Elektrikli Bisiklet Fiyatları ve Modelleri

12 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Yeni
Alba Fold X Silver Step-Thru Katlanır Elektrikli Bisiklet

Alba Fold X Silver Step-Thru Katlanır Elektrikli Bisiklet

38.999 TL
Yeni
Alba Explorer Haki Yeşil Elektrikli Bisiklet

Alba Explorer Haki Yeşil Elektrikli Bisiklet

32.799 TL
Yeni
Alba Explorer Gümüş Gri Elektrikli Bisiklet

Alba Explorer Gümüş Gri Elektrikli Bisiklet

32.799 TL
Yeni
Alba Fold X Step-Thru Katlanır Elektrikli Bisiklet

Alba Fold X Step-Thru Katlanır Elektrikli Bisiklet

38.999 TL
Çok Satanlar
RKS Tnt5 Pro Elektrikli Katlanabilir Siyah Bisiklet
Kredi Fırsatı
2.5 (4 Değerlendirme)

RKS Tnt5 Pro Elektrikli Katlanabilir Siyah Bisiklet

15.999 TL
Çok Satanlar
RKS Tnt5 Pro Elektrikli Katlanabilir Bisiklet Antrsit Gri
Kredi Fırsatı
1.0 (1 Değerlendirme)

RKS Tnt5 Pro Elektrikli Katlanabilir Bisiklet Antrsit Gri

15.999 TL
Bisan E-Folding-F2 20" 7 Vites Siyah-Sarı Katlanır Elektrikli Bisiklet

Bisan E-Folding-F2 20" 7 Vites Siyah-Sarı Katlanır Elektrikli Bisiklet

32.795 TL
Bisan E-Foldıng F2-22-01 MD 43 CM 20 Jant 7 Vites Siyah Sarı Katlanır Elektrikli Bisiklet

Bisan E-Foldıng F2-22-01 MD 43 CM 20 Jant 7 Vites Siyah Sarı Katlanır Elektrikli Bisiklet

31.498 TL
Soultech Torc EBT2K 20 Mat Siyah-Kırmızı Elektrikli Bisiklet

Soultech Torc EBT2K 20 Mat Siyah-Kırmızı Elektrikli Bisiklet

29.999 TL
Soultech Torc EBT2Y 20 Mat Siyah-Yeşil Elektrikli Bisiklet

Soultech Torc EBT2Y 20 Mat Siyah-Yeşil Elektrikli Bisiklet

29.999 TL
Soultech Torc T1F EBT1FYB 20 Yeşil Beyaz  Elektrikli Bisiklet

Soultech Torc T1F EBT1FYB 20 Yeşil Beyaz Elektrikli Bisiklet

41.499 TL
Yeni
Corelli Voniq E Siyah Elektrikli Bisiklet

Corelli Voniq E Siyah Elektrikli Bisiklet

27.891 TL

Portatif kullanımıyla öne çıkan elektrikli bisiklet çeşitleri, modern yaşamın bir numaralı seyahat araçlarından biridir. Üstelik yenilikçi özellikleriyle öne çıkan elektrikli bisikletler, seyahat deneyiminizi çok daha konforlu hale getirir.

Elektrikli Bisiklet Modelleri ve Özellikleri

Konfor alanınızı genişleten bisiklet modelleri, pedallı ve pedalsız olmak üzere ikiye ayrılır. Pedallı bisikletler, geleneksel bisiklete benzerliği ile ön plana çıkar. Pedallı elektrikli modeller, vücudun sürekli hareketli olmasını gerektirir. Ancak içerisinde elektrik desteği bulunduğundan zor patikaları çok daha kolay bir şekilde aşmanızı sağlar. Pedalsız bisikletler ise akıcı ve zahmetsiz bir yol deneyimi sunar.

Klasik bisikletleri sürmekten keyif alanlar için özel olarak tasarlanan pedallı elektrikli bisiklet modelleri, minimum düzeyde elektrik harcar. Üstelik gereken durumlarda manuel olarak da kullanılabilir. Motorlu elektrikli bisikletler ise kompakt yapısıyla dikkat çeker. Klasik motorlara benzerliğiyle dikkat çeken ürünler, kas gücüne duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır. Bu sayede uzun ve zorlu yollardan daha kolay geçebilirsiniz. Motorlu bisikletler seyahat ederken yorulmak istemeyenler için oldukça ideal seçeneklerdir. Siz de elektrikli bisiklet modelleri arasından ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Katlanır Elektrikli Bisiklet

Elektrikli bisiklet modelleri farklı beğenilere uygun olarak büyük ve küçük boyutlara sahiptir. Küçük elektrikli bisikletler, sevimli duruşuyla ön plana çıkar. Ayrıca saklama ve kullanma açısından da büyük avantaj sağlar. Pek çok bisiklet elektrikli scooter modelleri gibi katlanabilir yapıda üretilir. Elektrikli katlanır bisiklet modelleri, kullanım aşamasından sonra kolayca muhafaza edilebilir. Üstelik muhafaza ettiğiniz yerde minimum yer kaplar. Bu sayede yaşam alanınızı daralmaz. Seyahatinizin bir bölümünde toplu taşıma kullanma ihtiyacı duyuyorsanız, katlanabilir elektrikli bisikletleri tercih edebilirsiniz.

