Reklam

Mısır Patlatma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Cookplus Retro Pamuk Şeker Makinesi

    Cookplus Retro Pamuk Şeker Makinesi

    %5
    1.999 TL
    1.899 TL
  • CVS DN 8002 Popstar Multi 3 in 1 Mısır Patlatma Makinesi

    CVS DN 8002 Popstar Multi 3 in 1 Mısır Patlatma Makinesi

    589 TL
  • Ariete Party Time Kırmızı Patlamış Mısır Makinesi

    Ariete Party Time Kırmızı Patlamış Mısır Makinesi

    2.999 TL
  • Çok Satanlar
    Goldmaster GM-423 Patpat Mısır Patlatma Makinesi

    Goldmaster GM-423 Patpat Mısır Patlatma Makinesi

    %33
    2.474 TL
    1.649 TL
  • Çok Satanlar
    Ariete Party Time Rosso XL Kırmızı Patlamış Mısır Makinesi

    Ariete Party Time Rosso XL Kırmızı Patlamış Mısır Makinesi

    3.290 TL
  • Cookplus Retro Küçük Popcorn Makinesi

    Cookplus Retro Küçük Popcorn Makinesi

    %7
    1.999 TL
    1.869 TL
  • Ariete Party Time Rosso Kırmızı Patlamış Mısır Makinesi

    Ariete Party Time Rosso Kırmızı Patlamış Mısır Makinesi

    2.690 TL
  • Ariete Party Time Rosso XL Turkuaz Patlamış Mısır Makinesi

    Ariete Party Time Rosso XL Turkuaz Patlamış Mısır Makinesi

    3.290 TL

Mısır patlatma makinesi, bir atıştırmalık seçeneği olan patlamış mısırı lezzetli bir şekilde hazırlamanın yanında pratikliği ile kullanım kolaylığı sağlar. Patlatma işlemi sırasında koku ve yağ sıçramaları meydana gelebilir. Bunun sebep olduğu temizlik zahmetinden kurtularak mısır keyfi yaşamak için Teknosa'da bulunan mısır patlatma makinesi seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Çeşitli markalarda ve özelliklerdeki makineler, farklı ihtiyaçlar için gerekenleri sunar. Hızlı, pratik ve zahmetsiz mısır patlatmayı, makine ile deneyimleyebilirsiniz. Bu sayede, tencerede mısır patlatmanın zorluğunu kolaylığa çevirebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber, makine sayesinde kolaylıkla ve güvenle hazırladığınız patlamış mısırla keyifli anlar geçirmek için mısır patlatma makinesi satın alabilirsiniz.

Mısır Patlatma Makinesi Nedir?

Mısır patlatma makinesi, içinde bulunan haznesinde ısı sağlayarak yağ ile mısır tanelerinin genleşip patlamasını sağlayan bir küçük ev aletidir. Sinema salonlarında ve karnaval gibi eğlence mekanlarında, ticari versiyonları ile sıklıkla kullanılır. Ev için üretilmiş modelleri ve bunların sahip olduğu özellikler ile yaşam alanlarında da tercih edilen bir üründür. Kapasiteleri, boyutları ve teknik özellikleri modele göre değişkenlik gösterse de temelde bu küçük ev aleti, içerisine konulan mısır tanelerinin bulunduğu ortamı ısı vererek yağın da etkisiyle kızdırır. Bu sıcaklık yükselişi, mısır tanelerinin genleşip patlamasını sağlar. Ardından, patlamış bu mısır taneleri bir hazneye, torbaya veya bölmeye toplanır. Böylece, mısırlar servise hazır hale gelir. Bu temel özelliğe ek olarak; bazı modellerde, makinede bulunan bölme veya kapak gibi parçalar sayesinde patlamış mısıra çeşni de ekleyebilirsiniz.

Mısır Patlatma Makinesi Nasıl Kullanılır?

Ürünü kullanmak oldukça kolaydır. Lezzetli patlamış mısırlar için kapak açılıp hazne veya bölmeye arzu edildiği kadar mısır, istenildiği ölçüde yağ konularak makine fişe takılır ve çalıştırılır. Geri kalan işlemi makine yapar. Mısırları karıştırıp, yeterli ısı ile genleşme sağlayarak patlamış mısırları servise hazır hale getirir. İşlem tamamlandıktan sonra makineyi kapatıp fişi çekin ve hazne/bölmede toplanan servise hazır mısırları alın. Bu adımlar birçok cihaz için takip edilse de her cihazın farklı teknik özellikleri ve gereksinimleri olabilir. Bu nedenle kullanım kılavuzu dikkatle okunmalı ve orada bulunan yönergelere uyulmalıdır.

