Preo Telefon Kılıf Fiyatları ve Modelleri

77 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Preo Samsung Galaxy S22 Ultra Flexible  Fullfit Dayanıklı Ekran Koruma
    2.0 (1 Değerlendirme)

    Preo Samsung Galaxy S22 Ultra Flexible Fullfit Dayanıklı Ekran Koruma

    479,99 TL
  • Preo Samsung Galaxy S21 FE Flexible Fullfit Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Samsung Galaxy S21 FE Flexible Fullfit Dayanıklı Ekran Koruma

    479,99 TL
  • Preo Dayanıklı iPhone 14 Pro Max Telefon Arka Kamera Koruma
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Preo Dayanıklı iPhone 14 Pro Max Telefon Arka Kamera Koruma

    449,99 TL
  • Preo Dayanıklı Ekran Koruma iPhone 11 Flexible Fullfit
    5.0 (2 Değerlendirme)

    Preo Dayanıklı Ekran Koruma iPhone 11 Flexible Fullfit

    479,99 TL
  • Preo Samsung Galaxy S20 Fe T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Samsung Galaxy S20 Fe T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    449,99 TL
  • Preo Reeder S19 Max Pro Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Reeder S19 Max Pro Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    379,99 TL
  • Preo iPhone 13 / 13 Pro T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo iPhone 13 / 13 Pro T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    449,99 TL
  • Preo Dayanıklı iPhone 14 Plus Telefon Arka Kamera Koruma

    Preo Dayanıklı iPhone 14 Plus Telefon Arka Kamera Koruma

    449,99 TL
  • Preo Samsung Galaxy A33 T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Samsung Galaxy A33 T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    449,99 TL
  • Preo Samsung Galaxy A53 Flexible Fullfit Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Samsung Galaxy A53 Flexible Fullfit Dayanıklı Ekran Koruma

    479,99 TL
  • Preo Samsung Galaxy A23 T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Samsung Galaxy A23 T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    449,99 TL
  • Preo Samsung Galaxy S22 Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Samsung Galaxy S22 Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    379,99 TL
  • Preo Xiaomi Redmi Note 11 Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Xiaomi Redmi Note 11 Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    379,99 TL
  • Preo İPhone 14 Pro Max Ön 3D Full Curve Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo İPhone 14 Pro Max Ön 3D Full Curve Dayanıklı Ekran Koruma

    449,99 TL
  • Dayanıklı Telefon Arka Kamera Koruma iPhone 11

    Dayanıklı Telefon Arka Kamera Koruma iPhone 11

    449,99 TL
  • Preo Tecno Camon 18p Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Tecno Camon 18p Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    379,99 TL
  • Preo İPhone 14 Ön 3D Full Curve Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo İPhone 14 Ön 3D Full Curve Dayanıklı Ekran Koruma

    449,99 TL
  • Preo iPhone 13 Pro Max T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo iPhone 13 Pro Max T.Glass Dayanıklı Ekran Koruma

    449,99 TL
  • Preo Tecno Spark 8 Pro Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Tecno Spark 8 Pro Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    379,99 TL
  • Preo Tecno Camon 18 Premier Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    Preo Tecno Camon 18 Premier Flexible Dayanıklı Ekran Koruma

    379,99 TL
77 üründen  ürün görüntülediniz

Preo ekran koruyucular teknolojik cihaz ekranlarınızda darbe, aşınma gibi risklere karşı üst düzey koruma sağlar. Standart korumanın ötesine geçerek suya dayanıklılık, zararlı ışınları filtreleme gibi özelliklere sahip modelleri ile kalite ve konforu buluşturan Preo ekran koruyuculara Teknosa sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz.

Preo Ekran Koruyucuları Teknosa'da!

Günlük hayatta sık kullanılan telefon, tablet ve televizyon gibi teknolojik aletlerin başlıca parçalarından biri ekrandır. Ekran koruması verimli ve uzun ömürlü bir kullanım için büyük önem taşır. Preo ekran koruyucu ürünleri ile hitap ettiği tüm cihazlarda kullanıcılarına üstün koruma sağlar.

Ekran koruyucular korumanın yanı sıra cihazlara şıklık katmak için de tercih edilebilmektedir. Parmak izi tutmayan mat ekran koruyucular pürüzsüz bir görünüm sunarken, parlak ekran koruyucular yansıtma özelliği ile kullanıcılara hitap edebilir. Kalitesi, fiyatları ve güvenilirliği ile ön plana çıkan Preo ekran koruyucu modellerini Teknosa üzerinden inceleyebilirsiniz.

Preo Ekran Koruyucuları Ne İşe Yarar?

Teknolojinin gelişimi ve beraberinde getirdiği yeniliklerle teknolojik cihazların önemi de giderek artmaktadır. Televizyon, telefon ve tablet gibi ekranın büyük yer kapladığı cihazlarda kırılma, çatlama ve çizilme gibi durumlar karşısında en hassas alanlardan biri ekrandır. Orijinal ekranı güvenle muhafaza etmek isteyen kullanıcılar ek bir korumaya ihtiyaç duyabilir.

Temel olarak cihazlarda fiziksel hasara karşı savunma sağlayan ekran koruyucuların modellerine göre ek avantajları da bulunabilmektedir. Hayalet ekran koruyucular ekranı yalnızca doğrudan bakıldığında görme imkanı sunarak kamusal alanlarda gizlilik sağlarken bazı modellerde yer alan zararlı ultraviyole ışınları absorbe etme özelliği de ekrana uzun süre bakmak zorunda kalanların sağlığını korumalarında destek sağlayabilmektedir.

