Bosch Derin Dondurucu Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Bosch GSV24VWE0N Serie 4 Dikey Derin Dondurucu

Bosch GSV24VWE0N Serie 4 Dikey Derin Dondurucu

14.599 TL
Çok Satanlar
Bosch GSV33VWE0N 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch GSV33VWE0N 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

17.299 TL
Çok Satanlar
Bosch GSV24VWF0N 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch GSV24VWF0N 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

19.464,41 TL
Çok Satanlar
Bosch GSV29VWE0N Çekmeceli 6 Çekmeceli Derin Dondurucu
5.0 (3 Değerlendirme)

Bosch GSV29VWE0N Çekmeceli 6 Çekmeceli Derin Dondurucu

15.499 TL
Bosch GSV33VFL0N Inox 7 Çekmeceli Derin Dondurucu
4.0 (3 Değerlendirme)

Bosch GSV33VFL0N Inox 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

18.999 TL
Bosch Gsn36vwf0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch Gsn36vwf0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

33.999 TL
Bosch Gsn54vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch Gsn54vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

26.999 TL
Bosch Gsn33vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

Bosch Gsn33vwe0n No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu

24.399 TL

Üstün kalite sunmak için tasarlanan Bosch derin dondurucular birbirinden kullanışlı çeşitleriyle kategorimizde siz bekliyor. Farklı çekmece sayılarına sahip olan bu modeller, geniş ailelere veya az sayıda ürün için derin dondurucuya ihtiyaç duyanlara hitap eden çeşitlere sahip. Siz de ister sandıklı isterseniz de çekmeceli modeller ile depolayacağınız ürünlerin miktarı ne olursa olsun kendi ihtiyaçlarınıza uygun bir Bosch derin dondurucu bulabilirsiniz. Tüm modellere göz atmak ve farklı ürün özelliklerini incelemek için hemen sayfamızı keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Yaz Kış Kullanışlı Derin Dondurucu Modelleri

Yemekleri muhafaza etme konusunda buzdolaplarından çok daha uzun sürekli performans sunan derin dondurucular, özellikle mevsiminde aldığınız balık, sebze ve meyveleri farklı mevsimlerde de tüketebilmenize imkan tanıyor. Bu tür ürünler, yemekleri önceden yapıp saklama imkanını sağladığı için çalışan kişiler tarafından da pratiklik sunduğu için tercih ediliyor. Uzun bir iş günü sonrası siz de kısa sürede yemek hazırlamak istiyorsanız daha önce fazla miktarda yaptığınız yemek çeşitlerini porsiyonlara göre bölerek dondurabilir ve sonrasında ısıtarak yemeye hazır hale getirebilirsiniz. Üstelik Bosch derin dondurucular NoFrost özelliği ile sizi buz çözdürme derdinden de kurtarıyor. Kullanma ömrü boyunca buzlanma sorunu oluşmayan bu ürünler dondurucu içerisinde buzlanma yapmayacağı için dondurduğunuz ürünlerde de fazladan buz oluşmasını önlüyor. Dondurucu cihazlarda oluşan bu buzlanmaları çözmek için hem fazladan zaman hem de enerji harcamanız gerekiyor. Bosch derin dondurucular ile bu tür sorunlarla karşılaşmadan enerji verimliliği sağlayabilir ve vaktinizi kendinize ayırabilirsiniz. Bosch derin dondurucuların farklı model serileri ile siz de kendi istediğiniz boyutlara, iç hacmine ve kullanım ihtiyacına göre bir ürün bulabilirsiniz. İklim odasının zorlu testlerine maruz kaldıktan sonra başarılı olarak geçmeyi başaran derin dondurucu çeşitleri %100 Bosch garantisine sahip olduğu için siz de bu modelleri rahatlıkla tercih edebilir ve üstün Bosch teknolojisinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bosch Derin Dondurucu Çeşitleri