Katlanabilir elektrikli bisikletlerin koltuk kısmı genellikle deri ve kaliteli materyallerden yapılır. Bu sayede uzun ömürlü kullanıma uygundur. Bisikletin alt tasarımında ise ayaklarınız için özel olarak üretilen yastıklı pedalları yer alır. Kolay ve ergonomik kullanımıyla ön plana çıkan yastıklı pedallar, sürüş boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Katlanabilir modellerin bazılarında da klasik bisiklet çeşitlerinde olduğu gibi sepetler yer alır. Pek çok elektrikli bisiklet modelinde eşyalarınızı koyabilmeniz için sepet bulunur. Bisikletin arka kısmında yük taşımaya uygun bir saklama alanı da yer alabilir. .

Elektrikli Bisiklet Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Elektrikli bisiklet modelleri hem hızlı hem de konforu bir seyahatin kapılarını aralar. Doğru bir elektrikli bisiklet modelini seçerek, satın aldığınız üründen ekstra verim elde edebilirsiniz. Ürün satın almadan önce lastiklerin özelliklerine ve kalitesine dikkat etmeniz önerilir. Güvenilir markalar tarafından üretilen ve gelişmiş teknolojilerle donatılan elektrikli bisikletler, kaliteli lastik yapısıyla ön plana çıkar. Kaliteli lastikler, deforme olma olasılığını minimuma indirir. Ancak elektrikli bisiklet satın alırken ürünün kalitesi kadar özelliklerine de bakılmalıdır.

Elektrikli bisiklet çeşitleri 2 ve 3 tekerlekli olarak kullanıcıların beğenisine sunulur. İki tekerlekli modeller, klasik bisiklet modellerini andırır. Minimal yapısı sayesinde ekonomik seçenekler arasında yer alır. Üç tekerlekli modeller ise konforlu ve güvenli sürüş deneyimi ile dikkat çeker. Ürün seçiminde önceliklerinizi belirleyebilir, bu doğrultuda bir tercih yapabilirsiniz. Şehir, gezi dağ ve yol gibi pek çok kullanım alanına uygun bisikletler bulunur. Seçim yaparken kullanım alanlarını da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Elektrikli Bisiklet Kaç KM Gider?

Şarjlı bisiklet modellerinin menzil uzunluğu, aküden harcadığımız enerjiye göre belirlenir. Tek şarjla gidebileceğiniz yol uzunluğu, modelin sahip olduğu pilin gücüne, yolculuk sırasında taşınan yükün ağırlığına göre değişiklik gösterir. Motorun sahip olduğu verimlilik de yol uzunluğunu doğrudan etkiler. Yüksek verimlilikle çalışan ürünler, pil gücünden daha az destek alır. Bu durum gidebileceğiniz km uzunluğunu artırır. Genellikle elektrikli bisikletlerin km uzunluğu 25 ile 140 km arasında değişiklik gösterir. Ancak gittiğiniz yolun fiziksel özellikleri de km değerini etkiler.

Düz ve kavissiz bir yolda giderken ekonomik modu kullanabilir, uzun bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz. Ancak yokuşlu veya kavisli yollarda, aküden daha fazla destek alarak yola devam edebilirsiniz. Aküden destek aldığınızda bisikletinizin kullanım süresi kısalır. Bu durum daha az yol kat etmenize neden olur. Elektrikli bisikletlerin kullanım süresi, bisikletin spesifik özelliklerine ve kullanım yerine göre değişiklik gösterir. Şarj ettiğiniz bir bisikleti ortalama 30 dakika ile 8 saat arasında kullanabilirsiniz. Elektrikli bisikletler gibi Hoverboard modellerin de menzil uzunlukları sahip olduğu niteliklere göre değişiklik gösterir. Dengede durma konusunda iyi olduğunuzu düşünüyorsanız elektrikli bisikletlerin yanı sıra hoverboard seçeneklerini de inceleyebilirsiniz.

Elektrikli Bisiklet Fiyatları

Elektrikli bisiklet fiyatları ürünlerin sahip olduğu nitelikler çerçevesinde belirlenir. Bisikletlerin büyüklüğü, motor gücü, ve menzil uzunluğu fiyatı doğrudan etkiler. Motor güvü 50 KW olan bisiklet ile 250 KW modeller farklı fiyatlandırmalara sahip olur. Motor gücünün artmasıyla elektrikli bisikletlerin şarjsız kullanım süresi de artar. Bisiklet fiyatları, kullanılabilir özellikleriyle doğru orantılı bir şekilde artar veya azalır. Yapımında kullanılan teknolojiler ve bisikletlerin sahip olduğu spesifik özellikler de fiyatı doğrudan etkiler. Ürünlerin sahip olduğu özellikler verimlilik düzeyleri arttıkça fiyatta da artış gözlemlenebilir. Markaların sahip olduğu fiyat prensipleri ve ürünlerinde kullandıkları malzemelerin kalitesi de fiyatı doğrudan etkiler. Ürün ve marka skalasının bu denli fazla olması, fiyat yelpazesini genişletir. Siz de Teknosa üzerinden elektrikli bisiklet modellerini inceleyebilir, ihtiyacınıza uygun modellere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.