Dyson Saç Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Yeni
Dyson Supersonic HD07 Ceramic Pop Saç Kurutma Makinesi

Dyson Supersonic HD07 Ceramic Pop Saç Kurutma Makinesi

19.899 TL
Yeni
Dyson Supersonik HD07 Prusya Mavisi Bakır Saç Kurutma Makinesi

Dyson Supersonik HD07 Prusya Mavisi Bakır Saç Kurutma Makinesi

19.899 TL
Dyson Supersonic Saç Kurutma Nikel Bakır Makinesi

Dyson Supersonic Saç Kurutma Nikel Bakır Makinesi

14.788 TL
Dyson Core Supersonic Gifting Saç Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı

Dyson Core Supersonic Gifting Saç Kurutma Makinesi

15.999 TL
DYSON SUPERSONIC? SAÇ KURUTMA MAKINESI (BLUE BLUSH)

DYSON SUPERSONIC? SAÇ KURUTMA MAKINESI (BLUE BLUSH)

16.599 TL
Dyson Supersonic Black/Nickel Saç Kurutma Makinesi

Dyson Supersonic Black/Nickel Saç Kurutma Makinesi

18.599 TL

Saç kurutma makineleri, saçlarınızı kurutmak ve istediğiniz şekli vermek için sıklıkla kullandığınız yardımcı ürünlerden biridir. Kişisel bakımın yanında kuaförlerin de kullandığı Dyson saç kurutma fön makinesi, şekillendirme sırasında saça zarar vermeyen ısı seviyelerine sahiptir. Dyson, elektrikli süpürge, fansız fan, hava temizleyici ve saç kurutma makineleri gibi çeşitli ürünler üreten dünyaca tanınmış markalardan biridir.

Dyson sessiz saç kurutma makinesi çeşitleri, pek çok farklı ihtiyacı karşılayabilme özelliğiyle öne çıkan ürünlerdir. Saç kurutma makinelerinin sahip olduğu ısı ayarı özelliği sayesinde kısa süre içinde saçı kurutabilir. Aynı zamanda saça hızlı şekilde şekil vermeye de yarayan yeni nesil Dyson saç kurutma makineleri, günlük yaşamda zamandan da tasarruf etmenizi sağlar.

Akıllı ısı kontrolü kullanan Dyson ürünleri sayesinde saçlarınızı yıpranma söz konusu olmaksızın kurutabilir ve şekil verebilirsiniz. Dyson saç kurutma modellerinin etkin özellikleriyle ihtiyaçlarınıza hızlıca yanıt bulabilirsiniz. Watt, model, hız ve ısı ayarı gibi özellikleri ile beklentilerinizi karşılayan saç kurutma seti ürünleri arasından kolayca seçiminizi yapabilirsiniz.

Dyson Saç Kurutma Makinesi Modelleri

Saç kurutma makinesi seçerken istek ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu nedenle modellerin özellikleri ve donanımlarını dikkatle incelemelisiniz. Saç tipinize uygun bir saç kurutma makinesi seçimi kullanım kolaylığı sağlayacağı gibi saç tellerinizin canlılığını da korumaya devam eder. Dyson saç kurutma makinesi modelleri, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik gelişmiş özelliklerle donatılmış ürünlerdir. Bu ürünler, statik elektriği nötralize ederek saç dökülmelerinin önüne geçer. İyon özelliğine sahip modeller bu işlevini daha da üst seviyeye çıkararak akıllı ısı kontrol sistemlerini kullanılır. Bu fonksiyon sayesinde hava sıcaklığını saniyede 40 defadan fazla ölçebilir. Böylece sıcaklığı ayarlayarak aşırı ısınmayı önler. Dört farklı ısı ayarına sahip Dyson modeli, her kullanıcının beklentisine uygun kolay bir kullanım sunar.

Her saç tipine uygun ısı ayarı seçeneği sunan Dyson ürünleri sayesinde kullanıcılar, kurutma işlemini kısa sürede tamamlayabilir. Dyson Supersonic saç kurutma makinesi üretiminde kullanılan özel teknolojiler sayesinde kullanıcılara günlük yaşamda zaman kazandırır. Kıvırcık saçların ihtiyaçlarını da göz önünde bulunduran kurutma makinesi, 360 derece dönen manyetik başlığı sayesinde şekillendirmede kolaylık sunar. Bu modelin sunduğu soğuk hava akış fonksiyonu, şekillendirme sonrası saçları belirli sıcaklıkta sabit tutmaya da imkan verir.

