Akıllı Gözlük Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
  • Çok Satanlar
    Razer Anzu RZ82-03630200-R3M1 Dikdörtgen Mavi Işık Özellikli Large Akıllı Gözlük
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Razer Anzu RZ82-03630200-R3M1 Dikdörtgen Mavi Işık Özellikli Large Akıllı Gözlük

    1.799 TL
  • Razer Anzu RZ82-03630800-R3M1 Yuvarlak Mavi Işık Özellikli Small Medium Akıllı Gözlük

    Razer Anzu RZ82-03630800-R3M1 Yuvarlak Mavi Işık Özellikli Small Medium Akıllı Gözlük

    1.799 TL
  • Çok Satanlar
    Razer Anzu RZ82-03630400-R3M1 Yuvarlak Mavi Işık Özellikli Akıllı Gözlük

    Razer Anzu RZ82-03630400-R3M1 Yuvarlak Mavi Işık Özellikli Akıllı Gözlük

    1.799 TL
  • Neutron Müzik Dinleme Çift Taraflı Konuşma Akıllı Bluetooth Güneş Gözlüğü

    Neutron Müzik Dinleme Çift Taraflı Konuşma Akıllı Bluetooth Güneş Gözlüğü

    1.999 TL
  • TCL NXTWEAR-G Siyah Akıllı Gözlük

    TCL NXTWEAR-G Siyah Akıllı Gözlük

    24.999 TL
  • TCL NXTWEAR-G Siyah Akıllı Gözlük + MTRO200BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

    TCL NXTWEAR-G Siyah Akıllı Gözlük + MTRO200BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

    19.999 TL

Kısa süreli aralıklarla devrim niteliğinde buluşlar ortaya koyan teknoloji sektörü, gününüzü kolaylaştıran ürünler sunar. Akıllı gözlükler de özellikle son zamanlarda yaşamı kolaylaştıran, eğlenceli ve pratik hâle getiren yeni nesil teknolojik tasarımlar arasındadır. Her geçen gün daha fazla kişinin dikkatini çekmeyi başaran akıllı gözlük modelleri standart bir gözlük ile akıllı teknoloji özelliklerini tek üründe buluşturur. Akıllı telefon ya da bilgisayar aracılığıyla yapabileceğiniz hemen her aktiviteyi bu gözlüklerle gerçekleştirebilirsiniz. Teknolojiyi yakından takip eden kullanışlı ürünleri hayatınıza dahil etmek için siz de Teknosa bünyesinde yer alan akıllı gözlüklere bakabilirsiniz.

Akıllı Gözlük Nedir?

Akıllı gözlük diğer adıyla dijital gözlük, giyilebilir bir bilgisayar çeşididir. Yeni nesil teknolojik buluşlardan biri olan akıllı gözlükler kamera, ekran, dahili mikrofon, hoparlör gibi temel bileşenlerden meydana gelir. Bir akıllı telefon ya da bilgisayara bağlanarak veri toplar ve göz hizasına yerleştirilen şeffaf ekran üzerine yansıtır. Video-fotoğraf çekmek, video oyunları oynamak, film seyretmek, e-posta göndermek, eğitim almak, sesli komut vermek/arama yapmak gibi birçok farklı aktiviteyi akıllı gözlük modelleri ile yapabilirsiniz. Akıllı gözlükler hem iş hem eğlence dünyasını tek bir ürünün içine sığdırır, çok yönlü işlevleri ile kullanıcı deneyimini bir seviyeye taşır.

Sanal gerçeklik gözlüğü ne işe yarar sorusunun yanıtını arayanlar için bu ürünler pek çok işlemi uzaktan kontrol etme desteği sunar. Dış dünyadan tamamen kopup kendinizi gözlük içindeki dünyada yaşıyormuşsunuz gibi hissettirir. Akıllı gözlüklerin en heyecan verici özellikleri arasında sizi apayrı dünyalara taşıyan 3 boyutlu sanal gerçeklik teknolojisi yer alır. 3 boyutlu görüntü teknolojiler ile canlılığı, derinliği ve gerçeklik hissini artırır. Teknoloji tutkunlarını cezbeden sanal gerçeklik gözlüğü modellerinin bir kısmı VR sanal gerçeklik gözlüğü kategorisine girer. VR teknolojili sanal gözlükler özel bir sensör barındırır ve sensör sayesinde baş hareketlerinizi takip eder. Gözlük ekranına yansıyan görüntüleri de baş hareketlerinize göre ayarladığı için duyusal algılamaları ve gerçeklik hissini kuvvetlendirir. Sanal gözlük deneyiminden üst düzeyde eğlence beklentisi olanlar VR sanal gerçeklik gözlüklerini tercih edebilir. Akıllı gözlük modellerinin bir kısmı ekran karşısında geçirilen uzun saatlerinin olumsuz etkilerini azaltan mavi ışık filtreleme teknolojisine sahiptir. Mavi ışık filtreli akıllı gözlük modelleri sayesinde eğlenirken ya da çalışırken kendinizi daha odaklı, enerjik ve canlı hissedebilirsiniz.

