Çok Satanlar

Sandisk Sandisk 128GB Ultra Dual Drive Go USB Type-C SDDDC3-128G-G46 USB Bellek

Ürün Kodu: 125421042
  • En geç 24 Nisan Çarşamba günü kargoda
Satıcı: ALBEDO
449 TL
449 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (3)
Satıcı
469 TL
Satıcı
499 TL
Satıcı
TEKNOSA
569 TL

Ürün Açıklaması

Verilerinizi cihazlar arasında aktarmak ve güvenli bir alanda tutmak istiyorsanız SanDisk Ultra Dual Drive 128 GB bellek tam size göre! Gelişmiş özellikleriyle öne çıkan ürün bilgisayar ve tablet gibi cihazların vazgeçilmezi olmaya aday. Yetersiz depolama hataları ve veri aktarımlarında yaşadığınız aksamaları ürünle aşabilirsiniz. Ultra Dual Drive taşınabilir belleğin sahip olduğu donanımlar her cihazda üstün performans gösteriyor. Böylece veri taşıma ve depolama gibi işlemler oldukça kolaylaşıyor. Geniş belleği güçlü aktarım hızıyla öne çıkan ürünü Teknosa aracılıyla satın alabilirsiniz. Ürünle alakalı tüm bilgiler yazımızda sizi bekliyor. Diğer veri depolama ürünlerini incelemek isterseniz ilgili kategorimize göz atabilirsiniz.

SanDisk 128 GB Ultra Dual Belleği Neden Almalıyım?

Bilgisayar, tablet ve telefon gibi teknoloji cihazlarda yapılan işlemler artıkça ortaya çıkan veri de artıyor. Kişisel bilgilerinizi ve video gibi dosyalarınızın fazla birikmesi cihazlarda yetersiz depolama problemlerini beraberinde getirebiliyor. Özel dosyalarınızı kaybetmemek ve kişisel verilerinizi koruma altına almak için SanDisk Ultra Dual Drive belleği tercih edebilirsiniz. 128 GB hafızasıyla öne çıkan ürün satın almanız için birçok sebep sunuyor. Type-C ve USB başlıklarına sahip olan SanDisk Dual Drive birçok cihaza uyum gösterebiliyor. Ürünün bu avantajı cihazlar arasında veri aktarımı yaparken büyük kolaylık sağlıyor. Cihazlarınızdaki verileri güvenle taşımak için ürünü tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte ürünü kompakt tasarımı her alana rahatlıkla taşınabilmesini sağlıyor. Verilerinizi her an yanınızda tutmak ve kullanmak istiyorsanız SanDisk 128 GB Ultra Dual Drive’ı tercih edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak ürünün yüksek okuma hızı birçok işlemde zaman tasarrufu sağlıyor. Veri aktarımında uzun süreli bekleyişlere son vermek istiyorsanız SanDisk Ultra Dual Drive doğru adres.

Ürünü Nasıl Kullanırım?

Sandisk Ultra 128 GB Dual Drive USB bellek tasarımı ve özellikleriyle pratik kullanım sunuyor. Ürünün Type-C ve USB girişleri farklı cihazlara uyum sağlayabiliyor. Type-C girişi genellikle telefon ve bilgisayar gibi cihazlarda kullanılıyor. USB girişi ise bilgisayarların yanında TV gibi cihazlara da uyum gösterebiliyor. Cihazınızın uyum gösterdiği girişlere göz atarak ürünü kullanabilirsiniz. Marka SanDisk Ultra Dual Drive 128 GB USB bellekle birlikte SanDisk Memory Zone uygulamasını de kullanımınıza sunuyor. Bu uygulama telefon ve tabletlere yüklenebiliyor. Uzaktan dosya yönetim imkanı sağlayan uygulama yedekleme ve aktarım konusunda kolaylık sağlıyor. Uygulama aracılığıyla dosyalarınızı görüntüleyebilir veya yedeklemek istediğiniz verileri düzenleyebilirsiniz. Ürün kullanımının yanı sıra taşınmasıyla da rahatlık sağlıyor. Ultra Dual Drive belleğin dönerli tasarımı USB ve Type-C girişlerini olumsuz dış etkenlere karşı koruyor. Ürünü kırılma ve bükülme gibi tehlikeleri dert etmeden çantanızda taşıyabilirsiniz. Bununla birlikte ürünün tasarımında anahtarlık halkası da mevcut. Eğer verilerinizin daima yanınızda olmasını isterseniz Dual Drive belleği anahtarlığınıza takabilirsiniz.

