Hava Nemlendirici ve Temizleyici Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Hava Nemlendirici ve Temizleyici

Sıklıkla kullanılan elektrikli ev aletleri arasındaki hava nemlendirici ve temizleyici ürünlere sayfamız üzerinden birkaç tıkla kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Burada sevilen markaların farklı niteliklere sahip çeşit çeşit ürünü yer alıyor. Yaşadığınız ya da çalıştığınız ortamın havasındaki nem dengesini sağlayan hava nemlendirici çeşitlerinden havayı toz ve partiküllerden arındıran hava temizleyicilere kadar pek çok farklı çeşidi burada görmek mümkün. Siz de ihtiyaçlarınız doğrultusunda buradaki hava temizleyici ve nemlendirici ürünleri detaylıca inceleyebilir, zahmetsizce satın alabilirsiniz.

Hava Nemlendiriciler ile Kuru Havalara Elveda!

Mikro incelikli buhar sayesinde ortamın havasına nem kazandıran hava nemlendirici buhar makinesi çeşitleri ile siz de evinizdeki ya da ofisinizdeki kuru havalardan kurtulabilirsiniz. Bu makineler farklı ebatlara ve farklı özelliklere sahip olabiliyor. Örneğin, sayfamızda görebileceğiniz Medisana hava nemlendirici çeşitleri zarif tasarımları ve ultra sessiz çalışma prensipleriyle kullanıcılardan beğeni toplayan ürünlerden. Değişen büyüklükteki su tanklarıyla bu cihazlar uzun süre çalıştırılmaya da son derece müsait. Üstelik bu ürünler, düşük enerji tüketimleri sayesinde enerjiden de tasarruf etmenizi sağlayarak çevreye de katkı sunuyor. Diğer yandan Philips, Dijitsu, Electrolux ve Dyson gibi bilinen markaların da hava nemlendirici ürünlerini bu sayfada görerek kolayca satın almanız mümkün. Tüm bu ürünler şık ve zarif tasarımlarıyla mekanlarda son derece hoş bir görüntü sergiliyor. İster silindir ister köşeli isterseniz de asimetrik tasarımlı bu hava nemlendirici makinelerden satın alarak odanızdaki havanın nem dengesini ideal biçimde koruyabilirsiniz.

Bu Hava Temizleyicilerle Odanızın Havası Tertemiz

Havadaki virüs, alerjen madde ve toz zerreciklerini belli oranlarda yok etmek üzere tasarlanan çeşit çeşit hava temizleyici makine ile sağlığınızı korumaya destek olabilirsiniz. Bu ürünlerin çoğu HEPA filtreli olarak üretiliyor. Örneğin, sayfamızda göreceğiniz Philips hava temizleyici çeşitleri NanoProtect HEPA, aktif karbon filtresi ve ön filtre ile 3 katmanlı filtreleme sistemiyle çalışmakta. Havada asılı kalan ultra ince parçacıkların neredeyse tamamını yakalayarak ortamın havasını temizleyen bu cihazlar sayesinde mekanların atmosferindeki bakteri, polen, toz, evcil hayvan kepeği, gaz ve diğer kirletici maddelerden korunmak mümkün. Diğer yandan ortamdaki havayı 11 dakika gibi kısa bir sürede temizleyebilen Dijitsu hava temizleyici ürünleri de burada. Bu cihazlar da ultra ince parçacıkları algılamak için havayı saniyede 1000 kez tarıyor. Hava kalitesini gerçek zamanlı olarak bildirerek eviniz için doğru hızı akıllı bir şekilde seçen Dijitsu markalı hava temizleyiciler aynı zamanda enerji tasarrufuyla da beğeni topluyor. Standart bir ampule eşdeğer olarak sadece 50 Watt'lık bir güçle çalışan bu ürünlerle enerji tasarruf sağlayabilirsiniz. Kısacası sayfamızda yer alan farklı markaların hava temizleyici ürünlerini tercih ederek hem sağlığınızı hem de çevreyi koruyabilirsiniz.

Her Cebe Uygun Hava Nemlendirici Fiyatları

Sayfamızda yer alan her cebe uygun hava nemlendirici fiyatlarıyla alışverişinizden kazançlı çıkabilirsiniz. Dijitsu, Philips, Electrolux, Dyson ve Medisana gibi sevilen markaların çeşit çeşit ve birbirinden kullanışlı hava nemlendirici cihazlarından ihtiyacınız doğrultusunda seçimler yapmanız mümkün. Bu hava nemlendirici ve temizleyici ürünleri ister çocuğunuzun odasında ister yatak odanızda isterseniz de oturma odanızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz hava nemlendirici ve temizleyici cihazı odanın müsait bir köşesine yerleştirip düğmeye basmanız yeterli. Kısa bir süre içinde odanın havasındaki olumlu değişimi fark edeceksiniz. Özellikle alerjik bünyeli kişilerin sağlığı için önem arz eden hava temizleyiciler sayesinde bulunduğunuz ortamdaki havanın hijyenik olmasını sağlayabilirsiniz. Siz de sayfamızdaki ürünleri incelemeye başlayın, uygun fiyatlardan yararlanarak alışverişinizi tamamlayın!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.