Çok Satanlar

Bosch Bosch WGA142X1TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi 

Ürün Kodu: 115027787
  • En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
26.999 TL
26.999 TL

Ürün Açıklaması

Bosch WGA142X1TR 9 Kg 1200 devir çamaşır makinesi Teknosa'da sizleri bekliyor. Geniş kapasitesi ve yüksek devirli gücü sayesinde pek çok kişi tarafından ilgi gören Bosch çamaşır makinesi ile en iyi yıkama performansını yakalayabilirsiniz. Birden fazla özelliğe sahip olan bu çamaşır makinesi için hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Bosch 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesini Neden Almalıyım?

Geniş bir aileye sahipseniz ya da çamaşır makinenizi büyük ebatlı eşyalarınızı da yıkamak için kullanmak istiyorsanız Bosch 9 Kg 1200 devir çamaşır makinesi tam size göre. Bosch çamaşır makinesi 9 Kglık iç hacmi sayesinde tek bir seferde tüm çamaşırlarınızı yıkayabilmenize olanak sağlıyor. Yüksek devir sistemi, çamaşırlarınızın sulu kalmasının önüne geçerek yıpranmadan yıkanabilmesi için özel olarak üretiliyor. Kompakt ve ergonomik yapıya sahip olan Bosch çamaşır makinesi, son teknoloji ile özdeşleştirerek geleneksek tasarımlardan uzaklaştırılıyor. Dijital ekrana sahip olan Bosch çamaşır makinesi, çamaşırlarınızı istediğiniz programa ayarladıktan sonra kaç dakika yıkama yapacağını görebilmenize imkan tanıyor. Yıkama süresi boyunca bu ekran üzerinden kalan süreyi takip edebilirsiniz. Böylece çamaşırlarınızın yıkanma süresi boyunca farklı işlerinizi halledebilir ve zamanınızı daha iyi yönetebilirsiniz. A sınıfı enerji tüketime sahip olan Bosch çamaşır makinesi sessiz yıkama özelliğine sahip olup enerji tasarrufu yapıyor. Bosch WGA142X1TR A+++ 1200 devir 9 kg çamaşır makinesi özellikleri arasında yer alan otomatik leke çıkarma opsiyonu sayesinde 16 farklı lekeyi ayırt edebilme özelliği sayesinde özel opsiyonu ile mevcut lekeyi ön yıkama yapmadan çıkarabiliyor. Bunların yanında hassas ciltlere özel geliştirilen AllergyPlus yıkama özelliği ile giysilerinizi doğru bir şekilde yıkayarak alerji ve tahrişe durumuna karşı koruma sağlıyor. Alerjik bir bünyeye sahipseniz Bosch çamaşır makinesine bir şans verebilirsiniz. Sessiz çalışma özelliği ile istediğiniz saatte çamaşır makinenizi çalıştırabilirsiniz. EcoSilence Drive motoruna sahip olan Bosch çamaşır makinesi sessiz çalışmasının yanında güçlü ve kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışarak sizi yarı yolda bırakmıyor. Siz de Bosch WGA142X1TR çamaşır makinesi ile çamaşır yıkama deneyiminizi keyifli hale getirebilir, çamaşırlarınızın yıpranmasının önüne geçerken lekelerin çıkacak mı çıkmayacak mı endişesinden kurtulabilirsiniz.

Nasıl Kullanırım?

Bosch çamaşır makinesi 9 kg 1200 devir kullanımı açısından oldukça kolay ve rahat bir sisteme sahip. Son teknoloji ürünü olan Bosch WGA142X1TR, üst orta kısmında bulunan program ayarlama düğmesi ve sağ kısmında bulunan dokunmatik düğmeleri ve LED ekranı ile kolay bir şekilde yıkama programını ayarlayarak başlatabilmenize imkan sağlıyor. Renkliler, beyazlar, sentetikler, yünlüler gibi birden fazla yıkama programına sahip olan Bosch çamaşır makinesinde istenilen program seçildikten sonra LED ekranda yıkama süresi belirtiliyor. Buradan mevcut programını başlatabilir ya da sıkma ayarı ve yıkama derecesini ekran altında bulunan tuşlar yardımıyla değiştirebilirsiniz. Pratik bir yıkama işlemi gerçekleştirmenize imkan sağlayan Bosch 9 Kg 1200 devir çamaşır makinesi, yorgan gibi zorlu yıkamaya sahip eşyalarına özel olarak tasarlanmış yıkama programı ile kolay bir şekilde yıkayabilmenize yardımcı oluyor. Bosch 9 kg 1200 devir çamaşır makinesi VairoDrum tambur yapısı ile kıyafetlerinize en iyi yıkama alanını oluşturuyor. Yıkama sırasında eşit bir şekilde su dağıtımı yapan tambur yapısı ideal bir yıkama ile çamaşırlarınızın yıpranmamasına yardımcı oluyor. Tüm bunların yanında deterjan çekmecesi dört bölmeden oluşuyor olup diğer makinelerden farklı olarak sıvı deterjan koyduğunuzda dozajlama anlamında kolaylık sağlamak özel bir alanı bulunuyor. Bu alan takıp çıkarılabilir bir sistem olup isteğe bağlı kullanımlarda kullanılıyor. Yumuşatıcı ile sıvı deterjanın birbirine karışmasını engelleyen ve bu alan ile çamaşırlarınızı daha sağlıklı bir şekilde yıkayabilirsiniz. Kapak açılımı da oldukça kolay olan Bosch çamaşır makinesi, kapağın yan iç kısmında bulunan tutma alanı yardımıyla kendinize doğru çekerek kolay bir şekilde açabilirsiniz. Siz de kullanımı kolay olup üst düzey bir yıkama performansı gösteren bu çamaşır makinesini deneyimleyebilirsiniz.