Mısır patlattıktan sonra yapılacak temizlik ile de sonraki işlemler için hijyenik ve pratik bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Böylece makinenizin ömrü uzar ve her kullanımda aldığınız verim yüksek olur.

Mısır Patlatma Makinesi Fiyatları

Pek çok küçük ev aletinde olduğu gibi mısır patlatma makinesinde de cihazın sahip olduğu özellikler fiyatı belirleme konusunda önemli bir etkendir. Ürünün boyutları ve özellikleri de bu hususta düşünülmesi gereken bir parametredir. İstenilen özelliklerin bir arada bulunduğu bir mısır patlatma makinesi satın almadan önce bütçeyi belirlemek, modeller arasında seçim yapmayı kolaylaştırabilir. Küçük ev aletinin kapasitesi, ne için ve nerede kullanacağınız gibi bilgiler de ihtiyaçlarınıza uygun modeli bulmada yardımcı olabilir. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkate alarak yapacağınız değerlendirme ile aradığınız mısır patlatma makinesini Teknosa'da bulup satın alabilirsiniz.

Mısır Patlatma Makinesi Modelleri

Mısırları patlatmak için sıcak hava veya mikrodalga enerjisi kullanan bu küçük ev aletinde, çeşitli özelliklere sahip zengin model aralığında istenilen ürünü bulmak mümkün olur. Tencere tipi modeller olduğu gibi az yağ kullanan ve sağlıklı bir alternatif arayanlar için sıcak hava kullanan ve hazneye sahip model seçenekleri de mevcuttur. Mikrodalga enerjisi kullanılan torbalı modeller ise pratiklik ve hız arayanlar için uygun bir ürün olarak öne çıkar.

Cihazın modellerinin kullandığı güç (W) olarak; 700, 800 ve 1100 W değerlerine sahiptir. Renk açısından ise kırmızı ve turkuaz seçenekleri bulunur. Mısır patlatma makinası modellerinde, ihtiyaçlar ve makinede istenilen özellikler ne olursa olsun Teknosa'da bulunan mısır patlatma makinesi model seçenekleri ile tam aradığınız küçük ev aletini bulup satın alabilirsiniz. Elektrikli ev aletleri sınıfında yer alan mısır patlatma makinesi ile keyifli ve lezzetli patlamış mısır hazırlamanın kolaylığını yaşayabilirsiniz.

Mısır Patlatma Makinesi Nasıl Temizlenir?

Makinenin temizliği, hijyen ve kullanımlarda hoş olmayan koku ve lezzet gibi durumların meydana gelmemesi için önemli bir konudur. Her kullanımdan sonra yapılacak temizlikle tam hijyen sağlanabilir. Öncelikle, cihazın soğuduğundan emin olunması ve fişini çekilmesi gerekir. Ardından, hazne veya bölme içindeki mısır artıkları fırça yardımıyla alınır. Eğer ihtiyaç varsa lekeler, nemli bir bezle silinebilir. Tüm bu işlemleri dikkatlice yapmak önemlidir. Bunun için kullanım kılavuzunda bulunan öneriler ve uyarılar dikkate alınmalıdır. Bu sayede, temizliğe önem verilen ve kılavuzunda belirtildiği gibi kullanılan mısır patlatma makinenizin ömrünün uzun olmasını sağlayabilirsiniz.

Mısır Patlatma Makinesi Boyutları

Mısır patlatma makinesinin boyutları değişkenlik gösterebilir. Özelliklere göre çeşitlenen aletler, cihazın kapasitesine ve taşınabilirliğine bağlı olarak farklı boyutlara sahiptir. Kapasite olarak küçük ve büyük porsiyonlarda mısır patlatma imkanı sunan mısır patlatma makinesi, istenildiği yerde kullanım için taşıma kolaylığı da sağlar. Böylece, arzu edilen yerde ve zamanda atıştırmalık keyfi yapabilirsiniz. Cihazın nerede kullanılacağı, satın almadan önce bilinmesi gereken bir husustur. Böylece tam istediğiniz boyutta, kapasitede ve teknik özelliklerdeki ürünle yaşayacağınız bir kullanıcı deneyimi ile patlamış mısır keyfinizi katlayabilirsiniz.

Ürünün boyutları, özellikler doğrultusunda değiştiğinden dolayı ihtiyaç duyulan özellikleri belirleyip arzu ettiğiniz boyuttaki ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Uygun boyutta ve özelliklerde mısır patlatma makinesi için Teknosa'ya bakabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.