LG Çamaşır ve Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
LG F4T2VYMEW 9 KG 1400 Devir Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı
3.5 (4 Değerlendirme)

LG F4T2VYMEW 9 KG 1400 Devir Çamaşır Makinesi

13.999 TL
LG F4V9BCP2EE 12 KG Yıkama 8 KG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Siyah
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

LG F4V9BCP2EE 12 KG Yıkama 8 KG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Siyah

38.999 TL
LG F4Y5EYWYJ.AMBPLTK A Enerji Sınıfı 11 KG 1400 Devir Siyah Çamaşır Makinesi

LG F4Y5EYWYJ.AMBPLTK A Enerji Sınıfı 11 KG 1400 Devir Siyah Çamaşır Makinesi

21.899 TL
LG F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi

LG F4y7eywyp.Aptpltk 11 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi

27.000 TL
25.999 TL
LG F4T2VYM1S.ADSPLTK 9 Kg Gri 1400 Devir Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı

LG F4T2VYM1S.ADSPLTK 9 Kg Gri 1400 Devir Çamaşır Makinesi

16.499 TL
LG F4y5eywow.Abwpltk 11 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı

LG F4y5eywow.Abwpltk 11 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

22.999 TL
LG F4Y7EYWYW 11 KG 1400 Devir Çamaşır Makinesi

LG F4Y7EYWYW 11 KG 1400 Devir Çamaşır Makinesi

24.499 TL
LG F2J5TNP7S A+++ Enerji Sınıfı 8 Kg 1200 Devir Gri Çamaşır Makinesi
4.8 (17 Değerlendirme)

LG F2J5TNP7S A+++ Enerji Sınıfı 8 Kg 1200 Devir Gri Çamaşır Makinesi

26.990 TL

Günlük yaşamın vazgeçilmezi çamaşır makineleri yenilenen teknolojileri ile temizlik ve hijyen şartlarına pratik bir şekilde erişmeyi mümkün kılıyor. LG çamaşır makinesi modelleri çamaşır türüne göre özelleştirilmiş yıkama teknolojileri ve yüksek performans değerleriyle kullanıcıların tüm beklentilerine yanıt veriyor. Günlük yaşamda; işe ya da okula giderken keyifle giyilen kıyafetleri, doğru hassasiyet değerleriyle yıkamayı mümkün kılan LG çamaşır makineleri yıpranma etkisini minimum seviyede tutmaya yardımcı oluyor. Akıllı teknolojileriyle göz dolduran LG markalı çamaşır makinesi modelleri ile hem cebinizi hem de yüksek verimlilik değerleriyle dünyamızı korumanız mümkün. Yenilikçi teknolojilerin ve inovasyonların öncüsü LG Electronics, üst düzey verimlilik ve performans sunan ürünlerle sektöre yön vermeyi sürdürüyor.

LG Çamaşır Makinesi Modelleri

LG çamaşır makinası modelleri pek çok farklı özellik ve boyutla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Üstün verimlilik sunan LG 8 KG A+++ çamaşır makinesi modelleri ortalama bir ailenin ihtiyacını ziyadesiyle karşılayacak özellikler sunuyor. Yüksek devir değerleri bekleyen kullanıcıların tercihi ise Lg F4r3tyw3we 8 KG 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi oluyor. Yüksek hacimleriyle göz dolduran LG A+++ 9 KG çamaşır makinesi modelleri tek seferde kalabalık bir ailenin çamaşır ihtiyacına yanıt sunacak donanımlarla geliyor. Üstün teknolojilerle donatılmış olan LG çamaşır makinesi 9 KG seçenekleri geniş iç hacimleriyle tercih sebebi oluyor. LG 9 KG çamaşır makinesi modelleri farklı renk seçenekleriyle yaşam alanlarına özel dokunuşlar sunuyor.

LG markası, işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik çok daha büyük iç hacme sahip modellerin üretiminde de son derece büyük bir iddia ortaya koyuyor. LG'nin geniş ürün grupları içerisinde pek çok farklı hacim ve programda ürünler yer alıyor. Geniş seçenekler her türden beklentiye yanıt sunacak alternatiflere erişimi mümkün kılıyor. İhtiyaca uygun ürünü tercih etmek hem enerji tasarrufu hem de doğal kaynakların minimum seviyede kullanılması açısından son derece büyük önem taşıyor. LG markasının geniş ürün gamı bu açıdan da beklentilere cevap niteliğinde. Çamaşır yüküne uygun seviyede bir iç hacme sahip bir çamaşır makinesi ile tasarruf etmek son derece kolay bir hâl alıyor.

