Elektrikli Scooter Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Elektrikli Scooter

Spor ve fitness ürünleri arasında yer alan elektrikli scooter'lar pek çok farklı seçenek ve uygun fiyat avantajıyla bu sayfada sizi bekliyor. Çeşitli ihtiyaçlara cevap veren modeller arasından seçiminizi yaparak alışverişinizi Teknosa farkıyla tamamlamanız mümkün. Üç ya da iki tekerlekli elektrikli scooter çeşitlerini ister açık ister kapalı alanlarda kullanabilirsiniz. Her biri farklı özelliklere sahip bu ürünlerin yüksekliği, genişliği, azami yük kapasitesi, motor gücü ve ayarlanabilir hız seviyesi çeşitlilik göstermekte. Siz de tüm bu ürünler arasından seçiminizi yaparak dilediğiniz elektrikli scooter modeline kısa sürede sahip olabilirsiniz. Acele edin, ürünler tükenmeden alışverişinizi tamamlayın!

Sevilen Elektrikli Scooter Markaları Burada

Bu sayfada göreceğiniz elektrikli scooter markaları arasından en sevdiğinizi hemen şimdi seçebilir, hayalinizdeki modele anında kavuşabilirsiniz. Burada Xiaomi, Lamborghini ve Bood gibi farklı markaları görmek mümkün. İhtiyacınıza yönelik seçimler yaparak beğendiğiniz modelleri hemen sepetinize atın! Örneğin, Xiaomi elektrikli scooter modelleri Mercedes-AMG Petronas F1 Ekibi ile Xiaomi'nin dünya liderliği konumundaki scooter mühendisliğini bir araya getirerek hayallerinizi gerçeğe taşımak üzere tasarlanmış. Saatte maksimum 25 km hızla giden bu ürünün motor gücü ise 600 Watt. Yarış pistlerinden ilham alınarak geliştirilen Mi elektrikli scooter'ların tasarım ve işçiliğinde incelik baş rolü oynuyor. Modelin hatları, spor arabaları andıran aerodinamik tasarımdan esinlenerek oluşturulmuş. Dolaysıyla bu muhteşem tasarım, yarış arabalarının havalı görüntüsünü hayatınıza taşıyor. Xiaomi'nin yanı sıra Bood elektrikli scooter çeşitleri de burada. Maksimum 120 kg'a kadar taşıma kapasitesi bulunan bu ürünleri 4-5 saat aralıksız kullanmak mümkün. Samsung marka batarya ile donatılmış olan Bood elektrikli scooter'lar aynı zamanda katlanarak pratik taşıma imkanı da sağlıyor. Hem ön hem arka lambası bulunan bu modelleri sayfamız üzerinden birkaç tıkla kolayca satın alabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak orijinal tasarımı, havalı görüntüsü ve mükemmel aerodinamiği ile Lamborghini hoverboard modellerini de bu sayfada daha yakından inceleyebilirsiniz. Sayfamızdaki tüm markalardan elektrikli scooter modelleri burada sizi bekliyor.

Elektrikli Scooter ile Eğlenceyi Yakala!

Elektrikli scooter modelleri pek çok bakımdan eğlenceli ve işlevsel. Bu ürünleri satın alırken hangi amaçla kullanacağınız son derece önemli. Dolayısıyla elektrikli scooter seçerken öncelikli dikkat etmeniz gereken kriter, ürünün modeli. Örneğin, elektrikli scooter'ı çocuğunuzun uygun yerlerde dolaşması ve vakit geçirmesi için satın alacaksanız, motor gücü düşük olan 2 veya 3 tekerlekli elektrikli scooter modelleri tam size göre. Ancak eğer yetişkinlerin kullanabileceği tarzda bir ürün arıyorsanız, motor gücü maksimum seviyelerdeki çeşitlere yönelmenizde fayda var. Satın alma aşamasında göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer unsur ağırlık. Ürünün ağırlığı, sizin satın alma kararınızı etkileyen önemli etkenler arasında. Zira bir elektrikli scooter ne kadar ağırsa, fren yapma mesafesi o derece uzayacaktır. Dolayısıyla elektrikli scooter alırken mümkün olan en hafif modeli seçebilirsiniz. Elektrik tüketimi de bu ürünleri seçerken bakılması gereken bir diğer kriter. Hem enerji tüketimi hem de tam dolu bataryayla ne kadar mesafe gideceği elektrikli scooter seçiminin önemli aşamalarından. Tüm bu noktalara dikkat ederek dilediğiniz modeli bu sayfa üzerindeki ürünler arasından seçebilirsiniz.

Her Cebe Uygun Elektrikli Scooter Fiyatları

Sayfamızda göreceğiniz her cebe uygun elektrikli scooter fiyatlarından yararlanarak alışverişinizden kazançlı çıkmanız mümkün. Ayrıca bu ürünler farklı renk ve motor gücü seçenekleriyle de çeşitlilik gösteriyor. İster ulaşım ister eğlence amacıyla olsun Teknosa elektrikli scooter modelleri her ihtiyaca cevap verecek özellikleriyle burada. Xiaomi, Lamborghini ve Bood imzasını taşıyan bu ürünler sayesinde gideceğiniz mesafeler kısalıyor. Kısacası buradaki hem eğlenceli hem fonksiyonel katlanan elektrikli scooter'lar arasından seçiminizi yapın, ürünler kısa sürede kapınıza gelsin!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.