Saç Şekillendiriciler Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Bütün saç tiplerine uygun birbirinden farklı saç şekillendirici seçenekleri Teknosa'da! Yenilikçi teknolojiye sahip saç şekillendiriciler, kadınlar için oldukça önemli kişisel bakım ürünlerinden biridir. Saç şekillendiriciler; özel bir davette, bir iş görüşmesinde ya da gündelik yaşamda saçlarınızın daha bakımlı durmasını sağlar. Kadınlar için olmazsa olmaz haline gelen bu ürünler, saçlara herhangi bir zarar vermeden mükemmel bir şekillendirme işlemi gerçekleştirir. Saçlarınız fazla düz ise ve saçlarınızda değişikliği çok seviyorsanız Teknosa'daki farklı markalara ait saç maşalarına göz atıp dilediğiniz ürünü tercih edebilirsiniz. Ya da kıvırcık saçlarınızı düzleştirerek saçlarınıza bambaşka bir hava katmak isterseniz yine Teknosa'daki saç düzleştirici seçenekleri sizin için oldukça uygundur. Ayrıca saç şekillendiriciler, fiyat açısından da sizi zorlamaz.

Saçlarınız için tercih edeceğiniz saç şekillendirici modellerine ve ürün özelliklerine göre değişen fiyat aralığına Teknosa üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu ürünlerle, saçınızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Saç şekillendiricilerin dikkat çeken ürün özellikleri sayesinde saçlarınız zarar görmeden şekil alabilir ve saçlarınızda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Braun Saç Şekillendirici Ürün Fiyatları

Braun, modern teknolojiyle tasarladığı birbirinden farklı ürün seçenekleriyle yıllardır kullanıcılarının gözde markası olmayı başarır. Yalnızca ev aletleri ile değil piyasaya sunduğu kişisel bakım ürünleriyle de tercih sebebidir. Kadınlar için kusursuz saç şekillendiriciler ortaya koyan Braun, beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar. Philips'in saç şekillendirici ürünleri dikkat çeken keratin seramik plakalı bir yapıya sahiptir. Bu saç şekillendiriciler, saçlarınız için kolay ve pratik bir şekillendirme sağlarken ThermoProtect teknolojisi sayesinde aşırı ısınmayı önler. Kullanıma hazır gösterge ışığına sahip Philips ürünleri sizi çok bekletmeden kolaylıkla ısınır.

Saçlarınızı şekillendirirken doğallığını da koruyan Philips saç şekillendirici seçenekleri yıllardır kullanıcılarından tam not alır. Saçlarınıza zararsız ve zahmetsiz bir şekillendirme sunan Philips ürünleri Teknosa'da yer alır. Eğer kendinizi şımartmak ve saçlarınıza dolgun bir görünüm kazandırmak istiyorsanız Braun'un saç maşası veya saç düzleştiricisi ürün seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Eğer saçlarınızı farklı farklı şekillerde kullanmayı seviyorsanız tercihinizi saç şekillendirici setlerden yana kullanabilirsiniz. Teknosa üzerinden ürünlerin teknik özelliklerine, fiyat aralığına ve farklı model seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Fakir Saç Düzleştirme Modelleri

Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre piyasaya birbirinden dayanıklı ürünler sunan Fakir, saç düzleştiricisi seçenekleriyle kadınların gözde markası olmayı başarır. Saçlarınızı yıpranmadan ve elektriklenmeden düzleştiren Fakir saç düzleştirici seçeneklerini Teknosa'da bulabilirsiniz. Fakir saç düzleştirici seçenekleri dikkat çeken teknik özellikleriyle tercih sebebidir. Mevcut seramik plakalı yapısı ile saç düzleştirme işleminiz kısa sürede gerçekleşir. Sizi çok uğraştırmadan saçlarınızda harika sonuçlar elde eden Fakir saç düzleştirici modellerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Saçlarınızın yıpranmasına izin vermeyen Fakir ürünlerinin farklı sıcaklık ayarları sayesinde istediğiniz ısıyı seçip saçlarınızı şekillendirebilirsiniz. Ayrıca Fakir'in saç şekillendirici set seçenekleri ile saçlarınız için ihtiyaç duyduğunuz bütün ürünleri temin edebilirsiniz. Oldukça kısa bir sürede, saçlarınızı mükemmel bir görünüme kavuşturan saç düzleştirici modellerine Teknosa üzerinden ulaşabilir ve beğendiğiniz ürünü gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.

