Profilo Derin Dondurucu Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Profilo DF1024WFVV 182 L 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

Profilo DF1024WFVV 182 L 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

10.899 TL
Profilo DF1033WEVV 231 L 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

Profilo DF1033WEVV 231 L 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

21.999 TL
Çok Satanlar
Profilo DF1029WEVV 206 L 6 Çekmeceli Derin Dondurucu
5.0 (1 Değerlendirme)

Profilo DF1029WEVV 206 L 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

11.549 TL

Difriz olarak da bilinen derin dondurucu modelleri, gıdaları güvenli koşullarda uzun süre saklamaya yarar. Derin dondurucuda sakladığınız yaz meyvelerini ve sebzelerini kış aylarında; kış aylarının sebzelerini ise yazın rahatlıkla tüketebilirsiniz. Et, balık, sebze ve meyveleri hijyenik şekilde bozulmadan saklayan dondurucu modelleri, buzdolabından oldukça farklıdır.

Buzdolabı, yiyecekleri soğuk havada saklamak için kullanılır ve difriz bölümleri küçük hacme sahiptir. Derin dondurucunun belirleyici özelliği ise gıdaları eksi derecelerde dondurarak saklamasıdır. Ünlü beyaz eşya üreticisi Profilo derin dondurucu modelleriyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Sizin de bu tarz bir ürüne ihtiyacınız varsa Teknosa avantajıyla alışveriş yapmak için modelleri inceleyebilirsiniz.

Profilo Derin Dondurucularda Çekmece Sayısı Önemli mi?

Profilo derin dondurucu çekmece sayısı belli durumlarda önemlidir. Sizin için önemine karar vermeden önce derin dondurucunun işlevlerini düşünmeniz gerekir. Derin dondurucular sadece meyve, sebze, et, tavuk ya da balık saklamak için kullanılmaz. Bu ürünlerin yanı sıra hazır yemekleri dondurmak ve daha sonra ısıtarak tüketmek için de kullanılır.

Örneğin hazırladığınız poğaçaları buzdolabı bölmelerinde çok uzun süre saklayamazsınız. Çünkü buzdolapları, yiyeceklerin daha kısa sürede tüketilmesi ve bu süre içinde taze tutulması üzerine tasarlanmıştır. Bu noktada derin dondurucuları tercih ederseniz yiyeceklerinizi uzun süre ilk günkü haliyle saklayabilirsiniz.

Hazır yiyecek saklamayı planlıyorsanız ya da geniş bir aileye sahipseniz çekmece sayısı sizin için önemlidir. Dondurucuya konulan gıdalar genellikle hanede yaşayan kişi sayısıyla doğru orantılıdır. Bu nedenle kalabalık bir ailede daha fazla çekmece ve geniş iç hacme ihtiyacınız olabilir.

Derin dondurucuları yiyecek depolama alanı olarak da kullanabilirsiniz. Yazın hazırladığınız domates soslarını, karışımları ve daha birçok gıdayı raf ömrünü uzatarak saklamanın yolu derin donduruculardan geçer. Kışlık ve yazlık erzak hazırlamayı seviyorsanız besinleri farklı yerlerde muhafaza etmek için ayrı bölümlere ihtiyacınız olabilir.

Çekmece sayısı ne kadar çoksa besinleri o kadar gruplayarak saklama imkanı bulursunuz. Bu da kullanmak istediğiniz gıdaya hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Dondurucu sıkışık bir şekilde doldurulduğu zaman bazı gıdaların varlığı raf ömrü dolduktan sonra fark edilir. Çekmece sayısı arttıkça düzenli istifleme yapma şansınız artar; böylece gıdaları zamanında tüketebilirsiniz.

Örneğin Profilo 6 çekmeceli derin dondurucu modeli; sebzeler, meyveler, beyaz et, kırmızı et, hazır yemekler, peynirler gibi kategorilere ayrılabilir. Profilo 7 çekmeceli derin dondurucu seçerseniz börek hamuru, ekmek gibi unlu mamuller için de ekstra alan yaratabilirsiniz. Seçtiğiniz Profilo modelinde çekmecelerden bir tanesi bigbox özellikte olur. Kemikli etler ya da büyük paketler halindeki geniş hacme ihtiyaç duyan ürünleri burada saklayabilirsiniz.

