Waffle Makinesi Fiyatları ve Modelleri

16 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Korkmaz A319-05 Mi̇a Si̇yah Waffle Maki̇nesi̇

    Korkmaz A319-05 Mi̇a Si̇yah Waffle Maki̇nesi̇

    1.499 TL
  • Çok Satanlar
    Korkmaz A319-04 Mi̇a Kırmızı Waffle Maki̇nesi̇

    Korkmaz A319-04 Mi̇a Kırmızı Waffle Maki̇nesi̇

    1.499 TL
  • Cuisinart 3’ü 1 Arada Grill Omlet ve Waffle Makinesi

    Cuisinart 3’ü 1 Arada Grill Omlet ve Waffle Makinesi

    7.998 TL
  • Korkmaz A319-03 Mi̇a Rose Gold Waffle Maki̇nesi̇

    Korkmaz A319-03 Mi̇a Rose Gold Waffle Maki̇nesi̇

    2.199 TL
  • Aksu Vintage T62W Double Pembe Waffle Makinesi

    Aksu Vintage T62W Double Pembe Waffle Makinesi

    1.199 TL
  • Arçelik WFM 3002 S Siyah Waffle Makinesi

    Arçelik WFM 3002 S Siyah Waffle Makinesi

    2.699 TL
  • Karaca Funday 1000W Antrasit Waffle Makinesi

    Karaca Funday 1000W Antrasit Waffle Makinesi

    3.499 TL
    3.399 TL
  • Çok Satanlar
    Goldmaster Goldy Rose Gold 1000 W Taşmayı Önleyen Derin Plakalı Waffle Makinesi

    Goldmaster Goldy Rose Gold 1000 W Taşmayı Önleyen Derin Plakalı Waffle Makinesi

    1.699 TL
  • Fritel WA 2224 800 W Dik Dolum Gümüş Waffle Makinesi

    Fritel WA 2224 800 W Dik Dolum Gümüş Waffle Makinesi

    8.730 TL
  • Severin WA 2103 Waffle Makinesi

    Severin WA 2103 Waffle Makinesi

    2.549 TL
  • Aksu Vintage T62W Double Mavi Waffle Makinesi

    Aksu Vintage T62W Double Mavi Waffle Makinesi

    1.499 TL
  • WMF 3200000067 Lono Inox Waffle Makinesi

    WMF 3200000067 Lono Inox Waffle Makinesi

    6.999 TL
  • Schafer Waffle Express 2SE816-25017-BRZ01 Bronz Waffle Makinesi

    Schafer Waffle Express 2SE816-25017-BRZ01 Bronz Waffle Makinesi

    %23
    1.948,70 TL
    1.499 TL
  • Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi (Candy)

    Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi (Candy)

    5.599 TL
  • Arzum AR2033 Dreamline Waffy Max Waffle Makinesi
    5.0 (5 Değerlendirme)

    Arzum AR2033 Dreamline Waffy Max Waffle Makinesi

    5.599 TL
  • Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi (Misty)
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi (Misty)

    5.599 TL

Severek tüketilen lezzetlerden biri olan waffle, yeni nesil teknolojiler ile desteklenen waffle makineleri sayesinde ev konforunda çok pratik bir şekilde yapılabiliyor. Çiçek motifli, dikdörtgen yada kare waffle makinesi modelleri farklı görselliğe ve lezzetlere sahip waffle hazırlayabilme avantajı sunuyor. Birbirinden farklı özelliklerle sunulan bu cihazlar tüm beklentileri karşılamaya yetiyor. Siz de akşam keyfinizi damak zevkinize göre tatlandıracağınız bir waffle ile taçlandırmak istiyorsanız, Teknosa ayrıcalığı ile sunulan waffle makinesi alternatiflerine göz atabilirsiniz.

Waffle Makinesi Nedir?

En popüler elektrikli ev aletleri arasında yerini alan waffle makinesi, açılıp kapanabilir forma sahip iki adet plaka ile desteklenen ve waffle yapmak için özel olarak tasarlanan kompakt bir cihaz olarak sunuluyor. Tost makinelerine kıyasla daha derin bir hazneye sahip olan bu cihaz, akışkan hamurun dışarı taşmasını engelleyerek ideal waffle şeklinin elde edilmesini sağlıyor. Elektrikli çalışma sistemine sahip olan bu yeni nesil makineler ısıyı kendi ayarlayarak kullanıcıya pratiklik kazandırıyor. Bazı waffle makinelerinde birkaç kademeli ısı ayarı bulunuyor. Bu sayede kullanıcının damak zevkine uygun kıvamda waffle pişirmesi mümkün oluyor. Waffle ve tost makinesi olarak kullanılabilen modeller ise farklı şekillerde tost yapabilmeyi sağlayarak işlevselliği ile öne çıkıyor.

Waffle Makinesi Özellikleri Nelerdir?

Geniş bir ürün gamına sahip olan waffle makineleri tasarım ve teknik açıdan oldukça fazla çeşit içeriyor. Çeşitliliğin fazla olması seçim aşamasında kolaylık sunarken bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Bu noktada ihtiyaçlarınızı net bir şekilde belirleyerek seçim sürecini kolaylaştırabilirsiniz.

