Müzik Seti Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Mikado MD-813BT 5+1 USB+SD+FM Destekli Multimedia Bluetooth Multimedya Ses Sistemi

    Mikado MD-813BT 5+1 USB+SD+FM Destekli Multimedia Bluetooth Multimedya Ses Sistemi

    5.499 TL

Favori müzik parçalarınızı, mümkün olan en iyi ses kalitesiyle ve farklı kaynaklardan keyifle dinlemek istiyorsanız, Türkiye ve dünyanın önde gelen müzik seti üreticilerinin çözümlerini, Teknosa'dan satın alabilirsiniz. Ses çıkış gücü, bağlantı noktası ve fiziksel medya oynatma olanakları gibi teknik özellikleri ile birbirinden ayrılan müzik sistemleri modellerini, Teknosa'da inceleyebilir, yaşam alanlarınıza konuk edeceğiniz ürünleri, Teknosa avantajlarıyla edinebilirsiniz.

Müzik Seti Nedir?

Müzik ses sistemleri olarak da adlandırılabilen müzik seti, elektronik bileşenlerin yoğunlukta olduğu ancak kasetçalar, CD çalar gibi fiziksel/hareketli bileşenlerin de yer alabildiği, kendinden amfili (amplifikatör) ve hoparlörlü, medya oynatıcılarını tanımlar. Bu tür ürünler aracılığıyla sahip olduğunuz kaset ve CD formatındaki müzik albümlerini dinlemeniz mümkün olurken yerleşik radyo alıcı gibi özellikleri kullanarak bulunduğunuz şehirde yayın yapan radyo kanallarını da takip edebilirsiniz. Teknolojinin gelişim göstermesiyle USB, SD kart, Bluetooth gibi giriş ve bağlantı noktalarının da bulunduğu müzik setleri üretilmeye başladı ve özellikle, müzik arşivini dijital ortamda saklamayı tercih eden kullanıcılar, taşınabilir depolama birimlerine aktardıkları müzik parçalarını, bu tür daha gelişmiş çözümlerle dinleyebiliyor.

Müzik Seti Modelleri

Kullanıcıların bütçeleri ve beklentileri doğrultusunda oldukça geniş bir yelpazede sunulan müzik seti modelleri, çok yönlü kullanıma uygun olacak şekilde tasarlanmaktadır. Kimi ürünlerin hoparlör kabinlerinde, oto müzik sistemleri içinde bulunabilen woofer gibi derin basları oluşturabilecek geniş çaplı sürücülere ek olarak orta frekanslar için atanmış durumdaki mid sürücüler ve tiz sesleri berrak şekilde sunan tweeter'lar yer alabiliyor. Bilhassa Hi-Fi tutkunlarının yöneldikleri bu tür çözümler, tasarımları itibarıyla yaşam alanlarının şıklığını artırırken içerdikleri teknik olanaklarla müzik dinleme keyfini artırıyor. Herkesin kolayca edinebilmesi için daha uygun fiyat aralıklarına konumlandırılan, işlevselliğiyle öne çıkan müzik seti modelleri, taşınabilirlik konusunda da sahiplerini memnun etmektedir. Pilli ya da şarjlı olan böylesi ürünler, piknik ve benzeri açık alan etkinliklerinde rahatlıkla değerlendirilebilir.

Müzik Seti Boyutları

Evlerinizdeki çalışma odalarına ya da salon gibi daha geniş odalarına konumlandırabileceğiniz şekilde dizayn edilen müzik seti modellerinin boyutları, ses gücü ve ilgili ürünlerin sunduğu teknik olanaklara göre değişiklik gösterir. Zira yüksek ve hacimli ses çıkarabilen kabinlerin, kendi büyüklükleri de artar. Bununla birlikte birden fazla kasetçalar, CD oynatıcı hatta plak oynatıcıya ev sahipliği yapan, yerleşik ekolayzer bölmesi ve çeşitli ses özelleştirme alanlarıyla güçlendirilen müzik setlerinin boyutları büyük olabilmektedir. Ancak kompakt formda, Hi-Fi tutkunlarının beklentilerini karşılayacak ürünler de geliştiriliyor. Dünyanın ev elektroniği konusunda en yetkin markalarının hazırladığı çözümler, Teknosa aracılığıyla yaşam alanlarınızı ziyaret etmeyi bekliyor.

