Oyuncu Koltukları Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Oyuncu koltuğu, konsol veya bilgisayar oyuncularının konforu için tasarlanmış ve yeni nesil özellikler ile donatılmış bir sandalyedir. Siyah-yeşil ve siyah-kırmızı gibi kontrast renkler ve sportif tasarım detayları ile gelen gamer koltuklar, ofis koltuk modellerinden biraz farklıdır. Profesyonel kullanım için geliştirilen oyuncu koltuk modelleri, üst sırt ve omuzları desteklemek için kavisli yüksek sırtlıklara sahiptir. Ayrıca kolçak, sırt minderi, boyun yastığı ve bel desteği gibi kişiselleştirilebilir donanımları da üzerinde taşır.

Oyuncu Koltuğu Hakkında

Normal bir sandalyede oturduğunuzda vücudunuz, yer çekiminin de etkisiyle öne doğru eğilir. Bu şekilde oturmaya devam ettiğinizde sırtınız ve omuzlarınız gerginlikten yorulur ve belirli bir eğim ile öne doğru kıvrılır. Alışkanlıklara bağlı olarak bu eğik oturma konumu, zamanla kalıcı hale gelmeye başlar. Ergonomik bir koltuk veya sandalyenin ise omurganız boyunca kollarınızı, gövdenizi ve başınızı yer çekimine karşı desteklemesi beklenir. Sırt ve boyun sağlığı için büyük bir öneme sahip olan oyun koltukları, bu sorunları basit ve ergonomik bir şekilde düzeltir. Omurganızın vücudunuzu yer çekimine karşı tutma görevini oyun sandalyeleri başarıyla üstlenir. Boyun ve bel yastıklarına sahip oyuncu koltukları, kalın bir sırtlık ile sağlıklı bir postür desteği sunar. Ayrıca bu koltukların üzerinde mükemmel konumlamayı sağlayan yükseklik, yatma ve kol dayama ayarları da vardır.

Oyuncu Koltuğu Özellikleri

Oyuncu koltuklarının sağladığı destek, zamanının önemli bir bölümünü ekran karşısında geçiren oyun tutkunları için büyük bir fark yaratır. Sağlıklı bir duruş sayesinde hem bel ve boyun ağrılarından kurtulmak hem de daha konforlu ve ergonomik bir şekilde ekran karşısında oturabilmek mümkün olur. Gamer sandalye olarak da bilinen oyuncu koltukları, destek ve konumlama anlamında oldukça esnek ayar seçenekleri ile gelir. Sırt dayaması, koltuğu yükseltmek veya indirmek için hidrolik yükseklik desteği, kolçak yükseklik ayarı ve 360° döndürme gibi özellikler, sandalyenin ergonomisini artırır. Kalın yastıklı koltuk, ekstra dolgulu sırtlık, terlemeyi önleyici hava kanalları ve yastıklı kolçak gibi donanımlar ise sandalyenin konforuna ekstra katkıda bulunur. Gamer sandalye modelleri, sağladıkları faydalar nedeniyle genel bilgisayar kullanıcıları, öğrenciler ve serbest çalışanlar tarafından da sıklıkla tercih edilir.

Oyuncu Koltuğu Markaları

Gamer koltuklar marka, renk, tasarım, harici aksesuar ve malzeme çeşitliliği anlamında oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahiptir. Adore gibi ünlü gamer koltuk markaları, kullanıcılarının beklentilerine ve ihtiyaçlarına en uygun çözümleri eksiksiz bir şekilde üretir. Adore oyuncu koltuğu modellerinin hemen hemen hepsi, yükseklik ayarı, arkaya yaslanma yeteneği ve aşağı/yukarı yönde ayarlanabilen kol dayama aparatı ile gelir. Geniş boyun yastığı ve hızlı geriye yatma gibi fonksiyonel özellikler, oyun seansları arasında ufak bir dinlenme molası verebilmenize olanak tanır. Oyuncu koltukları üzerinde genellikle PU deri olarak da bilinen sentetik ve örgü kumaş karışımı hafif bir materyal kullanılır. Suni deri ya da kumaş gibi materyallerden üretilen bir oyuncu sandalyesi, nefes alabilen yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda dahi konforundan ödün vermez.

Oyuncu Koltuğu Fiyatları

Döner tabanlı ve geniş gövdeli oyuncu koltuk modelleri, yere yakın yapıları ve çok yönlü kullanım özellikleri ile dikkat çeker. Koltuğun arka kısmında bulunan subwoofer, kafa yastığı çevresine eklenen 2.1 ses sistemi ve üç motorlu titreşim modülü benzeri özellikler, oyun deneyimini bir üst seviyeye taşır. Bluetooth ve wireless bağlantı özellikleri ise oyuncu klavyesi, oyuncu faresi, kulaklık ve mikrofon gibi harici donanımların kablosuz bir şekilde kullanılabilmesine imkân tanır. Ürün üzerinde yer alan özellikler ve donanımlar arttıkça ürün fiyatlarında da belirli bir artış gözlemlenebilir. Genel anlamda oyuncu koltuğu fiyatları ise ürünün markası, modeli, tasarımı, aksesuarları ve ebatları gibi detaylara bağlı olarak değişkenlik gösterir.




Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.