Oyuncu Kulaklığı - Gaming Kulaklık Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Hem profesyonel hem de amatör oyun tutkunları için ses; oyun grafiği ve kurgusunun ayrılmaz bir parçası olarak değerlendiriliyor. Gerçeğe yakın grafik tasarımlarını tamamlayan gerçekçi ses deneyimi, oyuncuların dışarıdan soyutlanıp tamamen oyuna odaklanmalarını sağlıyor. Eş zamanlı ve kusursuz ses deneyimi, oyun için özel olarak tasarlanan oyuncu kulaklığıyla hayal olmaktan çıkıyor. Gaming kulaklık olarak da bilinen oyuncu kulaklığı, oyundan gelen sesin kulaklıkların dışına çıkmasını engelleyerek sadece oyuncu için değil, oyuncunun etrafındakiler için de izolasyon sağlıyor. Çevrim içi gruplar hâlinde oyun oynamayı sevenlerin oyun içindeki ses ve uyarıları takip ederken arkadaşlarıyla sohbet edebilmesini de mümkün kılan oyuncu kulaklıkları, sizi tam anlamıyla oyunun içine çekiyor.

Uzun süren oyun seanslarında rahat ve konforlu hissetmek, oyuncuların oyun performansının artmasına katkıda bulunuyor. Oyuncu kulaklıkları, ergonomik tasarımları sayesinde kullanıcıların konforlu hissetmesini sağlıyor. Standart kulaklıklarda bir süre sonra baş, kulaklık ya da boyun bölgesinde hissedilebilen rahatsızlıklar, oyuncu kulaklıklarıyla tarihe karışıyor. Ayarlanabilen başlık ve kulağı çevreleyen yumuşak yastıklar, oyuncuların oyun boyunca rahat hissetmesini mümkün kılıyor. Hafif yapılarıyla boynunuzu destekleyen ürün, yalnızca oyun için değil, çevrim içi konuşma, podcast kaydı ya da medya içerik üreticiliği için de kullanılıyor. Akıllı cihazlarla uyumlu olan oyuncu kulaklık modelleri, hareketli şekilde oyun oynayabilmenize de olanak sağlıyor. Teknosa son teknoloji oyuncu kulaklık modellerini kullanıcılarla buluşturuyor. Ses teknolojileri üreticilerinin tasarladığı profesyonel ve amatör oyuncu kulaklıkları, Teknosa ayrıcalıklarıyla ulaşılabilir hâle geliyor.

Oyuncu Kulaklıkları Markaları

Farklı gereksinimlere göre değişik model ve tarzlarda tasarlanan oyuncu kulaklıkları, oyun tutkunluklarının vazgeçemediği ürünler arasında yer alıyor. Ses sistemleriyle ilgilenen markalar, ilerleyen teknolojinin getirdiği yeni ses özelliklerini ürünlerine entegre etmek için adeta birbiriyle yarışıyor. Teknoloji ürünlerinin ulaşılabilir şartlarla kullanıcılarla buluşmasını sağlayan Teknosa'da birçok oyuncu kulaklığı markasına ulaşmak mümkün. Oyun tutkunlarının en gözde markalarından olan Trust, Steel Series, Razer ve Preo marka oyuncu kulaklıkları en gözde modelleriyle Teknosa'da kullanıcılarla bir araya geliyor.

Oyuncu Kulaklık Modelleri

Kullanıcıların zevki ve ihtiyaçlarına göre birçok modelde oyuncu kulaklığı üretiliyor. Tasarımda kullanılan materyal, bağlantı türü, kablolu ve kablosuz bağlantı özelliği ve gövde tasarımı gibi özellikler oyuncu kulaklığı seçimi için dikkate alınan faktörler arasında yer alıyor. Işıklı oyuncu kulaklığı gibi kulaklık modellerinde öne çıkan estetik detaylar da seçim aşamasında önem kazanıyor.

Kulak üstü oyun kulaklıklarının hafif ve ergonomik tasarıma sahip olması, uzun süreli kullanımlarda rahat etmenizi sağlıyor. Bu aşamada kafa bandı tasarımı da bir hayli mühim. Kafa bandının yastıklı olması uzun süreli kullanımlarda konforlu bir kullanıcı deneyimini beraberinde getiriyor. Oyuncu kulaklıklarının birçoğu hafifliği desteklemek için farklı özelliklere sahip plastik malzemeden üretiliyor. Plastik kafa bandının çerçevesi metal olduğu gibi plastik de olabiliyor. Çerçevesi metal ve gövdesi plastik oyuncu kulakları ideal olarak kabul ediliyor. Metal çerçeveye iskelet adı da veriliyor. İskeletinde tamamen metal kullanılan kafa bantları, saatler boyunca sağlam ve konforlu bir kullanımı destekliyor. Ayarlanabilir plastik iskeletler de kimi kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Hoparlörleri saran kulaklık yastıkları da konforlu kullanım için önemli. Kulaklık pedi olarak da adlandırılan bu yastıkların kalitesi kulaklıktan gelen ses kalitesini de etkiliyor. Kulaklık pedi ve kafa bandı yastığının kaplamasında kullanılan malzemeler sağlığa zararlı bir bileşen içermiyor. Direkt olarak vücudunuza temas eden bu parçalarda terlemeyi ve bakteri oluşumunu önleyen materyaller tercih ediliyor.