Bosch 9 KG Çamaşır Makinesi Kimler İçin Uygun?

Bosch 9 Kg 1200 devir çamaşır makinesi herkese uygun makineler arasında yer alıyor. Geniş iç hacmi nedeniyle daha çok geniş aileler ve büyüt ebatlı eşyalar yıkamayı tercih eden kişiler tarafından tercih ediliyor. Kıyafetlerin yanında çamaşır makinesinde yıkanabilen halıları da rahatlıkla yıkayabilen Bosch çamaşır makinesi, fonksiyonel özellikleri ile de birçok kişi tarafından beğenilerek kullanılıyor. Bosch çamaşır makinesi 9 kg 1200 devir kullanıcı yorumları da olumlu yönde olup pek çok kişi tarafından önerilen beyaz eşyalardan bir tanesi. Siz de birden fazla işlevsel özelliğe sahip bu çamaşır makinesine bir şans vererek endişesiz bir şekilde çamaşırlarınızı yıkayabilirsiniz.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Bosch 9 Kg 1200 devir çamaşır makinesi birden fazla özelliği ile öne çıkıyor. Bunlar arasında en çok dikkat çekeni esnek çalıştırma özeliği olup pek çok kişi tarafından da ilgi görüyor. Reload olarak adlandırılan bu özelliği, çamaşır makinesine atılmayan unutulan çamaşırlar için geliştirilmiş bir özellik. Bu özellik ile çamaşır makinesini başlattıktan sonra yıkamayı durdurabilir ve koymayı unuttuğunuz çamaşırlılarınızı koyabilirsiniz. Böylece unutulan tek tük çamaşırlarınızı yıkamak için makinenin dolmasını beklemez ve istediğiniz zaman istediğiniz eşyanızı kullanabilirsiniz. Bunun yanında inatçı lekeler için düşünülen suda bekletme özeliği bir diğer en çok öne çıkan özelliklerden bir tanesi, geleneksel leke çıkartma yönteminin teknoloji ile birleştirilerek Suda Bekletme Teknolojisi’nin makinenin programlarına eklenmesi yer alıyor. Çıkarmakta zorlandığınız lekeleri çamaşırlarınızı yıpratmadan çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken çamaşırlarınızı makineye attıktan sonda suda bekletme ayarını seçmeniz. Kumaşa ve lekeye göre değişen bekleme süresi ortalama 1 saat ile 1 buçuk saat arasında olup en doğru şekilde lekeleri çıkartıyor. Siz de Bosch 9 kg 1200 devir çamaşır makinesinin özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız hemen sipariş oluşturabilirsiniz.


Yenilikçi suda bekletme ve leke çıkarma özellikleriyle gerçek bir leke uzmanı: Hassas kumaşlarınızda bile inatçı lekeleri kolayca çıkarır.
Leke çıkarma: 16 türde farklı lekeyi algılar ve çıkarır.
EcoSilence Drive™: 10 yıl garantili, uzun ömürlü motor. Sessiz çalışır ve enerji verimliliği yüksektir.
AllergyPlus: Hassas ve alerjen ciltler için özel olarak geliştirilmiştir.
SpeedPerfect: % 65'e kadar daha az sürede mükemmel temizlik
VarioDrum: Özel tambur yapısı sayesinde hassas ve efektif yıkama


Ağırlık Derinlik Genişlik Gürültü Seviyesi
1 588 597 72
Yükseklik Maksimum Dönüş Hızı Yıkama Kapasitesi
845 1200 9 KG

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Bosch WGA142X1TR 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi 
5.0
  • 5
    6
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.