Birbirinden göz alıcı modelleriyle hem sade hem de şık Bosch dondurucular sayfamızda yer alıyor. Bu çeşitler enerji tasarruflu ve yüksek ürün kapasiteli pek çok modele ayrılıyor. Bosch derin dondurucu sandık tipi ve solo çekmeceli olmak üzere tasarım anlamında ikiye ayrılıyor. Sandık tipi ürünler geniş iç hacmi ile ön plana çıkıyor ve bu çeşitlerde gıdaları çok uzun süre koruyabilmenizi sağlayan güvenlik önlemleri bulunuyor. Eğer sandık tipi bir dondurucu kullanıyorsanız herhangi bir güç kesintisinde dondurucunuz gıdaları 45 saate kadar çözünmeden koruyabiliyor. Çekmeceli ürünler ise her tür gıdayı rahatça gruplayabilmenize ve tümüne pratik bir şekilde ulaşabilmenize imkan tanıyor. Tıpkı bir buzdolabı gibi görünen bu beyaz eşyalar hayatına kolaylık katmak isteyenlerin tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca bu ürünlerin çekmece sayıları da modelden modele farklılık gösteriyor. Bosch derin dondurucu 7 çekmeceli modelleri en çok tercih edilen çeşitlerin arasında yer alıyor. Bu tür modellerde her bir çekmeceye farklı bir gıda çeşidini gruplayabilirsiniz. Ayrıca büyük boyutlardaki etleri veya farklı gıdaları tek seferde yerleştirebilmeniz için BigBox özelliği bulunan modeller de mevcut. Bu büyük çekmeceler genellikle Bosch derin dondurucu 6 çekmeceli modellerinde bulunuyor. Çekmece sayısı azalırken çekmecelerin yükseklikleri de artıyor. Elektrik kesintileri bu gibi ürünlerin kullanımında büyük önem taşıyor. Bosch cihazlardaki Cold Accumulator özelliği, kesinti durumunda tank sıcaklığını korumak için soğutucu plaka akümülatör tarafından serbest bırakılıyor. Bu özelliklerin dışında dondurucu içindeki gıdaların tadının bozulmaması veya yeni koyulan gıdalar donarken diğerlerinin buzunun çözülmemesi için teknolojinin gücünden yararlanıyor. Birbirinden kullanışlı özelliklerle gıdaların besin değerlerini ve tadını kaybetmeden muhafaza edebilmenizi sağlayan Bosch dondurucular sayfamızda sizi bekliyor.

Bütçenize Uygun Bosch Derin Dondurucu Fiyatları

Eğer her ihtiyacınıza uygun bir derin dondurucu arıyorsanız farklı özelliklere göre değişen Bosch derin dondurucu fiyatlarına da bir göz atmalısınız. Birbirinden kullanışlı modeller arasında size hitap eden pek çok farklı ürün bulabilirsiniz. Bu çeşitler arasında dondurma kapasitesi, ek özellikleri ve boyutları ile fiyatları değişiklik gösteren modeller mevcut. Eğer tek seferde çok fazla ürünü depolayacağınız bir alana ihtiyaç duyuyorsanız sandık tipi modelleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler az çeşidin bulunduğu ve yüksek kapasiteye ihtiyaç duyulan alanlarda son derece pratik bir kullanım sunuyor. Sık sık kullanılan, gıda sirkülasyonunun yoğun olduğu ve kullanışlı bir sınıflandırma yöntemine ihtiyaç duyulan evler ve işletmeler içinse çekmeceli modeller tercih ediliyor. Siz de kendi ihtiyaçlarınıza uygun bir ürün bulabilmek için öncelikle dondurucu çeşitlerine göz atabilir, Bosch derin dondurucu yorumlarını okuyabilir ve fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Ayrıca derin dondurucuda bekleterek lezzetini içine hapsettiğiniz gıdaları pişirmek için kullanacağınız birbirinden şık Fırınlara da hemen göz atıp Teknosa güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.