Hafıza Kartı Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Teknolojik gelişmelerin hızlanması ile birlikte akıllı telefon, tablet ve bilgisayar gibi akıllı cihazlar artık günlük hayatın tamamında kendilerine yer buluyor. Bu durum dijital içeriklerin de giderek yaygınlaşmasına yol açıyor. Kolaylıkla ulaşabilir yerde bulunan cihazlar sayesinde kullanıcılar, her anını ölümsüzleştirebiliyor. Dijital ortamdaki bu verileri saklamak ya da başka bir cihaza aktarmak için tasarlanan SD kartlar, küçük boyutlarına yüksek depolama kapasitesi sığdırıyor.

SD Kart

SD kart nedir sorusu, en basit hâliyle dijital cihazlarda kullanılan harici veri depolama aracı olarak cevaplanabilir. Günümüzde SD, SDXC ve SDHC kartların tamamına SD kart deniyor. SD kart hafızası 16, 32 ve 64 GB hafıza kartı gibi ifadelerle tanımlanıyor. Bu kartların her biri sahip olduğu farklı özelliklerle farklı gereksinimleri karşılıyor. En yaygın olarak kullanılan SD hafıza kartı, dijital fotoğraf makineleri ile birlikte yaygınlaşmasıyla biliniyor. SD kartlar boyutlarına göre standart ve micro SD olarak ikiye ayrılıyor. Micro SD kartlar daha çok akıllı telefonlarda kullanılıyor.

Standart SD kartların üzerinde SDXC ve SDHC gibi ifadeler yer alıyor. SDXC yeni nesil fotoğraf makineleri ve kameralar gibi yüksek kapasite ve hız gerektiren cihazlar için tasarlanıyor. SDHC, tabletlerin yaygınlaşması ve yüksek çözünürlüğün yanı sıra video ve fotoğraflar için artan yüksek kapasite ihtiyacına yönelik olarak geliştiriliyor. SDHC kart modellerinin kapasiteleri, 4 ilâ 32 GB arasında değişiyor. SDXC kart kapasitesi 128 GB ilâ 2 GB arasında değişiyor ve teorik olarak 2 TB'a kadar çıkabileceği düşünülüyor.

Fotoğraf çekerken kaydetme işleminin gecikmesi, bozuk video dosyaları elde etme gibi durumlar ortaya çıktığında yeni bir SD kart edinmeniz tavsiye ediliyor. Bunların dışında, video kaydı sırasında kameranın durması, seri çekim modunun çalışmaması gibi durumlar da SD kartınızın hafızasının artık yetersiz olduğunu gösterebilir.

Hafıza Kartı Modelleri

Dijital teknoloji üreticileri farklı kapasitelere sahip hafıza kartları tasarlıyor. Teknosa'da yer alan hafıza kartları arasında en çok Sandisk, Kingston, Samsung ve Sony marka hafıza kartları ilgi görüyor. Her şeyi yakalamak ve taşımak için geliştirilen Sandisk 32 GB Micro SD Android Hafıza Kartı, tüm heyecanlı anlarınızı kaydetmenizi sağlıyor. 16 GB hafıza kartı ihtiyacınıza çözüm olarak üretilen Sandisk 16 GB Micro SD Hafıza Kartı, daha iyi videolar ve fotoğrafları kaydedebilmeniz için tasarlanıyor.

Kingston teknolojisine sahip olan Kingston 64GB Micro SDXC Canvas Select Plus 100R A1 C10 CARD + Adaptör Android işletim sistemiyle uyumlu olarak çalışıyor. 128 GB hafıza kartı kapasitesine gereksinim duyanlar için Sandisk SDSQUAR-128G-GN6MN ULTRA MICROSDXC en ideal seçeneği oluşturuyor. Daha çok şey saklamanız için daha hızlı hâle getirilen Sandisk 128 GB, 4K UHD video kaydetmenizi de mümkün kılıyor. Yüksek çözünürlüklü görüntülerin kesintisiz olarak çekimini destekleyen Sony SF32G 32 GB SD Kart, 299 MB/saniyeye kadar çıkan ultra yüksek yazma hızıyla dikkat çekiyor.

Hafıza Kartı Fiyatları

Hafıza kartı fiyatları marka, hafıza kapasitesi ve kayıt hızı gibi özelliklere göre değişiklik gösteriyor. Kullanım amacınıza ve kullanacağınız cihazın özelliklerine göre seçebileceğiniz SD kartlar, en özel anılarınızı saklamanıza olanak sağlıyor. SD kartları kullanabilmek için tek sahip olmanız gereken ise SD kart okuyucu. Teknolojiyi herkes için ulaşılabilir hâle getirmeyi hedefleyen Teknosa, en güçlü özelliklere sahip SD kartları kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Gereksinimlerinize uygun hafıza kapasitesi ve kayıt hızına sahip hafıza kartları geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarla Teknosa'da yer alıyor. Verilerinizi etkili, verimli ve hızlı şekilde kaydedip depolamak istiyorsanız Teknosa SD kart ürünlerini inceleyebilir, size uygun olanı satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.