Hangi Model Profilo Derin Dondurucu Daha Çok Tavsiye Ediliyor?

Profilo no frost derin dondurucu modelleri mutfağınız için idealdir. Buzlanma seviyesini düşüren low frost teknolojisine sahip ürünler en çok tavsiye edilenlerdendir. 6 ve 7 çekmeceli dikey dondurucu modelleri dar alanda geniş hacim sunması nedeniyle beğeni toplar. Özellikle mutfağınızda fazla yer olmadığını düşünüyorsanız solo dikey dondurucu çeşitleri sizin için daha uygun olacaktır.

İhtiyaç duyduğunuz zaman beyaz eşya yedek parçası ve yetkili servise ulaşmak konusunda Profilo başarılı bir markadır. Bu nedenle beyaz eşya markasının tüm ürünleri kullanıcılardan olumlu yorum alır ve tavsiye edilir. Güvenilirliği ve işlevsel tasarımlarıyla geniş ürün yelpazesine sahip marka, yenilikçi modelleriyle de dikkat çeker.

Çekmece sayısı fazla olan ve geniş iç hacme sahip dondurucu modelleri pek çok açıdan oldukça işlevseldir. Yiyecekleri gruplama imkanı sunan ve çekmeceyi açtığınızda kolay ulaşılan istifleme için idealdir. İnsanların sağlıklı beslenmeye olan ilgisi arttıkça evde yapılan ve saklanan besin sayısı da artar. Ayrıca yoğun iş hayatına sahip kişiler hızla hazırlayabilecekleri dondurulmuş gıdalar tercih eder. Bu da derin dondurucuların buzdolabı kadar gerekli bir eşya haline gelmesini sağlar. Profilo modelleri, düşük enerji tüketiminin yanında az buzlanma ve bigbox gibi ekstra özellikleri sayesinde tercih edilirliğini artırır.

Profilo Derin Dondurucu Enerji Tüketimi

Evlerde birçok beyaz eşya ve elektrikli aletin bulunması her ay gelen faturalara direkt olarak yansır. Bu nedenle sürekli çalışması gereken derin dondurucu gibi cihazlarda düşük enerji tüketimine sahip olanları tercih etmeniz gerekir. Bu sayede uzun vadede faturalarda yakaladığınız indirim, bütçenize katkı olarak geri döner. Profilo derin dondurucu modelleri E sınıfı enerji verimliliğine sahiptir. Bu nedenle düzenli çalışma halinde dahi düşük elektrik tüketimi ile bütçenizi korur.

2021 yılında yönetmeliklerde yapılan değişimle enerji sınıfları A ile G arasında sınıflandırılmaya başlanmıştır. E sınıfı enerji 100 ve altı seviyesindeki indeks değerine sahiptir. Modeller yıllık olarak ortalama 200 kilowatt'ın biraz üstünde enerji harcar. Siz de faturalarınıza fazla bir etkisi olmayacak kaliteli, düşük enerji tüketimine sahip, yedek parça ve servis hizmetleri iyi bir derin dondurucu arıyorsanız Profilo modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Profilo Derin Dondurucu Fiyatları

Evlenirken, yeni eve çıktığınızda ya da eski eşyaları değiştirmek istediğinizde alacağınız ürünlere bütçelerine göre karar veriyor olabilirsiniz. Hem bütçenize uygun hem de uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanmaya devam edeceğiniz bir derin dondurucu arıyorsanız, Profilo sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Profilo derin dondurucu fiyatları; ürünün ekstra işlevi, iç ve dış tasarımı, kullanılan malzemeler, hacmi gibi birçok faktöre göre belirlenir. Aynı özelliklere sahip iki model arasında sadece çekmece ve iç hacim açısından farklılıklar olabilir ya da ikisi de 6 çekmeceli olan ürünlerin arasında ayar derecesi, desibel ve low frost gibi işlevsel farklar görülebilir. Modellerin arasındaki bu farklar fiyatlarına yansır. Ev, işletme ya da ofisiniz için kaliteli ve ergonomik bir derin dondurucu arıyorsanız şimdi Profilo modelleri arasından Teknosa güvencesi ile siparişinizi verebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.