Akıllı Gözlük ile Neler Yapılabilir?

Akıllı gözlük modelleri, klasik gözlükler gibi güneşten korunma, görme zorluğunu giderme gibi amaçların çok ötesindeki deneyimler için tasarlanır. Piyasada birbirinden farklı model ve işleve sahip akıllı gözlük seçenekleri vardır. Teknolojik donanımlar her birinde aynı olmadığı için seçiminizi yaparken ihtiyaç ve beklentilerinizi tam olarak karşılayabilen modellere yönelebilirsiniz. Akıllı gözlüklerin özellikleri değişse de temelde hepsi internet bağlantısı hizmeti ile kullanıma sunulur. Sosyal medya kontrolünden, mesajlaşmaya, e-posta alıp göndermekten, video izleyip fotoğraf çekmeye kadar hemen her türlü aktiviteyi gözlüğünüzle gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca akıllı telefon ya da bilgisayarınızdaki tüm uygulamaları da akıllı gözlük üzerinden takip edebilirsiniz.

Yürüyüş yaparken ya da herhangi bir aktivite hâlindeyken müzik dinlemeyi seviyorsanız başka elektronik cihazlara kablosuz bağlanmayı sağlayan bluetooth özellikli modellere bakabilirsiniz. Bluetooth gözlük modelleri sadece müzik dinlemek için değil; iş, eğlence, eğitim, turizm gibi birçok alanla bağlantıda kalmanız için de çok fonksiyoneldir. Video-ses dosyaları alıp gönderebilir, eller serbest telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Turizm rehberliği alanlarında da bluetooth sanal gözlükler sayesinde görüntüler akıcı, doğal ve hızlı şekilde ekranınıza yansır.

Akıllı gözlükleri sektörünüze bağlı olarak iş amacıyla da kullanabilirsiniz. Kameralı akıllı gözlük modelleri görüntülü toplantılar ve sunumlar yapabilme olanağı sunar. Aynı zamanda kameralı gözlükler aracılığıyla yüksek kaliteli video kayıtları yapabilirsiniz. Akıllı gözlük teknolojisi sunduğu avantajlı özelliklerle sinema tutkunlarına keyifli bir deneyim yaşatır. Gelişmiş teknoloji kullanan sanal gerçeklik gözlükleri ile sanki sinema koltuklarında oturuyormuşsunuz gibi film izlemeniz mümkündür. Bazı akıllı gözlük modelleri sinema ekranına benzer boyut ve izleme mesafesi, yüksek kaliteli ses teknolojisi sunduğu için taşınabilir sinema deneyimini istediğiniz yerde aktif hâle getirebilirsiniz.

Akıllı Güneş Gözlüğü Modelleri Teknosa'da!

Akıllı güneş gözlüğü modelleri klasik bir güneş gözlüğünün işlevini yerine getirirken aynı anda telefonla konuşma, müzik dinleme, sesli komutlar verme gibi imkânlar sağlar. Bluetooth bağlantılı olan gözlükler kulaklık kullanmadan akıllı telefon ile eşleşebilme özelliğine sahiptir. Akıllı güneş gözlüklerinin en önemli özelliklerinden biri polarize lensleridir. Böylece gözlerinizi güneşin zararlı ultraviyole ışınlarına karşı güçlü şekilde koruyabilirsiniz. Akıllı güneş gözlüğü modelleri şık tasarımları ile beğeninize sunulur. Zevkinize göre aradığınız renk, boyut ve tasarım özelliklerine sahip akıllı güneş gözlüklerine ulaşabilirsiniz.

Akıllı Gözlük Fiyatları

Akıllı gözlük fiyatları ürünün markası, teknolojik donanımı, malzeme kalitesi başta olmak üzere farklı faktörlerin etkisiyle değişebilir. Mavi ışık filtreleme, yüksek sinema teknolojisi, UV koruması, bluetooth gibi fonksiyonelliği artıran faktörler genel olarak fiyatları yükseltir. Sanal gerçeklik gözlükleri ise en üst düzeyde teknolojik donanıma sahip ürünler arasındadır. 3 boyutlu gerçekçi sanal dünya maceraları ile size gelişmiş eğlence deneyimi vadeder. Sanal gerçeklik gözlüğü ile vr sanal gerçeklik gözlüğü modelleri sağladıkları bu avantajlardan dolayı daha yüksek fiyatlı olabilir. Ürünlerin tasarımı ve estetik detayları da akıllı gözlük fiyatını etkileyebilir. Siz de Teknosa bünyesinde aradığınız akıllı gözlük modelini bulabilir, yeni nesil teknolojileri hayatınıza taşıyabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.