LG Çamaşır Makinesi Özellikleri

Dünya çapında ürettiği teknolojik ürünlerle geniş kullanıcı kitlelerine ulaşan LG markası, çamaşır makineleriyle de hem yüksek bir teknoloji hem de üstün hijyen standartları sunuyor. Enerji tasarrufu değerleriyle göz dolduran LG markalı çamaşır makinesi modelleri, hem tasarruf sağlıyor, hem de doğa dostu bir kullanım imkânı yaratıyor. LG markası, çamaşır makinelerinin yanı sıra kurutma makineleriyle de özel ürünler sunuyor. Kullanıcılar, çamaşır makinesi ve kurutma makinelerini ayrı ayrı tercih edebiliyor. Bunun yanı sıra LG çamaşır makinesi kurutmalı modelleri iki farklı işlemi tek bir üründe birleştirerek son derece pratik bir deneyim sunuyor. Hem yıkama hem kurutma özelliği olan 2'li çamaşır makinesi modelleri evinizde tutacağı yer bakımından da büyük tasarruf imkânı sağlıyor.

Antibakteriyel özellikli yıkama ve kurutma işlemleriyle fark yaratan LG ürünleri, pek çok farklı özelliği bünyesinde topluyor. Hassas yıkama özelliğiyle kumaşların yıpranmasının önüne geçen çamaşır makinesi modelleri, özenle seçilen kıyafetlerin uzun yıllar giyilmeye devam edilebilmesi için gereken desteği sunuyor. Derinlemesine temizlik özelliğiyle üstün bir hijyen düzeyi sunan çamaşır makinesi modelleri ile alerjik reaksiyonlara karşı tedbir de mümkün oluyor.

LG Çamaşır Makinesi Renkleri

LG markası, klasikleşmiş beyaz eşya tabirine uygun olarak beyaz renkte pek çok ürünü kullanıcılara sunuyor. Bunun yanı sıra metalik gri renkteki ürünler, modern ve elegan bir tarz benimseyen kullanıcılar için son derece özel seçenekler içeriyor. LG'nin üstün teknolojik seviyesinin yansıması LG ThinQ, çamaşır makinelerine yeni programlar eklenmesini mümkün kılıyor ve özelleştirilmiş bir kullanımı mümkün kılıyor. LG çamaşır makinesi program indirme özelliğini kullanarak süreç içerisinde ortaya çıkan farklı ihtiyaçlara göre eklemeler yapabileceğiniz modeller ile uzun ömürlü bir deneyim yaşamanız mümkün hale geliyor.

Kumaş özelinde ve hassasiyet derecesine göre pek çok farklı yıkama ve kurutma seçeneğini ekleme şansı sunan çamaşır makinesi modelleri ile ailenin tüm üyeleri için özelleştirilmiş kullanımlar mümkün hale geliyor. Lisanslı teknolojileriyle beyaz eşya üretiminin öncü markaları arasında özel bir yeri olan LG, hayatı kolaylaştıran ürünlerle yaşam alanlarına konuk oluyor. Hızlı yıkama ve kırışık önleme gibi özellikler sunan çamaşır makineleri hayatı kolaylaştıran detaylarla kullanıcılardan tam not alıyor.

LG Çamaşır Makinesi Fiyatları

LG'nin üstün teknolojili ürünleri hem hacim hem de program bakımından pek çok farklı seçenek sunar. Pek çok uluslararası teste tabi tutulan ürünler, kalite garantisiyle fark yaratıyor. Kullanıcı dostu tasarımıyla tercih sebebi olan çamaşır makineleri, yalın kontrol paneli tasarımlarıyla da son derece pratik bir kullanım imkânı yaratıyor. Çamaşır makinesi fiyatları ve modelleri Teknosa'nın geniş ürün listelerinde kullanıcı dostu arayüzlerle bir araya geliyor. LG çamaşır makinesi fiyatları ürünlerin teknik özellikleri ve diğer değişkenlere göre farklılık gösteriyor. Dilediğiniz kritere göre arama ve kıyas yapabileceğiniz LG çamaşır makinesi fiyatları ve modelleri farklı beklentilere yanıt sunuyor. Ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olmak için başvurulması gereken önemli bir kaynak da LG çamaşır makinesi yorumları ve değerlendirmeleri oluyor. Hemen ihtiyacınıza uygun olan LG markalı çamaşır makinesini seçin ve üstün hijyen standartlarının keyfini çıkarmaya başlayın.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.