Hafıza Kartı ve SD Kart Okuyucu Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Hafıza kartı ve kart okuyucu

Günümüzde dijital cihazların artmasıyla beraber depolama ihtiyacı da bu duruma bağlı olarak artmıştır. Bu ihtiyacın artmasıyla birlikte cihazların küçülmesi, depolama aygıtlarının küçülmesi ihtiyacını doğurmuştur. Bundan dolayı hafıza kartları meydana gelmiştir. Cep telefonlarından tabletlere ve fotoğraf makinelerine kadar birçok cihazda hafıza kartları kullanılmaya başlamıştır. İlk çıktığı günden itibaren (1994 yılı Sandisk) bu zamana kadar hafıza kartları gelişme göstererek günümüze ulaşmıştır.

Hafıza kartları, ‘'memory card'' olarak bilinen flaş bellektir. Flaş bellek, kaynak gücü olmadığında bile sakladığı verileri tutabilen, elektronik olarak içeriği silinip tekrardan programlanabilen ve elektrik sayesinde içerisindeki bilgileri güncelleyebilen bellek türüdür. Flaş bellek teknolojisi bellek kartlarında ve USB bellek aygıtlarında kullanılırlar. Flaş belleklerin küçülmesiyle birlikte hafıza kartları üretilmeye başlanmıştır. Hafıza kartı sayesinde tüm bilgiler depolanabilir. Geniş kullanım alanına sahip olduğu için sıklıkla tercih edilirler.

Hafıza kartı markaları

Ürün sayıları ve popülerlikleri göz önünde bulundurulduğunda hafıza kartları markalara göre çeşitlilik gösterir. Ürün çeşitliliği açısından bakıldığında Teknosa mağazalarında ve teknosa.com'da Sandisk hafıza kartları ve Samsung hafıza kartları tüketicilere sunulan markalar arasında yer alıyor.

Telefona uygun hafıza kartları

Hafıza kartları kategorisinde telefonlarınıza uygun çeşitli modelleri bulabilmeniz mümkün. Telefona uygun hafıza kartı seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan birisi kullanım alanıdır. Ne kadar depolamaya ihtiyacınız var, hız durumu, veri kaybı gibi durumlar göz önüne alınarak seçim yapılmalıdır. Kullandığınız cihazın desteklediği kart tipini seçmeniz gerekir.

Kartların çoğu SD kart boyutlarına dönüşebilmektedir. Mikro kart çok küçük olmasına rağmen yanında verilen adaptör ile SD kart büyüklüğünde de kullanılabilmektedir. MTBF değeri de oldukça önemlidir. MTBF değeri kartın kullanım ömrünü ifade etmektedir. MTBF değeri ne kadar yüksek olursa kartın bozulma süresi o kadar geç olacaktır. Gelişen teknolojiyle birlikte kart kapasiteleri de artmıştır. 8 GB ile 2 TB arasında telefonunuza uygun hafıza kartı tercih edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.