Arzum Saç Maşa Ürün Modelleri Ve Fiyatları

Piyasaya sunduğu elektrikli ev aleti ve kişisel bakım ürünleriyle kullanıcılarının favori markası haline gelen Arzum, tasarladığı birbirinden farklı saç şekillendirme ürünleri ile kadınların kurtarıcısı haline gelir. Aradığınız herhangi bir şaç şekillendirme ürününü Arzum'dan temin edebilirsiniz. Özel bir günde, Arzum saç maşası modellerinden herhangi biriyle tüm gün bozulmayan ve dikkat çeken bukleler elde edebilirsiniz. Saçlarınızda kısa sürede zahmetsiz sonuçlar elde etmenizi sağlayan Arzum saç maşası seçeneklerine Teknosa'dan ulaşabilirsiniz. Seramik yapısı sayesinde saçlarınıza zarar vermeyen bu ürünleri kullanırken istediğiniz sıcaklık ayarını tercih edebilirsiniz. Arzum saç maşası modelleriyle şekillendirdiğiniz saçlarınızda kuaför eli değmiş gibi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kısa süre içerisinde kullanıma hazır hale gelen Arzum ürünleri, çok bekletmeden saçlarınıza istediğiniz şekli verir. Yalnızca saç maşası seçenekleriyle değil saç şekillendirici tarak ürünleriyle de çok tercih edilen Arzum, beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Arzum saç maşası fiyatlarının, ürünlerin teknik yapısı ve dayanıklılığı değerlendirildiğinde oldukça makul olduğu görülür. Bütçenizi zorlamayan Arzum saç şekillendirici ürün seçenekleriyle, uygun fiyata saçlarınızı şekillendirebilirsiniz. Saçlarınız için ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir Arzum ürünü hakkında Teknosa üzerinden kolaylıkla bilgi alabilirsiniz. Eğer uzun yıllar kullanabileceğiniz yüksek performanslı ve kısa sürede sonuç veren bir saç maşası arayışındaysanız tereddüt etmeden Arzum ürün seçeneklerinden beğendiğinizi sepetinize atıp Teknosa'nın online sipariş hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Saç Şekillendirme Ürünleri

Kadınların saçlarını şekillendirmek için tercih ettiği birbirinden farklı saç şekillendirme ürünleri Teknosa'da yer alır. Farklı markalara ait kalın maşa, saç şekillendirici fırça, saç tost makinesi, saç düzleştirici ve saç maşası gibi ürünlere Teknosa'dan ulaşabilirsiniz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda, beğendiğiniz markanın ürün özellikleri ve fiyatı hakkında yine Teknosa üzerinden bilgi sahibi olabilirsiniz. Birbirinden farklı teknik özelliklere sahip saç şekillendirme ürünlerini tercih ederek saçlarınıza bambaşka bir hava katabilirsiniz. Yüksek performanslı saç şekillendirme ürünleri, saçlarınıza zarar vermez. Rahat ve konforlu bir saç şekillendirme ürününe ihtiyaç duyuyorsanız, hiç vakit kaybetmeden Teknosa üzerinden istediğiniz herhangi bir markanın ürünlerine göz atabilirsiniz. Avantajlı saç şekillendirme ürün seçeneklerine ve bu ürünlerin fiyat bilgisine Teknosa'dan ulaşmak oldukça kolay. Hemen şimdi sizin için en uygun saç şekillendirme ürününü sepete atıp saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.