Dyson kurutma makinesi modelleri üç farklı başlığa sahiptir. Ürünün düz başlığı, difüzör başlığı ve şekillendirici başlığı tüm saç tipleri için kullanıma uygundur. Farklı ve hissedilebilir ısı ayarı olan bu yeni nesil ürünlerin bakımı kolaydır. Filtre temizliğini kolayca yapabilirsiniz. Markanın fonksiyonel tasarımları sayesinde siz de işlevsel ürünlere sahip olabilirsiniz.

Dyson Saç Kurutma Makinesi Özellikleri

Dyson saç kurutma seçenekleri sizlere bir saç kurutma ürününden fazlasını sunar. Dyson ürünlerinin sıcaklığını saçınıza ve saç derinize zarar vermeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde aşırı ısınmayı önleyen ürünler, saçın parlaklığını korumanıza yardımcı olur. Dyson saç fön makinesi modelleri, müşterilerine konfor sunmak için değiştirilebilir ısı ayarı seçenekleri sunar. Ürünlerin sahip olduğu Air Multiplier teknolojisi, kısa sürede hava akışını 3 katına çıkarır.

Dyson saç kurutma makineleri, belli bir alana odaklanan hava akımı teknolojisi sayesinde saçınızı aynı anda hem şekillendirmenizi hem de fön çekmenizi sağlar. 3 farklı şekilde ayarlanabilen hız özelliğine sahiptir. Böylece kurutma ve şekillendirme işlemlerini kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Dyson hair saç kurutma makinesinin 360 derece dönebilen manyetik başlığıyla saçlarınıza şekil verirken zorlanmanız söz konusu değildir.

Dyson fön makinesi modellerinin soğuk hava akımı fonksiyonu, şekillendirme sonrası saçları 28 derecede sabitlemeye izin verir. Markanın saç kurutma makinelerinin sunduğu gelişmiş aparat seçenekleri de, saçlarınızın dilediğiniz gibi şekil almasını sağlar. Bu aparatlarının en önemli özelliği tüm saç tiplerine uyumlu olmasıdır. Siz de Dyson kişisel bakım ürünleri içinden seçim yaparak güzelliğinizi daha ön plana çıkarabilirsiniz.

Hangi Dyson Saç Kurutma Makinesini Seçmelisiniz?

Dyson saç kurutma makinesi seçimi yaparken bazı önemli noktalara dikkat etmelisiniz. Bu noktalardan biri ürünün kullanımı sırasında hijyeni sağlamak için temizlemesi kolay bir filtreye sahip olmasıdır. Bu nedenle temizlemesi kolay filtreli bir saç kurutma makinesi tercih etmeniz işinizi kolaylaştırabilir. Uzun kablolu saç kurutma makinesi modellerini tercih etmeniz de, özgürce hareket etmeniz için doğru bir seçim olacaktır. Darbelere karşı oldukça dayanıklı olan bu ürünleri her zaman güvenle kullanabilirsiniz. Son teknolojik sistemler kullanılarak üretilen tüm modeller ihtiyaçlarınızı karşılamaya yeterli olacaktır. Uzun ömürlü bir kullanım süresi sunan Dyson fön makinesi ürünleri içinden seçim yaparken bütçenizi doğru belirlemeniz de önemlidir.

Dyson Saç Kurutma Makinesi Fiyatları!

Dyson saç kurutma makinesi fiyatları bütçeniz için avantajlı seçenekler sunar. Saç kurutma makinesi fiyatlarının belirlenmesinde birçok faktör söz konusudur. Bu faktörler içinde en önemlisi sunduğu işlevsel özelliklerdir. Ürünlere eklenen her yeni özellik, fiyatlarda da değişikliklere neden olabilir. Dyson saç kurutma makinesi satın almadan önce tüm bu hususları değerlendirerek bütçenize en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Kullanıcı yorumlarını inceleyerek marka ve ürünleri hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Bütçe dostu Dyson saç kurutma makinesi fiyat seçenekleri için sayfamıza göz atabilirsiniz. Saçlarınıza zarar vermeden şekillendirme yapmanızı sağlayan Dyson supersonic saç kurutma makinesi ve saç bakım ürünleri için Teknosa'yı inceleyebilir, hızlıca satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.