Müzik Seti Nasıl Kullanılır?

Ses ve görüntü sistemleri kapsamında değerlendirilebilen müzik setlerinin kullanımı hem elle (manuel) hem de uzaktan kumanda yardımıyla yapılabilir. Bugün, satın alabileceğiniz müzik seti ve ev müzik sistemleri modellerinin pek çoğu, bu tür kullanımı destekler. Satın aldığınız ürünün kullanım kılavuzundan da destek alarak sahip olduğunuz cihazı prize bağlayabilir, şayet uydu durumundaysa hoparlörleri doğru şekilde yerleştirebilir ve aygıtın açma-kapama tuşuna basarak ilk çalıştırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Edindiğiniz modelin tüm özelliklerini değerlendirmek için kullanım talimatlarından yardım alabilir, daha çok uzaktan kumanda üzerine atanan kapsamlı yönetim olanaklarından, genellikle kalem pil (AA) ya da ince pille (AAA) çalışan uzaktan kumandalardan destek alarak yararlanabilirsiniz.

Müzik Seti Ses Kalitesi Performansı Nasıldır?

Müzik setlerinin ses kalitesini belirleyen pek çok parametre vardır. Bunlardan ilki, edindiğiniz üründeki ses işlemcisidir. Dijital ses sinyallerini işleyerek işitilebilir hâle getiren ses işlemcisinin kalitesi, üst düzey müzik setlerinde önemsenir ve böylesi ürünlerde daima yüksek kaliteli ses işlemcilerine yer verilir. Bir diğer parametre ise ses sistemindeki amfinin kalitesidir. Ses sinyallerinin doğru şekilde yükseltilip hoparlöre iletilmesinden sorumlu olan amfinin kalitesi, müzik setinin de ses kalitesini doğrudan belirliyor. Üçüncü önemli parametre, müzik setlerindeki hoparlörlerin kalitesidir. Ses sisteminde kaç adet sürücü bulunduğu, bu sürücülerin frekans tepki aralıkları, RMS cinsinden çıkış gücü gibi değişkenler, hoparlörlerin, dolayısıyla müzik seti ses kalitesi performansını belirler. Bunların yanı sıra müzik parçalarını dinlediğiniz ses kaynaklarının kalitesini de göz önünde bulundurmanız yerinde olabilir. USB ya da SD kart girişli müzik setlerine yerleştirdiğiniz depolama biriminde yer alan ses mp3 formatındaki dosyalarının düşük bitrate ile hazırlanmış olması, müzik setinin ses kalitesinden bağımsız şekilde dinleme deneyiminizi beklentilerinizin altında bırakabilir.

Müzik Seti Fiyatları

En sevdiğiniz sanatçıların, beğendiğiniz albümlerini ve şarkılarını keyifle dinlemenize yardımcı olan müzik setlerinin fiyatları, hitap ettikleri kitle başta olmak üzere birçok değişkene göre farklılık arz ediyor. Teknosa üzerinden satın alabileceğiniz yüksek fiyatlı müzik setleri, özel ses işlemcisi ve üst kalite amfilerle donatılan, modele göre CD oynatıcı gibi özelikleri de beraberinde getiren Hi-Fi sınıfı ürünler olabiliyor. Elektronik bileşen bölümünden ayrılabilen uydu hoparlörler içeren Hi-Fi sınıfı ses sistemleri, şimdiye kadar dinleyip ezbere bildiğiniz müzik parçalarını, yeniden keşfetmek isteyebileceğiniz kadar etkileyici sesler sunar. Daha ulaşılabilir fiyat aralıklarına konumlandırılan, Bluetooth bağlantısı, USB ve SD kart bağlantı noktası sunan müzik setleri ise kullanım pratikliği ve taşınabilirlik imkânları sayesinde favoriniz olabilir. Tercih edeceğiniz portatif müzik setlerinin teknik özelliklerini inceleyerek dilediğiniz çözümü Teknosa'dan satın alabilir, hayalini kurduğunuz müzik keyfini hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.