Sık kullanılan cihazlardan olan televizyonlar, ekranları aracılığıyla izleyicileri görüntü ile buluşturur. Görüntünün en iyi şekilde iletilebilmesi için ekran performansının üst düzeyde olması gerekir. Ekranlarda meydana gelebilecek problemler piksel kaybına sebep olabileceği gibi seyir keyfini de etkileyebilir. Preo TV ekran koruyucu modelleri meydana gelebilecek olası sorunları engellemeye yardımcı olur. Sıvı temasına karşı maksimum koruma sağlar ve UV ışınları filtreleyerek yansıtır. Aynı zamanda kullanıcılar preo ekran koruyucu yorum alanında ürünün temizlik açısından da kolaylık sağladığını belirtmektedir.

Telefonlar zaman içerisinde iletişim aracı olmanın ötesine geçerek bilgiye ulaşmanın en hızlı kaynağı haline gelmiştir. Telefon kullanımının yaygın hale gelmesi aksesuarlara ve koruyucu ekipmanlara olan talebi de arttırmıştır. Telefonlar günlük kullanımda farklı alanlar ve koşullarda cepte, çantada ya da elde taşınmaktadır. Cepte ve çantada taşınan telefonların yanında yer alabilen anahtar gibi cisimler cihaz ekranlarında çizilme ve aşınmalara sebep olurken elde taşınan telefonlar da darbe alma ve düşme riski ile karşı karşıya kalmaktadır. Kullanıcılar bu tip risklere karşı telefon ekranlarını koruma isteğiyle ekran koruyuculara yönelmektedir. Preo ekran koruyucular söz konusu ihtiyaca çözüm olarak kullanılabilecek modeller sunmaktadır.

Taşıma kolaylığı ile ön plana çıkarak tercih edilen tabletler için de ana bölüm ve malzemelerden birini ekranın oluşturduğunu söylemek mümkündür. Kullanıcılar cihazlarını muhafaza etmek için çeşitli yöntemlere başvurmaktadır. Tablet kılıfı ve ekran koruyucu kullanmak yöntemler arasında yer alırken ekran koruyucular içinde Preo ekran koruyucu seçenekler arasında ön plana çıkmaktadır. Özellikle tabletler için tasarlanmış paperlike ekran koruyucular kağıda benzer hissiyatı ile yazım ve çizim deneyimlerini doğala en yakın hale getirmeyi amaçlar. Online satış imkanları ile avantajlı seçenekler sunan preo ekran koruyucu modellerine Teknosa ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kırılmaz Cam Özellikli Preo Ekran Koruyucuları

Teknolojik aletlerin kullanımı sırasında meydana gelebilecek darbe alma, düşme ve aşınma gibi durumlar ciddi etkiler bırakabilir. Günümüzde birçok cihazda dokunmatik ekran bulunduğu da göz önüne alınırsa ekranda oluşabilecek hasarın kullanıma tamamen engel oluşturması dahi söz konusu olabilir.

Olası hasarın minimuma indirilmesi için tercih edilen ve ürün üzerinde koruyucu bir görev üstlenen ekran koruyucuların kalitesinde malzeme içeriği de önem arz etmektedir. Cam içerikli koruyucular ekran korunmasında sık tercih edilir. Kırılmaz cam ( temperli cam) ise camın bir yaprak halini alacak şekilde ısıtılıp hızla soğutulması ile elde edilen, darbelere ve yüksek sıcaklığa daha dayanıklı bir cam çeşididir. Kırılmaz cam özellikli Preo ekran koruyucuları cihazlarınızda maksimum koruma sağlamanıza destek olur.

Preo Ekran Koruyucuları Fiyatları

Preo ekran koruyucular kalitesinin yanı sıra fiyatları ile de öne çıkmaktadır. Fiyat yelpazesinin genişliği farklı müşteri tiplerine hitap edecek seçenekler barındırır. Satın almayı planlayanlar için kullanmak istedikleri cihaz, model, boyut ve malzeme içeriği gibi etkenler doğrultusunda değişen fiyatlar sunulmaktadır. Birçok müşteri için ürünün uzun ömürlü ve kaliteli olması ile birlikte bütçelerine uygun olması da önem arz etmektedir.

Ekran koruyucular plastik içerikli ve cam içerikli olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Bu iki kategori içerisinde de farklı alt kategoriler bulunur. Cam içerikli ürünlerde yüksek koruma sağlayan ve kullanım ömrü uzun olan koruyucular daha yüksek fiyattan sunulmaktadır. Hayalet ekran, paperlike ekran gibi ekstra özellikler de ekran koruyucuların fiyatlarına yansımaktadır.

Fiyat değişiminde rol oynayan bir diğer unsur da cihaz boyutu ve modelidir. Kullanacağınız cihaza en uygun ekran koruyucuyu seçmek büyük önem taşır. Çoğunlukla cihazın boyutuyla doğru orantılı fiyat değişimleri gözlemlenir. Bunların yanında yerinde kurulum gibi ek hizmetler de fiyata etki edebilir. Televizyon ekranları için sunulan Preo TV ekran koruyucu ürünleri satın alanlardan pozitif geri dönüşler almaktadır. Kategorisinde beğeni toplayan Preo TV ekran koruyucu 55 inç seçeneği hem fiyat hem performans açısından sıkça tercih edilen ürünler arasında yer alır. Ekran koruyucular içerisinde cihazınıza en uygun olanı seçmek için Teknosa'yı ziyaret edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
12'ye Varan
12'ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.