SanDisk Dual Drive Bellek Kimlere Hitap Ediyor?

Gelişmiş özellikleri ve kompakt tasarımıyla öne çıkan ürün farklı kullanım alanlarına hitap edebiliyor. 128 GB hafızaya sahip olan Sandisk Dual Drive bellek oyun tutkunlarını fazlasıyla memnun ediyor. Ürünü geniş bellek kapasitesi oyun aktarımı gibi durumları göğüsleyebiliyor. Bununla birlikte gelen yüksek aktarım özelliği yüksek boyut dosyaların aktarımını kısa sürede gerçekleştirebiliyor. Oyun yükleme ve dosya aktarma işlemleriniz için Sandisk Dual Drive’a güvenebilirsiniz. Bununla birlikte ürün teknik donanımlarıyla iş yaşamının vazgeçilmezi olmaya aday. Dual Drive’ın sahip olduğu girişler birçok bilgisayar ve telefonla uyum sağlayabiliyor. Ürünün bu avantajı farklı cihaz çeşitleri arasında dosya aktarımını pratikleştiriyor. Sandisk Dual Drive USB bellek ayrıca otomatik yedekleme özelliği de sunuyor. İşinizde oluşturduğunuz dosyaları güvenle saklamak veya aktarabilmek için ürünü tercih edebilirsiniz. Profesyonel olarak fotoğrafçılıkla uğraşanlar için de Sandisk Dual Drive bellek doğru adres. Ürünün sahip olduğu Type-C girişi fotoğraf makinelerine uyum gösterebiliyor. Fotoğraf makinelerindeki yetersiz hafıza problemlerini çözmek için ürünün geniş hafızası daima sizinle. Bunlara ek olarak USB Gen 3.1 teknolojisiyle desteklenen Dual Drive bellek aktarım sırasında fotoğrafların pikselini koruyor. Fotoğraflarınızın kalitesini bozmadan güvenli bir şekilde depolamak istiyorsanız SanDisk Dual Drive bellek tam size göre! Tüm bunlara ek olarak ürün eğitim amaçlı kullanıma da hitap ediyor. Sunum dosyaları ve belgelerinizi farklı cihazlara hızlı bir şekilde aktarabilmek için ürünü tercih edebilirsiniz.

Ürünün En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Sandisk Dual Drive 128 GB taşınabilir belleğin kullanıcıların beğenisini kazanan birçok özelliği bulunuyor. Ürünün öne çıkan özelliklerinin başında okuma hızı geliyor. USB 3.1 Gen 1 performansıyla sunulan ürün 150 MB/sn okuma hızına sahip. Bu hız yüksek boyutlu dosyaların dahi pratik bir şekilde aktarılmasını sağlıyor. Program ve uygulamalarınızı başka bir cihaza taşımak için ürünü yüksek okuma hızından yararlanabilirsiniz. Bununla birlikte ürünün çift girişli yapısı da kullanıcılardan tam not alıyor. Type-C ve USB girişe sahip olan SanDisk Dual Drive’ı birçok cihazda kullanabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak ürünün SanDisk Memory Zone uygulaması da kullanıcılardan tam not alıyor. Dosyalarınızı uzaktan yönetmek ve kontrol etmek için bu uygulamadan destek alabilirsiniz. SanDisk Dual Drive taşınabilir belleğini fiyatı ve teknik özellikleriyle alakalı diğer detaylar sayfamızda sizi bekliyor.


Designed specifically for next-generation devices with the new USB Type-C port


High-speed USB 3.1 performance of up to 150MB/s


Dual USB-C and USB-A connectors


SanDisk Memory Zone App for easy file management


Ağırlık Derinlik Genişlik Usb Versiyonu
9, 1 38, 1 9, 4 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Ürün Rengi Yükseklik Okuma Hızı Parmak İzi Okuyucu
Siyah, Gümüş 20, 1 150 Hayir
Kapasite
128

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Sandisk 128GB Ultra Dual Drive Go USB Type-C SDDDC3-128G-G46 USB Bellek
5.0
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.