renk doğruluğu için çeşitli sapmaları ve bozulmaları azaltmak üzere bir araya gelen bir dizi XA, küresel olmayan, Süper ED ve ED öğesi içerir. Parlak ve arkadan aydınlatmalı koşullarda çalışırken daha fazla kontrast için parlamayı ve gölgelenmeyi önleyen güncellenmiş bir Nano AR Kaplama II de uygulandı.

Optiklerin tamamlayıcısı, özellikle sessiz, hassas ve hızlı otomatik odaklama performansı sağlamak için dört ayrı odaklama motoru kullanan bir XD Lineer Motor sistemidir. 11 inçten sonsuzluğa kadar odaklama aralığı boyunca tutarlı sonuçların korunmasına yardımcı olan hareketli bir odak tasarımı da kullanılır. Lens ayrıca sert koşullarda çekimi desteklemek için toz ve nem sızdırmaz bir tasarıma ve flor kaplı ön lens elemanına sahiptir. Koşullar ve başıboş ışığı engellemek ve ön elemanı fiziksel olarak korumak için dahili bir petal şekilli lens siperliği vardır.

Sony'nin saygın G Master serisinin bir parçası olan bu lens, çok çeşitli küresel ve renk sapmalarını düzelterek önemli ölçüde yüksek çözünürlük ve keskinlik elde etmek üzere tasarlanmıştır. Ek olarak, bu lensler hem fotoğrafçılık hem de sinema uygulamalarına fayda sağlamak için sağlam ve kullanımı kolay fiziksel tasarımlara sahiptir.
Çok yönlü ultra geniş açılı zoom, tam çerçeve Sony E montajlı aynasız kameralar için tasarlanmıştır, ancak aynı zamanda 18-36 mm eşdeğer odak uzaklığı sağlayan APS-C modellerinde de kullanılabilir.
Zor aydınlatma koşullarında çalışan parlak f / 2,8 sabit maksimum diyafram açıklığı faydaları ve ayrıca alan derinliği üzerinde daha fazla kontrol sağlar.
Optik tasarıma, astigmatizm, alan eğriliği, koma, distorsiyon ve diğer küresel sapmalar üzerinde etkili kontrol için üstün yüzey hassasiyeti sunan, yüksek keskinlik ve hassaslık sağlayan üç XA (aşırı asferik) eleman ve bir standart asferik eleman dahil edilmiştir işleme.
Lens tasarımında iki Süper ED öğesi ve üç ekstra düşük dağılım öğesi bulunur ve gelişmiş netlik ve renk nötrlüğü için renk sapmalarını ve renk saçaklarını azaltmaya yardımcı olur.
Nano AR Kaplama II, güçlü aydınlatma koşullarında artan kontrast ve renk oluşturma için yüzey yansımalarını, parlamayı ve gölgelenmeyi azaltmak için uygulanmıştır. Bu güncellenmiş kaplama, daha büyük, kavisli elemanlar için daha uygundur ve özellikle iç yansımaları en aza indirmede ustadır.
Kayan odaklama sistemi, odak grubunu ayrı olarak kontrol edilen iki gruba ayırır ve yakınlaştırma ve odak aralıkları boyunca tutarlı bir şekilde net optik performansın korunmasına yardımcı olur.
Bir XD Doğrusal Motor sistemi, hızlı, sessiz ve hassas otomatik odaklama ve izleme performansı sağlamak için dahili odaklama tasarımıyla birlikte, odaklanma grubu başına iki olmak üzere dört ayrı motor kullanır. Bu tasarım aynı zamanda daha doğal, sezgisel Doğrusal Tepkili manuel odak kontrolüne katkıda bulunur ve bu ayar üzerinde dokunsal kontrol için objektif gövdesinde bir AF / MF anahtarı bulunur.
Sezgisel dokunsal kontrol ve seçim ayarlarına hızlı erişim için lens çerçevesinin üzerinde bir odak tutma düğmesi bulunur.
Zum aralığı boyunca minimum 11" odaklanma mesafesi mevcuttur.
Toz ve nem sızdırmaz tasarım, sert koşullarda çalışmaya daha iyi izin verir ve kauçuklu kontrol halkaları, daha soğuk sıcaklıklarda kullanımda fayda sağlar.
Flor kaplı ön eleman toza, neme ve parmak izlerine karşı dayanıklıdır ve temizlenmesi kolaydır.
Yuvarlatılmış dokuz kanatlı diyafram, sığ alan derinliği teknikleri kullanıldığında hoş bir bokeh kalitesine katkıda bulunur.
Entegre petal şekilli lens siperliği, kaçak ışığın lens parlamasına neden olmasını engellemeye yardımcı olur ve ayrıca ön elemana bir miktar fiziksel koruma sağlar.
Lensin arkasına, lens yuvasına dahil edilen filtre tutucusu, kesilmiş jel filtrelerini kabul eder ve bir filtre kesme şablonu dahildir.


Teknik Özellikler:
Odak Uzaklığı: 12-24mm
Maksimum Açıklık: f / 2.8
Minimum Diyafram Açıklığı: f / 22
Lens Yuvası: Sony E
Biçim Uyumluluğu: Tam Çerçeve
Görüş Açısı: 122 ° - 84 °
Minimum Odak Mesafesi: 11.02 "/ 28 cm
Maksimum Büyütme: 0.14x
Optik Tasarım: 14 Grupta 17 Eleman
Diyafram Bıçakları: 9, Yuvarlak
Odak Türü: Otomatik Odaklama
Görüntü Sabitleme: Hayır
Filtre Boyutu: Jel Filtresi (Arka)
Boyutlar (Ç x U): 3,84 x 5,39 "/ 97,6 x 137 mm
Ağırlık: 1.86 lb / 847 g


Kutu İçeriği:
Sony FE 12-24mm f / 2.8 GM Lens
Ön Lens Kapağı
Sony ALC-R1EM Arka Lens Kapağı
Lens Kılıfı
Filtre Kesme Şablonu
Garanti Belgesi




Garanti Süresi (Yıl) Garanti Tipi Uyumluluk Model Kodu
2 Resmi Distribütör Garantili Universal FE 12-24MM
Filtre Boyutu
30.5 MM

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu [email protected] adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Sony FE 12-24MM F/2.8 GM Lens (Sony Eurasia Garantili)
0.0
  • 5
    9
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.