Oyun için kullanacağınız cihaza göre farklı bağlantı türlerine sahip oyuncu kulaklığı modelleri bulunuyor. Bilgisayar, mobil cihaz ya da oyun konsollarıyla birlikte kullanılan oyuncu kulaklıklarında genellikle standart 3.5 mm, çift 3.5 mm, kablolu USB, kablosuz USB ve Bluetooth bağlantı seçenekleri bulunuyor. Oyun oynamak için masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız kulaklığa ait ek bir yazılımı bilgisayarınıza yüklemeniz gerekiyor. Aksi takdirde kulaklığın gelişmiş ses özellikleri kullanılamıyor. Kulaklığınızı oyun konsollarıyla birlikte kullanmayı düşünüyorsanız, kulaklık ve konsolun uyumluluğundan emin olmanız çok önemli. Uyumlulukla ilgili tereddütleriniz varsa kutu üzerinde yazan bilgileri okumanız yeterli oluyor.

Kulak üstü modeller oyuncu kulaklığı olarak en çok tercih edilen ürünler olarak dikkat çekiyor. Ancak oyuncu kulaklığı kulak içi olarak da tasarlanıyor. Kulak içi oyuncu kulaklığı kullanmayı sevenlerdenseniz, kulağınıza tam olarak oturmasına ve ses izolasyonunu sağlayan silikonların kalitesine dikkat etmeniz öneriliyor.

Oyuncu kulaklığı kablosuz modelleri, kullanıcılardan oldukça ilgi görüyor. Kablo kalabalığını ortadan kaldıran modellerin sağladığı hareket özgürlüğü de ilgili ürün grubunun tercih edilmesinde büyük rol oynuyor. Kablosuz oyuncu kulaklığı alırken şarj ömrüne dikkat etmek gerekiyor. Şarj ömrü takip edilmediğinde oyun esnasında kulaklığınızın şarjı birden bitebilir ve oyun keyfiniz yarım kalabilir. Oyuncu kulaklığı kablolu modellerinde dış parazitlerden etkilenme gibi bir sorunla karşılaşılmıyor. Ayrıca kablolu modellerin kesintisiz güç kullanımı da bu kulaklıkların avantajları arasında yer alıyor.

Teknosa'da her özelliğe sahip oyuncu kulaklığı modeline yer veriliyor. HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklığı,SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı, Preo My Game Gaming Kulaklık MG11, Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı - Leatherette - Analog ve SteelSeries Arctis 1 Kablolu Oyuncu Kulaklığı - PS4, PC, Xbox, Nintendo Switch ve Mobil Uyumlu Teknosa'da kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen oyuncu kulaklığı modelleri arasında yer alıyor.

Mikrofonlu Oyuncu Kulaklıkları

Grup hâlinde çevrim içi oyun oynayanların bir kulaklıkta aradığı en önemli özelliklerden biri de mikrofon donanımı. Oyun tutkunları, kulaklıkta mikrofon bulunmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirtiyor. Dahili mikrofon özelliği, diğer oyuncularla iletişim hâlinde kalmanızı sağlıyor. Mikrofonlu kulaklıkların en büyük avantajlarından biri de gürültüyü üst seviyede engelleme özelliği. Gürültü önleme özelliği sadece dışarıdan gelen sesleri engellemekle kalmıyor, karşı taraftakilerin sizin sesinizi daha gerçekçi ve net bir şekilde duymasına da imkân sağlıyor. Dahili mikrofonlu kulaklıklar yalnızca grup oyunları için değil, film izlemek ya da müzik dinlemek için de kullanılıyor. Oyuncu kulaklığını oyun haricinde de kullanmayı düşünenler için çıkarılabilen mikrofona sahip modeller de bulunuyor.

Oyuncu kulaklıklarında kullanılan mikrofonlar tek yönlü ya da çok yönlü olabiliyor. Çok yönlü mikrofona sahip olan kulaklıklar, her yönden ses alabiliyor. Oyun sırasında annenizin sizi çaya ya da yemeğe çağıran sesi, dışarıdaki trafikten gelen korna sesleri ya da yan odada yüksek sesle izlenen televizyonun sesi çok yönlü mikrofonlarda karşı tarafın dikkatini dağıtabiliyor. Bu nedenle çok yönlü mikrofonlar her ne kadar kullanış bakımından avantajlı olsa da oyun tutkunları tarafından çok fazla tercih edilmiyor. Oyun oynarken konuşanın sesi tek yönden geldiği için daha çok tek yönlü mikrofon kullanılması öneriliyor.

Gaming Kulaklık Fiyatları

Gaming kulaklık ya da oyuncu kulaklıklarının fiyatları üretici firma tarafından belirleniyor. Fiyatlar modelin sahip olduğu özelliklere göre de değişiklik gösteriyor. Oyuncu kulaklığı önerisi isteyenler için birçok farklı özellik taşıyan en geniş ürün yelpazesi Teknosa'da bulunuyor. Teknosa uygun ödeme koşulları ve avantajlı fiyat garantisiyle oyun tutkunlarının keyifli bir kullanıcı deneyimi yaşamasına katkıda bulunuyor. Siz de üst düzey ses deneyimi yaşatan oyuncu kulaklıklarından birine sahip olmak istiyorsanız, Teknosa'yı ziyaret edebilir ve dilediğiniz modeli seçebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.