Elektrikli çalışma sistemine sahip olan waffle makineleri mutfakta pratikliği sevenlerin tercihi olabiliyor. Bu cihazların üzerinde yer alan ısı göstergeleri, hamurun konulması gerektiği zamanı ve pişme süresini bildirerek kullanımı çok daha kolay bir hale getiriyor. Dış kaplamasında ve iç yüzeyinde farklı materyaller kullanılmasının yanı sıra ısı tutmayan kulplar da pratik kullanımı destekliyor. Genellikle kompakt tasarıma sahip olan ve az yer kaplayan Arzum waffle makinesi modelleri ideal bir seçenek olabiliyor. Elektrik enerjisine ulaşımın mümkün olmadığı yerlerde ocak üstü waffle makinesi kurtarıcı olabiliyor. Basit tasarımı ile öne çıkan bu cihazlar kapaklı ızgara mantığı ile üretiliyor. Yanmaz ve yapışmaz iç hazneye sahip olan bu makinelerin üzerinde ısı göstergesi bulunmuyor. Pişirme süresi ve derecesi kullanıcı tarafından ayarlanabiliyor.

Waffle makineleri eş zamanlı olarak pişirilebildiği waffle sayısına göre çeşitlendiriliyor. Tekli makineler daha çok zaman kısıtlaması olmayanların tercihi olabiliyor. Çiftli cihazlar ise kalabalık ailelerin yanı sıra profesyonel işletmelerin kullanımına sunuluyor. Güçlü motor ve hızlı ısınan plakalarla desteklenen bu cihazlar kısa sürede birden fazla waffle hazırlamayı mümkün kılıyor. 2 ya da 4 waffle yapabilme kapasitesine sahip bir cihaza ihtiyacınız varsa Kiwi waffle makinesi modellerine göz atabilirsiniz.

Waffle makinesi fiyatları da ürünün teknik özellikleri, tasarımı, büyüklüğü gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Bazı cihazlar waffle ile birlikte tost ve omlet yapabilme imkanı sunuyor. Değiştirilebilir plakaları sayesinde birçok farklı lezzet hazırlayabiliyorsunuz. Kapsamlı özellikleri ile öne çıkan bu cihazların fiyatları daha az özellikli olanlara kıyasla farklılık gösterebiliyor. Teknosa'da yer alan geniş ürün yelpazesi sayesinde hem bütçenize hem de ihtiyacınıza uygun seçimi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Waffle Makinesi Nasıl Kullanılır?

Tost makinesi ile benzer çalışma sistemine sahip olan waffle makinesi pratik bir şekilde çalıştırılıyor. Fiş prize takıldıktan sonra cihaz üzerinde yer alan güç ışığı yanarak cihazın kullanıma hazır olduğunu bildiriyor. Güç ışığının yanmasının ardından ısı ayarlı bir makine ise isteğinize göre ayarı yapabilirsiniz. Akışkan kıvamlı waffle hamuru hazneye döküldükten sonra kapak kapatılarak pişmeye bırakılıyor. Cihazda ikaz ışığı var ise pişme süresi sonunda uyarı veriyor. İkaz ışığı bulunmayan cihazlarda kapağı açarak pişme durumunu kontrol edebilirsiniz. Waffle makinesi kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; hamur miktarını hazne ölçüsüne göre belirlemektir. Hamurun gerekenden fazla konulması cihaz dışına taşmaya sebep olarak işleri daha da zorlaştırabiliyor. Waffle makinelerinin plakaları yapışmaz özellikte olduğu için yağlamaya gerek kalmıyor. Ancak daha parlak görünümlü bir waffle tatmak istiyorsanız plakaya bir miktar yağ sürebilirsiniz. Pratik kullanımı ile öne çıkan mini waffle makinesi modellerinden birini tercih ederek siz de dilediğiniz lezzete kavuşabilirsiniz.

Waffle Makinesi Nasıl Temizlenir?

Waffle makinesinin temizliği de kullanımı kadar pratik bir şekilde yapılabiliyor. Kullanım sonrası soğumaya bırakılan makinedeki kalıntılar kurumadan bir havlu peçete yardımı ile alınarak temizlik süreci kolaylaştırılabiliyor. Eğer lekeler kurumuş ise nemli bir bezle yumuşatabilirsiniz. Plakaları çıkabilen makinelerin temizliğini yapmak çok daha konforlu olabiliyor. Plakalara zarar vermeden elde veya makinede yıkayarak cihazı yeniden kullanıma hazır hale getirebiliyorsunuz. Plakaları sabit cihazların temizliği için nemli bir bezle iç ve dış yüzeyi silmek yeterli oluyor. Zahmetsiz kullanım ve temizlik için Korkmaz waffle makinesi modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Waffle Hamurunun Yapışmaması için Ne Yapılmalı?

Waffle makinelerinin iç haznelerinde genellikle yanmaz ve yapışmaz yüzeye sahip olan malzemeler tercih ediliyor. Ancak kıvam ya da başka faktörlere bağlı olarak hamurun yapışması durumunda cihaz ısındıktan sonra yüzeyi kuru yer kalmayacak şekilde yağlayarak bu durumu önleyebilirsiniz. Özellikle ocakta waffle makinesi kullanıyorsanız hamuru dökmeden önce yağlamak etkili sonuçlar elde etmenizi sağlayabiliyor. Bazen cihaz yeterli ısıya ulaşmadan hamurun dökülmesi de yapılmaya neden olabiliyor. Bu nedenle hamuru hazneye dökmeden önce cihazınızın ideal ısıya ulaştığından emin olmanız gerekiyor.

Kullanılmayan KW: Waffle tost makinesi, tost makinesi waffle, en ucuz waffle makinesi

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.